Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün
Sabah :1 dl ekmek,2 çatal nutella,1 dl kek( abimiz yapmış iş yerinden erkek elinden kek nasıl diye meraktan yedim .diger dl bıraktım)
Ögle: 2 yk mantar,4 yk esmer erişte ve yogurt,1 kase çorba
Ikindi : çavdarlı tost, ayran
Alşam : 1 tabağın yarısına barbunya yarısına bulgur,3 yk yogurt,göbek salata
Ara:1 portal

2 yeşilçay içtim
Spor: slim in 6 :))

Hawar menün yine harika ve sporda öyle!!

Hasibeg hayırlı yolculuklar canım .

Papatyam bugün netten baktım vivenseye beğendim.inşallah kocişi ikna edip alırım

Gunaydin kizlar ebrum havir papatya tesekkurederim kizlar cok saolun
kizlar ben du tartildim ayniydim sok diyette yaptim banamisin demedi tarti bence stres yaptigim icin gitmiyo kilo artik normal beslenmeme doncem kasmicam kesnidmi vermem gereken 4 kilo yapisti resmen ustume

Gunaydin kizlaar
Nette sorun var sayfayi acana kadar canim cikti yaw
Kubracim bencede kasma normal yemene don vucudun bi sasirsin sonra tekrar diyete baslarsin.. bu arada mikserin hayirli olsu gule gule kullan

Eveeet bu hafta malesef artilarla dindum araniza, bugun tezelden kendime bi diyet listesi belirleyip ona uyacagim hatta ebrum gibi bende aycaya bi bakayim inceleyim ona gore alisveris yapayim, dun resmen sinir har i yasadim krndi kendime ortada bisey yokken ve bundan da gobusum nasibini fena aldi.. dun gece yarim kavanoz nutella ve bi suru tulumba tatlisi yedim dogal olarak sabah arti uyandim ama olsun bundan da yilmak usanmak yok aksine daha azimli istikrarli bi sekilde devam ediyorum kaldigim yerden

Baslangic...... 69.3
Gecen hafta... 59.7
Bugun............ 60.3
Gelen............. 600
Hedef 60 in altinda kilo korumaak

Kilo vrrenleri ve koruyanlari tebrik ederim, alanlarda uzulmesin aksine gelen kilolar bizi daha guclendirsin daha azimli sekilde verelim kilolari
Herkese hayirli cumalar kizlar opuldunuz

merhaba kızlar
ebrucum çok sevindim. bence o akşam gezmelerini azalt.bu hayatta sadece insan kendine ailesine ve işine yatırım yapmalı. eş dost komşu arkadaş boş şeyler. aşım oldu 36. ve yalnızlığın bu kadar keyifli olabileceğini ancak anladım. onun bunun peşinde komşumun evinde boşa geçirdiğim zamanlarıma acırım şimdi.

bildirimim gelsin. biliyorsunuz ben artık diyet yapmıyorum. sdece spor yaparak 62-63 arasında kalmak istiyorum. bu hafta öğlenleri istediğim herşeyi yedim. akşamları da ekmeksiz yedim herşeyi. fakat akşam yemeğinden sonra tek lokma sokmadım ağzıma.
başlangıç: 65,9
geçen hafta: 62,7
bu hafta:62,5
gelen : yok
giden: 200 gram
toplam giden: 3,4 kilo

bu hafta pek aktif olamadım kızlar üzünüm
yoğun geçiyor günler
kılo bildirimi:
başlangıç :58.7
gecen hafta : 57.5
bu gün :57.4
giden 100 gr
dun 57.0 görmüştüm ama bu sabah göremedim

merhaba anneler bende kilo vermek isteyen bir anneyim 1 yaşında oğlum var aranıza katılmak istiyorum sizlerin desteğine ihtiyacım var ben rehber öğretmeniyim şu anda 66 kiloyum boyum kısa 153 başlangıç olarak 60 kilo olmak umarım bu hedefime ulaşırım

aramıza hoş geldin....

