Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

M maviduvar1 uç hakediyorsun kızlar sonuna kadar haklı, gençsin güzelsin, fitsin, kariyer desen kariyer, çocuk desen çocuk, güzellik desen güzellik, daha ne olsun güzelimm

sukker benim boy 62-63 öyle birşey kilo 71,8 geçen cumayı baz alırsak, ben burayla ilk hamileliğimden sonra tanıştım o zaman başka bir başlık altında yazışıyordu kızlar, ben 78 dim o zamanlar doğumdan sonra çok kilo almıştım, sonra kızlar sayesinde 60 kadar düştüm, spor diyet, sonra yaz tatili girdi araya, dönüşte 66 yı görmüştüm hamile olduğumu öğrendim, biraz verdim ilk aylar 63 kadar düştüm sonra doğuma, doğumdan sonra 2,5 ay 70-71 arası gidip geldim sonra yazın yine aldım, en son 76,8 görmüştüm şimdi dediğim kilodayım bak şimdi yazarken fark ettim yazları bana yaramıyor evimden uzak olmak düzenimin olmaması böyle oluyor şimdi de hedefim 60 olmak hatta 57-56 görürsem yemede yanında ya ama bu defa daha zor, tabi bunlar olurken arada çok durakladığımız zamanlar oldu, ilk kilo verdiğimde 7-8 ay 70 lerde kalmıştım yaklaşık 1 aydır 71-73 arası gidip geliyorum hafta içi dikkat edip 71 rakamlar görüyorum sonra hafta sonu yiyorum bir bakıyorum 72-73 olmuşum

ama çok yazdım
E Ebru iyidir çekap bende geçen sene yapmıştım sağ böböreğimde büyüme çıkmıştı mesela bende diyordum arada yanım ağrıyor demek ondanmış, umarım birşey çıkmaz ama tedbirli olmakta yara var

Selamlaar canlarim
Uzak kalfim sizden amaaa gozum uzerinizdeydi, sessizce takip ettim.. ozledim valla ayy buraya yazmayi iki haftadir diyet konusunda saldim kendimi farkindayim, bu hafta kilo koruyabilecekmiyim bilmiyorum ama bayaa yiyorum.. diyet konusunda saldim diyorum bakin yoksa evde isim hiic bitmiyo oglusla oyunlar, pasta yapmalar, gezmeler misafirler derken gun nasil geciyor anlamiyorum.. bugun karli bir sabaha uyandigim dogrudur hatta halaaa siddetle yagiyor, oglus uyurken size bu satirlari yazip ebrusumun dedigi gibi bi sahlep keyfi yapcam ahh hikmetim kargoyla yollansa da gondersem kocaman bi kutu kar hadi ben kacar canlar hrpiniz ayri ayri opuldunuz sevgiyle mutlulukla kalin...

Yeni gelen kizlaar hisgeldiniz sefalar getirdiniz ins burada sizlerde hedeflerinize ulasirsiniz, yilmak yorulmak pes etmek yok, azimle gucle sevgiyle askla mutlulukla iradeyle yola devaam

Kizlar bugunki menum
sabah
pirasali yagsiz omlet
2 lihgt etimek
ara
turk kahvesi
oglen
5 ad kofte hazir aldim kofteyi kucuk kucuktu
turp
aksam
yagsiz sebze sote
yogurt
3 kucuk lokma
spor 20 dk pilates

Hikosumm bu sefee birakmak yok kararliyim sıkildim ayni kiloyu gormekten
ebrum bende seni seviyorum hepinizi seviyorum inanin gormedim sizler lajoba haric ama hepinize icin kayniyo
papatya ne guzel ben kar istiyorum

Papatyaaammmmm cansinnn

Ebruş baaaaaalsinnnn

Havarim dha dun gibi hamileyim dedigin gun. Zaman su gibi akip geciyor.

Elifimmm gonder kisss . Sende dön artk aramiza.y
Yeee yeee nereye kadar

Ebrus soyledgn kotu etti beni, esimin cok basi agriyor. Migren diyoruz ama allah korusun

[QUOTEguskubra, post: 37973807, member: 373478"]Kizlar bugunki menum
sabah
pirasali yagsiz omlet
2 lihgt etimek
ara
turk kahvesi
oglen
5 ad kofte hazir aldim kofteyi kucuk kucuktu
turp
aksam
yagsiz sebze sote
yogurt
3 kucuk lokma
spor 20 dk pilates[/QUOTE]

Mnun gusel ama o lokmayi aksamdan once ye

Aynen bende birakmicam artik. Aylardir 69_70arasnda gidip geliyorum.

benim vermem gereken çoook kilo var inşalllah hep birlikte istediğimiz kilolara kavuşuruz

Eminim hoşgeldin aramıza.

Papatyam bu akşam hangi sporu yapalım?

Lajoba kahve çiko keyfi demekVe sahlep hemde kar manzarasına karşın hiç canım çekmedi kiDön artık yeter bu kadar keyif pastalar günler gezmeler

Btlkbra harika menün tatlımmmm

slm kızlar sizleri çok ayrıntılı okuyamadım.. diyete tam adaptede olamıyorum.. kaybetmek de istemyorum.

menüm gelsin.

sabah:2 dlm ekmek 1 dlmkaşar+3zeytin
ara:1 elma
öğle:2haşlanmı papates+haşlanmış et+1dlm ekmek+1kae çorba
ara:bir dlm ıspanaklı börek+3ü bşr arada kahve+yarım kase çorba

toplamda :1567 kalori

sporlarım:
10 dak mekik
10 dak ip atlama
30 dak yürürüş.

kalan kalorilerim..1344

Sabah herzamanki gibi kızlar
Ara 1 ayva
Öğlen 1 tabak Patlıcan musakka, 1 kase yoğurt, 1,5 yk bulgur pilavı, yarım dilim çavdar
Ara 1 büyük Salkım üzüm, 1 armut
Akşam 1 tabak sulu patates etli, 1 dilim çavdar, bol salata, 2 Kaşık yoğurt
2,5 lt su
Spor yok aslında 2 mil yapacaktım ama ilk 5 de Yaptım sonra kız uyandı bir dahada yapamadım şimdi çok yorgun hissediyorum

hawar menünü beğendim.
Benim de oğlum uyudu. Şimdi doğru spora.
Bu aralar sosyal paylaşım sitelerinde. Uzak durmaya çalışıyorum. Bunun için çabalıyorum. Enerjimi ve zamanımı boşuna harcıyor. Kafayı buna taktım şimdi de

Menum

Sabah 1dlm cvdr ekmegi 5catal lorpynrli yumrta 7yesikzeytin yarim domates 1salatalik

Ara yok

Ogle yok

Ara 1adet sıkma,2sekersz cay

Aksam 3kepce yesilmercimek yemegi

Ara 3mandalina

Aksam5olmadan yemeyi kestim. Sadece 6gibi mandalina yemistim.

Regli oldum.. Karnm sis poff

sabah::1 adet haşlanmış yumurta,yarım kk peynir,2 dilim ekmek,1 çk tereyağ,1 tk pekmez,1 bardak çay
ara::1 mandalina,5 adet badem
öğle::1 tabak tavuk taşlık,1 dilim ekmek,1 kase çorba,salata
ara::2 adet krep,1 bardak süt,1 tk çikolata,yarım domates,yarım baş soğan
akşam::1 kase çorba,yumurta salatası
ara::1 kase yoğurtlu musli, mandailna

hem grip oldum ,hemde regli ....çocuğumda hasta beraber burun silme yarışı yapar olduk
ama leslie 3 mil yaptım
su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…