Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrucum neyin var canım. Yarım yamalak okudum. Çok geçmiş olsun.
Bu akşam spor yapamayacağım. Dua topiğinden dualarım var okumam gereken. Inşallah yarın sabah işe gitmeden yapabilirim.

menümü yazayım sonra yatmadan tekrar bakarım kızlar
sabah 1,5 dilim çavdar, 1 kk peynir, 1 domates, 1 yumurta, 5 zeytin, yarım salatalık

ara 1 ayva

akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar, bol salata

2,5 lt su, 2 avuç beyaz leblebi, bol şekersiz çay

Bugün iyi degildi.Yinede menüm gelsin.
Sabah:1 dl çavdar ,üçgen light karper
Ögle:5 mini köfte,piyaz,1ayran,1dl ekmek
Ikindi:1 kase aşûre
Akşam,2 biber dolma,4 yk yogurt

Plates lastiği ile
100 tam mekik
50 alt karın
50 çapraz mekik

Ogluş Uyuyunca uykusuzluktan dalmazsam leslie .Yaparsam yazarım gece

Ebrucum ben de simdi dr gitsem olmadik seyler cikar 2.dogumdan sonra resmn yaslnmis hissediyorum kndimi asiri knsizlik var zaten sac kalmadi kafamda dokule dokule gur saclarim incecik kldi
Allah dermansiz dert vermesin beterinden korusun artik bu yaslarimiz bence donum noktamiz bu yaslar zemin oluyo yaslilik icin yoksa birden hastaliklar cikar saglikli beslenmemiz ve hareket sart iyi bi yaslilik icin ve tabi iyi psikoloji de

burnumu ben cok begenirim yan profilden estetikli gibidir ama esim burnuma takilir
Banusultan saol cnm kv daha iyi sen de en kisa zamnda menulerinle don aramiza yoksa ipin ucu kaciyo diyene bak

Kizlar, beter bir sekilde dewam ediyorum. Bir turlu toparlanamiyorum .. eski hikmet uctu gitti sanki..

Napicam bilmiyorum..
Arti artiii artiiidayim

Kizlar napabilirim , yardim edin.

ebruli1820 canım çok çok geçmiş olsun, böbrek ağrısı kötüdür ya bide büyükmüş çok ama kontrollerine git daha büyürse kötü olur, bu arada bide damarın yokmuş bu başka sorunlar yaratır mı dr. ne dedi
bu arada ne güzel görüşmüşsünüz osge1989 ile görüşmüşsünüz ne güzel

wisdom01 canım ne oluyor böyle topla kendini, bari spor yap, zaten bayağı zayıfladın, sporla hem artı çıkmazsın hemde sıkılaşırsın, 2 gün kendini sıksan alışırsın zaten yaw sen o kadar kilo vermişsin 1-2 kilo mu korkutacak seni

ebruli1820 canım çok çok geçmiş olsun, böbrek ağrısı kötüdür ya bide büyükmüş çok ama kontrollerine git daha büyürse kötü olur, bu arada bide damarın yokmuş bu başka sorunlar yaratır mı dr. ne dedi
bu arada ne güzel görüşmüşsünüz osge1989 ile görüşmüşsünüz ne güzel

wisdom01 canım ne oluyor böyle topla kendini, bari spor yap, zaten bayağı zayıfladın, sporla hem artı çıkmazsın hemde sıkılaşırsın, 2 gün kendini sıksan alışırsın zaten yaw sen o kadar kilo vermişsin 1-2 kilo mu korkutacak seni

Kızlar oglum kendi kendine uyuduHiç mızmızlanmadı(23:00)hemen hastane kokusundan arınayım diye duş aldım.Leslie yapamıycam akşamdanda uykusuzum.geçmişe yarın bakar yazarım.Herkese hayırlı geceler saglık huzur mutluluk bizimle olsun

slm kızlar :)
pazar günü erkenden telekomun binaya gelen hat kablosu koptu
anca bugün gelip yaptılar bu yüzden giremedim
iyisinizdir inşallah
koşturmacalı bir haftasonu geçirdim
geçmişe bakamadım kızlar yaa
yatmadan bakayım dedim sizlere
iyi gecelerrrrrr....

Ebruş gecmis olsun canim son durum ne simdii..papatyaa feci sinirliym kendme ,69 u gormusken 6ay geri attim kendimi. +2 kilodayim. Bir de kis diye kalin giyiniyorum. Arada tartiliyorm kiyafetli feci moralm bozuluyor.
Bugun şok diyet yapicm.
Sporda yapicam bugn soz

Hawarm betermmm. Noluyor bana blmiorm. İyice saldim
İns toparlanirim. 2gun sıksam kendimi haklisin basaririm.