günaydın kızlar

B Btlkubra canım emek vücudunu şaşırtman lazım 1-2 hafta normal beslen sonra tekrar dene, ama bizimle kal
lajoba sanım sıkma canını o akşam yediklerindendir ama o göbek anca sporla gider canım gitmese
de sıkılaşır
M maviduvar1 canım haklılık payın çok , ama insan 1-2 tanede gerçek dosta ihtiyaç duyuyor, bu arada kilo koruman hatta vermen çok iyi gidiyor
hadeka canım nasıl oldunuz iyileştiniz mi , tebrik ederim buralarda yoktun ama kila almamışsın hatta vermişsin 100 gr 100 gr dır

kilo bildirimimi de yapayım

başlangıç : 76.8
geçen hafta : 71.8
bu hafta : 69.8
giden : 2000
hedef : 60
toplam giden : 7

kızlar demek ki bir hafta ful dikkat işe yarıyor tabi birazı ödem dir çünkü 3 haftadır aynı kilodaydım, tabi sporuda yadsımamak lazım çok yapamıyorum amam en azında 20-30 dk yapmaya çalışıyorum em,inim bu bile işe yarıyordur

bide 68 i görene kadar ödül günü yapmayacam dedim, ama akşam arkadaş aradı okul çıkışı gelecekmiş, gece 12 de kek yaptım, sabah 1 dilim yedim bazı yerleri hamur kalmış sanki, arkadaşla da 2 dilim yerim diyorum ondan sonra başka bişeyy yemem umarım

Kilo Bildirimi
geçen hafta:57.2
Bu hafta:56.5
Giden :700
Hedef :53

Dikkat edip birde spor yapsam haftada 2 kilo valla bu diyetle acıkmadan gider inana kızlar.Hemde regl bugün yada yarın olucam ve eksiyim.
Şüküm kevser gül semih özledim napıyolar acaba??

ebru hawar tebrik ederim. kılolar gitmiş.
hawarım teşekkür ederim. atlattım gibi.
antibiyotik bitti ama bademciklerim şişmeye pek meyilli.

Hawarım tebrik ederim.Hiç kaçamak yapmadın bravo sana hakettin
Papatyam face fotonu gördüm.Hiç rakama takılma harika duruyordu fizxigin
Hadekam yoktun ama almamış üstüne vermişsin canım.Bu hatfa aktif olursun inş özledik

Lajoba canım uzak durursan bizden böyle olur işteBu hafta katıl bana çok tok oluyorsun inan ve her sabah -500 görürüz hiç kaçamak yapmazsak

Btlkbra bencede normalde dön bu hafta spor da bakalım ne degişecek?

geçen hafta:60,2
bu hafta:61,1
gelen:1100

hızla kilo alıyorum.. sanırım doğum kontrol hapı kulanıyorum 3 aydır.. ondan böyle oldu.. son 1,5 yıldır gördüğüm en yüksek rakamları görmeye başladım..
hap kullanımını bıraktım.. vücudum acayip şiş. ve durmadan yeme eğilimindeyim...

ria taktırdım buğün .. vücudum toparlar inşallah..

depresif ruh hallerinde idim.. o da doğum kontrol hapının yan etkileri arasında imiş..

vereceğim kilolarımı inşallah..

Selam bayanlar kilo bildirimim
Başlangıç : 67.400
Gecen hafta : 66.400
Bu hafta : 67.00
Gelen : 600
Aslında dikkat ettim...bu hafta regli oldum sanırım + lar ondan geldi...

Kızlar regl oldum.Yarın olucaktım günü günüe olurum hep d.k hapı neden ile.Buna ragmen eksi gördüm bugünde deavö diye.Yarın akşam gezmelerde yerim artık canımın istedigi bişi olursa.

Nelson:Canım d.k haplarının yılda 3-4 kilo alma etkisi olabiliyor demişti dr. bana.Ben 2.5 yıldır kullanıyorum canım.Ama bünyeden bünyeye degişebiliyormuş.Ama yinede iyi bir bünyen var.Ben senin kadar yesem 100 kilo olurdum.

hADEKAM sağol canım.

Araser olsun canım şişkinliktir .

merhaba kızlar
kilo verenleri tebrik ederim. ebrucum çok teşekkür ederim. fotoyu beğenmene sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…