Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

öğretmen arkadaşlarımdan yardım istiyorum
geçen hafta bizim okulda 2. sınıflara ortak sınav yapıldı oğlum kodlamaları yanlış yapmış Türkçe hepsi doğru 15 soru matemetik 4 yanlış 15 soru haya bilgisi kitapçıkta 3 yanlışı var ona baktım kontrol ettim ama kodlamada hepsini kaydırmış sınıfta 24 kişiler 18. kişi olmuş çok üzüldüm sonuçta ilk sınavları ama bi kaç gündür oğluma çok kızıyorum derslerinde baskı yapıyorum ödevlerden hariç kendimde bişiyler yaptırıyorum özellikle matematik konusunda ama okuldan gelince anne bugün fatih her şeyde birinci olduk örnek elektroy diye bi sistem var bizim okulda kumandalarla işaretleme yapıyolar vs. ama her allahın günü o çocuğu bana övmesi deli ediyo beni bende oğlum başkalarını bırak kendini öv diyorum kızıyorum bağırıyorum ona dün akşam da aynısı oldu eve geldik hiç konuşmadım onunla 1 saat yemeğini yedi dersini yaptı bitirdim dediğinde hala konuşmadım aradan zaman geçti yanıma geldi ağlamaklı bir ses tonuyla anne seninle ortak yanımız ne biliyomusun birbirimizi çok sevmemiz dedi başladım bende oda ağlamaya sonra öpüştük barıştık ama kafaya çok takıyorum başarılı olması için ne yapmalıyım arkadaşlar bi kaç gündür ondan giremiyorum kafam allak bullak dün öğtretmen şiir vermiş en güzel okuyanı öğretmenler gününde o okucakmış evde çok güzel okudu öğretmenin karşısında gülerek okuduğu için öğretmeni balka çocukları seçmiş okulda öğretmenine karşı özellikle biraz ciddi ol diyorum tatam diyo yine aynı yine aynı bende çok takıyorum kafama çok uzun oldu kusura bakmayın nolur o kadar doluyum ki

Hawar haklısın canım toplarlanalım.Dut ,kuş üzümü,incir karartır dedi annem.Önce bir gece ılık suda beklet.Diger gün minik minik dograyıp bir taşım kaynar.Baya kara su akıttı.Ve haklı çıktı en son koydum bir taşım kaynayınca kapattım.Bir dahakine öyle yparsın ve önemli olan lezzeti canım.Allah kabul etsin evine evlerimize bereket versin.

hikommmm sıkılaşalım her akşam spor yapıp yazalım teşfik edlim birbirimizi

slm herkese
bugunde gecti cok sukur ama 2 tane hosbes yedim malesef dayanamadim
neyse bu aksam cok isim var kizi uyuttuktan sonra utu yapcam yatmadan girebilirmiyim bilmiyorum optum

Zuzu canim ogluna cok yuklenmissin
O daha kucuk bir cicuk
Once deneme sinavindaki sikintiyi giderelim
Eve deneme seti alabilirsin optik formlari ile birlikte.
Birlikte form doldurmayi calisin uc gun
4. Gun optik form ile birlikte denemeyi de verin sure tutun cozdurun.
Bir soru bir isaretleme yapmasina dikkat edin. Ilk denemede hatalar olmasi normal
Ikinci mesele siir okuma
Ben de ogrencilerime en guzel okuyana verecegim diyorum amaaaa bu sefer de hep ayni cocuklar cok guzel okuyor
Bu da bir yetenek
Ve ben daha once okumamis bir ogrencime veriyorum
Ozguvenleri artsin diye
Fazla hirs seni ve ogluna fayda degil zarar getirir. Cocugunu. Oldugu gibi kabul etmelisin. Basarili olmasini istemek herkesin derdi ama cocuga cok yuklenirsen mutsuz bir yaris atina donuyor cocuklar

hadeka sağol cnm ilgin için cevapların için evet çok yüklendiğimimn farkındayım
şiire gelince evde çok güzel okuyo o yeteneğe sahip bi çocuk ama öğretmenimizin geçen seneden beri takıntısı var bahadıra 5.5 yaşında başladı 1.sınıfa sınıftakilerin çocu 7 yaşındaydı bahadırı hep bebek gözüyle baktı geçen sene çok yıprandık bende oğlumda o sınıftan almayı bile düşündüm ama bahadır istemedi cnm 2. sınıfı da hayırlısınla bitirse yavrum 3. sınıfta başka bi okula devam edicek ev alıcaz okullar açılmadan nasipse öğretmenden öğtretmenede farkediyo keşke öğretmenimizde senin gibi düşünse ben oğluma böyle yapdıkça o uykudayken kendime çok kızıyorum ağlıyorum üzülüyorum seniin dediğin seti alıcam en yakın zamanda çok teşekkür ederim canım

