Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Arkadaşım 10 dk içinde boşandı bugün.O yüzden belki canım sıkkın.Moral olsun diye bu akşam üç dost dışarıya yakın bir yere sahile gidicez sanırım.Aslında eglenmek istiyorduk ama ben oglumu o annelerini çok bekletmek istemedi vs...Bu akşam temizligimi dostum için yarına erteliyorum.Menümü gece yazarım.Evet bu hafta ful süper fullll ama en full kiloyu ben vericem hemde sımsıkıııı:))

Hepinize iyi dilekler icin tesekkur ederim. Battaniyenin altinda titriyorum. Klima acik. Dogalgaz yaniyor.
Aksamustu doktora gittim antibiyotik verdi
Icicez artik
Papatya fistik gibisin masallah.
Elif oglus guzel vakit gecirmis .
Ebrucum bunlar hayatin gercekleri. Yakinin olunca ister istemez etkileniyorsun. Insallah cabuk atlatir ve cok mutlu olur.
Hiko motivasyon kaynagimiz geri dondun
Hadi bakalim yeni haftaya bomba olsun yag hucreleriniz patlasin. Incecik olun. Ben de iyileseyim.
Hawar sen nasilsin? Motive olmaya calis canim

slm kızlar geçmişi çok okuyamadım ama papatyam çocuk hasta olmuş.. şimdi nasıl oldu.. ateşi düştümü...

ebrulim arkadaşın için üzüldüm.. belkide bu hayırlısıdır..,,

kilo bildirimim kızlar..

iki hafta önc hafta:59
bu hafta:60,2
gelen:1200

devamlı yiiyorum..

arkadaş ile iddiaya girdik..pazartesi kaç kilo çıkarım bilmem ama pazartesi kiloma göre başlayacağım diyete..28 günde 4 kilo yarışımız...

hadeka çok teşekkür ederim.
Nelson hoşgeldin. Ben hasta değilim canım. Oğlumda değil. Hadeka hasta tatlım.
Artık toparla kendini de dön aramıza

Menum

Sabah 1kase sogan corbasi

Ara 1kase üzüm yesil cay

Ogle 1kase sogan corbasi

Ara 4bardak sekersiz cay
2dlm salatalik 1dlm tuzsuz peynir

Aksam 5catal tavuk gôgsu , 1kase sogan corbasi

Ara nescafe sekersiz, 5adet biskuvi

Spor sabah leslie 2mil

Baska spor yapicam yazarm

merhaba kızlar misafirlerim yarın gündüz gelecekmiş
N nelson hoşgeldin , sen verirsin 4 kiloyu yeter ki iste
wisdom01 canım akşamki bisküvi olmasaymış süpermiş menün
hadeka canım geçmiş olsun tekrar, hafta sonu iyice dinlensen atlatırsın güzelim
ebruli1820 canım eminim arkadaşının sana çok ihtiyacı vardır, bazen dertleşmek bir şeyi değiştirmez ama insanı rahatlatır

kızlar aslında ben şöyle 200-300 eksi çıkarım diye düşünüyordum ama bırakın eksi çıkmayı artı çıktım
bu akşamki yemeğede gitmedim eşimi gönderdim, çocuklarla olacak gibi değildi bide ufaklık hasta ve 2-3 saat kucakta tutmakta zor oluyor arada yerde istiyor

menümü de yazayım
sabah 2 dilim çavdar, 1 yumurta, 1,5 kk peynir, 5 zeytin , yarım salatalık

öğlen 2 kase ye yakın sütlaç ( ebru dedim nasıl olsa artısın ye yedikten sonra pişman oldum )

ara 1 kase yoğurt, biraz çörek otu koydum içine

akşam 1 tabak etli nohut, 1 dilim çavdar, bol salata

3lt su bolca şekersiz çay

spor falan yok

Iyi geceler kızlar.Namazımı kılmadan bide size bakmadan yatamıyırum.Ayrılan arkadaşıma moral olsun diye karaoke yaptık.Ama o 2 saat bana 2 gün gibi geldi( ben oğlumsuz eglenemiyorum bi kez daha anladım.Eşim uyutacaktı geliyorum hemen uyutma dedim.Sevdim uyuttum kuzumu.Alşam onlar yerken piyazdan 2 kaşık aldım.Arkadaşlar Burger yedi ve waffle da yiyeceklerdi benim yemediğimi görünce waffledan vazgeçtiler :))
Sabah:1 dl çavdar,diyet karper
Ögle:1 kepçe çorba,5 İzmir köfte,4 yk nohutu pilav, yogurt
Ikindi: çavdarlı tost ,ayran
Akşam:2 kaşık piyaz tattım.Kızlarla dışarıda limonlu soda
Eşimin teyzesi aşûre yaomış 2 kase getirdi .Yarın birini kendim birini işteki arkadaşa götürücem .Sagilde 30 dk yürüdük

Gunaydin kizlarr araniza donemiyorum cunku motive olamiyorum kilo almadim ayni kilodayim ama vermiyorumda aksam 5 ten sonra yememekte kar etmiyo artik bana ya tabi gunduz daha dikkatli olsam eminimki faydasini gorucem ama ben kendiliginden korumaya gectim gibi oldu cunku 5 aydir ayni kilodayim
kararliyim pazartesi araniza kesin donus yapiyorun sok diyet +spor vucudumu sasirtmam lazim hepinizi cok ozledim

Günaydın kızlar
Ebrucum ne olacak bizim bu oğlışların düşkünlüğümüz. Hadi senin ki küçük benim ki kocaman oldu hala ben de o olmadan birşey yapmıyorum da iyi mi yapıyoruz kötü ki onu bilmiyorum iste.

