Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlar
wisdom01 her zamanki gibi, az yemişsin ama sen böyle kilo veriyorsun
N nelson börek olmayamış iyimiş, ama sporlarında iyi
S seyihanu senin menün de iyi , sana ve oğluna geçmiş olsun
M maviduvar1 canım spor süper, bende bu aralar bunu düşünmüyorum bende çok takılıyorum bu aralar kk ya eski sayfaları oku takıldığım birkaç başlık olunca bakıyorum bayağı zaman harcamışım

sporu bırakmay hiç niyetim yok. yemeyi seviyorum sonuçta. yemediğim zaman mutsuz oluyorum. ben de çözümü spor da buldum. 63 ü geçmediğim zaman sıkıntı yok. yıllarca 60 dedim durdum ama olmadı. bu halimden memnunum. göbeğim var ama onu da kıyafetle kapatıyroum bir şekilde.
bakın kızlar burada spor yapmaya başlamadan önce ki halimde var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leslie-ve-acik-havada-yuruyus.720437/page-253

ben kk da bazı konuları takip ediyorum. bunlar leslie topiği, birikim ve dua topiği. onun dılşında başka yerlere hiç bakmıyorum bile ama ben face instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinden rahatsız oluyorum. dondurmak istiyorum ama oradan da hiperaktivite ile ilgili gruplara üyeyim. çok şey öğreniyorum.
zamanımı alıyor. illa bir şekilde bakıyorum. daha doğprusu böyle bir çarkın içinde kalmayı ve bunu yenememeyi kendime yakıştıramıyorum.

Kızlar işlerim yeni bitti hemen size geldimAkşam güzeldi herşey ama eşimin teyzesi geldi şehir dışından.1 dl muhallebi 1 ekler yedim malesef.Bütün gün burada herkes bişi yapıyor yada yakınımızdaki pastaneden pasta baklava ekler herşey alıp dagıtıyorlar ve sekreterlikte yani önümde duruyor hepsi yada kalanlar.Çok zor dayanıyorum.Bugün bir kişi kek bir kişi kurabiye yapmış misal.Herkes yedi ben ogluşa sakladım inş.Akşam aşagıdaydık yegenler akrabalarla.Ogluşla saklanbaç oynadık hep koşturdu sonra yegenlerle oynarken biraz tv sonbet dinlendim.23:00 uyudu oglum çok şükür ee yoruldu o kadar.Tam spor yapıcaktım şeytana uyma dedim namazlarımı kıldım.aRKADAŞIM ARADI O saatte canı sıkkın kapatmadı dertleştik.Ve duş al saat 01:20 size yazıcaktım dedim yatayım.Böyle işte hep bişiler çıkıyor ve çıkıcakta önemli olan yememek.-300 ile uyandım birde yemeseydim tatlı ve spor -600 garanti.Yani ayçanın bu diyetini sporsuz uygula bence 1 ayda 8 kilo verilir.Geçmişe bakayım çok özledim sizi amaaa

Papatyaaam leslie muthis yaa bende yapiorm leslie hergun hemde.. Yorulana kadar...
Dunde bugunde 70.4 ü gordum. Regliyim.. Abartarak yemicem.

Seyihanu sabah kahvltiyi gec yapiorm ben. Oglene denk geliyor aslinda. Ama aksamo erken kapatiyorm. 17:00 den snra yemek yememeye calisiyorum.
Bak hala bise yemedim. Oglusla uyan 9bucuk .. Ortaligi toopla oglani doyur bu saat oluyor.

Hawarmmm evet ben yemeyince gidiyor. Alistim yememeye ams bazen yemei ozluyorm:)

Ebrus gunun ne guzel gecmis. İsyerine gelen ciisss lara hayir demen supeer. Hele o miniş emirine ayirman harikaa .. Cansin arkadasim

Papatyam yazdıgım gibi spor kaldı.Ama namazları eşim oygluşa bakarken sporuda ogluş uyuyunca yapıcam.Düzenin oturmuş ne güzel.Bizimde otursa düzenimiz.Sporu bırakmadıgın için bende çok mutlu oluyor keşke bende yapabilsem vazgeçmesem diyorum.Namaz ve sporu bırakmamak istiyorum.

