Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Lajoba canim olur arada oyle durumlar
Yogurt yoktu evde guzelim

Bugun saga sola birc odedik. Gezindik disarida. Sabahtan beri elektrik yok cok daraldim
Oglanlar durmuyor babasini da beni de delirttiler
Bazen cok cekilmez oluyorlaar
Sabahtan beri araba resmi ciziyoruz ailecek. 2 saat gezdirdik yetmedi. Oyyyy oyyyyy
Ne temizlik ne utu butun isler elektrik gelince ellerimden opecek.

merhaba arkadaşlar hafta sonunu bol yemeli geçirdik cuma akşamı arkadaşlara gittik cumartesi bizde misafir vardı bu günde dışarıdaydık çok yedim çok sormayın, karnım acayip şiş ve hala ne yesem diye düşünüyorum

meyra8 bence çıtır olmuşsun bile nasıl verdin 5 haftada o kadar kiloyu

Canım benim ilk önce bir şey sormak istiyorum ilk cocuğun mu neden sordum çünkü bende ilk cocuğumda böyle hatalar yaptım şimdi kızım 4. Sınıfa gidiyor... Sınav korkusu var cok kaygılı korkudan bildiği seyleri yanlış yapıyor artık cok üstüne düşmüyorum özellikle bana gelip 87 aldım dediğinde baskası ne aldı diye sormuyorum....oğlum ikinci sınıfta onda bu hatayı yapmadım daha rahat giriyor sınavlara endişesi yok daha iyi sonuçlar alıyorum....

Günaydın hanımlar
Sabah 63.0 la uyandım. Bu hafta yine 62 li bir rakam görmem lazım. Bu akşam spora da başlarım inşallah yeniden.
Herkese güEl bir gün dilerim.

Günaydın herkese.Hafta sonu yogundu gelemedim.Özledim sizleri.C.tesi arkadaşta yedim çok agır geldi.Akşam yemedigim halde karnım agırdı migdem fena oldu.Dün eşimin ygeeni mevlüt okuttu aşureli ordaydık ogluşla.Normal yedim akşam balık salata ile kapattım.Çünkü kötü oluyorum artık fazla hamurişi yedigimde.Bu sabah beslenme çantası yaptım iş yerinde yedim.İnş saglıklı sporlu bir hafta bizi bekler.Yememe ragmen cuma ile aynıyım bu arada.Geçmişe bakıp geliyorum.Ve ayça kaya 1 ayda 8 kiloyu uygulamaya başlıycam inş bugün.

Papatyam tamam bana uyar.Sana söz verdigim için yorgunluk uykusuzluk ne olursa olsun yaparım böylelikle

Ayça kaya 1 ayda 8 kilo diyeti.
SABAH: 1 DL.ÇAVDAR,kk peynir,tere ,maydonoz,limon
ögle: 1dl ekmek,1 baget veya 3köfte,1 kase yogurt
ikindi: yagsız tost,ayran bir portakal
akşam:1 kase çorba(veya 1dl ekmek)6 yk sebze,yogurt salata

Okudugum kadarıyla herkes tok ve tam uygulayanlar kilo vermiş.Ben sabah tere maydonaz sevmedigim için,salata somates zeytin dönüşümlü 1 er hakkımı kullanıcam.Ögle bugün misal sebze var akşamla yer degiştiricem.Ara tost degil sabah getirdiklerimden ayrıp 1 dl ekmekle ve 1 meyvele yiyebilirim.Akşam da aynısını yada ögleyle duruma göre yer degiştiririm.Yani yakın bir şekilde uygulamaya özen göstericem.Ve ara yapmadan 4 ögün beslenicem 1 ay ve sporla sonunda tam eşimin d. gününe denk geliyor

Yemekte degişik bir pilav vardı ekmek yerine 4 yk yedim.Meyvem yok ikindede kuru kayısı yerim oda kurumeyve sonuçta.Ayy bu listeyi degiştire degiştire yakında çikoda eklerim benYok ya bu kez kararlıyım.İlkgün eksiklilkerlim var 3-4 güna anca oturur düzenim.

