Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Btlkbra canım kızçenin hayırlı saglıklı huzurlu yılları olsun inşallah.Hayırlı evlat olur inşlallah.En iyisi ev de temizlik mamacıkla ugraş vs iyi yapmışsın.

Ben 2 gibi geldim işe.Cek-ap yaptırdık eşimle.Çok şükür iyi çıktı 2 testimin sonucu salı günü çıkıcak.Eşimde safra kesede taş ve ben gibi sarkıklıklar bulunduEşim bir panik bir panik:)Kıyamam ona ben ya keşke bende çıksaydı.Diyetisyen fazla kilon dedi boyuna göre.Ve göbeginde toplanmış yaglar dedi.Pasif jimlatik önerdi.Gittim 5-6 cm inceldim dedim.Hastanede son sistemi açılcak istersen sadece göbek için garanti 10 cm incelme veriyoruz dedi.Eşime 1 kilo fazlan var harikasın 26 yaş vuduna sahipsin dediKıs kıs gülüyor bizimki bi havalar bi bişeyler Ama ben onun 4 te birini yiyorum normal isnsanlar gibi yiyince anında bir günde 1 kilo alabiliyorum dedim.Örnegin dedi bir sınıfta 5 kişi sadece dersi dinleyerek sınıfı geçiyor.Ama diger kısmı hem dersi dinlemek hem evde çalışmak hem dershane hemde özel ders almak zorundaki sınıfı geçebilsin.Eşin 5 çocuktan biri seninle ben gibiler diger zor kısım anlıycan dedi.Sen normal insanlar gibi normal yesen ekmegi bansan yarım ekmek yesen hemen 70-80 çabucak olursun dediO yüzden sen hem dikkat edicen hem akşamaz yiycen hem göbek için spor yapıcan hem bol su içicen yoksa sınıfta kalırsın dedi.Bu diyetisyen çok hoşuma gitti.Sende sanıyorum insülin direnci düşük başka bir gün gelip ona da baktır göbege yag depoluyor olabilir büyük ihtimalle dedi.Baya ilgilendi sohbet etti.Ama ben o kadar mücedele veriyorum kısmya açalışıyorum bu göbek gitmiyor dedim.İnan böyle ufakta mücadele etmesen kısmasan bu göbegin iki katı fazla olurdun dedi.Ben bu göbeeee eritecem kızlar taktım yawVe eşim 2-3 baradak anca su içier ben 3 litreyi hep geçerim.Ve bende su eksikligi gördüÇok içiyorsun ama vücudun daha çok istiyor dedi

Merhaba kızlar
Kübracım doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah
Ebrucum ay ben de çok istiyorum check up yaptırmak ama korkuyorum.
O hastaneye git bir de istersen. 10 cm süper rakam.
Suyu da daha fazla iç k zaman. Belki daha da faydasını görürsün.
Ben de bugün psikoloğa gittim yine. Oğlumla ve benimle ilgili konuştuk. Ben yine salak gibi geldim eve. Bu kadın beni sarsıyor ya.

Bugün sabah sandiviç öğlen burger yedim.Ama Perşembe psikolojisi ve kadının dediğinden midir nedir bitiremedim.Ayran içtim pateteskeri de yemedim.Şimdi yoğurdun içine kuru kayısı dogradım onu yiyiyorum.Canım sıkkın neden bilmiyorum.Yemek bile yapasım yok.Börek yaptım çay demlerim kahvaltı gibi yarın akşama napim(
Papatyam neden sarsıldın psikologda?Çekap 700 kombinede bugün 300 baya zorlayacak bu ay ve eşime yine kendim için o kadar para ver demeye hakkım yok(

Bu sabah (04:00) gibi
-yarım bardak süt
-1 yemek kaşığı bal
-1 tatlı kaşığı tereyağ + 1 yumurta
1 K.kutusu b. peynir
-çeyrek ekmek
-6 tatlı kaşığı pelite
-su
-yine çeyrek ekmek
-2 kase çorba
-bol salata
-2 çay (çok az şekerli)
-1 kutu bisküvi (keşke yemeseydim)
-1 dilim ayva
bu listeyi kilo almak isteyenler bile yemiyor dur!

