Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

iyi akşamlar
ben de katılmak istiyorum....
ama ne yapacağım bilmiyorum.mutsuz kilolu ve çirkin hissediyorum...
bunu değiştirebilirim.. buna inanmak istiyorum...

seyihanNest: 37927407 .!.:
iyi akşamlar

Bizimle kal.
Gun icinde neler yiyorsun.
Anlat

Kizlar nasilsiniz
Hayatimda da diyette de bi istikrar sagliyamadim kendimi cok caresiz gucsuz beceriksiz hissediyorum peline hamileyken hergun duzenli namazimi kilar kuranimi okurdum hamileykn hatim yapmistim ne guzel evim hep temizdi bi duzenim vardi
soz de selin okuka gidince butun gun vaktim olcakti sabah 8 de gidiyo aksam 5 e kadar tek yaptigim yemek bazen utu ustten bi supurge hic birseye yetemiyorum kendime bakmiyorum off hep bi gerginim mutsuzum
sebebi de yok ustelik
manevi olarak huzuru bulmam gerek mutlu olmak gerek ki esimi cocuklarimi mutlu edebileyim
neyse cok konustum sizleri de ihmal ediyorum dedim ya hicbirseyi tam yapamiyorum yarin yeni bi baslangic olsun benim icin hedefim 5 0caga kadar 5 kilo vermek ilk adim bu olsun

Hawarcim hadeka coookk gecmis olsun kizlar cok uzuldum acil sifalar dilerim
papatyacim 18 lik genc kiz gibi fizigin masallah beni tek rahatsiz eden kollarinin ust kismi oldu bolgesel sporla gider onlar
ben de basen 6 aylik hamike gibi koca bi gobek kol ne ararsan var
ebrucum aekadasin icin hakkinda hayirlisi olur ins zamn herseyin ilaci

S seyihanu aramıza hoşgeldin.
wisdom01 yğne çok az yemişsin. Ay ben bu kadarcık yesem ölürm ya. osge1989 çok yeşekkür edeim canım. 18 lik kız kim ben kim ya. Kollarımın farkındayım ama yaptığım sporlar ancak bu kadar etki etti. Bu akşam leslie 4 mil challence yaptım.

Özgecim bahsettiğim durumu herkes zaman zaman yaşıyor. Bende kendimi mutsuz umutsu hissediyorum bazen. Hiç bir işe elim gitmiyor. Böyle kendimi saldığım zamanlarda daha da mutsuz olup bir kısır döngü içine giriyorum. Eeee bu durumda yapacak tek şey var silkelenmek....
Hayatlarımız birbirinden çok farklı ben ne desem boş. Ama kendine bir plan çizebilirsin. Kızı uyuturken Yada emzirirken esma çekebilirsin. Onlar sana güç verecektir. Namazı da bir şekilde kılarsın. Allah yardım eder.
Hadi canım yarın. Sabahtan itibaren silkelenip kendine gel.
Iyi geceler.

iyi akşamlar

evet kesinlikle değiştirebilirsin buna inan, biz hergün yediklerimizi yazıyoruz yaptığımız spor varsa onu yazıyoruz, birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz ve motivasyon sağlamaya çalışıyoruz

osge1989 canım bunları hissetmen normal çünkü 2 küçük çocukla uğraşmak gerçekten de çok zor, bende senin gibiyim ama biliyorum salarsam çok kötü olacak, bu gün kızıma biraz alışveriş yaptık kendime de bir swit alayım dedim L olur dedim giydim oldu ama aynı badi gibi çok kızdım kendime,
kendi kendini motive edeceksin güzelim, ev işlerine gelinde dün bir yazı okudum ve kendimi gördüm, sürekli ortalığı toplamaya çalışan dağıldığı ve kirlendiği için gerilen, çocuklara yemek yedirirken kızan, uyusalar da rahatlasam diyen, çocuklar bağırdığında oda bağıran sonra onlar uyuduktan sonra vicdan yapıp üzülen sabah uyanınca 2-3 saat çok sabırlı davrana fakat sonra yine işe güce dalan sabırlı olmayan bir anne, ve sonunda diyor ki bir gün eviniz çok temiz ve düzenli olacak ama yalnız olşacaksınız, çocuklarınız çoktan büyümüş olacak ve siz onlarla zaman geçirmek isteyeceksiniz fakat onların işleri olacak, çocukluklarının kıymetini bilin, ve bunların hepsi çok doğru iş yüzünden kasma kendini o kadar kimse madalya takmıyor bize ev temiz olunca
ayrıca geçmiş olsun dileklerin için sağol canım, umarım senin ufaklıklar iyidir

biz öğlen çıktık evden anca 22 de gelebildik alışveriş, hastane, kaynım ve oğluyla zaman geçirdik , bir arkadaşın annesi ameliyat olmuştu ona uğradık geldik ama çok yoruldum, gecede uymamıştı kız kollarım ağrıyor kucakta taşımaktan

menümü yazayım

sabah 2dilim çavdar, 6 zeytin, 1,5 kk peynir, 1 yumurta , 1 salatalık
ara yarım ayva
öğlen 1 tabak etli nohut, 1,5 kase yoğurt, 1 dilim çavdar
akşam yarım ayva, 23 te yedim( dışarıda yemek yemek istemedim eşim karşımda dürümleri götürdü ben yemedim)

su az içtim dışarıda olunca wc sorun oluyor, 1,5lt anca olmuştur

herkese iyi geceler

Günaydın hanımlar
Güzel bir gün olur inşallah
Hemen kahvaltı hazırlamaya geçiyorum.

