Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çok geçmiş olsun canım yaaa şaka gibi Allah dermansız dert vermesin napcan bunada şükür....

İyi geceler kizlarr..

Bugun iyi spor yaptim.
Leslie 3mil
Basen 20dk
15,dk bisiklt surme
30dk jillian
5dk karin

Simdi
Yiyorymm.
Uyurken metaboli calissin.

Tatli uykular

Iyi geceler kızlar iki gündür doğru düzgün menümü yazamadım çünkü menülerim hiç iç açıcı değil bende şu lesliden yapıyım diyorum ilk başlamak için hangisini önerirsiniz nette birsürü var hangisini yapsam kafam karıştı...

Yine kaçamak oldu ama idare eder.
Sabah: 1 dl çavdar,üçgen diyet karper
Ögle:1 kase(sebze çorbası ve yogurt)1 dl ekmek,turşu,1 karton bardak aşûre
Ikindi:1 dl ekmek,1 minik elma
Akşam :1 dolma,5 İnegöl köfte,1 bardak ayran
Ara,1 çay bardağı kayısı suyu

Gün içinde yeşilçay şekersiz çay kahve çiyorum bazen.

Spor: slim in 6 yaptım

Akşam arkadaşların tv bozulmuş.Eşim belli yaparım diye giderken oglumda gitmek istedi.Onlar yokken slim yaptım.Son 15 dk hareketler bölgesel göbek için harikaydı.Pilatea ipimle yaptım .Çok terledim.Ogluşu uyutup çm astım duş aldım.Gözlerim kapNıyır.Birde arkadaş eşimden nutellalı kek göndermiş (Değişik bir tarif sabah yiycem napim zor dayandım zatii :))

Günaydın kızlar
areser benim sürekli baktığım bir leslie topiği var canım. Oraya bşr göz at istersen. Ama bence 2 mil ile başlayabilirsin.
ebruli1820 çok geçmiş olsun canım. Inş bir sıkıntı çıkarmaz.
Ben de bugün sporu ne zaman yapsam bilmiyorum. Şimdi mi akşam mı?
Bu hafta ekip olarak iyi değiliz. Haftaya toparlanalım artık.

Gunaydin kizlarr .

Simdi 25dk leslir yaptim. 3mil le basladm ama dunden cok yoruldm. Etlerim agriyor.

Bugun sogan diyetine baslicam.
3gunlukmus
Corbasi da faydali gibi geldi.
İns basaririm.
Spor yapinca kendime geldim.

hawar gelemedik değil geliyoruz da motivasyon düşük olunca ne yazayım diyorum
bu hafta duzenli menü paylaşamadım
senin menüler iyi gidiyor maşallah hasibe izmirin ne tarafına geliyorsun canım
bir de ne kadar kalacaksınız?

İyi geceler kizlarr..

Bugun iyi spor yaptim.
Leslie 3mil
Basen 20dk
15,dk bisiklt surme
30dk jillian
5dk karin

Simdi Eki Görüntüle 1308818
Yiyorymm.
Uyurken metaboli calissin.

Tatli uykular

çok iyi ama biraz fazla yüklenmişsin gibi, devamını bekleriz güzelimm

eyer yürüyüş yapan biri isen 3 mille başlıya bilirsin ama spor yada yürüyüş yapmayan biri isen , 1 mil yada 2 mille hatta 2 mil iyi olur çünkü 1 mil pek spordan sayılmaz

aslında bende öyle demek istedim canım yani motivasyon yerlerde
ben pazartesiden beri dikkat ediyorum ama hala artıdayım hatta bu gün düne göre de artıdayım

sporumu yaptım. sevdim bu videoyu. bazı hareketleri çok zorlayıcı fakat bacak yan simitler karın sırt heryer çalışıyor.

süpersin her zamanki gibi, spor konusunda çok istikrarlısın tebrik ederim , bide hangi videoymuş o beğendiğin bize de söyler misin, ayrıca imza kısmındaki resme bayıldım, şuan o kadar ihtiyacım var ki

Ben geldim.Üç gecedir ogluş hep yanına çagıyor .Sabah karşı yanımıza geliyor kıpır kıpır ikimizide uyutmuyor.Dün gece yemedigim nutellalı(harika)keki sabah 2 dl yedim.Hiç pişamn degilim.Hem sabah yedim hemde degiişik bir lezzet denedim.Bugün iyi gidiyor şimdilik.Geçmişi yorumlayıp geliyorum.Ve sabah dün ki aşure akşamki dolma fazlaca artıdaydım (

hawar benim de en çok sevdiğim şey kitap okumak ama çok az zaman ayırabiliyorum maalesef...
canım işte youtube açılmıyor. youtube barre workout abs yazdım. 30 dakikalık bir video. hatta telefondan bulup yazayım tam adını. Floor barre (barre workout, toning, butt, abs exercises yazıyor videonun adında

