Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Arkadaşta çay içtim.Kurabiyekeri oğluma getirdim.keki işte yedim pis boğaz ben:/Telden kötü yazmış olabilirim.Kusura bakmayın ve spor yapamadığım için mutsuzum ağır hissediyorum kendimi 2 fincan yeşilçay içiyorum hergün yazmıyorum ama içiyorum

Hikom inş ogluşa bulaşmamıştır.
Btlkbra : süper !!!!!
Hawarım nasıl mutlu olacaksan öyle yap.Ama iki çocuk yemek iş güç beynen bedenen yorgun olucaksın.Böyle bile yoruluyorsundur.Hawar menüsü yine çok güzel ve saglıklı.
Nelll sebze et yogurt yok ama az ve erken kapatman çok güzel canım

günaydın arkadaşlar....dün öğlenden sonra misafirleri vardı....hasta hasta ilgilendim....kekler poğaçalar dolmalar döktürdüm bi güzel...spor yapamadım...grip çarptı heryerim ağrıyor..benim dünkü menüm..
sabah::1 adet yumurta,domates salatalık,marul,2 dilim ekmek,1 barddak yeşil çay
ara::kek 1 buçuk dlm
öğlen::1 kase çorba,ton balıklı salata,1 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt
ara::1 kase kısır,3 adet dolma,2 bardak çay
akşam::1 kase çorba,yarım poğaça,4 adet dolma
ara::yok

ben kendim bile beeğenmedim menümü..inşallah kilo vermemi engellemez...
benim çocuk erken kalktığı için en geç 07:00 de ayaktayız...bu da gün içinde çok acıkmamı sağlıyor.. ne yapcam bilmiyorum

Merhaba kızlar
Bugün sabahtan okula gitmiyorum. Öğleden sonra şehir dışına çıkacağım. Sabahtan barre workout videosu yaptım.
Ebrucum yazdıkların sabah namaza kalktığımda okudum. O saatten beri düşünüyorum yazsam mı yazmasam mı diye. İnşallah kısmazsın bana.
Sen oğlunu uyku probleminden spor yapamamandan kendine vakit ayıramamaktan şikayet ediyorsun.
Ancak bence biraz kendi hayatını düzene sokmalısın. Aniden çıkan akşam gezmelerine gitme kuzum. Çocuğun hergün normal saatte uyumasını istiyorsan akşamları evde olmasının.
Bazı çocuklar nereye gitse sızar kalır. Anne bana kucaklar götürür yatağına koyar. Bemim Arkadaşımın iki oğlu var. Akşam oturmasına geldiklerinde çocuklar vurup kafayı yatıyorlar. Ama bizim çocuklarımız öyle değil. Benim oğlumda uyumaz kesinlikle.
Biz cuma ve Cumartesi akşamları dışında asla dışarı çıkmıyoruz ve evimiZe kimseyi kabul etmiyoruz. Komşuya bile gitmiyorum.
Sen akşamları aniden çıkan bu gezmelerden mutlu değilsin. Bem yiyorsun hem spor yapamıyorsun hem oğlunun uykusu gecikiyor. Bence gitmezsen daha mutlu olacaksın. Kendine bu eziyeti yapma.
Umarım kızmamışsındır bana.

Gunaydin kizlar..
Oglumla sabahi sabah ettik. Hic uyumadi. Gece de kustu. Aklim cikti o halini gorunce. Oyle kusan bir cocuk degil cunku. Surekli öksurdu. Balli sut verdim. Oksuruk surubunu verdim. Odaya viksli sicak su yaptim. Suan mayisik.. Ama neşesi yerinde bir de öksurmese. Elimden de baska bise gelmiyor. Nasil cani yaniyordur. Biz grip oldugumuzda nasiliz. Offff offfffff .. Basim agriyor , regli olmamda cabasi
Hava guzel bugun, anneme gidicez.
Benden boyle...

merhaba kızlar
ebruli1820 canım papatyaya katılıyorum, ayni hafta içi çok gezmeye gitme yada gidiyorsan erken eve gelin yani uyku saatinden önce benim kız kardeşimin kızı 8.30 uyur 2,5 yaşında ve 3 aylıktan beri öyle nereye gitseler 8 de mutlaka evde olurlar, zaten oğlun okula falan başlayınca istesen de gidemiyeceksin ödevler falan derken, yada onu başka yerde uymaya alıştıracaksın, bizde eskiden çok giderdik gelin çaya falan ama artık hafta içi bek gitmiyoruz neticede sende çalışan birisin sana da yazık vücudun dinlenemezse hastalıklar başlar

S seyihanu aslında akşam ki dolma olmasaymış iyiymiş hem arada hemde akşam dolma yemişsin bu olmamaış güzelim, bide sabah erken başlıyorsanız akşam yemeğinden önceki arayı mutlaka yap ki akşam çok açıkıb çok yeme

M maviduvar1 sporunu yapmışsın süper

wisdom01 kıyamam kuzuna çok geçmiş olsun

Sagolun kizlar. Suan öksurugu yok gibi uyku moduna gecince feci öksuruyor. Uyumaya niyeti yok gibi. Benim hic halim yok. Ruh gibiyim. Uzuuuuun zamandir uykusuzluk yasamiyordum. Oglusum iyilessin de gunlerce uykusuz kalim.

Kizlar anneme gidebilirim bugunden bildirimimi yapim.
Gecen haftaki kiloma baktim.

Gecen hafta 71.2
Bu hafta 69.8
Gelen yok
Giden 1.400 gr
Hedef 67.5

Anneme gidiorm ama soz abartarak yemicem. Kilo almadan gelmeyi hedefliyorum insallah.