@seher 60 parça parça yazdığın için menünü yorumlamakta zorlanıyorum ama gördüğüm kadarıyla çok yiyorsun. Bunları yakacak birşey yapıyor musun.

@seher 60 parça parça yazdığın için menünü yorumlamakta zorlanıyorum ama gördüğüm kadarıyla çok yiyorsun. Bunları yakacak birşey yapıyor musun.
yok bir şey yapmadım bu gün normalde de sadece yürüyüş yapıyordum .evet fazla yiyiyorum ama nedense doyduğumu :anlayamıyorum yazdığım da iyi oluyor. ne kadar çok yediğimi anladım. bu yaşıma kadar ilk diyetim bakaım boy:165 kilo:67.7 bakalım hedef:60.0

Kizlar hayirli cumalar
nerden baslasam acaba kafamda bir dunya is birikti bugun ebrumla da konustuk ben de chekup yaptirmak istiyorum cunku suphekendigim bi rahatsizligim var seker ya da hipoglisemi int simdi bktim orta dereceli hipoglisemi de sinirlilik huzursuzluk terleme cabuk acikma vb belirtiler var benim sekerim cok dusuyor ve bagimli gibi elim ayagim titreyerek tatliya kosuyorum bu yuzden de kilo verme isini yapamiyirum en kisa zamnda bi dahiliyd uzmaniyla gorusucem annem babam seker hastasi zaten ben de adayim makesef ve dogumyapan emziren annelerdde de bu rahatsizlik cikabiliyomus kan degerlerim desen hamikeligimjn basindan beri yerkerdd sackarim cok dokuluyo muthid bi halsizlik var off kdndimi hic iyi hissetmiyorum ozellikle su ofke patksmalrim muhtemeken bundan beynd az seker gittigibden beslnemiyo ve huzursuz oluyo vucut
bu arada ben size bahsetmedim sanirim 3 hafta once sanirim babama motor carpmisti cok korktuk burnu kirildi omzu ezildi ama cok skur ameliyatlik bi durumu yoktu 2 gun once hastaneye gidiyo kulagi kanama yapmis icten onun icin ve dr diyoki basim donuyo migdem bulaniyo dr hastaneye yatirdi yarin film cekilcek iste bugun onu ziyarete gittik ve seker gozune vurdugu icin lazer olcak katarakt olcak bizde kal dedik bi sure ben bskmak istiyorum bu surecte
bu yaslar tam hastaligin cikip icimizde sinsi sinsi ilerledigi yaslar ve ilerde teker teker cikiyolar umarim hepimiz saglimizin kiymerini bilir gencken onlem aliriz
BTLKUBRAa kizinin yas gunuymus sanirum nicr yillara canim benim
EBRUCUM ne guzel bi diyetisyenmis ya keske bana da denk gelse ole bi dr belki ondan utanir listeye uyar zayiflarim

B Btlkubra kızının doğum günü kutlu olsun, sağlıklı mutlu nice nice yaşları olsun...

areser canım bende bu gün bunu yaptım, 2 mil 3 mil 4 mil öyle gidiyor, bide kadınlar kulübünün spor görsel paylaşım alanı var orada da değişik videolar bulabilirsin canım

ebruli1820 canım şükür bir şey çıkmamış, eşine de geçmiş olsun ama çok ciddi bir şey değildir umarım zaten olsa ona rahatsızlık verirdi, ağrı bulantı gibi, diyetisyen de iyiymiş, sen göbek hareketlerine devam et canım, aresere önerdiğim
yere sende bak vardır bir şeyler bence

seher60 hoşgeldin

osge1989 canım çok çok geçmiş olsun, umarım babanın ciddi bir şeyi yoktur, sende yazdıklarında haklısın bence de bir dahiliyeciye görün, ayrıca kansızlık varsa doğumdan sonrada en az 6 ay kan ilaçları kullanman lazım canım

menümüde yazayım

sabah 2 dilim tam buğday, 1 salatalık, 1 domates, 1 yumurta, 5 zeytin, 1,5 kk peynir
ara yarım elma
öğlen 5yk kuru fasulye, 1 dilim tam buğday, 1 kase yoğurt
akşam 5yk erişteli yeşil mercimek, bol salata

