Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hawar emzirirken yeşil çay içebilirsin..siyah çaydan daha iyii.. hamile iken bile içtim ben
adaçayı içme sütü kesiyor dikkat ett...iyi akşamlar
Ben siyahları çok tüketiyorum bide yeşil Çay kansızlık yapar bebekte diye içsem mi içersem mi diyordum, şimdi sen yazınca düşündüm, sanki siyah Çay kansızlık yapmıyor dedim kendi kendime, menüne gelince akşam fazla kaçmış canım hem Kızartma , hem ekmek daha sonra kek, ama ilk günün olur böyle Şeyler, kek gibi şeyleri Canın çok isterse sabah yada günün erken saatlerinde ye, bide kilon kaç boyun kaç

Pc açmaya bile üşendim.Tam yeşilçayımı içerken eşimin halası aşûre yapmış gelin dedi.Çıktık el açması börek pide yapmış.Ben sade aşûre yerim dikkat ediyorum biraz dedim.Vay öylemi diyen iyi yeme,bende sende yemem bu şler sırayla ....vs şaştım kaldım.Saygı duymadı gerekirken sinirlendi.Eşim boşver şu diyeti şimdi sırasımı dedi://bende o sinirle yedim biraz.
Akşam yemek yemedim oglumu doyurdum tam aşağıya akrabalar gelmiş inde in:/Ogluşun kurabiyeleribden de koydumki evde çok kalmasın.Bugünde sabote ettiler diyetimi(

Ogluşum duş aldı ve yorulup 22:15 uyudu.Şimdşden çok öZledim(1 saat diziye daldım.Şimdi yatıyorum.Kitap dekor olarak hep başucumda://Face zaman var ama kitaba yok:/Ogluşa yazdığım günlüğümüde ihmL ediyorum( ama herşeye yetişememki(
11:30 :1.5 dl kızarmış çavdar,2 çatal bal,1 dl peynir,2 zeytinDonates salata çay
15:00 : 1 kase aşûre iki dilim el açması börek çay
20:00 :2 çigköfte yaptılar yedim.2 kurabiye çay
Yarın güzel az yiyerek mutlu olduğumuz bir gone uyanalım

günaydınlar herkeslere
hawar kek yemedim ki keşkek yedim buğday ve beyaz fasulyeden yapılan bir yemek düzce liyim çok yapılır buralarda..hem tok tutucu...önerilerin için teşekkür ederim ..motivasyonumu arttırıyor

akşam eşimin desteği ve zorlamasıyla 20 mekik,20 alt karın kası mekiki çektim

merhabalar çıtır anneler iki ay önce 122 kiloyla doğum yaptım şu an 110 kiloyum küçük sırlarınızı benimle de paylaşır mısınız bi an önce küçük kızımın güzel bi annesi olsun istiyorum

hoşgeldin canım bende yeniyim
günlük ne yediğini paylaşıyorsun... hepbirlikte değerlendiriyoruz.güzel motive sağlıyor...

hoşgeldin canım bende yeniyim
günlük ne yediğini paylaşıyorsun... hepbirlikte değerlendiriyoruz.güzel motive sağlıyor...
teşekkür ederim hoşbulduk
vermem gereken çoook kilo var . cuma günü karatay diyetine başladım hem doyuyorum hem zayıflıyorum
112 ile başladım bugun 110 kiloyum inşaallah devam edicek böyle böyle
hemen dünkü menümle başlayayım o zaman
kahvaltı: 1 pastırmalı yumurta,4 dilim sucuk.1 domates ,1salatalık,1kırmızı biber,avuç içi kadar peynir ,9 yeşil zeytin,1 çay bardağı fındık fıstık ceviz badem ,nane maydanoz dere otu , çay
akşam : 100 gr sardalya, salata
akşam 1 saat spor

sukker karatay diyeti iyi mi..?pek bilgi yok bu konuda...doktora gittin mi.?
diyetisyene randevu aldım ama daha önceki kişiye özel değil de standart liste tecrubemden dolayı iptal ettim gitmedim. bi kaç ay deneyeceğim bunu kitaplarını aldım ayda 7-8 kilo gibi vermeyi planlıyorum. ekmeği kesiyosun benim zaten ekmekle pek aram yoktu o çok kolay oldu ekmek yerine ceviz fındık fıstık yiyorsun tabiiki çiğ. şekerin her türlüsünden uzak duruyorsun bu zor oldu benim için her gün bi kalıp çikolata tüketmezsem kendimi eksik hissediyordum pirinç, makarna, hamur işi,bisküvi,reçel bal pekmez,diyet yiyecek ve içecekler,patates,mısır,karpuz kavun kısacası ambalaja girmiş her şey yasak . ve tabiki günde 45 dk yürüyüş olmazsa dansı öneriyor. ayrıca özellikle tereyağı zeytinyağı ve iç yağını öneriyor. şimdilik her şey yolunda gibi. bi ay sonra kilo verememiş ya da sağlığımda bi sorun olmuş olursa zayıflama ve obezite merkezine gidicem gelişmeleri sizlerle de paylaşırım
bi de maydanoz ve adaçayı için hamilelikte düşüğü tetikliyor emzirme döneminde ise sütü azaltıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. ama ben ikisini de hem hamilelikte hem emzirme döneminde hemen hemen her gün tükettim

Kizlar, gunaydin..
Yeni gelen arkadasim hosgeldin.
Bir diyetisyene git derim ben. Kendi basina da verirsin de diyetisyenle daha iyi olur.

Seyihanu menunu de cok begendim. Boyle dewam et.

Günaydın....Gece size yazarken uyuyakalmışım:)Siyhanu sukker hoşgeldiniz.

Özgem bunalmışsın canım.Ara ara hepimizde bu depresif işe yaramaz hissi oluyor.Hiçbirimiz tam yetişemiyoruz ki canım.Dua et için rahatlasın.

Hatfa içi ugraş hafta sonu ilk kez kilo aldım.Dış etkelnler yüzünden

Gunaydin kizlarrr aramiza gelen arkadaslar hosgeldiniz
kizlar bugun detox a basladim 3 gunde 3 kilo diyo annem yapti ve verdi kiloyu bakalim bende verebilecekmiyim aylardir ayni kilodayim sıkildim sporada basladim hadi hayirlisiduzenli menu paylasimida yapicam sozz

hoşbuldum teşekkürler
hkmt_krkya01 diyetisyen kişiye özel diyet yazmıyo mevcut listesinden paylaşıyo daha önceden defalarca gittiğim için gitmek istemedim. ama bu diyette başarılı olamazsam zayıflama merkezine gidicem orada fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı, dahiliye uzmanı, kardiyoloji uzmanı ve diyetisyen birlikte çalıştığından daha faydalı olur diye düşünüyorum

Hwar menün herzamanki gibi güzel.Valla pazar dikkat edeyim diye cumartesi akşamı erken süpriz yaptık arkadaşıma.Ama pazarda okudugun gibi yemedigim için tartışma çıkıcaktı nerdeyse

btlkbra aslında bende bir şok yapsam kendime ama eski direncim yok.Hele işte hep agzım dolu.Yemekte misss gibin şekrpare varmış.WAffle yemedim çok şstedigim halde ama bazende bu kadar güçlü olamıyor nefsim

Hawar yeşilçay içme canım.Bana eczane öyle demişti.Yaşına dogru başladım sanırım içmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…