Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın hanımlar. mutlu salılar
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 2 kıymalı yumurta, yarım domates,yarım salatalık,2 zeytin , yarım çay bardağı fındık fıstık badem, süt
ara öğün yok
akşam da kereviz ve salata yemeyi planlıyorum.
cuma 112ile başladığım bu koşuşturmacada bugün 109.6yım.
tartı günü var mı?

günaydın kızlar
banusultan bizde seni özledik canım dön aramıza
ebruli1820 bencede bu gün devam et ayçaya çabuk toparlarsın canım, çocuğun uykusu konusunda da sıkma canını çocuğa başkası bakınca oluyor benim kızımda kreşte geç uyursa gece 1 kadar ayakta, dün 1 di uyuduğunda
B Btlkubra canım sağol senin dönmene de sevindik
@araser nerelerdesin bizden uzaklaşma bak gelir kilolarrr

hoş geldin menün iyi ,
iyi kilo vermişsin, tartı günümüz cuma

günaydın kızlar
burada acayip kar var. işim olmasa gelmeyecektim bugün. ama toplantı ve sınav var.
Ebrucum oğlunun uyku konusunda ne demek gerekir bilmiyorum. bu konuda kv nin hassas davranması gerekiyor aslında. güzelce anlatsan konuşsan belki anlayış gösterip dikkat eder.

Kizlar, canlarim tesekkur ederim. Mutluyum eski kiloma donmekten.
Cumaya kadar 68olsam anneme gidicem cnku, bu sefer orda yediklrrime cok dikkat edicm. Mecbrumm, gunlerdir ugrasiorum..

Neeel anca iddiaa olunca geliosun ozledikk banuda yoook nerdesinzzzzz

Papatyam boşlama burayi yazilarini okumak bile bana iyi geliyor. Karda gormussun.

Hawarm canim sen dublemotive gordum, supersin...

Kuboşmm kilodaaasim olmaya dewam et lutfen.. yanibirakma kendini... dön aramiza.

Elifimmm kkar fofonu gordum faceden. Ne gusel. Adanali karsiz memleketten merhabaa.. hava bugun kapali oldukca serin..

Ebruşuuummm hayranm sana geceden ymk yapmana, lipo nasil gidiyorr. Uyku problmi de o yaslarda bizde yasarmiyiz diyr dusunyorum. ins kisa zamanda duzene girer.

Sukker, masallah dewami da gelecektir eminim

Kızlar günaydın hepinize.Gece kıyafetlerimizle emir paşayı uyuturken 01:00 sızdık resmen.Kv sabah dedim uyutma nolur anne bak halimize.Ne duş alabildim ne sporUyku hapı içmiş gibiydim sabah zor kalktım.Yogurt mu mayıştırdı neSabah artılarımdevam ediyor.Ama sabah ayşçayla başladım ve güzel gidicem artık iannıyorum.Geçmişe bakayım ne konuşmuşsunuz canlar?

Sukke canim ben agustos 2013de basladim kilo vrrme seruvenine.
Oglusum 4aylikti , ve ben 93.3 idim.
Mayolu fotolarimi gordukce nefret ettim kendimden. O zaman basladim, ekmek sekrr ciko hayatimdan cikardim. M suyu gibi sekerli hersei kestim. Eylul ayinda citir anneler klubunu buldugumda 88.4 kiloydim.
Kizlarla beraber olmanin azmiyle gr lar kilolar patir patir gitti.
Menulerim bol salataliydi. Kahvaltida bile salata yiyordum. Evde spor yaptim..
Hedefim 67.5 ..
Boyum 1.75
Herks suana normal diyor ama ben aynada gordugmden hala memnun degilim, kilo vermemn kotu yani yuzum kuculuyor.
Orasi kotu iste..
3aydir da 70 69 arasi gidip geliyorum.
Oglusum 21aylik..
Cipcitiiirr anne olucaaaaaam ..
Burdaki kizlar sayesinde citir oldum.

Hikmetim ben sana güveniyorum. çıtır bir anne olacaksın. genç kız gibi duracaksın...
ben de bu aralar çok iltifat alıyorum çevremden. spor yapmak gerçekten çok işe yarıyor. yememden kısmıyorum artık. çünkü kilo vermek istemiyorum. bu sabah 62,3 idim ve bu bana yetiyor.

tebrik ederim oo maşallah boy da varmış ne güzel yahu darısı başıma . ne tür spor yapıyordun

Sukker:menüne ekleme yapmazsan çok güzelCuma sabahı aç karınla bildirim yapıyoruz.
Papatya:iltifatları hakediyorsun.Yüzün güzel fizikte sporla sıkılaşınca daha ne olsunKv çok anlattım ama tek sözü 'napim'oluyor
Btlkbra:tekrar aramızdasın tatlım seviyorum seni bilKötüydü bundan sonra odaklanıcam canlar.Evdeki aşureve bugün işteki aşure çöpe gidicek üzgünüm.
Hikommmmm:Ne hayranlıgı datlum yaw mecburiyet akşamları yemek yapmak ve eziyet banaYakın olsakta keşke herakşam birinizde yesem ohh miss
Hawarım menün her zamanki gibi menün süper
Lajobam kar yagmış ne güzell manzara.Sahlep yapıp cam kenarında içesim geldiKoptun iyiy gel artık.
Özgem sen nasılsın canım?

ebrucum çok teşekkür ederim. o senin güzelliğin....

Sukker canim ya ben leslie yapiodum. Bide bolgesel hareketlero yapiodum . bide evse.bisiklet var onunla da spor yapiodm. Bu arada tskkr edrmm..

Papaatyaaam sen iltifat almicak bi kadin misin kii lutfeeen yanii.. Yuzun muhtesem yani ebruya katilmamal elde degil.. Cansin :*

Ebruş ayy ne gusel olurduuuuu..
Sen oyle yazinca yuzum gulumsedi ymnedrm. Mucukkl
MMecburytte olsa hayranlk isteee aaaaaaaaa )))))

Merhaba canım bende bir annenim su an oğlum 15 aylık ve 78 kiloyum hedefim 60 bebekten önce 63 kilo idim o Eski halime dönmek istiyoruö

Kızlar eşimin bir tanıdıgı baş agrısıyla gitmiş timör çıkmış.Geçen zorla vazgeçirdigim çekap paketinden ikşimizede 3 aralıga almış.İzin alıcam şimdi haftaya çarşambaya.Ananemin ölümünden sonra böyle panik atak oldu canım benim ya.Hep üçümüzden birine bişi olucakmış gibi geliyormuş kıyamam ona.Sıkışıcaz ama o takmış illa kontrolden geçicez napalım.Özge telden yazmış.Okumuş bizi ama yazamıyormuş teli yine sorunluymuş.

Hikom ya alemsin

ayyyyyy uçacağım bugün ben ya....
çok teşekkür ederim canım....
ayyy o sizin güzel gözleriniz güzelliği....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…