- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.061
hadeka sağol cnm ilgin için cevapların için evet çok yüklendiğimimn farkındayımZuzu canim ogluna cok yuklenmissin
O daha kucuk bir cicuk
Once deneme sinavindaki sikintiyi giderelim
Eve deneme seti alabilirsin optik formlari ile birlikte.
Birlikte form doldurmayi calisin uc gun
4. Gun optik form ile birlikte denemeyi de verin sure tutun cozdurun.
Bir soru bir isaretleme yapmasina dikkat edin. Ilk denemede hatalar olmasi normal
Ikinci mesele siir okuma
Ben de ogrencilerime en guzel okuyana verecegim diyorum amaaaa bu sefer de hep ayni cocuklar cok guzel okuyor
Bu da bir yetenek
Ve ben daha once okumamis bir ogrencime veriyorum
Ozguvenleri artsin diye
Fazla hirs seni ve ogluna fayda degil zarar getirir. Cocugunu. Oldugu gibi kabul etmelisin. Basarili olmasini istemek herkesin derdi ama cocuga cok yuklenirsen mutsuz bir yaris atina donuyor cocuklar
öğretmen arkadaşlarımdan yardım istiyorum
geçen hafta bizim okulda 2. sınıflara ortak sınav yapıldı oğlum kodlamaları yanlış yapmış Türkçe hepsi doğru 15 soru matemetik 4 yanlış 15 soru haya bilgisi kitapçıkta 3 yanlışı var ona baktım kontrol ettim ama kodlamada hepsini kaydırmış sınıfta 24 kişiler 18. kişi olmuş çok üzüldüm sonuçta ilk sınavları ama bi kaç gündür oğluma çok kızıyorum derslerinde baskı yapıyorum ödevlerden hariç kendimde bişiyler yaptırıyorum özellikle matematik konusunda ama okuldan gelince anne bugün fatih her şeyde birinci olduk örnek elektroy diye bi sistem var bizim okulda kumandalarla işaretleme yapıyolar vs. ama her allahın günü o çocuğu bana övmesi deli ediyo beni bende oğlum başkalarını bırak kendini öv diyorum kızıyorum bağırıyorum ona dün akşam da aynısı oldu eve geldik hiç konuşmadım onunla 1 saat yemeğini yedi dersini yaptı bitirdim dediğinde hala konuşmadım aradan zaman geçti yanıma geldi ağlamaklı bir ses tonuyla anne seninle ortak yanımız ne biliyomusun birbirimizi çok sevmemiz dedi başladım bende oda ağlamaya sonra öpüştük barıştık ama kafaya çok takıyorum başarılı olması için ne yapmalıyım arkadaşlar bi kaç gündür ondan giremiyorum kafam allak bullak dün öğtretmen şiir vermiş en güzel okuyanı öğretmenler gününde o okucakmış evde çok güzel okudu öğretmenin karşısında gülerek okuduğu için öğretmeni balka çocukları seçmiş okulda öğretmenine karşı özellikle biraz ciddi ol diyorum tatam diyo yine aynı yine aynı bende çok takıyorum kafamaçok uzun oldu kusura bakmayın nolur o kadar doluyum ki
merhabalar hem bir öğretmen olarak hemde uc çocuk annesi olarak bir seyler soylemek istedim ne yazık kı biz anneler cocuklarımızı cevrenin görüşüne göre yetiştirmeye çalışıyoruz mesela sınavdan ıyı alınca herşey super mı olacak elbetteki hayır bizim için önemli olan çocugumuzun neyi yaparken mutlu olduğu veya bir insan olarak karakterinin nasıl olduğu olmalı inanın derslerdeki başarı bundan çok sonra gelir kimseyle kıyaslamayın siz bilemezsiniz sınıf birincisi olan çocuk belkide evde annesine küfür eden bir çocuktur(zekası oldukça yuksek boyle bir öğrencm vardı ama düşman başına) yani çocugunuz bu yasına bır daha dönmeyecek onunla ıkıncı sınıfın keyfini yaşayın dersler tabi ki önemli ama bu şekilde kızarak onu daha cok sogutursunuz onun yerine başarının gerçekte insanın içinde duyduğu mutlulukla ölçüleceğini anlatın ve onu her koşulda seveceğinizi hissettirinöğretmen arkadaşlarımdan yardım istiyorum