Günaydın kızlar. Sabah pastane hasretimi giderdim.Cumartesileri böyle yapıcam akşam erken kapatıcam.Sabah eksi ile uyandımYaşasın aç uyumak.Waffle vs istedigim birşeyi haftasonu öglen yada ikindi gibi tüketicem.İyiki akşam yememişim.Yoksa bütün emeklerim boşa gidicekti.Bugün ve yarın ayça yapamam 2 ögün 1 ara ögün olarak ve akşam yemegi 17:00 kapatarak haftasonlarımı geçiricem.

Papatya:Akşam eşimde dedi ben baktım çocuk durdu neden erken döndün.Sen geleniyosun geçte gelebiliyorsun.Ama anne olmak böyle bişi sanırım dedimBende snein gibi olucam büyüsede senin gibi hep yanında olucam sanırımTatile gidenler yada akşam arkadaşı duydum karsa göreve gitmiş yeni eşiyle 6 yalındaki kızı annesiyle istanbulda kalmışO kadar nasıl duruyorlar ki ihtiyaç sahibide degiller.Ben 2 saat duramadım.Acaba biz mi aşırı yapıyoruz.Çevrem hep öyle söylüyordaÖzgüveni olmıycak vs vs

btlkbra:Çok iyiydi menülerin canım.Ögün azalt derim ben

Hadeka ,nelson ,papatya,hawar sağolun kızlar.Biz anlık kafsını dagıttık ama başını yastıga koydugunda yine kendiyle başbaşa kalıcak(Onunda imtihanı buymuş.

Nelson:Hadi dön aramıza artık :))
hawarım menülerin harika canım haftasonu yüklenmeyeli ki hafta içi çabuk verebilelim.
hikom:bisküvi dışında güzel menün canım.

Akşam az yiyip aç uyumak çok önemli. Dün sabah normal kahvaltımı ettim. 10:30 da sinemaya girmeden bir açma yedim. Öğlen 1.5 kıymalı pide ve yarım Kaymaklı kadayıf yedim. Ne çok karbonhidrat ve müthiş kalori. Akşam 3 yk barbunya ve 3 bulgur pilavı bol salata.
Sonuç bu sabah -300. Akşam yemeğinden sonra birşey yemedim.
Ebrucum belki abartıyoruz ama ne yapalım. Bizim de huyumuz bu. Benim oğlum da ayrı durmak istemez benden. Hala öyle. Bizim işimiz de yurtdışı eğitimi Önemlidir. Bebeklerini bırakıp 6 ay gidenler. 40 o çıkmamış çocuklarını bir hafta bırakıp Yurtdışına kongrelere gidenler var. Ben Yurtdışına gittiğimde bile oğlumu hep götürdüm. Hayatımın orasında o fotoğraflarda o eksik olsun istemiyorum. Bu yaz 2 aylığına Yurtdışına giymeyi planlıyorum. Tabi eşimi ve oğlumu da yanıma alarak inşallah
Annesi babası hel yanında diye Özgüven eksikliği olur belki ama anne baba Tarafından orada burada bırakılan çocuğun yaşayacağı psikolojik travmadan iyidir.

merhaba kızlar
ebruli1820 canım akşamı çok iyi kapatmışsın, bende bu sabah düne göre eksi gördüm ama hala geçen cumaki rakamı göremedim
M maviduvar1 çocuğunun yanında olması tabi ki çok güzel özgüven eksikliği anne baba yanında olunca olmaz canım anne baba çocuğun yapacağı işi yapınca olur, siz bilinçli annelersiniz, en olumsuz insan sevgisiz büyüyendir

yalnız ileride gelinleriniz sizden dert yanmasın, kocam annesinden ayrılmıyor diye

Hawar cım dert yanabilir ama 9 yaşında oğlum. Nese. Şimdi bırakıp bir yere gideyim li. Zaten 4-5 yıl sonra o beni istemeyecek. Şimdi keyfini çıkarıyorum yanımda olmasının.
Onun işlerini yapma konusunda haklısın. Bizim evde herkes kendi işini kendi yapar. Çocuk ama sonuçta kocaman bir çocuk. Elinden gelen her işi kendi yapıyor daha doğrusu ben yaptırıyorum.

slm kizlar
cok sukur bu sabah izmire geldik
gece yolculugu yaptik emine uyusun diye ama gece 1bucukta anca uyudu arabaya bindikten yarim saat sonra yirmi dakika arayla araba tutmasi nedeniyle bizi bir guzel yikadi resmen yinede cok sukur sagsaglim geldik
cuma sabahi tartildim ayniydim insallah burada cok kacirmam
bu hafta giremeyebilirim simdide abimin telefonundan girdim haftaya gorusuruz insallah
gecmisi okuyamadim kusura bakmayin
optum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…