Kizlar merhabalar
Dun aksam anneme geldim.
Bugun halamlar gelicek diye.
Halam enfes ispanakli borek yapar. Annem bile onun kadar guzel yapamiyor. Bugunde yicem. Gunlerdir yiyorummm. :'(
Yarin full baslicam.
Annemin komsulari halamlar kiziyorlar bana yeter zayiflama. Yuzun cokmuş diye.
Spora daha cok agirlik vericem.
Ozellikle bel cevresi ve basen ...
Aksama yazarim evime gecince..
Öpuldnz..

Yeni gelen arkadss hosgeldinnnn.
Azmine hayran kaldimm.
Tebrikler..

Papatyaaa ebruş bugnku sporunuza bende katilicaam. Leslie 3mil di degil mi.. Soz aksama eve gecnce yapicam.
Sozler tutuluuuurr dimi ebruş. Soz verelm ki yapalim

meyra hoş geldin aramıza
sen zaten 5.5 haftada mükemmel sonuç almışsın

kızlar bir sorum var
eve gidip bakana kadar sizden cvp alayım dedim
1 mil, 2mil ve 3 mil arasındaqkı fark zaman farkı mı km farkı mı
ben de bıryerlerden başlasam iyi olacak da.
cumartesi 6 km yürüdüm
dün de mekik çektim göbek aldı başını gidiyor

dün hiç ev işi yapamadım eletriksiz kaldığımız için.
bugün eve gider gitmez ev süpüreceğim sonra yemek ve ütü.
çocuklar geldikten sonra pek bişey yapamıyorum

şu ara üç kitap birden okuyorum bir de kuran
tek iyi olduğum konu bu sanırım :)

dünkü menü:
sbh soğanlı yumurta 1 dlm kepek ekmeği
1 kk light peynir
4 zeytin
yeşil çay bol siyah çay

ara 2 dilim pasta
bir dilimde duramadım

akşam 1 tabak bezelye yemeği
3 çatal peynir

1 lt su sanırım

miller arasındaki fark km farkı canım yanlış hatırlamıyorsam 1 mil =1,6 km , tabi km uzadıkça zamanda uzuyor

ebruli1820 canım ayça kaya işe yarıyor tabi yemekleri değiştirebilirsin her öğlen nerden ızgara bulacaksın iş yerinde, yada evden yapıp götüreceksin, ben hamilelikten önce 2 ay falan uyguladım 8 kilo anca gitti tabi sporla beraber, bende yemekleri evde ne pişirirsem ondan yiyordum

bende bazı kararlar aldım kızlar

- 3 haftadır 71 'lerdeyim 68 'i görene kadar ödül günü yapmıyacağım, ödül öğünü olabilir belki oda haftada 1 defa( çok zorlanırsam yaparım ödül gününde normal insanlar gibi yemediğim için ipin ucu kaçıyor 1 güb oluyor bütün hafta sonu o yüzden yapmıyacam bir süre)

-zamanım pek olmuyor ama elimden geldiğince ağır olamak koşulu ile spor yapıcam, bu hafta için 4 gün 1 mil hedef olarak koyuyorum , 1 mil pek spordan sayılmaz ama en azından yavaştan başlamış olurum

Hikom katıl bize söz verince mecbur oluruz
Hadeka ögle pasta yemişsin ama akşam az yiyerek kapatman çok iyi canımÜç kitap mıBen bir tanesini kaç aydır sürüklüyorum çantamdaMaşallah diyim sana.Benimde yemegim yok eve git yemek yap bm yerleştir ogluş vs saat 12 .oluyor.Ama bişilerden kısıp vekit ayırmam lazım bi bakıcaz yine yaz gelmiş
Hawar iki çocukla zor olur.Dedigin gibi fırsat buldukça 1 mil olarak yapmaya başla canım.Evet bir ara sen nelson da yapmıştı sanırım.Deniycem 1 ay bakalım

Areser cim evet ilk cocugum bugun gune guzel basladik bakalim bagirmadim kizmadim derslerini ilkonce odevlerini kendi yapti bilemediklerini babasinla bana sordu bu aksami guzel atlattik bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…