- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.261
günaydın hanımlar. mutlu salılar
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 2 kıymalı yumurta, yarım domates,yarım salatalık,2 zeytin , yarım çay bardağı fındık fıstık badem, süt
ara öğün yok
akşam da kereviz ve salata yemeyi planlıyorum.
cuma 112ile başladığım bu koşuşturmacada bugün 109.6yım.
tartı günü var mı?
hoşbuldum teşekkür ederim:)hoş geldin menün iyi ,
iyi kilo vermişsin, tartı günümüz cuma
inşaallah azimle devam ediyorum :) sayfa sayısı çok olduğu için okuyamadım kimsenin hikayesini bilmiyorum. müsait zamanı olanlar yazmak isterlerse kilo verme hikayelerinizi ve hedeflerinizi bilmek isterim. hayırlı günlerSukker, masallah dewami da gelecektir eminim
Sukke canim ben agustos 2013de basladim kilo vrrme seruvenine.
Oglusum 4aylikti , ve ben 93.3 idim.
Mayolu fotolarimi gordukce nefret ettim kendimden. O zaman basladim, ekmek sekrr ciko hayatimdan cikardim. M suyu gibi sekerli hersei kestim. Eylul ayinda citir anneler klubunu buldugumda 88.4 kiloydim.
Kizlarla beraber olmanin azmiyle gr lar kilolar patir patir gitti.
Menulerim bol salataliydi. Kahvaltida bile salata yiyordum. Evde spor yaptim..
Hedefim 67.5 ..
Boyum 1.75
Herks suana normal diyor ama ben aynada gordugmden hala memnun degilim, kilo vermemn kotu yani yuzum kuculuyor.
Orasi kotu iste..
3aydir da 70 69 arasi gidip geliyorum.
Oglusum 21aylik..
Cipcitiiirr anne olucaaaaaam ..
Burdaki kizlar sayesinde citir oldum.
teşekkür ederim. arada ekleme çıkarmalar ya da değişiklikler oluyo tabi :)Sukker:menüne ekleme yapmazsan çok güzelCuma sabahı aç karınla bildirim yapıyoruz.
ebrucum çok teşekkür ederim. o senin güzelliğin....Sukker:menüne ekleme yapmazsan çok güzelCuma sabahı aç karınla bildirim yapıyoruz.
Papatya:iltifatları hakediyorsun.Yüzün güzel fizikte sporla sıkılaşınca daha ne olsunKv çok anlattım ama tek sözü 'napim'oluyor
Btlkbra:tekrar aramızdasın tatlım seviyorum seni bilKötüydü bundan sonra odaklanıcam canlar.Evdeki aşureve bugün işteki aşure çöpe gidicek üzgünüm.
Hikommmmm:Ne hayranlıgı datlum yaw mecburiyet akşamları yemek yapmak ve eziyet banaYakın olsakta keşke herakşam birinizde yesem ohh miss
Hawarım menün her zamanki gibi menün süper
Lajobam kar yagmış ne güzell manzara.Sahlep yapıp cam kenarında içesim geldiKoptun iyiy gel artık.
Özgem sen nasılsın canım?
Merhaba canım bende bir annenim su an oğlum 15 aylık ve 78 kiloyum hedefim 60 bebekten önce 63 kilo idim o Eski halime dönmek istiyoruöSukke canim ben agustos 2013de basladim kilo vrrme seruvenine.
Oglusum 4aylikti , ve ben 93.3 idim.
Mayolu fotolarimi gordukce nefret ettim kendimden. O zaman basladim, ekmek sekrr ciko hayatimdan cikardim. M suyu gibi sekerli hersei kestim. Eylul ayinda citir anneler klubunu buldugumda 88.4 kiloydim.
Kizlarla beraber olmanin azmiyle gr lar kilolar patir patir gitti.
Menulerim bol salataliydi. Kahvaltida bile salata yiyordum. Evde spor yaptim..
Hedefim 67.5 ..
Boyum 1.75
Herks suana normal diyor ama ben aynada gordugmden hala memnun degilim, kilo vermemn kotu yani yuzum kuculuyor.
Orasi kotu iste..
3aydir da 70 69 arasi gidip geliyorum.
Oglusum 21aylik..
Cipcitiiirr anne olucaaaaaam ..
Burdaki kizlar sayesinde citir oldum.
Sukker canim ya ben leslie yapiodum. Bide bolgesel hareketlero yapiodum . bide evse.bisiklet var onunla da spor yapiodm. Bu arada tskkr edrmm..
Papaatyaaam sen iltifat almicak bi kadin misin kii lutfeeen yanii.. Yuzun muhtesem yani ebruya katilmamal elde degil.. Cansin :*
Ebruş ayy ne gusel olurduuuuu..
Sen oyle yazinca yuzum gulumsedi ymnedrm. Mucukkl
MMecburytte olsa hayranlk isteee aaaaaaaaa)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?