Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün
12:00 :1 kızarmış lavaş,1 yumurta sarısı,2 çatal bal,2 çatal kuşburbu,çay
15:00 :1 tatlı 1 tuzlu muffin,2 mercimek köfte,2 çatal pasta
18/00 : 8 hamsi,1 dl ekmek,1 dl helva, mevsim salata ,çay

Spor:
50 alt karın
100 tam mekik

Iyi geceler kızlar.Koşturmacalı bir pazar geçti gitti yine Dogum günü vardı.Tabakta bi sürü çeşit vardı.Sonra anneme geçtik.Eve gel topla çm bm Ogluş duş bitti işte.Oğlum uyurken melek yüzüne baka baka ağladım birdenBazen bu kadar sevmekle kötülü mü yapıyorum ona diyorum.

Günaydın kızçelerrrrrrrr.Hava karanlık ve soğuk yatak sıcacık oglumda 3 kere uyandı zor daldı.Ama yinede çok şükür uyandırıldığımız bugüneTost yapmayı unuttum ikndi için bişiler yaparım artık.
Hawar:menülerin harika canım.
Hkiom bayıldım fotolara.Ablanda çok titiz güzel bakımlı ve harika mamacıklar yapıyor ve çok güleryüzlü.
Hadekam dogru tespit agzıma illa tatlı bişi gircek.Bende en masum gözükeninden tadımlık alıyorum artık.AMa haftasonu 2 aydır yemedigim waffle yiycem.

Şüküm kevser roseliz ve gelip hemen bizi bırakanlar iyidirler inş.

günaydın arkadaşlar
osge1989 canım umarım telefonun düzelirde seni daha çok burda görürüz özlüyoruz seni, umarım eşinin işleride kısa sürede düzelir
ebruli1820 canım ödül gününe göre güzel bir menü hepsinden az az yemişsin, ben olsam ya hiç ağzıma sokmayacam yada ehpsini bitirecem , oğlunkla ilgili olarak bende zaman zaman üzülüyorum çocuklarım büyüyor ve hiç bir zaman doğdukalrı bağ aramızda olmayacak diye ama bu doğanın konunu canım, ben küçükken erkek kardeşim için çok kaygılanırdım, sanırım bir kaç tehlike atlatmıştı ondan ona b işey olacak diye ödüm kopardı onu alıp gögsümün içine sokasım gelirdi, bu kadar kaygı normal değil tabiki şimdi koca adam oldu ta amerikalarda yılda bir kez anca görüyoruz

lajoba ya dediğin gibi yap diyete bu gün başla ama kaçamak yap yada yarın başla, bir hafta erteleme canım her diyet pazartesi başlamak durumunda değil

M maviduvar1 kolay gelsin , eminim akşam yaparsın sporunuda

biz dün bakıcıyla konuşmadık kızlar hafta içi bir akşam gideceğiz, eski bakıcımız bakacak bir aksilik olmazsa ama ben önceden bakıcının evine bırakıyordum, şimdi bakıcının evime gelmesini istiyorum 2 çocuk götür getir birini öğlen git emzir diğerini okula bırak yemek ye okula dön bu imkansız , eşim de bu sene çok yoğun başka bir okula tayin oldu ve dersi ful ve öğle araları 45 dk birazda uzak okul gelip gitmesi çok zor, bakıcıda eve gelmek istemiyor bakalım ne yapacağız konuşayım ki kesin yok derse başka birine bakayım artık

kizlar gunaydnnn..

Herkes iyi masallah. Enerjilerinizi hissediyorum canlarimbenimmm

Dune gore 300gr fazla ciktim. Ödem diye dusunuyorum. Hava guzel neşem yerinde.. Oglusumda iyilesti. . simdi babasi asagiya indirdi. Gezdiriyor biraz. Bende cay keyfi yaparal sizi okudum.
Basim agriyor ama neden bilmiorum.
Daha kahvalti yapmadim. Sipam dun gec uyudu. 10:00 gibi uyandik. Bi aralar 7de ayaklaniyordu. Bu aralar uykumuz iyi cok sukur.

Sppor yapmamiz gereekk.

Yeni bir hafta, yeni bir aydan merhabalar....
Haftasonu cok koşturmaca gecti esim burda olamadığı için cocukların kursları bana kaldı götür getir, pazar gunünde aksama yemeğine misafirlerim vardı... Su eşimi bir turlu kabul ettirmiyorum pazar gecesi misafir çağırma diye cocukların yıkanmaları ödev eksikleri zaten ev pazar gunu curcuna oluyo heryerde bişeyler valla gece nasıl yattığımı bilmiyorum basım ağrıyarak kalktım sabah hafta sonu pek dikkat edemedim yediklerime ama yılbaşına kadar kendime hedef koydum 3 kilo gitcek inşallah kızlar.....

