Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün
Sabah:1dl ekmek,kk peynir,1 salata,4 zeytin
Ögle:6 yk türlü ,4 yk pilav,1 bardak yogurt
Ikindi:2dl ekmek,kk peynir,1 salata,1 ayran
Akşam:1 kase çorba,1 avuç haşlama tavuk,1 bardak yogurt,3 salata turşusu

2 fincan yeşilçay,şekersiz çay içtim.Oglumu uyutunca 3 mil yapıcam ve yatmadan buraya yazıcam.ilkgün için idare eder.ama ikindi tost yapamam 2 dl çavdarlı sandiviç gibi yerim anca.

Merhaba kızlar
Akşam o kadar çok yedim ki resmen sığamıuorum hiç bir yerlere
Ebrucum ekmek faLa diyeceğim ama Ayça yapıyorsun. O kadının sistemini bilmediğim için birşey demiyorum.
Ben 3 mil yaptım. Sen de durum nedir.
Nelson Banu görünmüyor ne zamandır.

ebruli1820 menünü beğendim canım ilk gün için iyi
M maviduvar1 ne güzel sporunu yapmışsın, yarın daha az yersin bu günü telafi etmiş olursun

menümü yazayım
sabah 2 dilim beyaz ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, 1 domates, yarım salatalık, 4 zeytin
öğlen 2yk kuru fasulye, 1 dilim çavdar, 1,5 kase yoğurt
ara 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar, bol salata

3 lt su, bolca şekersiz çay,
1 milde leslie yaptım

evet ya ösge, nelson, kübra, banu , araser nerelerdesiniz kızlarr

kızlar ben menümü eksik yazmışım
sabah uyanınca 2 kuru kayısı yemiştim
bide öğlen 1 biber ve bir parmak kadar acur turşusu

herkese iyi geceler, tatlı rüyalarr

zuzu ilk çocukta anne babanın beklentisi daha yüksek oluyor seni anlıyorum.
1.6 km için teşekkürler bilgi verenlere.
bunu biliyordum ama leslie hiç 1 mil ile 2 mil arasındaki farkı görecek kadar izlemedim herhalde. kafam o nedenle karışıyor.
anladığım kadarıyla 1 milde 15 dk walk walk walk diyor 2 milde 30 dk 3 milde de 45 dk ekran karşısında yürüyorsun.

ebru yeni diyet yöntemin hayırlı olsun
ben de çoluk çocukla çok yoruluyorum
bir de bu ara ben işleri düzgün yapıp yetiştirceğim dedikçe eşim yardımını kesmeye başladı
ebrucum ekmek fazla göründü ama ayça hanım öyle demiş
papatya 63leri geçmeyesin yemekle aman dikkat
hawar menü güzel gibi ama 2 dlm beyaz 2.5 dilim çavdar fazla geldi gözüme

spor da yapmışsınız maşallah.

bu sabah geçmişim maalesef hadeka . dün kuru fasülye pilav vardı yemekte. uzun zamandır da yemiyorduk ondan abarttım aslına.

Kizlara bakayim napmislar dedim bir de ne goreyim cvp yazabiliyorum artik cok sevindim
1 haftadir msj kismi yoktu sistem degisti diye tlf guncelledi sanirim kendine neyse
1.5 haftadir kv bizdeydi gozunden ameliyat oldu o gozu gormuyor damla kullaniyor haftasonu bahceye gittik donuste evine gitti pazartesi de kizimin ogret aradi size gelcez diye velileri dolasiyolarmis gecen hafta gelcekti kv ameliyat oldu diye kbul edememistim neyse 4 ogret gekdiler guzel gecti kaynastik sohbet iyiydi
2 haftadir tartilmiyorum sabah tartilayim bakayim kac kilo almisim

Günaydın bayanlar dun cok yorgundum uyumuştum menu yazamadım şimdi yazıyım

Sabah : 2 tane haşlanmış yumurta

Öğlen : 1 dilim pizza incelerden

Aksam : 3 tane köfte, biraz fırında patates, 2 dilim beyaz ekmek

2 parça tabloren çikolata
1,5 litre su

günaydın kızlar
osge1989 geçmiş olsun canım
areser çikolata olmasaymış iyiymiş canım
hadeka aslında ekmek biraz fazla olmuş ama doymuyorum canım bide sabah çavdar kalmamıştıo mecbur beyaz yedim öğlen kızımı okula bırakınca dönüşte çavdar aldım kendime, bide çok çalıştıkça eşler iyice işleri üzerimize yığıyorlar benim kide önceden daha yardım ederdi şimdi evdeyim diye hiç elini oynatmıyor korkum işe başlayıncada böyle devam etmesi

selam,

ben diğer forumda diyet günlüğümü yazıyorum 2 kişi başladık şeyda coşkun menulerini yapıyoruz şimdilik sonuç aşağıdaki gibi:

