Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canlarim nasilsiniz diyet yapmadigim icin buraya biraz mahcup giriyorum odevini yapmayan bir cocuk sinifta nasil oturursa oyleyim ben de
menunuze yorum yapsam yapamam kendim duzgunum de sizimi elestircem ya da oneride buluncam
Gelip sorunlarimi anlatmakta bi yere kadar burasi onun yeri degil sonucts tam olarsk
hepinize masallah diyirum ozellikle ebru papatya istikrarlisiniz cok hawarim da bir geldi pir geldi Allah bozmasin hkmerim senin zaten vericek kilon yok bana gire spora devam etsen yeter
bense sanirim sisko olmayi kabullendim 3 haftadir hic dikkat ermiyorum korkarak ciktim.tartiya 500 gr almisim ve regl olamak beni daha da geriyo kek pasta yapip duruyorum off bi acayibim iste
nerde o tatile gidip acik bufe tatlilardan tadimlik dahibalmayan ben dogumgunlerinde 1 catal pasta yemeddn eve donen ben nerde nerde

slm kızlar :)
izmirden geldiğim için dolap tam takır yrn pazar yapcam inşallah
yeni yıla 89.9da olsa 8li rakamlarda girmek istiyorum
inşallah daha dikkatli olcam
artık bildirim yapmaya utanıyorum
offfffffffff offfffffffffff

Oğlum uyudu azönce Spor yapıcam.Eşim pc vermiyor.Hani uykusuzdun gece hani çocuk sabah karşı dalmıştı ,git yat uyu o zaman deyip duruyor.Madem öyle bende oda da gizli ve sessizce Pilates lastiğinde mekik hareketleri yapayım.1 kadın 1erkek 1 çocuğa bakarak :))

osge1989 canım hadi seni bekliyoruz katıl aramıza motive olmaya çalış, bak günler geçiyor, buraya yazman konusunda da ben kendi adıma söyleyeyim sorunlarımızı yazdığımızda bende dahil bundan hiçte rahatsız oluyorum, yani rahatsız ediyorum sızlanıyorum hissine kapılma lütfen neticede biz yıllardır yazışıyoruz, ve yokluğun belli oluyor

bende çokk uzun bir aradan sonra 3 mil yaptım zorladı biraz, tam duş alacam şohpen bozulmuş yakamadım, silindim, eşim sabah tamirciyi çağıracak, yarın öğlene kadar eşim evde eğer kızım sabah uygun bir saatte uyursa yürüyüşe çıkacam dışarı da ay buna çok ihtiyacım var umarım uygun saatte uyurda bende temiz bir hava alırım

bide akşam yemeğin yanında bir kornişon turşu yemiştim onu yazmayı unutmuşum

Gunaydin kizceler
hawarcim saol tatlim guzel sozlerin icin ins ben de bi duzene girerim
yuruyus deyince hatirladim sen daha hamile degilken ne guzel yuruyus yapiyordun ins. Yine duzenli yurursun daha hizli gider kilolar ve skilasirsin
dun bi komsum geldi bana spor salonuna gittin mi dedi yok dedim bakalim onunda 3 kizi var okula git gel misafiri dr cok geliyomus eger bi duzenr girersek o bayanla giderim pelini uyutup

günaydın arkadaşlar

bu dün cuma ile aynıydım bu gün +200 ile uyandım aslında çok yemedim ama sanırım bu gün yarın regl olacam ondan olabilir diye düşündüm

osge1989 evet canım ya ne güzel yürüyordum demi, özlüyorum bazen 1,5 -2 saat yürüdüğüm olurdu ben yürüyünce acayip stres atıyorum kızlar, özellikle açık havada kulaklığı da takıyorum oohh mis, tabi aslında sporun her türlüsü insanı daha dinç yapıyor

mrb arkadaşlar ben uzun süredir takip ediyordum ama yeni üye oldum kk ne bende zayıflamak istiyorum bakalım hayırlısı şu an emziriyorum ama kızım 16 aylık zaten o yüzden başlayacağım şu an 67.7 kilodayım ilk hedef 60.0

Slm kizlarr nasilsiniz ben iyiyim sukur kizi uyutuyorum simdi sonra kuran okucam azcik sonrada yemek yerim
ozgecim aramizdan ayrilma cok iyi baslamistin neden biraktin sen yavas yavas don aramiza toparlarsin ins
papatya hayirdir canim ins kotu bisey degildir sporu birakmiyosun ne guzel masallah hayranim iradene
ebrum oglusun cok tatli masallah canm bendemi baslasam ayca kayaya
kizlar bende evde pilatese basladim tekrar 10 gun oldu baya faydasini gordum simdiden ins devam ettiririm

Selamun aleykum kizlaar
Dun diyete baslamadim ama yinede menu paylasmaya baslayim artik demi cok ara verdim yeni yila daha iyi gireyim

