Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar.merhabalar...
Bugun sinava girmek icin aö burosuna gittim. Sira vardi .. Evden ciktigimda 2ydi, eve geldigimde 6ydi.
2saat sira bekledim.
Oglusda uyumamis. Esimle ilk defa bu kadar yalniz kaldilar. İlk kez altini degistirdi. Telefondan tarif et dedi. Anlattim ama komediydiya.
Fena yoruldm ama menumu yazim

Sabah yok

Ogle 1ymrtaya lor peynuri koydm pisirdm yagda. 2dlm cavdar ekmegi
4yesil zeytin 1domates 1kk peynir

Ara 2pogaca

Aksam 1simit ( o kdr ayakta durmanin koşusturmanin yedim napim. Ymk de yapamadm )

Merhaba kızlar
Gerçekten canım çok sıkkın. Hani böyle kendini nereye atacağını bilemezsin ya aynen öyle. Ben zaten bu Sektördeki insan ilişkilerinden nefret ediyorum.
Ebrucum çok teşekkür ederim. Bu sene takıma girip Yarışmalara katılacak.
Oğlumu uyutunca leslie yapacağım bugün. Nedense bu hafta 63 lü rakamlardayım. 61 beni istemiyor nedense.
Pazar sabah 62.2 idim. Pazartesi sabah 63.2. Pazar sabah o rakamı görünce 61 için ümitlenmiştim ama olmadı.
Neyse ben yine 62'li rakamlarda kalmaya çalışayım.

kızlar hiç halim yok 3 akşiamdır böyle kötü oluyorum yemekten sonra gözüm açılmıyor, acayip bir halsizlik, bu akşam iyice tavan yaptı, menümü yazıp çıkacam kusura bakmayın yarın bakarım geçmişe

sabah 1,5 dilim çavdar, 1 salatalık, 1 domates, 7 zeytin, 1 kk peynir, 1 yumurta
öğlen 4 yk kuru fasulye, 1,5 yemek kaşığı pirinç pilavı, yarım dilim çavdar, 1 kase yoğurt, 3 acur turşu parmak kadar
ara yarım armut
akşam 1 kase ezo gelin, bol salata

2,5 lt su, bolca şekersiz çay , 1 saat yürüyüş, 20 dk göbek ve yanlar için hareket,

Kombi bozuldu dün gece.Anneme gittim yemekten sonra saçlarımı yıkadım bir kahve içip geldik şimdi.Oglum öğlen uyumuş bugün uyumuyor.Şimdi ingilizce alfabeyi istedi onu izliyor sonra yine zorla uyku:))Yarın kombi için gelicekler inş olur.
Bugğn
Sabah : çeyrek peynir domates marul sandiviç, nescafe
Ögle:2 lahana sarma, 1 kase yogurt,1 dl börek
Ara:2 mandalina,1 ayran
Akşam: 1 dolma,5 yk yogurt ,3 mama kaşıgı ev pudingi
Ara:Türk kahvesi

İyi geceler kizlaar
Murluyum mutluyum oglusum uyumaya calisirken dondu dindu optu, ayyy yiyrsim geldi yaw ilk defa boyle cok optu nasil mutlu oldum anlatamam mutluluktan aglamak da varmis kaderde
Neyse menu paylasayim da gidip yanina sokulup yatayim esimde gelmedi halaa

Sabah.... 1 bardak sut, 4-5 yk coco pops, 1-2 lokma sahanda yumurta
Oglen..... 1 kase mercimek corbasi, 1 kase yogurt
Aksam.... 1 haslanmis tavuk baget, 3 yk sehriyeli bulgur pilavi, salata
Aksam misafirlikte... 2 az sekerli cay, 1/2 dlm islak kek, 1.5 dlm borek, 2 yaprak sarma, 1/2 yesil elma, 1/2 mandalina

Yine gittigimiz bayan hamilrydi karni burnunda, o haliyle o kadar ugrasmis yemeden yapamadim malesef ama diger yarilarini da oglus yedi ve hala acim inanilmaz ne zaman alisicam diyet moduna yaw offf
Grcmisi okudum da yarin yazarim artik kusura bakmayin kizlar

merhaba kızlar

M maviduvar1 haklısın canım hala sersem gibiyim sanırım yorgunluktan akşam size yazdıktan sonra uymaya gittim eşim uyuttu çocukları amam uymak ne mümkün kızım saat başı kalkıyor istiyor huzursuz dişten sanırım birazda öksürük var
bu sabah +300 ile uyandımm

Mrb arkadaşlar bende sabahki (saat 3 gibiydi) menümü yazayım:
-1 su bardağı süt
-çeyrek ekmek (Yada daha az)
-1 yemek kaşığı bal
-1 Tatlı kaşığı tereyağ
-1 Tatlı kaşığı çikolata
Biraz fazla oldu sanırım ara yok 16:45 gibi akşam yemeği onda ekmek olmaz İnşallah

Gunaydinnn hanimlarr..

