- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.281
Merhaba canım bende bir annenim su an oğlum 15 aylık ve 78 kiloyum hedefim 60 bebekten önce 63 kilo idim o Eski halime dönmek istiyoruö
benim vermem gereken çoook kilo var inşalllah hep birlikte istediğimiz kilolara kavuşuruzbenim boy 62-63 öyle birşey kilo 71,8 geçen cumayı baz alırsak, ben burayla ilk hamileliğimden sonra tanıştım o zaman başka bir başlık altında yazışıyordu kızlar, ben 78 dim o zamanlar doğumdan sonra çok kilo almıştım, sonra kızlar sayesinde 60 kadar düştüm, spor diyet, sonra yaz tatili girdi araya, dönüşte 66 yı görmüştüm hamile olduğumu öğrendim, biraz verdim ilk aylar 63 kadar düştüm sonra doğuma, doğumdan sonra 2,5 ay 70-71 arası gidip geldim sonra yazın yine aldım, en son 76,8 görmüştüm şimdi dediğim kilodayım bak şimdi yazarken fark ettim yazları bana yaramıyor evimden uzak olmak düzenimin olmaması böyle oluyor şimdi de hedefim 60 olmak hatta 57-56 görürsem yemede yanında ya ama bu defa daha zor, tabi bunlar olurken arada çok durakladığımız zamanlar oldu, ilk kilo verdiğimde 7-8 ay 70 lerde kalmıştım yaklaşık 1 aydır 71-73 arası gidip geliyorum hafta içi dikkat edip 71 rakamlar görüyorum sonra hafta sonu yiyorum bir bakıyorum 72-73 olmuşum ama çok yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?