Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün içim daraldı hep düşündüm .oglum sabah vitamin şuruplarını içirdim diye uyandı ( kv içiremiyormuş) hiç uyumamış kuzum.9 gibi uyuyacaktı.wc geldi 1 saat ağladı kuzum Kabız olmuş(
Ter döktü kv aradım kuru ekmek ıvır zıvır verme dedik.22:00 hemen uyudu kendiliğinden .Canım o benim parçam.Leslie 2 mil yaptım.yarın akşam leslie yeriz artık yemekte :))

Kötü ama yazayım menümü
08:30 1 simit çay
12:20 aşûre
15:00 kepekli çeyrek sandlviç çay
19:30 1 tabak taze fasulye,2 yk yogurt mevsim salata
Ara 2 dl ogluşun muzundan 1 çay bardağı kayısı suyu
Spor 2 mil leslie

merhaba kızlar
aşurelik hazırlıyordum dahada bitmedi kalanları sabah yaparım artık, alış veriş yaptık eve geç geldik, yemekte geç yedik menüm iyiydi sadece akşam 20.00 da yedik, çok yorgunum gidip yatayım yarında koşuşturmaca var bu arada yeni bir tartıda aldım tartım son zamanlarda farklı farklı rakamlar gösteriyordu

herkese iyi geceler tatlı rüyalar umarım herkes bol eksiler görür yarın

Gunaydin citirlarim hayirli cumalar araniza gelemiyorum motivasyonum cok dusuk hesapladim 5 aydir ayni kilodayim ne aliyorun cok sukur ne veriyorum malesef oda benim motivasyonumu dusuruyo sizleri surekli okuyorum ama yazmaya gelince yazamiyorum ama diyeti birakmis degilim tabi bu ara kizimin dogumun gunu hazirliklarini yapmaya basladim yavas yavas ins hersey guzel olur bugun bildirim yapicam kizlar sizede yazmaya calisicam

Gunaydin, hayirli cumalar kizlar
Kubracim o motivasyon dusuklugu hepimizde var galiba.. kolay gelsin hazirliklarinda.. kiz baya zayiflamissin sen ig de gordum de masallah masallah fistik gibi olmussun kizcende buyumus op benim ucin cimcimeyi

Kizlar ilk bildirim benden gelsin o halde

Baslangic...... 69.3
Gecen hafta... 59.6
Bu hafta........ 59.8
Gelen......,........ 200
Hedef..... 59-60 arasi kalmak, simdilik boyle iyiyim ama hala 55 e dusme hedeflerim var yaza dogru ins hep oglusu da sutten kesecegim o zaman daha rahat olacak benim icin hem diyet hem zayuf olmam
Hadi ben kacar kalin saglicakla

lajoba hedefte gidiyorsun canım 59-60 aralığındasın.

hawar canım bizde idare ediyoruz. bi kılıma noktası vardır sabret ve vazgeçme

papatya iş için mi? gezmeye o şehri görmeye fırsatın olur umarım.

kılo bildirimi:
başlangıç: 58.7
bu hafta 57.7
geçen hafta 57.9 sanırım
giden 200
hedef : 55 yada 54
bu kıloyu beklemiyordum almışımdır diyordum.

günaydın kızlar bildirim yapayım
başlangıç: 76.8
geçen hafta: 71.6
bu hafta:71.3
giden : 300
toplam giden: 5.5
hedef : 60

kızlar yeni tartıyla tartıldım yaklaşık 1 kilo fark ediyor 2 tartı arasındaki rakam eski tartıma göre 70,4 çıktı ama ben yenisini baz alacam

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim, aşureyi koydum pişiriyorum biraz yoğun bir gün olacak akşama okurum hepinizi

Kilo bildirimi
başlangıç:63
geçen hafta56.5
bu hafta:57.2
gelen:700
hedef:geldigim kiloya 63 geri dönmek55 tim ya 2 kilo aldım 1 ayda.Ayça kaya yapıcam inş.Aşure getirmiş komşum aldım yanıma burda yiycem.Ben yemedigimde kilo veriyorum.ikindi gibi bişiler yiyip kaşam haiff yemem lazım.

Canım yaa 2 kilo nedir ki aldığın gibi verirsin nasıl almayı becerediysek vermeyi de becericez Alimallah...bende Ayça Kaya'nın kitabını okumuştum hatta bir ara diyetini de yapmıştım.. Bende mi ona başlasam Bi diyete uyarsak daha iyi olacak sanki böyle arada kaçırıyoruz....

pcden girdim şimdi

bildirim sayfamı açıp güncelledim :)

başlangıç: 98
geçen hafta: 91
bu hafta: 90.5
giden: -500
toplam giden: 7.5
hedef: 85
Yarım kilo çok iyi canım .Menülerinde güzeldi ama hakettin sen
Yok canım sütten kesince zor gidiyor.Örnek benEmzirirken bu kadar tatlı yemiyordum yahu
200 de olsa gitmiş canım
Aslında menülerin çok iyiydi canım ben daha fazla bekliyordum.Neyse almaktan iyidir.Yavaş gitsin tam gitsin.
Canım çok iyi gitmiş.En çok kiloyu bu hafta sen verdinDevamıda gelicektir inan
Evet bir ara burda iki üç kişi yapmıştık sanırım.sabah ögle ikindi akşam ve ara olmuyor.Ben aralarda sanki çiko yenilir tatlı yenilir gibi bir havalardayım.Toksam bile ara yapıyorum alışkanlık.P.tesi bu diyete başlıycam 4 ögün beslenicem.Katılmak isteyen katılsın seve seveVe cuma temizlik günüm hariç her akşam spor az yada çok
Kizlar kilo veren herkesi tebrikederim
baslangic 84.400
bu hafta 73.800
hedef 69
4 kilo gitmiyo ya 5 aydir ayni kilo biseyler yapmam lazim

çünkü hep aynı tip besleniyoruz.Çok az yada 2 ögün yada akşam sırf meyve sırf yogurt yemiyourz.Vücut alışmış canım yave sporrrrrrrr sporrrr

merhaba kızlar aşuremi yaptım dağıttım, biraz kaldı onuda akşama arkadaşlara götüreceğiz
ama incirleri doğradım diye sanırım rengi karardı moralim bozuldu biraz ama tadı güzel,

ebruli1820 canım sıkma canını ama haftaya daha dikkat etmek lazım sadece senin için değil hepimiz için, böyle olmalı bence çünkü bu aralar dağıttık gibi
areser bir kaç gün için iyi gitmiş canım

Kizlar selamlarr..
Annemdeyim.. Haliyle tartilamadim. Ama 70lerdeyimdir.
Soylemesi ayip annem yuzuk corbasi ve dövme pilavi yapti. Oglusu uyutuyorum . sonra yemek yicem.
Pazara gittim markete gittim. Dunku yediklerim erimistir.
Bugun annemin komsusu kizdi bana. Yuzun cok kuculdu yeter kilo vrrme dedi. Bu hafta full spor yapicam. Bence benim sıkılaşmam gerek. Aynadaki benden memnuniyetim idare eder ehh iste gibi.
Yarin kilo bildirimimi yaparim.
Kilo verenler tebrikler
Alanlarda caninz sagolsun
Önümuzdeki maclara bkalm
İyi aksamlar simdiden ..:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…