Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar
ebruli1820 evet canım az az yemeyi öğrenmelizyiz
M maviduvar1 ne güzel dinlen gez ben bekarken çok yapardım sinema keyfi
wisdom01 süpersin canım

bizim ufaklık hasta 2 gecedir uymuyor burun tıkalı birazda hırıltı var gibiydi, biraz önce acile götürüp getirdik ilaç verdiler dönük arabada uymuştu bijamasını giydireyim dedim uyandı uymuyor şimdi

sabah 2 dilim çavdar, 1,5 kk peynir, 7 zeytin, 1 yumurta, 1 domates, 1 salatalık

öğlen 1 tabak güveç, 1 kase tarhana, 1 dilim çavdar

ara 1 elma
akşam 1 kase tarhana, 1 dilim çavdar bol salata

şimdi 1 elma yedim

2,5 lt su bolca şekersiz çay

Bugün
sabah:2 dl.kek
ögle:2 baget,1 kase yogurt ve göbek salata
ikindi:tost,1 ayran,1 amasya elma
akşam.1 halka tatlı (

spor:40 dk tempolu eve yürüyüş

Evet kötü oldu bugün ama canım akşam yemek istemedi.Oglum tatlıyı yemeyince nefsime yenildim.Yeşilayda içemedim bugün.Oglum 22:30 uyudu yaşasınnnnn.Ama ben keyif yapmayı bilmiyorum.Oturunca zaman boşa gemiş gibi hisediyorum(Oğlumun etkinlik dolabı ççalışma masası gardorabı vs. sildim düzeenledim.Ivır zıvır dolmuş çöpe attım.Namazlarımı kıldım,kuranımı okudum.koltuk örtüsü nevresim vs yıka as .Bu saati yaptım yatayım eşim gelmedi daha.Yeni adepte oluyorum diyete asıl bu hafta görün siz beni:)

Evettt papatyaaam geldim,
Aynada yanlarimin ve popomun genisledigini gorunce dur dedim, sogan corbasi diyetine basladim,
Faydasini goruyorum gibi.
Ne demisler inanmak basarmanin yarisidir diye.
Yarinki planlarinda harikaaaaaa.. ozellikle sinema..

Ebrus ne gusel evi toparlamissin. Tatliyi da takma kafana.. oglusunda erken uyumus ne gusel

Iyi geceler kızlar bugünkü menümü yazıyım
Sabah öğlen arası bişey : iki dilim buğday ekmegine beyaz peynirli tost, 1 kupa 2 si bir arada nescafe

Aksam : 4 kasık zeytinyağlı pırasa, 3 kasık yogurt, 2 dilim buğday ekmegi

Kayınvalidemdeydik aşûre yapmış yapmış ayıp olmasın die eşimle bir kâseyi bölüştük...
Yarında ben aşûre yapcam kısmetse....

Günaydın kızlar
Ebrucum çok yorma kendini. Ara sıra kendine fırsat ver zaman ver. Oğlusun erken uyuduğunda keyif yap bazen de tamam mı canım benim
Hikmet'im çok sevindim. Sen de benim gibi kilo almaya musaitsin. Ben de bşr iki gün yiyince hemen alıyorum. Hep dikkat etmem gerekiyor.

Hawarim cok gecmis olsun. Simdi nasil bebis.

Papatya harika bence. Az gobus basen var o kdr. Ayni benim gibi.
Sorma biraa abartsam yemeyi kotu oluyor. Bakalim sogan corbasi diyeti ise yaricak mi. Dun yaptgin corbadan esime de verdim. Bayildi demedim diyet corbasi diye, ztn faydasi da varmis bgun harfiyen uyucam. İns.
Simdi yarim litre ilik limonlu su icicem. Veee leslie yapiciiimmm. 3mil e baslayip dayanabildgm kadar yapicam. Cunku hala 2gun onceki yaptigim sporlarin acisini cekiyorum. Ayy ne cok konustum :)

Tartilinca bildirim yaparim.

Gunaydiiiiiinnnn

Kilo bildirimi yapayim sonra bi ara da sizlerle sohbet etmeye geleyim ay ozledim sizi bu hafta uzak kaldim oglusla vakit gecirmeye cqlisiyorum bol boool

Baslangic 69.3
Gecen hafta 59.8
Bugun 59.7
Giden 100
Hedef 60 altinda kalmak

Ayy nasil mutlu oldum anlatamam tartilmiyorum ya cumadan cumaya tartiliyorum ya sadece sanki artiymisim gibi hissediyordum ama cook sukur ki kilomu korumayi simdilik becerebiliyorum ins devami da boyle gelir..
Papatya ve araser tebrik ederim

Kilo bildirimi
geçen hafta:57.2
bu hafta:56.5
giden 700
HEDEF:18 ARALIK 53

ilk gün 500 gitti 2.gün aşure vs 700 geldi ve 3 gün yani 1 gün dikkat etmemle 700 tekrar geri gitti.Bu diyeti h.içi 5gün uygularsam bence sonuç alabilrim kızlar.Geçmişe bakıp geliyorum.1.5 yıllık evli arkadaşım ayrılıyor bugün tek celsede dua akuyorum hep çok zor dua edin sizde nolur(

slm kızlar
herkese hayırlı cumalar
ben bu hafta çok yoğunum ayrıca çok da hastayım.

