Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar kilo verenlere tebrikler, alanlar da salmayin kendinizi..
Annemdeyim aksama evime gecerim.
Sabah kepek ekmekli normal bi kahvalti yaptik. Bi yarim saat once bi kase kisir yedim, 1dlm normal ekmekle. Ustune sekersiz cay ictim.
Sanirim bi yarim kilo aldimm.
Yarin bi detoks yapip geri veririm.
Annemin komsulari yeter zayiflama diye soylendiler. Onlar oyle dedikce kendimi daha da zayif hissettim.
Diyetten cok spor yapicam. Sıkılaşmam gerek.
Sizi seewiyoruuummm.

Yeni gelen arkadasim hosgeldin.

Neeeeeelllllll acil buraya dönmen gerekiyor. Bizden koptugun icin kilo aliyorsun. Aman diyim ... Ozledik hem seniiii....

Kizlar, evimdeyimmm. Özlemişim evimiii yaaaaaa...
Eve gelmeden once markete.ugradik. aldiklarimizi yerlestirdim.
Dunde pazara gitmistim. Butun eksiklerimizi aldik. Allahima sukurler olsun. Gördugumuzden geri koymasin insallah.
Sabah tartida kac gorucem. İns arti gormem.

wisdom01 canım sende M maviduvar1 gibi yap bak o sporla nasıl fit, zaten boyun da uzun, aldıklarınızı afiyet ile yiyin

ben bu gün çok abarttım güya ödül günü yapmayacaktım sadece bir öğünde yiyecektim ama çok hamur işi yedim, o yüzden menü yazmıyorum o kadar yedim ki ne yediğimi bile hatırlamıyorum ama midem acayip rahatsız nasıl uyuyacam bilemiyorum işin kötüsü yarın akşamda rakadaşlar çaya gelecek umarım kendime hakim olurum da yemem

osge1989 zuzu08 @semih12 nerelerdesiniz kızlar

M maviduvar1 canım görünen köy kılavuz istyemez gerçekten çok iyisin, ama bırakma yani her gün yapamasan da en az haftada 3 gün diyor uzmanlar insan alışınca bırakamıyor zaten kitap okuma alışkanlığı gibi biraz tabi zamanın müsait olmayınca zor oluyor

kızlar beyaz bir kedi kaç gündür evin etrafında dolanıyor, şimdide canım önünde miyavlıyor camı tırmalıyor kızım içeri alalım diyor acıdım kediceğe beyaz ama kömürden kararmış kedicik sanırım ev kedisi ya kayboldu yada biri bıraktı süt koyduk kapının önüne bakıyoruz içecek mi diye ama o camdan ayrılmıyor

Bugün
Sabah :1 dl çavdar,kk peynir
Ögle: 4 yk( türlü,pilav,yogurt)
Ikindi :2 dl Çavdar'dan tost,1 meyveli yogurt
Akşam:1 tabak barbunya,5 yk bulgur pilavı
Ara: nescafe,2 ısırık ogluşun çikosundan temizlik yaparken

Etkinlik yap temizlik yap, Ogluşu yıka uyut .Banyo wc kalmıştı uyutunca orayı yaptım çamaşır astım.Belim agrıo bide regl oldum.Yattıgım yerden Sşze bskıp yatıcam kızlar.Spor yarın yaparım

günaydın kızlar, herkese iyi hafta sonları
biz kalktık kahvaltımızı yaptık küçük kızım geri uyudu büyük kızın kursu var babası götürecek birazdan bende evi toplarım, belki bir kek çırparım akşam gelecek arkadaşlar için, kızım izin verirse

günaydın kızlar nasılsınız..

kilolar beni üzerime yapıştı sanırım. inşaşlah eski kiloma sonrada hedefeie ulaşırım.

papatyam spor konusunda seni hep takdir ediyorum.. maşallah.. bırakmıyorsun.. ben senin gibi istikrrala devam edemiyorum..

nazarım değmez inşallah..

sabah 61,3 ü gördüm.

dünkü gezmelerimin sonucu.. buğün isveç diyetine başladım.. 7 gün yapmak hedefim ama inşşallah yapabilirim.. yoksa bu kilolar gitmeyecek..

güzel bir hafta sonu geçirenşiz dileğiyle

iyi hafta sonları..

Günaydın kızlar
Nelsonun artık silkelen xanım. Senin çok kilon yok aslında ama bırakınca kilo alıyorsun. Sonra da mutsuz oluyorsun.
Ben inşallah hep devam edeceğim. Bu şekilde istediğimi yiyorum, mutlu oluyorum. Mesela dün akşam orta boy pizzayı patates kızartmasını götürdüm. Ama bu sabah -100 geldim.
Evde yalnızım bugün. Öğleden sonra 5 mil leslie gibi uzun bir spor yapacĞım inşallah.

evet papaptyam bırakınca hemen kilo alıyorum.. gezmeler hamur işleri çok seviyorum..
silkelenmem lazım yoksa tespitin öyle doğruki mutsuz oluyorum..mutsuz oldukçada yiyorum.. kısır bir döngü..
buğün benimde pek işim yok..
bir kızımı 12 de kurstan almaya gideceğim.. br de kv ziyarett ederim.. hasranede fizik tedavi görüypro..
bende hafif bir spor yapablirim...lesie ile 3 mil yürüyebilirim.

heppinizi çok özledim. yazdıklarınız okuyoru m ama dikkatsilikten kimin ne yazdığını genelde karıştıryorum..

daha çok aranızda olmaya gayret edeceğim..