Yeşil Çay ve Zayıflama
Yeşil çayın, son yıllarda katlanarak popülerlik kazanmasının arkasındaki asıl nedenlerden biri de zayıflamaya yardımcı olması. Yeşil çayın bu etkisi, metabolizmayı hızlandırarak gün içinde, dinlenir halde yakılan kaloriyi arttırması ve yağ yakılmasına yardımcı olmasından ileri geliyor. Tabi, beslenme programında herhangi bir değişiklik yapmadan, sadece yeşil çay içerek kilo vermek pek mümkün değil ancak, uyguladığınız diyete ek olarak, kilo vermek için yeşil çaydan destek alabilirsiniz.

Ohh herkes motive olmuş bakıyorumda.Kızlar ben tatlıyı çok seviyorum ve bunlarsız hayat olmaz ve regl dönemi özellikle.Gidip künefe baklava yemiyorum çiko geçiştirmeye çalışıyorum.Bugün ki yemegi yiyemedim sütlacımı yedim napim.Ve illa bi tatlı olucak hele yemekten sonraÖglen yesem bişi olmaz önemli olan akşam az yemek ve spor!!!

Hawarım bende öyleydim ama ogluşa verince tabagı bölüşmüş oluyoruz.Bende normalde o okunda doyumsuzumdur.Bir paket bisküviden 2-3 alıp koyamam yerine illa paket biticekİnş bakıcı işi iyi sonuçlanır canım.

ebruli1820 ayy neden bu tatlı istekleri aksam olur aynı bende oyleyim haftasonu esim sehir dışından gelirken pişmaniye getirmiş bir tane ye nefsini körelt ama yok illa bir kactane olacak bence burdan başlayalım 1 tane ye fazlasını yeme her fazlalık bize kilo olarak dönüyor oysaki yediğimiz 1 taneyi gun içinde eritebiliriz bir şekilde.... Ilk hedefimiz fazlalıkları kesmek olsun....

areser dediğin doğru aslında
ilk yapmamız gereken şeylerden biri aslında bir taneden fazla yeme olmalı, hadi hiç yemedik verdik kiloları bunun bide koruması var böyle ya hep ya hiç olmuyor korumak içinde olsa bunu öğrenmemeiz lazım ayrıca dua çok hoşmuş

lJOBA DİYETE BAŞIYOR BAŞLA CANIM BENDE BAİŞAYALI 3 GÜN OLDU VERELİM KİLOLARI..

HAVAR EVET KATI BİR DİYET ZATEN TAM UYGULAYAMIYORUM.. KAÇAMAKLARIM OLUYOR..

PAPATYAM HOŞGELMİŞ.

EBRUM TATLILARI İNDİRME MİDEYE.

HİKMET SENİN İÇİN NEDİR Kİ 1 KİLO

KUBRA HAOŞGELDİN ŞEKER.

VE ,İSVEÇ DİYETİ İLE NORMAL DİYET ARASI BİR DYET..

SABAH: SADE KAHVE
ARA: KAHVE SADE
ÖĞLE: 1 ELMA+HAŞLANMIŞ ISPANAK+1 TAVUK BUDU(FIRINDA)
AKŞAM:SALATA VE 200 GRAM YOURT YİYECEĞİM..

2 BARDAK ADAÇAYI+2 BARDAK YEŞİL ÇAY+6 BARDAK ZAYFLAMA ÇAYI... BU ÇAY ZAYIFLATMIYORKİ BENİ...

ŞİMDİLİK TOK GİBİYİM... ÇOK TUHAF KENDİME SAŞIRDIM BAK ŞİMDİ..

AMA BİR İSKENDER OLSA HİÇ YOK DEMDEN İNDİRİİRM MİDEME..

20 GÜNÜM VE VERMEM GEREKEN 3 KİLOM VAR..

SABAH OLA HAYROLA..

N nelson canım bu diyetle verirsin rahatlıkla 3 kiloyu

menümü yazayım
sabah 1,5 dilim çavdar, 5 zeytin, 1 salatalık, 1 domates, 2 kk peynir, 1 yumurta
ara 1 ayva, yarım mandalina
öğlen 1 tabak tavuk sote, 1,5 yk pirinç pilavı, 1 kase yoğurt, yarım dilim çavdar
ara yarım havuç
akşam 1 tabak kuru fasulye, bolca salata
ara 1 elma

2,5 lt su bolca şekersiz çay, spor yok
kızları uyuttuktan sonra yapmaya çalışacam yaparsam yazarım

Bugün güzel başladı.Ama tostum olmadıgı için çok acıktım.Kuru fasulye biraz pilav ve ekmek yedim(Şimdi çıktım mutfaktan yemegimi yaptım.Ogluşla puding yaptık.Ama bu Akşm sporumu yapıcam hiç bırakmıycam.Az yada çok her Akşm sporumu yapmadan uyumuycam.

Merhaba kızlar
Barre workout yaptım bugün. 30 dk sürdü ama ben bittim. Bu sabah 63.2 çıktım. Yarın sabah hemen 62 li bir rakam görmeliyim.
Ebrucum senin o oğluş ne tatlı yarabbim... allah nazardan saklasın
Nelsonum bizi Bırakma canım. Devam et. Ver üstüne yapışan kiloları
Areser ben yıllardır içiyorum yeşil çay. Faydası var mı bilmiyorum.
Diğer kızlar umarım herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…