çarşamba kucuk oğlumun okuldan aradılar çocuğun ateşi var gelip alır mısın dedi öğretmeni
tamam dedim
yolda giderken bir daha aradılar elleri ayakları morarmaya başladı acile gidiyoruz diye
hemen koşa koşa eşimle acile gittik.
okulda önce soymuşlar ılık duş aldırmışlar ama ateş düşmemiş.
çok korktuk.
hastanede ateşsini düşürdüler iğne ve soğuk uygulama ile
bademcikleri şişmiş. kızarmış ilerlemiş. hiç fark etmedik. çok neşeli cıvıl cıvıldı.
öğretmeni de sabahtan öğlene kadar hiç birşeyi yoktu dedi.
antibiyotik verdi. eve geldik.

o gece benimle yattı herzamanki gibi. ve sabaha bademciklerim balon gibi oldu.
bana da geçirdi kuzucuğum.
dun idare ettim ama bugun
konuşamayacak haldeyim. sabahı ettim ağrıdan uyuyamadım.
bademciklerim balon gibi onları da yutasım var yutkunamıyorum.

sonuç çok hastayım
dikkat edemedim
menü paylaşamadım
haftasonu öğretmenler günü programları ile geçecek.
sizi seviyorum.

bildirim başlangıç :58.7
geçen hafta 57.7
bu hafta : 57.5
giden 200
hedef ince güzel bir bayan olmak :)

ebru tebrik ederim
papatya ve lajoba sizi de tebrik ederim
hıkmet hayata ve topiğe dönmüşsün soğamn suyun hayırlı olsun :)

oğlum iyi elhamdülillah. teşekkür ederim.
M maviduvar1 bugun kendine izin vermişsin ne güzel. benim
de okula gelecek halim yoktu ama öğrencilerime kıyamıyorum.

@hadeke çok çok geçmiş olsun

başlangıç: 76.8
geçen hafta: 71.3
bu hafta: 71.8
gelen: 500
toplam giden : 5
hedef: 60

3 gün çok yedim kızlar, pazartesiden beridirde dikkat ediyorum ama anca bu kadar gitti, bu hafta sonu dikkat edecem umarım haftaya 70 li birşeyler görürüm

Papatyam harika görünüyorsun.Spor çok güzel knedini göstermişDarısı bana inş bende önce sonra diye foto koyucam göbüşümüKendine izin vermişsin oh ne güzel

Hawarım geçmiş olsun çocugun nasıl şimdi?Ben eksi bekliyrdum ama sendenNeyse bu hafta daha dikakatli oluruz.

araser:menülerin çok iyi canım.300 de olsa gitmiş tebrik ederim.

hadekaglunada sanada geçmiş olsun canım.200 de olsa gitmiş çok şükürBende seviyorum seni ve diger hatunları

hikom:eski hikom geri dönmüş yuppiMenüler güzel peki kilo ne alemde?

lajoba kilo korumuşsun ne güzel.Bende cumadan cumaya tartılıcam bu hafta ve inş diyetimi otutturucam düzene.

Selam kizlaar
hadeka cok gecmis olsun caanim hem oglusa hem sana.. Allah acil sifalar versin.. 200 de olsa gitmis canim buna da sukur
ebruli1820 cumadan cumaya tartilinca insan surekli yiyorum kilo aliyorum gibi hissediyor ama brn karnimin sislik durumuna gore yemelerimi ayarlamaya calisiyorum canim bazen cok sevdigim seyleri cook yiyorym ama diger ogunlerde dengelemeye calisiyorum, sende bu hafta daha adapte olursun diyetine 18 aralikta cipcitir olursun sekerim
M maviduvar1 ohh keyfin yerinde cok sevindim senin adina, dinlen gez benim icinde
wisdom01 cani tekrar eski formuna kavusmussun hadi bakalim bu sefer hedefi gorene kadar birakmak yok
hawar gecmis olsun bebisine Allah sifa versin canim.. senin menulerin gayet iyiydi eksi bekliyodum senden hele ki dunku menun cok iyiydi, neyse saglik olsun hafta sonu cok abartma emi fistik sonra toparlamasi zor oluyor diyene bak helee
@araser tebrik ederim canim gram gram da olsa gitmesi guzel
banusultan osge1989 @HasibeG sizler nasilsiniz kizlar

Bende bugun oglusa banyoda lrgrnin icinr su doldurdum keyfince oynadi sipa, sonrada cocyk odadindan besigi cikardim zatrn yatmiyo kanepeye yatagini yaptim guzelce uyudu bende size bakip mutfaktaki islerimi halledeyim yemek yapayim, oglus uyaninca evi supururum anaaam sizlaniyo yine uyanmasa bari hadi ben kactim sizi de optum kizlaar hoscakaliiii

Kizlar gecen hafta kactim bilmiyorum ama 3gun once 72leri gormstm.
Bu sabah 71.2 yi gordum.
İns yarina dha eksiye duserim insallah.

Simdi sogan corbasini ictimm .

Hadeka kuzuna gecmis olsun. Aman havalar sogumaya basladi. Dikkat edelim kuzucuklara..

Kizlaaar döndum döndum fuull aranizdayimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…