Kizlar gunaydin iyi haftasonlarcolsun ins
papatyacim havarcim tesekkurler kizlar ins daha iyi olacak hersey
papatya namazi kilmaya basladim esmalarimi cekemiyorum birtek onu da dedigin gibi emzirirkn yemek yaparkn vs cekerim
hawarcim eskisi gibi temzlik yapmiyorum ama cocugumun vaktinden caliyorumnonlarla hic vakitvgeciremiyorum kendime de onlara da hakszlik bu cok dogru tespit ermis yazan hsyat
Akip gidiyo biz degerini bilmiyoruz

Merhabalar
Yemeğimi yaptım. Yardımcımın yapmasını istemediğim bazı ütülerim vardı onları yaptım. Sabah kahvaltısından artan patatesleri de miltöyle Börek yapacağım.
Özgecim düşünürken aklıma geldi. Acab diyorum eve bir yardımcı mı alsan. Haftada 2-3 gün gibi. En azından temiLiği yapar. Yemeğe yardım eder. Ütüyü yapar. Bildiğim kadarıyla maddi durumunuz iui. Fakat eşin ne der bu teklife. Iyi birini bulursan çok rahat edersin.

Günaydın arkadaşl arkadaşımın dogumgününarımmmm.Ogluş babasıyla oynuyor.Bende size bakayım dedim.Dün kalorili başladı ve akşam arkadaşımın dogum günü ile kalorili bitti.Ve hafta ii verilen mücadele aynen geri geldiBugün 2 ögün metoduyla pes etmeden uyandım.Sporumu biraxzdan yapıcam.Aklım mutfak ve yemekte ama girince ıkmak güç oluyor.Tv keyfi yapıyroum yatıyorum ohh mis.Akşama girerim mutfagaAşure getirdiler yine eşimde yemiyor hiç offfffffff

merhaba kızlar
bizde evdeydik bütün gün kızım hem hasta hem diş çıkarıyor bütün gün mız mız kucakta sol kolum çok ağrıyor

ebruli1820 dün gitmiş canım bu gün fire verme bari
wisdom01 canım dün okuduklarımı inan ki çoğumuz yapıyoruz, maşallah bir sürü iş yapmışsın öğlene kadar
S seyihanu hkmtd yazmoş evde yapmak için leslie çok iyi bence de

Iyi aksamlar kizlar neler yapmissiniz diye baktim.
Ebru ve papatya aba kuzularinizi sevin opun koklayin ama hayatinizi onlarin etrafinda dondurmeyin.
Merkezde cocuklarimiz degil biz olmaliyiz.
Ozgecim cocuklarla halimuz hep ayni. Maneviyatla insan enerjisini arttiriyor.
Sen de baslamissib zaten
Hikmet az menu cok spor donemine girmissin.
Hawar menulerin guzel gorunuyor. Ustikrarli gidiyorsun
Nelson hos geldin canim. Sen nerelerdeydin
Kilo korumak da guzeldir.
Yeni gelen arkadasim hos geldin.
Burayi aksatma yediklerini yaz
Bol su ic
Evde sporunu yap
Kendini daha guzel goreceksin aynada
Ben mi ben saldim gitti
Hasta oglys hasta ben yiyerek yuvarlaniyorum evde iki gundur
Verdigimi de aldim sanurum
Sizlerle olmak guzel
Kilo veremesem de

hadeka nasılsın biraz iyileştin mi, oğlan nasıl
istikrarlı olmam lazım canım, kaçırıyorum bende mesela bu yaı boşa harcamışım 3 haftadır aynı rakamlardayım muhtemelen 2 dönem ,işe başlıyacam ve kıyafetlerimin bir kısmına da olsa girmek istiyorum

menümü yazayım

sabah 2 dilim çavdar, 1 salatalık, 5 zeytin, 1kk peynir, 1 domates, 1yk yoğurt kaymağı, 1 yumurta ( kızlar bundan sonra her zamanki gibi kahvaltı dediğimde kaymak hariç bu menü olur demi her akşam aynı şeyi yazmayayım)

ara 1 ayva, 1 mandalina yarım salatalık ( arar ara yedim bunları )

akşam 1 tabak türlü, 1 dilim çavdar, 1 kaşık bulgur pilavı bol salata

şimdide 2 avuç beyaz leblebi ve çay içiyorum, 2,5 lt su

bu arada yeşil çaya başlasam mı ki bilemedim emziriyorum ya daha karar veremedim

SABAH :: 1 Kase musli,2 bardak çay (8:30)
ARA :: 1 Adet mandalina,1 bardak yeşil çay (10:30)
ÖGLE :: Ton balıklı salata,1 kase yayla çorbası,1 dilim ekmek(13:30)
ARA :: Tost,1 bardak yeşil çay(16:00)
AKŞAM :: Keşkek 1 tepeleme tabak,2 dilim ekmek,1 yk patates kızartması (19:30)
ARA :: 1 bardak süt,5 adet kestane(22:00)
Su % Spor :: su:2 lt spor:45 dk yürüyüş(EVDE)

İlk günüm böyle geçti.. inşallah azmimi kaybetmem...herkeslere iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…