geçen hafta bizim okulda 2. sınıflara ortak sınav yapıldı oğlum kodlamaları yanlış yapmış Türkçe hepsi doğru 15 soru matemetik 4 yanlış 15 soru haya bilgisi kitapçıkta 3 yanlışı var ona baktım kontrol ettim ama kodlamada hepsini kaydırmış sınıfta 24 kişiler 18. kişi olmuş çok üzüldüm sonuçta ilk sınavları ama bi kaç gündür oğluma çok kızıyorum derslerinde baskı yapıyorum ödevlerden hariç kendimde bişiyler yaptırıyorum özellikle matematik konusunda ama okuldan gelince anne bugün fatih her şeyde birinci olduk örnek elektroy diye bi sistem var bizim okulda kumandalarla işaretleme yapıyolar vs. ama her allahın günü o çocuğu bana övmesi deli ediyo beni bende oğlum başkalarını bırak kendini öv diyorum kızıyorum bağırıyorum ona dün akşam da aynısı oldu eve geldik hiç konuşmadım onunla 1 saat yemeğini yedi dersini yaptı bitirdim dediğinde hala konuşmadım aradan zaman geçti yanıma geldi ağlamaklı bir ses tonuyla anne seninle ortak yanımız ne biliyomusun birbirimizi çok sevmemiz dedi başladım bende oda ağlamaya sonra öpüştük barıştık ama kafaya çok takıyorum başarılı olması için ne yapmalıyım arkadaşlar bi kaç gündür ondan giremiyorum kafam allak bullak dün öğtretmen şiir vermiş en güzel okuyanı öğretmenler gününde o okucakmış evde çok güzel okudu öğretmenin karşısında gülerek okuduğu için öğretmeni balka çocukları seçmiş okulda öğretmenine karşı özellikle biraz ciddi ol diyorum tatam diyo yine aynı yine aynı bende çok takıyorum kafamaçok uzun oldu kusura bakmayın nolur o kadar doluyum ki
etkacım evet doğrıu söylüyosun bundan sonra daha dikkat edicem davranışlarıma çok teşekkür ederimmerhabalar hem bir öğretmen olarak hemde uc çocuk annesi olarak bir seyler soylemek istedim ne yazık kı biz anneler cocuklarımızı cevrenin görüşüne göre yetiştirmeye çalışıyoruz mesela sınavdan ıyı alınca herşey super mı olacak elbetteki hayır bizim için önemli olan çocugumuzun neyi yaparken mutlu olduğu veya bir insan olarak karakterinin nasıl olduğu olmalı inanın derslerdeki başarı bundan çok sonra gelir kimseyle kıyaslamayın siz bilemezsiniz sınıf birincisi olan çocuk belkide evde annesine küfür eden bir çocuktur(zekası oldukça yuksek boyle bir öğrencm vardı ama düşman başına) yani çocugunuz bu yasına bır daha dönmeyecek onunla ıkıncı sınıfın keyfini yaşayın dersler tabi ki önemli ama bu şekilde kızarak onu daha cok sogutursunuz onun yerine başarının gerçekte insanın içinde duyduğu mutlulukla ölçüleceğini anlatın ve onu her koşulda seveceğinizi hissettirin
evet biliyorum cnm bende hepm soruyorum yüksek not alınca çok seviniyorum düşük not alıncada üzülüyorum bağırıyorum ona ama artık bağırmıycam da buraya yazıp yazmamakla tedirgindim iyiki yazmışım direkten dönüşüm olur bir daha ne kendimi ne oğlumu hiç üzmem üstüne gitmem daha yolun başındayız önümüzde çok uzun yıllar var büyüdüğünde bahadır benden soğumasın yeterki çok teşekkür ediyorum kızlar çok sağolun .zuzu08 belki biliyorsundur benim oğlum hiperaktif. Normal bir çocuğa göre çok çok zor bir çocuk. Ders çalısmayı kitap okumayı hiç sevmiyor. 4. Sınıfa gidiyor. IQ si çok yüksek o nedenle sınav sonuçlarında sıkıntı yaşamıyor. Ama ben ona hep şu kaç aldı, bu kaç aldı diye soruyordum. Sonra farkettim ki ben oğlumun notuyla değil Diğerlerinin notunun oğlumun notuyla arasındaki Farka bakıyorum. Oğlum 60 diğer çocuk 55 alsa aferin diyorum, oğlum 97 diğer çocuk 100 alsa aaaa düşük almış diyorum. Çok şükür bu hatamı çok kısa sürede farkettim.
Lütfen oğlunu başka çocuklarla kıyaslama
Şiir okumasın ne olaxak. Aman biz okuduk da ne oldu...oğlışların çok tatlı maşallah... Böyle hırslarla hem oğlunun hem de kendinin Yüreğini karartma. Bana göre oğlum ileride yaşamını devam ettirebilecek kadar para kazandın ama güçlü nir insan olsun.
Psikolog Kapıları çok iui yerlerde olan ama çocuklukta yaşadığı travmaları atamayan insanlarla dolu...
Benim annem Bayram sabahları çok sinirli olurdu. Hem de ne sinir. Yaşım oldu 36 ben hala bayramlardan nefret ediyorum. Bilmem anlatabildim mi... Ayyyy herkeste Bayram geliyor diye bir heyecan olur temizlik falan ben nefret ediyorum. Hiç hazırlık yapmam.
Kuzuna eziyet etme... Olduğu kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?