Zuzu cani ben ogretmen degilim ama hadeka ya hak veriyorum cok yuklenmissin cocuga, daha cok kucuk simdiden boyle yuklenirsen ilerde ders calismaktan sogutursun daha ilimli daha yapici olmaya calis.. evde deneme cozme fikri guzelmis oglusa da yarari olur eminim.. Allah kolaylik versin cocuk buyutmek egitmek zor is gercekten..

zuzu08 belki biliyorsundur benim oğlum hiperaktif. Normal bir çocuğa göre çok çok zor bir çocuk. Ders çalısmayı kitap okumayı hiç sevmiyor. 4. Sınıfa gidiyor. IQ si çok yüksek o nedenle sınav sonuçlarında sıkıntı yaşamıyor. Ama ben ona hep şu kaç aldı, bu kaç aldı diye soruyordum. Sonra farkettim ki ben oğlumun notuyla değil Diğerlerinin notunun oğlumun notuyla arasındaki Farka bakıyorum. Oğlum 60 diğer çocuk 55 alsa aferin diyorum, oğlum 97 diğer çocuk 100 alsa aaaa düşük almış diyorum. Çok şükür bu hatamı çok kısa sürede farkettim.
Lütfen oğlunu başka çocuklarla kıyaslama
Şiir okumasın ne olaxak. Aman biz okuduk da ne oldu...oğlışların çok tatlı maşallah... Böyle hırslarla hem oğlunun hem de kendinin Yüreğini karartma. Bana göre oğlum ileride yaşamını devam ettirebilecek kadar para kazandın ama güçlü nir insan olsun.
Psikolog Kapıları çok iui yerlerde olan ama çocuklukta yaşadığı travmaları atamayan insanlarla dolu...
Benim annem Bayram sabahları çok sinirli olurdu. Hem de ne sinir. Yaşım oldu 36 ben hala bayramlardan nefret ediyorum. Bilmem anlatabildim mi... Ayyyy herkeste Bayram geliyor diye bir heyecan olur temizlik falan ben nefret ediyorum. Hiç hazırlık yapmam.
Kuzuna eziyet etme... Olduğu kadar....

Iyi geceler kızlar.Yattım yatağıma yazayım dedim.Çok yoruldum.Yoruluncada zor uyurum .Komşu 2 kase aşûre getirdi .Elimde boğazılı degilki yiyip bitirsin :)) Yarında iş yerindeki arkadaşa gidiceZ iştekiler ve patronun eşiyle.Ogluşu ile çıkışa getircek eşim.Yıkadım kuzumu 22:50 uyudu bebeğim.Yarın giyinip süsleneyim biraz .Böyle özenincede illa aksilik çıkar :)) ya başım tutar vs...

Sabah:2 dl ekmek,1 dl peynir,2 dl domates .1 salata,kayısı suyu
Ögle: 1 kase çorba,4 yk pilav,2 patlıcan bohça,4 yk yogurt
Ara:1 bardak aşûre , yeşilçay
Akşam:2 kepçe kutu fasulye,1 dl ekmek,4 cin biber
Evi sil süpür halı fırçala malum cuma demek temizlik demek.yarın cıss bir gün herkes 1 çeşit yaptı .Bizde Oglumla mozaik pasta yaptık kolayından:))

merhabalar hem bir öğretmen olarak hemde uc çocuk annesi olarak bir seyler soylemek istedim ne yazık kı biz anneler cocuklarımızı cevrenin görüşüne göre yetiştirmeye çalışıyoruz mesela sınavdan ıyı alınca herşey super mı olacak elbetteki hayır bizim için önemli olan çocugumuzun neyi yaparken mutlu olduğu veya bir insan olarak karakterinin nasıl olduğu olmalı inanın derslerdeki başarı bundan çok sonra gelir kimseyle kıyaslamayın siz bilemezsiniz sınıf birincisi olan çocuk belkide evde annesine küfür eden bir çocuktur(zekası oldukça yuksek boyle bir öğrencm vardı ama düşman başına) yani çocugunuz bu yasına bır daha dönmeyecek onunla ıkıncı sınıfın keyfini yaşayın dersler tabi ki önemli ama bu şekilde kızarak onu daha cok sogutursunuz onun yerine başarının gerçekte insanın içinde duyduğu mutlulukla ölçüleceğini anlatın ve onu her koşulda seveceğinizi hissettirin

