Merhabalar citirciklarim
Nihayet internet duzeldi sanirim iki gundur cildirtti beni yaa sayfa acilmak bilmiyodu..
Oglusu uyuttum kuzu kemik almis esim hemen icine hvuc sogan falan attim hasliyorum, sonrada suyuna oglusa corba yaparim ev derli toplu oglus uyaninca bi supururum bi de aksama yemek yaptim mi ohh miss
Benden boyle kizlar.. size imreniyorum valla ya spor yapan mi ararsin, hic kacamaksiz diyete devam eden mi ararsin oooh supersiniz. Hele
M
maviduvar1
masallah nazar degmesin spor yapmana ayri, istikrarina kararliligina ayri hayranim..
N
nelson
bende hamur isi cok severim hele kayserili olarak mantilar borekler keteler oooo ama kilo alinca onlari yerken aldigim hazdan cok daha fazla mutsuz oluyoruz o yuzdeeen hic yemiycez degil tabi ki ama dengeli az yiycez tatlim
ebruli1820
canim kolay grlsin ben aycanin diyete baktim da o nr ayol ben hic doymam onla ikindideki tost guzel ama kahvalti ciksss bana gore diil, ben kahvaltiyi pasalar gibi yapmaliyim
nryse kafama gore takilacagim kendime gore bi liste bulamadim... kolay gelsin canim, aksam dikkat et yediklerine guzellik bosa gitmesin cabalarin..
wisdom01
canim gecmis olsun oglusa ben kacirmisim, nasilsin haftaya sinavlar var Allah yardimcimiz oolsun..
Diger kizlar hrpiniz nasilsiniz kusura bakmayin aklimda kalan bunlar hrpunze hayirli guzel haftasonlari.. saglicakla kalin emii