- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.221
Ben siyahları çok tüketiyorum bide yeşil Çay kansızlık yapar bebekte diye içsem mi içersem mi diyordum, şimdi sen yazınca düşündüm, sanki siyah Çay kansızlık yapmıyor dedim kendi kendime, menüne gelince akşam fazla kaçmış canım hem Kızartma , hem ekmek daha sonra kek, ama ilk günün olur böyle Şeyler, kek gibi şeyleri Canın çok isterse sabah yada günün erken saatlerinde ye, bide kilon kaç boyun kaçhawar emzirirken yeşil çay içebilirsin..siyah çaydan daha iyii.. hamile iken bile içtim ben
adaçayı içme sütü kesiyor dikkat ett...iyi akşamlar
hoşgeldin canım bende yeniyimmerhabalar çıtır anneleriki ay önce 122 kiloyla doğum yaptım şu an 110 kiloyum küçük sırlarınızı benimle de paylaşır mısınız bi an önce küçük kızımın güzel bi annesi olsun istiyorum
teşekkür ederim hoşbuldukhoşgeldin canım bende yeniyim
günlük ne yediğini paylaşıyorsun... hepbirlikte değerlendiriyoruz.güzel motive sağlıyor...
diyetisyene randevu aldım ama daha önceki kişiye özel değil de standart liste tecrubemden dolayı iptal ettim gitmedim. bi kaç ay deneyeceğim bunu kitaplarını aldım ayda 7-8 kilo gibi vermeyi planlıyorum. ekmeği kesiyosun benim zaten ekmekle pek aram yoktu o çok kolay oldu ekmek yerine ceviz fındık fıstık yiyorsun tabiiki çiğ. şekerin her türlüsünden uzak duruyorsun bu zor oldu benim için her gün bi kalıp çikolata tüketmezsem kendimi eksik hissediyordumsukker karatay diyeti iyi mi..?pek bilgi yok bu konuda...doktora gittin mi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?