slm kızlar
anca girebildim yatmadan bakayım dedim
geçmişe hızlıca bir baktım sadece
pazar günü misafirim gelecek yrn temizlik hazırlık vs yaparım büyük ihtimalle
ama yinede yatmadan girip bakmaya çalışırım

etkacım evet doğrıu söylüyosun bundan sonra daha dikkat edicem davranışlarıma çok teşekkür ederim

evet biliyorum cnm bende hepm soruyorum yüksek not alınca çok seviniyorum düşük not alıncada üzülüyorum bağırıyorum ona ama artık bağırmıycam da buraya yazıp yazmamakla tedirgindim iyiki yazmışım direkten dönüşüm olur bir daha ne kendimi ne oğlumu hiç üzmem üstüne gitmem daha yolun başındayız önümüzde çok uzun yıllar var büyüdüğünde bahadır benden soğumasın yeterki çok teşekkür ediyorum kızlar çok sağolun .

Günaydın canlar.200 eksi ile uyandım .Zuzuumm kuzummm senin aynı sen gibi içten g,lücükler saçan musutlu çocukların ve huzurlu bir yuvan var.Bu resimlerden bile o kadar çok hissediliyorki !!!Benim mutlu mutlu ailede saglıgı yerinde olan çocuk en başarılı çocuktur.Siz bu ortamı eşinizle saglamışsınız!!Bababm başarılı oluşumu alışmış ama 4 gördümmü karnede hemen en yakın arkadaşımla kıyaslardı.Neden 4 diye kıyas yapıp incitirdi beni.Hiç takdir etmezdi.Buna çok kızar hırs yapardım ama ruhen bunun eksilerini hayatta hep hissettim.Hepimiz her anne kıyas yapıyor malesef.Onun çocugu yürümüş bizimkihala emekliyor,o nasıl yiyior bizimki yemiyor,onun çocugu erkenden yuyor bizimkisi uyumuyor çalışkan tembel vs tüm hayatı boyunca yapmamamız gereken şeyleri maslesef yapıyoruz.Eşim hep başarılı olmasını istiyor.Ben normal olsun saglıgı yerinde mutlu sevgi dolu bir çocuk olsun tembel olsun diyorum bazen.AMa okula başlayınca naparım bilmem:))

günaydın kızlar
ebruli1820 canım bend e2 kilo artıyla uyandım dün kaç tabak aşure yedim bilmiyorum akşamda kek kurabiye ve hala evde aşure var eşime uyup çok yaptım kaldı , ne güzel bu günde gezme var

zuzu08 canım arkadaşlar yazmış zaten koca koca insanlar öss de kpss de kaydırma yapıyor senin oğlun daha yeni sınava giriyor bu normal, hadeke nin dediği gibi evde form doldurmayı öğret ona, bide kusura bakma ama küçük göndermişsiniz çocuğu, bu yasa değiştikten sonra bir çok kişi çocuğunu gönderdi ama küçükler çok zorlanıyorlar zorlanınca da dersten soğuyorlar zeki olabilirler ama oyun zamanın dalar daha, bide ne güzel gülüyormuş oğlun gülen insanlara hasretiz ve sen zaten kıyaslama yapmayacağını söylemişsin zaten

Hayirli aksamlar
Haftasonunuz nasil gidiyor

Guzel olmasi dileklerimle menume geceyim
Sbh 11de bol cay
2 dlm kepek ekmegi
Patatesli yumurta 1 servis kasigi
1 kk diyet peynir
4 zeytin
1 tatli k pekmez
5 adet dag cilegi
Tarcinli yesil cay en son

Ara 2de
Orta turk kahvesi

2 saat yuruyus

Aksam 6da
1 tabak karnibahar az yagda kizarmis
4 zeytin cay
1.5 dlm kepek ekmegi
Bol salata
Cok sistim. Abarttim sanki
Su 1 lt

Esime de bol yagda kizarttim. Benimkilerin tadi pek guzel olmadi ama neyse.
Az sonra dugune gidecegim. Simdi ufak oglus uyuyorken biraz kitap okuyayim.

hadeka aksam ekmek yerine karnabaharin yanina yogurt yeseymissin keske super olurdu bak gece gece canim cekti

Hiic keyfim yok kizlar aksam ustu tam ark lara giderken esimle atistik sinir oldum konusma benle dedim ordada bu durumu devam ettirdim salak gibi.... sacmaliyor falan dedim ark yaninda simdi dusundukce kendime sinir oluyorum niye oyle yaptim ki yaa offffff hakliyfim ama su anda tamamen haksizim.. ayyy daraldim yine neyse ben yatip unutayim bunlari
İyi gecrler hrpinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…