- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.041
Kilo bildirimi
başlangıç:63
geçen hafta56.5
bu hafta:57.2
gelen:700
hedef:geldigim kiloya 63 geri dönmek55 tim ya 2 kilo aldım 1 ayda.Ayça kaya yapıcam inş.Aşure getirmiş komşum aldım yanıma burda yiycem.Ben yemedigimde kilo veriyorum.ikindi gibi bişiler yiyip kaşam haiff yemem lazım.
Kizlar kilo veren herkesi tebrikederim
baslangic 84.400
bu hafta 73.800
hedef 69
4 kilo gitmiyo ya 5 aydir ayni kilo biseyler yapmam lazim
Yarım kilo çok iyi canım .Menülerinde güzeldi ama hakettin senpcden girdim şimdi
bildirim sayfamı açıp güncelledim :)
başlangıç: 98
geçen hafta: 91
bu hafta: 90.5
giden: -500
toplam giden: 7.5
hedef: 85
Yok canım sütten kesince zor gidiyor.Örnek benGunaydin, hayirli cumalar kizlar
Kubracim o motivasyon dusuklugu hepimizde var galiba.. kolay gelsin hazirliklarinda.. kiz baya zayiflamissin sen ig de gordum de masallah masallah fistik gibi olmussun kizcende buyumus op benim ucin cimcimeyi
Kizlar ilk bildirim benden gelsin o halde
Baslangic...... 69.3
Gecen hafta... 59.6
Bu hafta........ 59.8
Gelen......,........ 200
Hedef..... 59-60 arasi kalmak, simdilik boyle iyiyim ama hala 55 e dusme hedeflerim var yaza dogru ins hep oglusu da sutten kesecegim o zaman daha rahat olacak benim icin hem diyet hem zayuf olmam
Hadi ben kacar kalin saglicakla
200 de olsa gitmiş canımlajoba hedefte gidiyorsun canım 59-60 aralığındasın.
hawar canım bizde idare ediyoruz. bi kılıma noktası vardır sabret ve vazgeçme
papatya iş için mi? gezmeye o şehri görmeye fırsatın olur umarım.
kılo bildirimi:
başlangıç: 58.7
bu hafta 57.7
geçen hafta 57.9 sanırım
giden 200
hedef : 55 yada 54
bu kıloyu beklemiyordum almışımdır diyordum.
Aslında menülerin çok iyiydi canım ben daha fazla bekliyordum.Neyse almaktan iyidir.Yavaş gitsin tam gitsin.günaydın kızlar bildirim yapayım
başlangıç: 76.8
geçen hafta: 71.6
bu hafta:71.3
giden : 300
toplam giden: 5.5
hedef : 60
kızlar yeni tartıyla tartıldım yaklaşık 1 kilo fark ediyor 2 tartı arasındaki rakam eski tartıma göre 70,4 çıktı ama ben yenisini baz alacam
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim, aşureyi koydum pişiriyorum biraz yoğun bir gün olacak akşama okurum hepinizi
Canım çok iyi gitmiş.En çok kiloyu bu hafta sen verdinGünaydın arkadaslar kilo bildirimimi bastan yapıyorum yaniçsizden ayrıldığım zaman içinde aldığım kilolardan başlıyorum.....
Başlangıç : 67.400
Bu hafta : 66.700
Gıden : 700 gr...
Eki Görüntüle 1302997
Evet bir ara burda iki üç kişi yapmıştık sanırım.sabah ögle ikindi akşam ve ara olmuyor.Ben aralarda sanki çiko yenilir tatlı yenilir gibi bir havalardayım.Toksam bile ara yapıyorum alışkanlık.P.tesi bu diyete başlıycam 4 ögün beslenicem.Katılmak isteyen katılsın seve seveCanım yaa 2 kilo nedir ki aldığın gibi verirsin nasıl almayı becerediysek vermeyi de becericez Alimallah...bende Ayça Kaya'nın kitabını okumuştum hatta bir ara diyetini de yapmıştım.. Bende mi ona başlasam Bi diyete uyarsak daha iyi olacak sanki böyle arada kaçırıyoruz....
Kizlar kilo veren herkesi tebrikederim
baslangic 84.400
bu hafta 73.800
hedef 69
4 kilo gitmiyo ya 5 aydir ayni kilo biseyler yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?