- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.101
Evet papatyam ayça hanım her ögün 1 dl ikindi de tost yani 2 dl yenilebilir çünkü ara yok diye sanırım.Merhaba kızlar
Akşam o kadar çok yedim ki resmen sığamıuorum hiç bir yerlere
Ebrucum ekmek faLa diyeceğim ama Ayça yapıyorsun. O kadının sistemini bilmediğim için birşey demiyorum.
Ben 3 mil yaptım. Sen de durum nedir.
Nelson Banu görünmüyor ne zamandır.
Canım etkacım 400 iyi .İnş bu hafta daha çok gider moralini bozma.kilo bildirimi
başlangıç 68.5
geçen hafta 67.7
bu hafta 67.3
giden 400 gr
hedef 59 inşallah:=)
Sağol canım seninde herzamanki hawar kusursuz menüsüebruli1820 menünü beğendim canım ilk gün için iyi
M maviduvar1 ne güzel sporunu yapmışsın, yarın daha az yersin bu günü telafi etmiş olursun
menümü yazayım
sabah 2 dilim beyaz ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, 1 domates, yarım salatalık, 4 zeytin
öğlen 2yk kuru fasulye, 1 dilim çavdar, 1,5 kase yoğurt
ara 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar, bol salata
3 lt su, bolca şekersiz çay,
1 milde leslie yaptım
evet ya ösge, nelson, kübra, banu , araser nerelerdesiniz kızlarr
Sağol hadekam ama günde 3 dl normal ister sabah ister 3 ögüne bölüştürüp yiyebilirsin.Ayça hanımda ara yapmayıp doyurarak verdiriyor.zuzu ilk çocukta anne babanın beklentisi daha yüksek oluyor seni anlıyorum.
1.6 km için teşekkürler bilgi verenlere.
bunu biliyordum ama leslie hiç 1 mil ile 2 mil arasındaki farkı görecek kadar izlemedim herhalde. kafam o nedenle karışıyor.
anladığım kadarıyla 1 milde 15 dk walk walk walk diyor 2 milde 30 dk 3 milde de 45 dk ekran karşısında yürüyorsun.
ebru yeni diyet yöntemin hayırlı olsun
ben de çoluk çocukla çok yoruluyorum
bir de bu ara ben işleri düzgün yapıp yetiştirceğim dedikçe eşim yardımını kesmeye başladı
ebrucum ekmek fazla göründü ama ayça hanım öyle demiş
papatya 63leri geçmeyesin yemekle aman dikkat
hawar menü güzel gibi ama 2 dlm beyaz 2.5 dilim çavdar fazla geldi gözüme
spor da yapmışsınız maşallah.
Canım kuru şişkinlik yapıyor.Pilav zaten ne zmana akşam yesem sabah bende artı çıkıyorum.bu sabah geçmişim maalesefhadeka . dün kuru fasülye pilav vardı yemekte. uzun zamandır da yemiyorduk ondan abarttım aslına.
Kv geçmiş olsun özgem.Seni görmek harika bir duyguydu çok heyecanlanıp duygusala bagladım ilginçKizlara bakayim napmislar dedim bir de ne goreyim cvp yazabiliyorum artik cok sevindim
1 haftadir msj kismi yoktu sistem degisti diye tlf guncelledi sanirim kendine neyse
1.5 haftadir kv bizdeydi gozunden ameliyat oldu o gozu gormuyor damla kullaniyor haftasonu bahceye gittik donuste evine gitti pazartesi de kizimin ogret aradi size gelcez diye velileri dolasiyolarmis gecen hafta gelcekti kv ameliyat oldu diye kbul edememistim neyse 4 ogret gekdiler guzel gecti kaynastik sohbet iyiydi
2 haftadir tartilmiyorum sabah tartilayim bakayim kac kilo almisim
2dl akşamki ekvek ve çiko fazla geldi.Diyene bak ama napalım uyaralım ki dogru yapalım dimi amaGünaydın bayanlar dun cok yorgundum uyumuştum menu yazamadım şimdi yazıyım
Sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
Öğlen : 1 dilim pizza incelerden
Aksam : 3 tane köfte, biraz fırında patates, 2 dilim beyaz ekmek
2 parça tabloren çikolata
1,5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?