Gunaydin kizlar ben geldim
hikmetim cok gecmis olsun oglusun ins bian once iyilesir
papatya senin sporlarina bayiliyorum zaten
ebrum kizlar hakli bak ben calismadigim halde hep evde oldugum halde aksam annemlerede gitsem en gec dokuzda kalkiyorum cunku kizimin uyku saati sasmasin diye kizim en gec 8.30 uyuyo son zamanlarda gunduz gezmesinede gitsem aksam annemlerede gitsem ayagima alio uyutuyorum ona alistiriyorum ins hayatim seninde bi duzenin olmasi lazim cok yoruluyosun sanada yazik ama
havarcim bence evlatlarinla vakit gecirmen daha iyi olur ama yinede sen bilirsin tabi
kizlar dun aksam avm ye gittik 2 saat gezdik esimle vee esimin suprizi varmis begersem set ustu mikser aldik ben pasta borek cok yaptigimdan esim almis bana hic demedi alcagini ama cok sevindim ve kizlar dunki menume vee aksam 5ten sonra bisey yemememe ragmen aksam mide agrisindan uyuyamama ragmen sabah kilo ayni cikti kafayi yicem ben kilo veremiyorum artik sok diyette ise yaramadi napcam ben

Papatyam haklısın canım benim neden kızayım.Doğru söze ne denir.Eşime dedim tamam dedi ama sonra tek gitmeyeyim 1 saatlik iş döneriz yemek yapma gelince yaparsın nasılsa dedi.AMa iş uzadı malesef ve sabah yine dedim biri gelirse gelme denmez.AMa birilerini çagırma(çok sever misafiri)yada gelicez diye söz verme nolur dedim.Tamam aşkım dedi.
Sporunuda yapmışsın ne güzel yaaaaaaaa bende istiyorum

Hawarım haklısın canımKalabalıkta uyumaz benimkide mecbur h.içi evde durmalıyız.Aktivitede yapamıyoruz gezince.

Seyihanu canım geçmiş olsun öncelikle.Karbonhidrat agırlıklı olmuş.Ama misafir olunca öyle oluypr bazen.Bugün dikkat et canım.

Hikommmmmmmmmmmmmmmmm canım kıyamam kuzuya ve bütün kuzucuklara ben.Uyuyunca yat dinlen sende tatlım.1.400 harikasın

araser bu hafta aramızda ol yine bekleriz

Btlkbra haklısınız canım!!Eşin ne güzel süpriz yapmış öyle:) Neden eksi çıkmadın çok az yiyorsun canım şaşırdım şimdi?

Ve ben wc problemi koca bir karınla baya bir artıyla uykusuz bir güne başladım.Tek mutlu oldugum akşama yemegim var

Kızlar konuyla alakası yok ama danışmak istedim.Yatak odamı herkesin bildigi birkaç magzanın birinden almıştık.Çok dagıldı.Kulubu tutuyorum 3 e bölüyor sanki çekiçle vurmuşum gibi.Sünnete kadar şimdiden yavaş yavaş degiştirip borçlarımı bitireyim diyorum.Önce yatak odası sonra salon.Contury eski model beyaz sade dolabında tül olsun aynalı istemiyorum.Önereceğiniz uygun bir yer var mı?

@araser diyeti bırakmaman iyi canım
B Btlkubra canım mikserini güle güle kullan
ebruli1820 canım benim eşimde misafiri çok sever hele evlendiğimiz ilk zamanlar haftada 3-4 kesin misafirimiz olurdu ben yemek yapacam diye çok sıkıntıya düşerdim, o zamanlar çokta bilmiyorum ben evlendikten sonra öğrendim birçok yemeği, ama şimdi kendini bile pek zamanı olmuyor,
mobilya konusunda bir bilgim yok canım, bildiğim kadarrıyla papatya bir ara yatak odasını değiştirmek istiyordu değiştirdimi bilmiyorum belki bakmıştır fiyat falan

menümü de yazayım kızlar
sabah 4-5 dal dereotu her zaman ki kahvaltım
ara yarım elma , 1 mandalina
öğlen 1 tabak zeytinyağlı pırasa, 1 dilim çavdar, 1 büyük kase yoğurt
ara 1 armut, 1 mandalina
akşam 1 kase ezogelin çorbası, yarım dilim çavdar, bol salata

2,5 lt su , bol şekersiz çay

2 mil leslie, dün yaptığım hareketleri de yapacaktım kızım uyandı, akşam yhapabilirsem yazarım

Merhaba kıLar
Sonunda geldim evime. Çayımı içiyorum şimdi. Sporumu sabah yaptığım için oğlum uyuduktan sonra bana kalacak zaman.
B Btlkubra güle güle kullan canm.
Canım ben de değiştireceğim ama henüz icraata geçmedim. Vivense ye bi bak istersen. Ben oradan bakmıştım ve kafamda bi model oluştı aslında.

slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
çektiğim fotoları annemlerin pcye atarken sizede bir bakayım dedim
yarın sabah yola çıkıyoruz inşallah sağ sağlim varırız evimize
geçmiş yapamıyorum kusura bakmayın öptüm hepinizi :-*

Oglumla oynadık sevgi yumağı olduk bu akşam.Yemeklerini meyvelerini yedi hiç beni zorlamadan.22:50 hemencecik uyudu.Yemegi ocağa koydum.Sporumu yaptım müzik dinleyerek :)Ayak yüz peelingi duşta göbüşe kabak lifî ile masaj, yeni aldığım yüz kremini sürdüm.İçim içime sığmıyor :)) herşeye yettim oglumu mutlu ettim ve kendimide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…