Nasilsinizz..
Ben iyiyim. Dune gore -100 ciktim. 69.9
Sevindirdi dunku yediklerimden sonra..
Oglusu uyutup markete gidicem.
Kocis bakicak.

Hava guzel diye cm calistirdim, astim.
Evi supurmem gerek. Oglus uyurken calistiramiyorum. Uyaninca yaparm artik.

Papatyam skntin ne kacirdim sanirim yazini.

Ebruş canim oglusunu sewermm ya Masallah..

Havarim + ya takilma, sislik olabilirr..

Elifimmm kubosum guzel gidiyosunuz. Ltfn diyeto birakmayalimmm ..

Seheer saat3gibi demissin orucmu tuttun anlamadm.

Neeeeel kayipsin yine.

Ozgeeem sen nlr nlr basardn. Diyette de hedefne kdr ulasmistin. Birakmak yok.

evet niyetliyim

Güne -1 kilo ile uyanmak ne güzelmiş öyle Bugğn tamda olmasa ayçaya yakın bişi olucakOglum 1 gibi uyudu spor yapamadım.İnş bu akşam.Yarın eşimle cek-up yaptırıcaz ordan işe tekrar geçicem.İnş kötü bişi çıkmaz.Geçmişe bakıp geliyorum.

Papatyam ne güzel.İnşallah benim oglumda bir spor dalına ilgi duyar.Başarılar diliyorum şimdiden ogluna

Hikom eksi uyanmışsın ne güzel.Kolay gelsin güneşli havda temizlik oh missSağol teyzesi Ablanın yaptıklarına bayılıyorum bu arada

Hawarım iki çocuk tabi yorgunsuz dayanıyoruz 3-4 gün sonra vücut halsizleşiyor.Menülerin herzamanki gbi harika

Lajobam tam çok güzel yazıcaktım ama çok fazla yemişsin.Hemde yemek yiyip gitmişsin.Keşke ya akşam yemegini yada ordakileri yada 1 tane keketen sadece yeseydin

Seher Allah kabul etsin.
nellll kayıp yine....
btlkbra,özgem herkes iyidir inş.

çok teşekkür ederim ebrucum. senin oğluşunun da mutlaka birşeye merakı vardır. inşallah o da sevdiği bir sporu yapar.
hikmetim canım sıkkındı ama ayrıntı yazmadım buraya. bugün daha iyiyim.

Seher allah kabul etsin.

Ebrus bise.cikmaz.ins. kontrolden gecmeniz suprr
Ablam nelrr.neler yapar. Biz pek gormedk ama

Papatyaam sewindim bugun dha ii olmana.
Spor icin sartlandirsal birbirmizi ya
Suan bolgesel hareketlerden yapiciimm. Dun esim itiraf etti. Askim eridin sen diye:) aylardir ilk defaa
Bazen yiyorum ama hemde abartarakk.

Menummm

Sabah yok

Ogle 1gozlemenin yarisi ,1domates 1sekersiz cay , 1kk peynir ,5yesilzeytin

Ara 1dlm kek 1sekerz cay

Aksam 1kase tavuklu yogurt corbasi,gozleme yarisi

Ara sekersiz turk kahvesi, 2kare ciko

Suan itibariyle meyve haricinde bise tuketmem.

Spor 30dk markete gidis-gelis
20dk leslie
5er dk basen, bacak, karin
100ip atlama

Aksamda yapiciiimmmmmm...
Tutmayin beni yediklerimi eritmem gereeekkk.

Simdi yarim litre alkali su icicem.
Su cok tuketmiorum unutuyorum.

İyi akşamlar
Ben diyet grplarndan 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere seabahar da editör dalında yarışmacı...dünde lady arkadaşımız hatırlatmıştı...
Takım listelerinde yarışan 100 üye ve diğer yarışma harici gruplardada onlarca kişi var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki bir çoğumuz hala oy kullanmamışız
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum
Kocaman öpüldünüz canlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806

Hikmet'im oğlumun uyumasına göre değişir ama en geç 10 da başlamış olurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…