- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.141
Dr geldim.Böbrek için gittim neler çıkmadı ki.Sol kolum spor temizlik hamilelik yagmur yagınca vs agırırdı.Romatizma agrısı sandıgım nabzımın yavaş atışıyla dr şüphelendigi meger bir damarım doguştan yokmuşVe bir böbregim doguştan büyükmüş .Eşim korktu çekap randevusu aldı .Adamcagızım korktu habire başka bişiler çıktı.Ne için gittik ne ögrendik nasip işte.Neyse buna şükür neleri var dimi ama.Ama sabahki agrı tathlilde çıkmayan kum olabilir dedi agrı kesici yazdı.Eşim sonuçlar çıkana kadar ögle yemegi için burgere götücekti.Yok dedim köfte yiyelim.Eee bir geldim iş yerinde aşura yapmışlar Ben kaçtıkça cıslar beni kovalıyor.Akşamada dolma yapmıştım.Pirinç bugday of off Akşam amrketten mazleme alıp iş yerine kahvaltı getirdim neyse gün dibe vurdu deyip bişilere saldırmıycimmmmm tabisiii
İyi geceler kizlarr..
Bugun iyi spor yaptim.
Leslie 3mil
Basen 20dk
15,dk bisiklt surme
30dk jillian
5dk karin
Simdi Eki Görüntüle 1308818
Yiyorymm.
Uyurken metaboli calissin.
Tatli uykular
İyi geceler kizlarr..
Bugun iyi spor yaptim.
Leslie 3mil
Basen 20dk
15,dk bisiklt surme
30dk jillian
5dk karin
Simdi Eki Görüntüle 1308818
Yiyorymm.
Uyurken metaboli calissin.
Tatli uykular
Iyi geceler kızlar iki gündür doğru düzgün menümü yazamadım çünkü menülerim hiç iç açıcı değil bende şu lesliden yapıyım diyorum ilk başlamak için hangisini önerirsiniz nette birsürü var hangisini yapsam kafam karıştı...
hawar gelemedik değil geliyoruz da motivasyon düşük olunca ne yazayım diyorum
bu hafta duzenli menü paylaşamadım
senin menüler iyi gidiyor maşallah hasibe izmirin ne tarafına geliyorsun canım
bir de ne kadar kalacaksınız?
sporumu yaptım. sevdim bu videoyu. bazı hareketleri çok zorlayıcı fakat bacak yan simitler karın sırt heryer çalışıyor.
hawar benim de en çok sevdiğim şey kitap okumak ama çok az zaman ayırabiliyorum maalesef...
canım işte youtube açılmıyor. youtube barre workout abs yazdım. 30 dakikalık bir video. hatta telefondan bulup yazayım tam adını. Floor barre (barre workout, toning, butt, abs exercises yazıyor videonun adında
Lajoba :Hep gül canım :))
Araser:Sağol canım öyle tabi beterin beteri var.
Hawar:toplanalım artık haklısın.Birimiz tablo yapsın lütfen isim boy kilo hedef geçen hafta bu hafta şeklinde.Hem takip güzel olur hem birinci en üst sırada yer alır.Nasıl fikir?Kim yapabilir?Menülerin harika canım ama sütün azalırsa azıcık helva at agzına aç karınla.Bana iyi geliyordu :))Kıs hiç mi canın tatlı çekmiyor
Papaptyam eve gidince bakayım.Bu akşam onu yaparım belki bende
Hikommmmmm nar yogurt mis.Akşama kurukayısı yogurt birazda piyaz yemeyi düşünyorum.Yeni diyetin hayırlı olsun .Çok severim soganı.Nasıl bir diyet.?Fazla yüklenme kaslarına.
Hadekam toplarnalım canım sende menü yazmadın bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?