Banum dün karnım agırdı .Böbrek sandı dr ama temiz çıktı çok şükür.Evet dün uyumadım +400 geldiYani uyulsa ayda 8 kilo dogru
Ebrucum neyin var canım. Yarım yamalak okudum. Çok geçmiş olsun.
Bu akşam spor yapamayacağım. Dua topiğinden dualarım var okumam gereken. Inşallah yarın sabah işe gitmeden yapabilirim.
Allah kabul etsin canım.İyiyim çok şükür.Sol kolumda 1 damarım yok ve bir böbregim biraz büyük ve hepsi doguştanBizimkiler malzemeden çalmış anlıycan
Harikaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet estetikli sandım ama soramadım ama ögrenmiş oldumÖyle tabi halimize çok şükür.Ama dediğin gibi saglıklı beslenme ve hareket şart!!!!!!!!Eşim çekap aldı korkuyorum gştmeye

Canım menülerin çok iyiydi ugra lüften.

İşte her kilo verenin hali böyle oluyor.Hep böyle oluyor kilo verilince bedenler düşüp kıyafetler değişip övgüler havada uçuşunca aynı benimde oldugum gibi biraz yemeye başlanılıyorHikom korumanda yeterli olur sporla desteklerim dersen ama burdan bizden kopma lütfen

ebrucum geçmiş olsun canım.
sol kolunda bir damarın eksik olmasının sana sıkıntı veren bir yanı var mı?

hikmetcim bizde de durum aynı
ben de azcık verince hemen başkası havaya sokmasa da tartıda güzel bişey görünce hemen kendimde
yeme hakkını görüyorum ve sonuç felaket oluyor.

toparlanmamız lazım.

Hadeka toplanalım artık haklısın.Çocuklugumdan beri sızlar(temizlik ,spor,hamilelik, yagmur yagınca vs).Romatizma kreçleme der geçerdim.Nabız alamyınca şüphelendi dahile dr.Sızlıyor arada onun dışındabişi yok canım.

Merhaba kizlaar
ebruli1820 canim cok gecmis olsun ins dogustan olan bu eksikliklerin bi zarari sıkıntısı yoktur.. Allah beterinden korusun.. ayca kaya bende mi yapsam yaa 60 in ustunr cikmayim yeter dedim ama bu gifislr cikacak gibiyim..

Ayy baska kim ne yazdi aklimda degil simdi ama okuyorym sizi.. cuma gunu tartilinca sayet 60 in uzeri e cik is olursam tekrar aktif olacagim ama o zamana kadar kendi hali de kilo korumaya calisiyorum bakalim sonuc ne olacak
Koruyabileck miyim yoksa artilarla kös kös geri mi donecegim? Ayy tv deki sunucular geldi aklima

Şükür bir sorun yok şimdilik.Rabbim öyle yaratmış.TABİ LAJOBA CUMAYA KADAR LEOPAR PASTA ANCA BİTER DİMİ

iyi akşamlar kızlar menümü yazayım
sabah 1,5 dilim çavdar 1,5 kk peynir, 1 yumurta 1 salatalık 1 domates, 3 zeytin

öğlen 4yk et sote 1yk pirinç pilavı, 1 dilim çavdar, 1 kase yoğurt

ara yarım ,a yva yarım elma

akşam 1 kase mercimewk çorbası, bol salata

2 avuç beyaz leblebi, 2 lt su bolca şekersiz çay

kızlar nerdesiniz yahu
yoksa herkes hedefine ulaştıda benim mi haberim yokk
motivasyonumuz iyice diplerde, ne oluyor toparlanıp dönseniz buralara
N nelson , osge1989 , areser , banusultan , M maviduvar1 hadeka , wisdom01 , kübra unuttuğum varsa kusura bakmayın nerlerdesiniz kızlar niye kimse uğramıyorrr

kızlarımı uyuttum, 2 mil yaptım, oyuncakları topladım, yemek yapıyorum yani yaptım pişmesini bekli,yorum aynı zamanda süt kaynattım onunda soğumasını bekliyorum, mayalayıp uyuyacam, eşim bu akşam yok

bu arada benim sütüm bu gün çok azdı, bakayım yarın sağacam az çıkarsa yemeği biraz arttırayım diyorum kızlar, aslında suda içiyorum en az 2 lt içiyorum

slm kızlar :) yatmadan bir bakayım dedim
cuma akşama bilet aldık Allah nasip ederse izmir yolcusuyuz
biraz yoğunum bu aralar gelemiyorum
öptüm hepinizi :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…