Lajoba :Hep gül canım :))
Araser:Sağol canım öyle tabi beterin beteri var.
Hawar:toplanalım artık haklısın.Birimiz tablo yapsın lütfen isim boy kilo hedef geçen hafta bu hafta şeklinde.Hem takip güzel olur hem birinci en üst sırada yer alır.Nasıl fikir?Kim yapabilir?Menülerin harika canım ama sütün azalırsa azıcık helva at agzına aç karınla.Bana iyi geliyordu :))Kıs hiç mi canın tatlı çekmiyor
Papaptyam eve gidince bakayım.Bu akşam onu yaparım belki bende
Hikommmmmm nar yogurt mis.Akşama kurukayısı yogurt birazda piyaz yemeyi düşünyorum.Yeni diyetin hayırlı olsun .Çok severim soganı.Nasıl bir diyet.?Fazla yüklenme kaslarına.
Hadekam toplarnalım canım sende menü yazmadın bu hafta.

iyi akşamlar kızlar.
kalorisini hesaplamadım ama menümü yazayım.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
ev yapımı 2 dilim ekmek[ekmeğimizi kendim yapıyorum artık]
domates,salatalık,çay
kk peynir,6 siyah zeytin,bal.
ara yok
öğle 1 şişe soda
ara yok
akşam 1 porsiyon kıymalı patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
turşu.

bende çok seviyorum canım ama uzun zamandır okuduğum tek kitap bebek beslenmesi ile ilgili umarım kısa zamanda tekrar kitap okuyabilir hale gelirim, biraz baktım canım evet bir çok kası çalıştırıyormuş o video yazdım ismini hamlığım geçince ve zamanım olunca ilerleyen aylarda bende denerim güzelim

ya aslında ben yapardım ama bu hafta sonu çok yoğun olacam, yarın akşam öğretmenler günü yemeği var, hafta sonu yatılı misafirlerim var, kaynım ve oğlu o yüzden yarın gündüz fırsat buldukça evi temizlerim yemek yaparım onlar yarın gece gelecekler pazar akşamına kadar bendeler,

canım tatlı istemez mi deliriyorum bazen ama ben az bir şeyle kalmadığım için yememeyi tercih ediyorum yersem yemeye devam ederim diye aslında sizin yaptığınız daha doğru yani kilolar gidince az az yemek gerekecek bunu öğrenmek lazım, dün akşam komşun 3 kase sütlaç göndermiş, dolapta bana bakıyorlar kızım yarım kase yedi sabah bir düşündüm, bir kas yiyeyim diye artı görünce vazgeçtim yarın eksi çıkarsam yerim yoksa yemem diyorum ama bakalım dayana bilecekmiyim, helvada alayım bir daha markete gidince bende hurmamı alsam dedim günde 2-3 tane işe yaramı bilmiyorum

Banucum menün güzel.
Hawarım daha müsait olan biri yapsın gönüllü aranıyor tablo için:))Az ve sabah yemeliyiz canım.Malum sütlaçta 285 kalori var.Hurmada olur tahin helvada olur.

Eşim geç gelicekmiş .Oglanı doyurdum.Acıkırsam salata yada peynir yerim.Eve yürüyerek geldim.Münübüsler tıklım tıklımdı.40 dk tempolu yürüdüm.Ogluşla aktivite yapayım.Uyutunca pc den menümü yazarım.

Menum

Sabah
Yarim domates, 1yesilcay, 1ymk k lor peyniri

Ogle 1kase sogan corbasi

Ara 3adet mandalina

Aksam 2ymk k yumurtali börülce , 1.5dlm tahillik ekmek, az tursu

Ara 1yesilcay,1kase üzüm

Daha da bise yemem.

Spor Sabah 25dk leslie
Oglen carsiya gittim 1saat yuruyus oldu

Dun cok yordum kendimi diye spor yapack halim kalmadi. Leslie yapmaya calisicam. İnş.
İnanilmaz uykum var.

Anaaaaa eski Hikmet geri gelmiş... Hoşgeldinnnnnn
Ben sporumu sabah yaptığım için şimdi yapmıyorum. Oğlum uyudu ben de yanında esmalarımı okuyorum. Az sonra yeşil çay içip kitap okuyacağım.
Yarın işe gitmeyeceğim. Bakalım öyle bir planım var. Psikolog herşeyi çözdü de bu işkolikliğimi çözemedi. 3 gün işe gitmesem sadece merak ettikleri için ararlar. Kimse nerdeşn neden gelmiyorsun demez ama Bendeki bilim Aşkı deli ediyor beni. Biraz kendime izin vericem yarın.
Oğlumu gönderinde spor yapacağım. Sonra pazara arkasından da sinemaya gideceğim inşallah. Sonra da eve gelip oğluşum gelmeden ona portakallar Havullu kek yapacağım Allah izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…