Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nel canim daha cok aramizda ol insallah. Verecegine inaniyorum.
Hawawr sen de nazar degdirme verdigin kilolaraguzelim. Cok yemussin aman dikkat.
Papatya hiko tAktir ediyorum ikinizi.
Ebrum sen de kostur kostur temizlik oglus cok yoruluyorsun.
Dikkatimi cekti senin zayif noktan ciko.
Hep cissslarin da bu yonde oluyor canim. Cikolari cikar hayatindan.
Benim zayif noktam da cayin yanina tatli sanirim. Bugun tartilmadim ne alemdeyim bilmiyorum ama abartmiyorum.
Bugun 2 saat disarida yuruyus yaptim.

slm kızlar
evdeyim çok şükür
işlerimi toparlayabilirim inşallah iş başı yapmadan
umarım sizlerde iyisinizdir

Misafirler biraz önce gitti kızı yatırdım
Menümü yazayım
Sabah 2 dilim çavdar, 1 yumurta, 1 Salatalık, 1 domates yarım kk peynir 2 yk kaymak
Ara yarım Salatalık, 1 ayva
Öğlen 1 tabak sebzeli makarna, 1 kase yoğurt
Akşam 1 kase ezogelin, 1 kase yoğurt
Su anca 2 lt olmuştur

Misafirlere Fındıklı damla Çikolatalı kek ve milföyden poğaça Yaptım ama kendim yemedim

Herkese iyi geceler

Gunaydinn kizlaaarr .

Mutlu uyandim gunee, dewami da geldi.
Cok sukur..
Hava guzel iki makine cm attim astim
Ev temiz bi yemek yapicam ona karar veremedim. O da kolay is:)
Allahim herkese kalp huzuru versin. Amin.

wisdom01 canım süpersin çok iyi bir değişim, işte bende senin 2013 resmin deki gibiyim şimdi umarım bir kaç aya toparlanırım, yarıyıl tatiline kadar 6-7 kilo versem eski kıyafetlerimin birkısmına girerim hiç olmazsa, umarım yapabilirim, sporuda bırakma canım böylelikle kolay kilo korursun hemde vücüt dahada sıkılaşır

eşim kıımı kursa götürdü, ufaklığı uyuttum size bir bakayım ddim şimdi yemek koysam evi sabah toplamıştım, dünde zaten temizlik yapmıştım bugün silip süpürmyrcrm gırgırladım sadece, tavuk sote yapmayı plamlıyorum bende, sonra belki eşim gelince bakıcyla görüşye gideriz,

hawarim inan ben kilo verdiysem herkes verir. Cunku lise dersane donemlrrimde hep kilo vermek isteyip bir turlu verememistim. Menunde gusel
Bakicida ins gonlunuze gore olur

slm kızlar
uzun bir uğraştan sonra kızım uyudu çok şükür
bu aralar beslenmeme adapte olamıyorum tam yoluna sokmaya çalışırken izmire gitttim geldim yine altüst oldum
nasıl toparlıcam bilemiyorum tartılmaya korkuyorum canım çok sıkkın. bir bunalım var sanki bende havalardan mı bilemiyorum. cnm bir şey yapmak istemiyor...

slm kızalr.. teeşekkür e derim bu kez gidecek inşallah..

menum..

sabah:sade kahve
ara: türk kahvesi
öğle: 1yk yulaf kepeği ile pişmiş bir sahanda yumurta,
akşam:1 dlm kıyamalı pogaça tarzı birşey+1tavuk budu+salata

yediklerim 1000 kaloriyi geçmedi sanırım...

6 bardak zayıflama çayı+2 bardak 5. bir yerde çay+1 bardak adaçayı

spor yok. ama inşallah o da olacak..

bir günde bayağı ödem giiiti.. yarını çok merak ediyorum...

sabah uyanınca 2 kuru kayısı
sabah 2 dilim çavdar, 1 yumurta, 1 salatalık, 1domates, 5 zeytin,1 kk peynir, 2 yk kaymak
ara 1 ayva, yarım dilim kek
akşam 1 kase ezogelin, bolca salata
2,5 lt su bolca şekersiz çay

N nelson canım hedefine umarım kısa sürede ulaşırsın ama bildiğim kadarıyla bu diyet çok katı
Bulamiyorum canım bir an önce toparlanm günler geçiyor bir bakıyor insan kilolar bizimle o yüzden toparlan ve devam et canım daha mutsuz olmamak için

Kizlsr iyi geceler
Ebrum soylemisti tlfnum bi acayip cvp yazamiyorum diye o duzelmis ama cogu siteye girdigimde resimler gozukmuyo hala tlfndski resimleri bosaltirsam format attircm ins
hkmetim supersin canim masallah sanahedede az klmis spor olmadan kilo korumsk zor bsna klirsa ben beceremistim kilo korumayi sma papatymin masallhi var spor yaptigi icin vucut onu yaga cevirmiyo
Aldigim kararlari tam olmasa da uyguluyorum esim maddi olarak bi dar bogazdan geciyi suan hesapta okmayan seyler yuzunden umarim kolaylikla asariz bu gunleri
Hawarcm ben sana inaniyorum istikrarli gidiyosun vermemn icjn hic bi sebep
diger kizceler hrpiniz iyisinizdir ins

İyi geceler kizlar
wisdom01 canim ya supersin cok buyuk bi degisim var, kilo korumak cok da zor degil baskalari yapabiliyorsa biz neden yapmayalim dimi ama
hawar canim menun herzamanki hawar menusu, ins gonlunuze gore bi bakici bulursunuz..
osge1989 ins tlf nundaki sorun duzelir canim burada olman beni ayrica mutlu ediyor nedense..

Kizlaar yarin itibari ile bi diyete basliyorum, iyice tekrardan inceledim kendime gore bisey buldum galiba.. ins basarabilirim sonuna kadar..kafamdaki tek sorun yarin bi ark yemege davet etti orda diyete uyamayacagim ilk gunden uyamazsam devami da gelir diye baslamasam da sonraki hafta mi baslasam hem evde beyaz ekmek harici ekmek de yok.. neyse ben yinede baslayim da ilk gunun aksami biraz kacamakli olsun napiyim, ark da hamile hamile o kadar ugrasacak simdi yemesem ayip olur azcik azcik yiycem mecbur.. benden boyle iste kizlaar bakalim neler olacak ayy bi heyecan var icimde hadi bakalim yarin ola hayrolaa

Hayirli geceler canlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…