TARİH Yellowdevil Çekirge
11.11.2014 74.30 kg 91.90 kg
12.11.2014 73.40 kg 90.50 kg
13.11.2014 72.50 kg 89.30 kg
14.11.2014 71.60 kg 88.20 kg
15.11.2014 71.60 kg 87.90 kg
16.11.2014 71.60 kg 86.90 kg
17.11.2014 71.20 kg 86.60 kg
18.11.2014 70.20 kg 86.00 kg

İş yerinde böbreklerimin ağrısından 11 e kadar dayandım.Eşim kızdı Dr getirdi .Sonuöları bekliyorum .burdan tekrar işe geçicem ( bugğn pek Ayça diyeti olarak başlayıp öyle son bulmayacak sanırım.Güne -500 ile uyandım .

Evet papatyam ayça hanım her ögün 1 dl ikindi de tost yani 2 dl yenilebilir çünkü ara yok diye sanırım.
kilo bildirimi
başlangıç 68.5
geçen hafta 67.7
bu hafta 67.3
giden 400 gr
hedef 59 inşallah:=)
Canım etkacım 400 iyi .İnş bu hafta daha çok gider moralini bozma.
Sağol canım seninde herzamanki hawar kusursuz menüsü
Sağol hadekam ama günde 3 dl normal ister sabah ister 3 ögüne bölüştürüp yiyebilirsin.Ayça hanımda ara yapmayıp doyurarak verdiriyor.
bu sabah geçmişim maalesef hadeka . dün kuru fasülye pilav vardı yemekte. uzun zamandır da yemiyorduk ondan abarttım aslına.
Canım kuru şişkinlik yapıyor.Pilav zaten ne zmana akşam yesem sabah bende artı çıkıyorum.
Kv geçmiş olsun özgem.Seni görmek harika bir duyguydu çok heyecanlanıp duygusala bagladım ilginçŞimdi sıra hawardaİyi olmuş ögretmen veli buluşması.
2dl akşamki ekvek ve çiko fazla geldi.Diyene bak ama napalım uyaralım ki dogru yapalım dimi ama

Gecmis osun ebrucum hem hastasin hem istesin Allah yardimcin olsun
benim hala icim icime sigmiyo bu arada esime sormadan numarimk verdim size sabah korkarak soyledim durumu dedim 3 yillik tanidigim insanlar selin daha bebekti guvenmesem vermezdim dedim birsey demedi icim rahatladi esimden gizli birsey yapmadim yapmamda bi tuhaf oluyorum ozaman suan icim rahat ve ilerde fotolarimi gonseririm yine sana

Dr geldim.Böbrek için gittim neler çıkmadı ki.Sol kolum spor temizlik hamilelik yagmur yagınca vs agırırdı.Romatizma agrısı sandıgım nabzımın yavaş atışıyla dr şüphelendigi meger bir damarım doguştan yokmuşVe bir böbregim doguştan büyükmüş.Eşim korktu çekap randevusu aldı.Adamcagızım korktu habire başka bişiler çıktı.Ne için gittik ne ögrendik nasip işte.Neyse buna şükür neleri var dimi ama.Ama sabahki agrı tathlilde çıkmayan kum olabilir dedi agrı kesici yazdı.Eşim sonuçlar çıkana kadar ögle yemegi için burgere götücekti.Yok dedim köfte yiyelim.Eee bir geldim iş yerinde aşura yapmışlarBen kaçtıkça cıslar beni kovalıyor.Akşamada dolma yapmıştım.Pirinç bugday of offAkşam amrketten mazleme alıp iş yerine kahvaltı getirdim neyse gün dibe vurdu deyip bişilere saldırmıycimmmmm tabisiii

Özgem bende öyle eminim kötü biri degilsiniz içim rahat ama yinede eşimden gizli olunca bişiler olmuyor.Ve sonunda söylüyorum o da bişi demiyor.Benimde içim bir garip burnun çok güzel bu arada

Hdeka ile aynı yerdesiniz uzak degilseniz görüşebilirsiniz aslında.Bizde sehram bir ara buluşucaz inş. face konuşuyoruz hep

iyi akşamlar kızlar.
eşim izinde,büyüğün yazılıları var,,misafir ve gezme trafiği bir yandan derken ne diyet kaldı,ne spor,ne düzen.
özge kv ne geçmiş olsun canım.
ebru sana ne oldu canım,hayırdır,böbrek yazmışsın.iyisindir inşallah.[-500 güzel olmuş bu arada]
topiğin diğer çıtır kızları sizler nasılsınız,aklım sizde ama uğrayamıyorum pek.
bu 2 hafta beni mazur görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…