Hikom az ama öyle kilo veriyorsun sen.Gerçi geç yedigin için 2 ögün normal canım.Ablanı çok begeniyorum.Yaptıklarını giyinişini hep bişiler yapma başarma azmini.......Ogluşumu ablandan takip ediyosun dimi

Hawar yine hawar menüsü kkusursuz yani

seyihanu menü ve spor çok iyi canım.

kızlar çok teşekkür ederim.
ebrucum zamanla senin de düzenin oturur. benim oğlum büyüdü artık.
akşam eve gidince yapacaklarım saat saat belli. sen de kendine haksızlık etme. ben evde yemek vs yapmıyorum. onun için zamanım kalıyor. bir de işten istediğim an çıkıyorum.
oğlum küçükken evde yardımcım yoktu (asıl o zaman olmalıymış aslında) ve işim konusunda bu kadar rahat değildim. sıkma canını zamanla herşey yoluna girer. rabbim dermansız dert vermesin.

kızlar size konu dışında başka birşey danışmak istiyorum

şuan rapor kullanıyorum, bir aksilik çıkmazsa bu dönemi kapatacağım, 2. dönem başlarım artık, dün eşim çalıştığım okula uğramış müdür demiş hoca hanım isterse sadece maaş karşılığı der veririm, yada hepsini ona veririm, benim yerime şuan ücretli bir öğretmen derse giriyor, bide yetiştirme kursu veriyor buda bir nevi zorunlu sayılır, ful derse girersem ve yetiştirme kursuda verirsem maaşımın dışında 500 gibi bir para daha alacam haftanın 3 günü 17:30 işten çıkacam
ama sadece maaş karşılığı olursa büyük ihtimal 4 gün okula gidecem ve 15:30 da işten çıkacam
eşim sen nasıl istersen öyle yap diyor, bakıcıyla da konuşmadık daha para işini ama 500-550 den aşağı olmaz, bu ay ayın 16 da maaşımız bitmişti

şimde sizce sıkışıp çocuklarımla daha çok mu zaman geçirmeliyim yoksa, daha az mı çalışayım, karar veremedim, bu arada bakıcı iş yapmıyor yani yemek temizlik yine bende olacak

Kizlar, esim uc gndur gripti. Ne kadar.oglandan uzak dursa da bebegim mikrobu kapti. Yatagina koydum uyumadi. Simdi oturma odasna cekyati actim. Uyumaya calisiyor. İlacini verdim. Ateslenir diye korkuyorum. Bende regliyim diye agrilarim var.

slm kızlar.. nasılsınız.. menümün üzerine ilaveler oldu ama 30 dak ilave pilates yaptım..
buğün teog da görevli idim. eve geldim felaket bir baş ağrısı.. uyudum .. 2 saat önce uyandım..

buğünkü menüm.
sabah:3 kuru incir+2dlm ekmek arası 1dlm kaşar+3zeytin.
10 da:1gözleme+5 zeytin+1yk reçel+idlm beyaz peynir..
13, de elma
14.00. iki dlm ekmek arası 1yk bal+3 çatak reçel..+1salatalık
16.00:3 bir arada kahve+1 yeşil biber
akşam:yarım por nohut yemeği

30 dak koşu hafif tempoda

kalan 1300 kalori gibi

bu akşam yemek yemeden durusam şeytanın bacağını kırmış olacağım..

akşama yeşil çay ada çayı içerim..

hawar benim okulda bşr görevim vardı. 3 yıl yaptım. Aylık 1100-1500 arası gelirim vardı o işten.
Haftada 2 gün eve 20:00 sularında geliyordum. BaZı haftalarda 3 günde olabiliyordu. Aşırı stresli bir işti. Tatilde hafta sonunda akşamda telefonum hiç susmuyordu.
Ama biz çok rahat yaşıyırduk. Yurtdışına tatile gittik bu süre zarfında bşr kaç kere. Kredilerimizi çok rahat ödüyorduk. İstediğimiz herşeyi alıyorduk. Kartımızda bir sürü taksidimiz vardı.
Ben bu görevi 3 yıl yaptım ve sonra yetkili kişiye gidip artık istemediğimi söyledim. Çünkü çok yoruluyordum. Çok stresli idim. Oğluma vakit ayıramıyorum. Ben evde olsam da telefonum susmuyordu. Bunun üzerine bana aylık getirisi normal kaQndığım paradan 3000 tl faZla getirisi olan ama sık sık yurtdışı gezilerinin akşam yemeklerinin olduğu oldukça prestijli havalı başka bşr görev teklif edildi. Ben onu da kabul etmedim.
Şu anda maddi olarak sıkıntı çekiyoruz. Rahat yaşamaya alışmıştık. Kartlarımı hala taksit dolu.
Amaaaaa ben zerre kadar pişman değilim. Hatta o çok para kazandığım zamanlardan çok daha fazla mutluyum...