Eveeet uzun bi aradan sonra dunku menum
Sabah..... 1 ispanakli gul boregi, 1 cay trk sekerli
İkindi..... ceyrek simit (disarda islerim vardi kostur kostur onlari halkedec diye bisey yiyemedim)
Aksam.... 1 kase mercimek, 1 kiymali borek, 3 yk patlicanli et guvec tarzi firinda, 3 yk karnabahar salatasi, 3 yk lahana salatasi, ve mevsim salata ( yemege ark davetliydik hamile hamile dokturmus sagolsun yemeden kalkamadim malesef)
Amaaa tatli yemedim kestane yemedim meyve yemedim iste benim ilk diyet gunum de boyle gecti
Bu aksamda yine esimin bi ark davet etmis bu sefer caya gitcez ama evlerine ilk defa gitcez pastalar borekler vardir kesin yine bi imtihan beni bekliyo aksam yemekte az yesem ekmeksiz ordada bi tuzlu bi tatli en hafifinden olmaz mi bence olur

Kizlar dip temel temizlige basladim ara verdim size bakayim dedim
papatya ve btlkubra harikasiniz spor yapin hicbirakmayin sporun faydasi yadsinamaz
lajobs canim bence aksam ya bi corba ya bi sebze yemegi ye sadece ve orda 2 bardak su ic oyle ikramlara basla
areser ayni sekilde sen de cnm senin oglen diye bana kalirsa yemek yemeden git ayda bir sobucta gun kendini kasma cok 2 bardak suyunu ic ijramlardan cok abartmadan ye ama aksama sadece 1 corba ya da sebze ye

Akşam mekigimi çekip koltukta uyuyakalmışım.Ohh mis gibi bir deliksiz uyku çekmişim.Oglum 1 kez kalktı yanına çagırdı 5 gibi yerime geçtim.İyi geldi ama sabah çokkkk artıdaydım.Bünyeme kendime kızdım.Benden fazla yiyen insanlar onlara göre normal yemek hemde senede 1 kilo alıyr bense günde 1 kiloYemeseydim pilavı hayatımda hiç pilav görmedim sanki.Hedefime ulaşınca azıcık yerdim.Ama eşim 1 tabak pilav 1 ekmege yakın ekmek yedi ve hep aynı zayıf hep aynıYiyceksin bir yemekte buluşuyoruz onuda yemiyorsun diyor.Birde hikomun yediklerine görse

osge1989 cok dogru diyosun canim oyle yapayim aksam sadece corba icerim ordada gidince hemen su iceyim sonra tabaktaki en hafif! en zararsiz! Bi tatli bi tuzlu cesit yerim gunu de bu sekilde kurtaririm cok sagol
Sende salma kendini bak emziriyorsuz avantajliyiz bizler daha kolay kilo veririz sadece baslarda nefsini kontrol etmen zor o kadar ama iki uc gune alisiyor insan canim..

ARASER:Gün dogum günü ziyaretler dışarıda yemekelr mutlaka hayatımızda olucak.Ama 1 tatlı bir tuzlu lajobamın dedigi gibi yada çok sevdigimiz şeyleri seçip az yemek olmalı.

ÖZGEM:Kolay gelsin canım.Ne güzel komşunla düzen oturtursanız sporda yaparsın.

HAWAR:Canımsın ya 1 turşuyu bile ekleyen arkadaşım seni hayal ediyorum bir sen kaldın yaw görsem olmaz mı?

BTLKBRAemek gizlice 10 gündür sesizce plates yapıyorsunÇok saldık canımya bizi okuyanlarada güzel örnek olması lazım menülerimizin.

PAPATYA:Kim ne yaptı canım sıkma boşver salla gitsin.Ogluşun ne güzel kayıyor.Ben çok istiyorum inş birgün kaymak kısmet olur.Paten yapıyorum şimdilikSporu bırakmaman harika.

LAJOBA:Kıss iyice salmışsın börekler simitler hamurlar havada uçuşuyor

SEHER :Hoşgeldin aramıza
HİKOOO:Ne güzel keşke bende az yiyebilsem

Ama ama ama ben dun cidden az yemeye calistim yaa ilk gunumdu aciyin bana kuzum evet baya bi salmistim hemen toparlanmaya basliycam ama soz bu sefer 56-57 gorene kadar devam birakmak yok, tek hedefim saglikli beslenerek kilo vermek ve hayatimdan tamamen tatlilari pastalari borekleri cikaramiycama gore 1 taneyle yetinmek oglusun cok tatli yaw yerim ben onu da onun yaptigi pastalari da

Kimse tablo yapmadı.Bilsem ben yapıcam valla.Neyse Tost yapamadım evdede yiyemedim.Ayça bugün yok inş. bu akşam malzemelri alıcam marketten.

Hawarım bul bakalım :)
lajobam tabi bende vazgeçemem ama az yerim ve spor yaparım.İş yerindeki listeyide aldım yemekerleri ona göre ayarlıycam.

Selam kızlar güne gittim geldim
1 dilim börek, kısır ve patates salatası yedim
Kucuk bir parçada kek yedim bol su içtim
Suan için aksam bişey yemeyi düşünmüyorum
Eğer cok acıkırsam meyva yerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…