- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.121
Banum dün karnım agırdı .Böbrek sandı dr ama temiz çıktı çok şükür.Evet dün uyumadım +400 geldiiyi akşamlar kızlar.
eşim izinde,büyüğün yazılıları var,,misafir ve gezme trafiği bir yandan derken ne diyet kaldı,ne spor,ne düzen.
özge kv ne geçmiş olsun canım.
ebru sana ne oldu canım,hayırdır,böbrek yazmışsın.iyisindir inşallah.[-500 güzel olmuş bu arada]
topiğin diğer çıtır kızları sizler nasılsınız,aklım sizde ama uğrayamıyorum pek.
bu 2 hafta beni mazur görün.
Allah kabul etsin canım.İyiyim çok şükür.Sol kolumda 1 damarım yok ve bir böbregim biraz büyük ve hepsi doguştanEbrucum neyin var canım. Yarım yamalak okudum. Çok geçmiş olsun.
Bu akşam spor yapamayacağım. Dua topiğinden dualarım var okumam gereken. Inşallah yarın sabah işe gitmeden yapabilirim.
Harikaaaaaaaaaaaaaaaaamenümü yazayım sonra yatmadan tekrar bakarım kızlar
sabah 1,5 dilim çavdar, 1 kk peynir, 1 domates, 1 yumurta, 5 zeytin, yarım salatalık
ara 1 ayva
akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar, bol salata
2,5 lt su, 2 avuç beyaz leblebi, bol şekersiz çay
Evet estetikli sandım ama soramadım ama ögrenmiş oldumEbrucum ben de simdi dr gitsem olmadik seyler cikar 2.dogumdan sonra resmn yaslnmis hissediyorum kndimi asiri knsizlik var zaten sac kalmadi kafamda dokule dokule gur saclarim incecik kldi
Allah dermansiz dert vermesin beterinden korusun artik bu yaslarimiz bence donum noktamiz bu yaslar zemin oluyo yaslilik icin yoksa birden hastaliklar cikar saglikli beslenmemiz ve hareket sart iyi bi yaslilik icin ve tabi iyi psikoloji de
burnumu ben cok begenirim yan profilden estetikli gibidir ama esim burnuma takilir
Banusultan saol cnm kv daha iyi sen de en kisa zamnda menulerinle don aramiza yoksa ipin ucu kaciyo diyene bak
ebruli1820 canım çok çok geçmiş olsun, böbrek ağrısı kötüdür ya bide büyükmüş çok ama kontrollerine git daha büyürse kötü olur, bu arada bide damarın yokmuş bu başka sorunlar yaratır mı dr. ne dedi
bu arada ne güzel görüşmüşsünüzosge1989 ile görüşmüşsünüz ne güzel
Canım böbrek agrısı degilmiş ama neydi dünki agrı bilmiyorum.Doguştan biri büyükmüş bir sorun yok dediler.Damarda öyle ama ileride kol agrı çok olursa yapay damar olur dedi.Çok şükür her daim
wisdom01 canım ne oluyor böyle topla kendini, bari spor yap, zaten bayağı zayıfladın, sporla hem artı çıkmazsın hemde sıkılaşırsın, 2 gün kendini sıksan alışırsın zaten yaw sen o kadar kilo vermişsin 1-2 kilo mu korkutacak seni
Canım menülerin çok iyiydi ugra lüften.slm kızlar :)
pazar günü erkenden telekomun binaya gelen hat kablosu koptu
anca bugün gelip yaptılar bu yüzden giremedim
iyisinizdir inşallah
koşturmacalı bir haftasonu geçirdim
geçmişe bakamadım kızlar yaa
yatmadan bakayım dedim sizlere
iyi gecelerrrrrr....
Ebruş gecmis olsun canim son durum ne simdii..papatyaa feci sinirliym kendme ,69 u gormusken 6ay geri attim kendimi. +2 kilodayim. Bir de kis diye kalin giyiniyorum. Arada tartiliyorm kiyafetli feci moralm bozuluyor.
Bugun şok diyet yapicm.
Sporda yapicam bugn soz
Hawarm betermmm. Noluyor bana blmiorm. İyice saldim
İns toparlanirim. 2gun sıksam kendimi haklisin basaririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?