Gunaydinnn hanimlaar..
Oglusum bugun daha iyi cok sukur.
Bende makineye camasir attm . bir parti astim. Digeri makinede. Hava yagmrlu diye kalmisti. Hava da guzel kurur.
Daha tartilmadim, korkuorum yine 70i gorucem diye.
İki gndur spor yapamiorm. Bugun mutlaka yapicam
Papatyaaaam 5mil mi allahm bn 3milde yoruluyorumm. Denemek gerek bool vakitde :)
Neeel canim fotolarinda tabi kilolu durmuyorsun. Ama kilo aldkca.mutsuz oluyorsun. Kendnee ve buraya geel.

Hikmet'im 5mildn vazgeçtim. Slim in 6 nın bir saatlik bir videosu var. Onu yapacağım inşallah. Uzun zamandır yapmıyorum.
Nelsonum eeeee fakındaysan yapman gereken tek şey adım atmak.

Ben de kitabımı okuyorum. Biraz esmalatımı çekip namazdan sonra spor yapatım. Spordan sonra görüşürüz inşallah

İste benim nel im yaaaaaaa... Beklioruzzz seni sekerligimmm

Papatyaam kolaaay gelsiinnmn. Allah kabul etsin.

Kizlar.tartildim

Ve 70.0

Gordugumden mutluyum. Artik az degil dengeli beslenicem. Ve cok spor yapicam. İnsallah.

Simdi gidim kahvalti yapim.
İlk bebisimi doyurayim.
Öpüldünüz kizlar.

Kızlar bugün börekle başladım güne.Öglen çorba taze fasulye az yiycem.Akşam dügün takısı götürmeye çokkkk hamarat eli lezzetli birine gidicez.Yemek yemiycez o baya yapıyor börek feln akşam yemek niyetine.Ama sporumu yapıcam bugün belki camları silerim.

Merhabalar citirciklarim
Nihayet internet duzeldi sanirim iki gundur cildirtti beni yaa sayfa acilmak bilmiyodu..
Oglusu uyuttum kuzu kemik almis esim hemen icine hvuc sogan falan attim hasliyorum, sonrada suyuna oglusa corba yaparim ev derli toplu oglus uyaninca bi supururum bi de aksama yemek yaptim mi ohh miss
Benden boyle kizlar.. size imreniyorum valla ya spor yapan mi ararsin, hic kacamaksiz diyete devam eden mi ararsin oooh supersiniz. Hele M maviduvar1 masallah nazar degmesin spor yapmana ayri, istikrarina kararliligina ayri hayranim.. N nelson bende hamur isi cok severim hele kayserili olarak mantilar borekler keteler oooo ama kilo alinca onlari yerken aldigim hazdan cok daha fazla mutsuz oluyoruz o yuzdeeen hic yemiycez degil tabi ki ama dengeli az yiycez tatlim ebruli1820 canim kolay grlsin ben aycanin diyete baktim da o nr ayol ben hic doymam onla ikindideki tost guzel ama kahvalti ciksss bana gore diil, ben kahvaltiyi pasalar gibi yapmaliyim nryse kafama gore takilacagim kendime gore bi liste bulamadim... kolay gelsin canim, aksam dikkat et yediklerine guzellik bosa gitmesin cabalarin.. wisdom01 canim gecmis olsun oglusa ben kacirmisim, nasilsin haftaya sinavlar var Allah yardimcimiz oolsun..
Diger kizlar hrpiniz nasilsiniz kusura bakmayin aklimda kalan bunlar hrpunze hayirli guzel haftasonlari.. saglicakla kalin emii

Slim in 6 burn yaptım. 60 dakika. Ayyyy çok zordu. Bir ara Çığlık atıyordum bacaklarımdaki acıdan. Şimdi kahvemi yaptım. 2 adet yulaflı, 10 adet badem, 3 mandalina ve hazırladım. Kitap okuyacağım biraz
lajoba teşekkğr ederim.

Elifiimm yoklguun belliydi. Kemik suyuna corb saglik saglikk harikasin.
Bnde oglus uyumadn evi supurdm. Onu yatirdim toz alma evin acik yerlerni silme. Yemek de yapmistim.

Papatyaa harikaaasin. Bende bakim .. Smdi yemek yedim. 1saat sonra yaparim. Enfes bi vakit geciriceksin desene..

kızlar buğünkü menüm.

sabah: sade kahve
ara: sekersiz türk kahvesi
öğle:3yk kavrulmuş et+yarım dlm kepekli ekmek+haşlanmış ıspanak+2haşlanmış yumurta
akşam:ev yapımı pugaça
acıkırsam: marul salata

2 kupa adaçayı+5 bardak zayıflama çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…