3lt su, bolca şekersiz çay, biraz öncede 2 mil leslie yaptım

bu sabah -100 düm bakalım bu gün nasıl olacak

herkese iyi geceler

osge1989 canım cok gecmiş olsun babacıgına acil şifalar diliyorum...aslında herkesin senede bir bazı gerekli tahlilleri yaptırması lazım ama üşengeclik mi diyim ya da basa gelince aklımıza geliyor bende de bir ara halsizlik yorgunluk sürekli uyuma hali vardı gecen sene 10 tane iğne yedim B12 eksikliği çıktı bu senede başladı sanki halsizlik yorgunluk tekrar bende baktırmak istiyorum ihmal etmemek lazım böyle şeyleri....

Bende menümü paylaşıyım
Sabah - öğlen karıştı : 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 4 tane çeri domates, 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir ve yeşil çay

Ara : 1 ayva

Aksam 5,30 gibi 2 dilim ekmege kaşlar peynirli tost, 1 tane çikolata

20.30 gibi 3 kasık mercimek yemeği, 2 dilim ekmek

Spor olarak bugun leslie 2 mil

Günaydın kızlar
seher60 eğer spor emzirme gibi kalori yakıcı faaliyetlerim yoksa çok fazla yiyorsun. Günde yarım ekmek çok fazla. Metabolizmana da bağlı ama bu şekilde kilo vermen çok mümkün değil bence.

ebruli1820 sarsılmak derken kötü anlamda demiyorum. Ama konuşmak hem de profesyonel biriyle konuşmak onun tespitlerini duymak insanı farklı hissettiriyor

osge1989 çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun babanı. Sen de bir doktora görün istersen. Tahlillerini yaptır için rahat etsin.

Ben de bugün evdeyim işe gitmeyeceğim. Oğlumu okula gönderdikten sonra spor yapayım diyordum ama şimdi niyeti bozmak üzereyim. Yatsam mı biraz demeye başladım. Sporu akşam yaparım.

Gunaydin kizlar hepinize cok tesekkurederim rabbim hepimizin kuzusuna saglikli uzun omurler versin bizlerle beraber kizlar dunden canimin istedigini yedim bugun sıki bi diyete basladim ve araniza dondum en kisa zamanda bu kilolardan kurtulmak istiyorum
bugun evdeyim kizimin asisi var onu yaptircam biliyorum aglicak uff su asilar bitsede rahatlasak kiyamiyorum kuzuma

günaydın arkadaşlar

M maviduvar1 yat dinlen canım içindeki sese kulak ver, ne güzel psikolog rahatlatıyor seni, sen rahatlayınca doğal olarak ailende iyi oluyordur

başlangıç: 76.8
geçen hafta : 69.7
bu hafta : 69.4
giden: 300
toplam giden :7.4
hedef : 60

kilo veren ve koruyan bütün arkadaşları tebrik ederim

Gunaydınn kızlar tartım iki gun once - leri gösterirken bugun + dayım moralim bozuldu yaa dun mü cok yedim anlamadım ki neyse demekki daha cok dikkat etmem gerekiyor yediklerime raporumu yazıyım
Başlangıç :67.400
Gecen hafta : 67.00
Bu hafta : 67.400
Gelen + 400

Merhaba kizlar
İki gun menu paylastim iki gun paylasmadim henuz diyete adapte olamadim dikkat etmeye calistikca cok yiyorum off offf neyse kilo bildirimime gelirsem

Baslangic..... 69.3
Gecen hafta 60.3
Bugun.......... 60.4
Gelen........... 100

Buarada 3 gundur wc cikamiyorum onunda etkisi olabilir bilemiyorum..

M maviduvar1 bu gunde yat dinlen canim sporunu nasil olsa yapiyorsun aksamlari

ebruli1820 canim cekapta bisry cikmamasina sevindim, esine de gecmis olsunins onemli bisey degildir, ahh diyetisyen iyi demis hos demisde nefis iste tutamiyoruz kendimizi..

B Btlkubra canim kizcenin yeni yasi kutlu olsun, benim oglusunda 18 aylik asisi var pazartesi yaptiracam bende haftasonu sinavim var ilgilenemem diye.. Allah kolaylik versin ikinizede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…