Kizlar bugunki menum
sabah
haslanmis yumurta
yarim tost
oglen
5 kofte kucuktu
turp
arakahve
aksam
sebze sote
yogurt
yarim saat pilates simdi esimle avm ye gidicez gelince gecmisi okuyup yazixam optum

wisdom01 canım geçmiş olsun oğluna, öyle durumlarda aslında maske takmak lazım
N nelson hep kahvaltılık olmuş menün ama kalori olarak iyi
B Btlkubra canım menün çok iyi

M maviduvar1 canım işte bir yandan diyorum bakıcı parası çıkar bir yandan da diyorum o yorgunlukla çocuklarımla uğraşamıyacam çünkü beyin çok yoruluyor 10 saat ders, geçen seneyi hatırladım dersim çok yoktu ama hamilelikle zor oluyordu çocuklarda insanı kızdırıyor ev geliyordum , kızıma patlıyordum sonrası büyük bir vijdan azabı, artık başka şeylerden kısacağız mecbur aslında artık neden kısarız bilmiyorum her ay anca eksileri kapatıyoruz sonra bütün ayı eksi hesapları kullanarak geçiriyoruz

menümü de yazayım
sabah 4-5 dal dereotu, her zamanki kahvaltım ( 2 dilim çavdar, 1,5 kk peynir, 1 yumurta, 1 salatalık, 1 domates, 5 zeytin )
öğlen 1 tabak etli patates yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim çavdar
ara 1 orta salkım üzüm
akşam 1 tabak dolusu fazla koydum zeytinyağlı pırasa, 1,5 kase yoğurt, 1 dilim çavdar
ara 1 ayva, çeyrek armut

2,5 lt su bolca şekersiz çay, şimdide form çay içiyorum ( bağırsaklarım kötü biraz rahatlasın dedim yoksa emzirenlerin içmemesi lazım )

1 mil leslie, bide @Papatyanın fotosuna bakarken o başlık altın doğum yapmış kadınlar için eğzersiz başlığı vardı ordaki ilk videoyu yaptım, bir bakın bence kızlar, bu videoyu yapmadan plates yada başka bir spor yaparsanız karnınız şiş kalabilir diyor

hawar cım biliyorum o başlığı. Ben de yaptım bir kaç kere.
Iş konusunda da hakkında hayırlısı inşallah.
Benim de oğluma bağırdığım çok zamanlar oldu. Geri gelmiyor işte o zamanlar ve içimden çıkmıyor.

Yüzüm yok artık buraya yazmayagğndüz onu yapıcam bunu yapıcam akşam planlR iptal :/ yemek yedikten sonra eşimin akrabası internet almış bsglarmısın demiş.eşim hadi sizde gelin oğlumda oğluyla oynar yorulur sende çay keyfi yaparsın dedi.23:15 bitti.Arabada tur at at yok uyumuyır. Kv sorduk geç uyudu geç uyandı uyumaz bu gece o dedi:/Çok kızgınım şuan .yemeklerimi ocağa koydum.şimdi daldı daha( namazlarımı kılarken yemekler pişer spor suya düşer ve yine ben 1 de yatarım tv açmadan kendime vakit ayıramadan ama yüne şükrederim:))

Yemekler pişti.başım tuttu( çok iyi değil ama menüm gelsin spor yok yok plan yapmıycam artık(
Sabah :1.5 dl çavdar,2 çatal çokokrem,1 kaşık kahve
Ögle:5 yk nohut ve pilav,1 bardak cacık
Ikindi:1 bardak cacık,yarım portakal,1 dl kek
Akşam, mantar sote, mevsim salata,2 dl ince çavdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…