- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.081
öğretmen arkadaşlarımdan yardım istiyorum
geçen hafta bizim okulda 2. sınıflara ortak sınav yapıldı oğlum kodlamaları yanlış yapmış Türkçe hepsi doğru 15 soru matemetik 4 yanlış 15 soru haya bilgisi kitapçıkta 3 yanlışı var ona baktım kontrol ettim ama kodlamada hepsini kaydırmış sınıfta 24 kişiler 18. kişi olmuş çok üzüldüm sonuçta ilk sınavları ama bi kaç gündür oğluma çok kızıyorum derslerinde baskı yapıyorum ödevlerden hariç kendimde bişiyler yaptırıyorum özellikle matematik konusunda ama okuldan gelince anne bugün fatih her şeyde birinci olduk örnek elektroy diye bi sistem var bizim okulda kumandalarla işaretleme yapıyolar vs. ama her allahın günü o çocuğu bana övmesi deli ediyo beni bende oğlum başkalarını bırak kendini öv diyorum kızıyorum bağırıyorum ona dün akşam da aynısı oldu eve geldik hiç konuşmadım onunla 1 saat yemeğini yedi dersini yaptı bitirdim dediğinde hala konuşmadım aradan zaman geçti yanıma geldi ağlamaklı bir ses tonuyla anne seninle ortak yanımız ne biliyomusun birbirimizi çok sevmemiz dedi başladım bende oda ağlamaya sonra öpüştük barıştık ama kafaya çok takıyorum başarılı olması için ne yapmalıyım arkadaşlar bi kaç gündür ondan giremiyorum kafam allak bullak dün öğtretmen şiir vermiş en güzel okuyanı öğretmenler gününde o okucakmış evde çok güzel okudu öğretmenin karşısında gülerek okuduğu için öğretmeni balka çocukları seçmiş okulda öğretmenine karşı özellikle biraz ciddi ol diyorum tatam diyo yine aynı yine aynı bende çok takıyorum kafamaçok uzun oldu kusura bakmayın nolur o kadar doluyum ki
anım ben bir haftadır spor yapmıyorum o nedenle bugün 3 mil leslie yapmak istiyorum. bir de regl oldum. daha ağır birşey yapmayayım diyorum. sen ne dersin.Papatyam hangi sporu yapalım akşama?
meyra hoş geldin aramıza
sen zaten 5.5 haftada mükemmel sonuç almışsın
kızlar bir sorum var
eve gidip bakana kadar sizden cvp alayım dedim
1 mil, 2mil ve 3 mil arasındaqkı fark zaman farkı mı km farkı mı
ben de bıryerlerden başlasam iyi olacak da.
cumartesi 6 km yürüdüm
dün de mekik çektim göbek aldı başını gidiyor
dün hiç ev işi yapamadım eletriksiz kaldığımız için.
bugün eve gider gitmez ev süpüreceğim sonra yemek ve ütü.
çocuklar geldikten sonra pek bişey yapamıyorum
şu ara üç kitap birden okuyorum bir de kuran
tek iyi olduğum konu bu sanırım :)
Areser cim evet ilk cocugum bugun gune guzel basladik bakalim bagirmadim kizmadim derslerini ilkonce odevlerini kendi yapti bilemediklerini babasinla bana sordu bu aksami guzel atlattik bakalimCanım benim ilk önce bir şey sormak istiyorum ilk cocuğun mu neden sordum çünkü bende ilk cocuğumda böyle hatalar yaptım şimdi kızım 4. Sınıfa gidiyor... Sınav korkusu var cok kaygılı korkudan bildiği seyleri yanlış yapıyor artık cok üstüne düşmüyorum özellikle bana gelip 87 aldım dediğinde baskası ne aldı diye sormuyorum....oğlum ikinci sınıfta onda bu hatayı yapmadım daha rahat giriyor sınavlara endişesi yok daha iyi sonuçlar alıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?