Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

slm kızlar 2 gündür sadece okuyup çıkıyorum çok uykulu oluyorum mesaj yazmak için gözlerimi açamıyorum bile
gerçi bugünde farksız değil yine öyleyim
2 gündür menülerim kendimce güzel kaçamağım yok ama yazma fırsatım hiç olmadı
en azından bugünü yazayım hatırladığım kadarıyla
sabah: 2sahanda yumurta, marul, havuç, peynir, 12zeytin, 1 bardağa yakın badem (1 bardak hazırlıyorum arkadaşlarada ikram ettiğim için azıcık azalıyo :) )
öğle: çorba, karnıbahar, yoğurt
akşam: çorba, fırında mantarlı tavuk, yeşil salata ve birazda közlenmiş patlıcanla k.biber yoğurtlaması (yazdan közleyip dolaba atmıştım :) )
öğlenle akşam arasında form çayı içtim
akşam yemeğinden kalktığımda saat 18:50ydi
şimdilik bu kadar
yarın temizlik yapcam biraz ne zaman girerim bilemiyorum
öptüm hepinizi

KADINLARIN ŞİFRESİ

Kadınların rakamı: 5333. Bu rakam bir beslenme şeklini gösteriyor. Tüm besin gruplarının dengeli bir şekilde kullanıldığı bu formülde; beslenme yetersizliği yapmayacak bir kalori kısıtlamasını öneriyorum. 5 tahıl anlamına geliyor. Bu beslenme şeklinde ilk rakam günlük almamız gereken tahıl grubunu gösteriyor yani 5 tahıl grubu, ikinci rakam günlük tüketmemiz gereken protein miktarını, üçüncü rakam günlük tüketmemiz gereken süt grubunu ve en son rakam da günlük tüketmemiz gereken meyve miktarını gösteriyor. Erkeklere; 8434 diyeti. Kalorisi kısıtlıymış gibi görünse de, pizzasından lahmacununa birçok yiyeceği belli sınırlar içinde bu formüllere uydurabiliyoruz; tüm besin gruplarından gıdalar tüketebildiğimiz için bu formüller hem bir sağlık riski taşımıyor hem de damak tadına çok uyuyor. Aynı zamanda biz her ne kadar belli ölçüler içinde yiyecek miktarları versek de, hep ölçüyü kaçırma riskimiz olduğu için, ne kadar az yemeyi hedeflersek o kadar başarılı oluruz düşüncesini taşıyorum.

KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYOR

Sabah oburluk yapan akşam aç kalıyor. Tüm yiyecekleri bu formülün içindeki besin gruplarına göre anlamlandırmayı kişiye öğretiyorum ve sonra özgürsün diyorum. Beslenme zamanı ve öğünler arasındaki miktar tercihlerini kişiye bırakıyorum. Kişi kendi hayatına göre bu beslenmeyi modifiye edebiliyor ve bu kişiye bir otonomi kazandırıyor. Bu beslenme modelini uygulayanların cebinde 5333 lira var. Akşama kadar bunu nasıl ve nerede harcayacakları onlara kalmış. Eğer hepsini sabahtan bitirirsen akşam eve yürüyerek dönmek zorunda kalıyorlar. Yani bütün hakkını tek öğünde yersen akşama aç kalmak gerekiyor.

Ben bunun gibi sayarak yemeyi düşünüyorum kızlar....

Kimsecikler gelmemiş.
Hasibeg menün çok güzel canım.
Araser ve nelll kızlar ayça kaya 1 ayda 8 kilo olanı yapıyorum ben.Sabah ögle ikindi akşam forumlarda var.Araserin 5333 bi ara yaptım kızlar biliyor ama çok aç kalıyordum beceremedim.Ama yapan forumdaki arkadaşlar veriyorları güzel kilolar.

Kizlar karnimin sol tarafi kasilip duruyo cok acayip birsey 5 6 kez oldu araliklarla fena tirstim ben simdi

Slm kizlar ben de sizi ozledim.
Kilom ayni
Sanirim vucut alisti bu kiloya.
Diyet yapmiyorum abartmiyorum da.
5333 guzel ama takip etmesi zor.
Ayca kaya ideal bence de. Ama istikrar istiyor
Hikmetcim senin neyin var.
Bu gune kadar 24 kilo vermissin seninle gurur duydum.
Sabahtan beri temizlikle ugrasiyorum. Hatta dun aksam basladim. 4 mak camasir yikadim astim nasil kuruyacaklar bilmiyorum.
Bir makina daha var atilacak ama asacak yer yok. .

Gecen hafta yapmadigim utuleri yaptim.
Halilari yikamaya verdim simdi kitap okumak istiyorum. Veledi harikalarim birakirsa

merhaba kızlar

herkese iyi hafta sonları
biz sabah uyandık bizim ufaklık tam iyileşmedi öksürüğü geçmedi özellikle geceleri ve sabahları , bizde aldık dr götüdük bir şeyi yokmuş az boğazı kızarık diştendir birazda dedi dr

ordan büyüğü kursa bıraktık eşim beni eve bıraktı, ufaklığı uyuttum, evi topladım gırgırladım, sildim wc yıkadım yemek koydum, çayı ısttım içiyorum size bakıyorum benim ufaklık uyanmak üzeredir

hadeka ne güzel ohh mis temizlik yapılmış

Bulamiyorum sanada kolay gelsin

osge1989 canım neden oldu ki acaba , ağrın çok olursa dr git, gazsancısı da olabilir, umarım çabuk geçer

ebruli1820 sende gezmeye gidecektin bu gün demi ne güzel

Hawaecim gecmis olsun benimki de mizmiz bu aralar
Hamile olursunuz da kasilir ya oyle geldi bana

ben yine geldim yüzsüzüm affola =( uğrayamadım yoğunluktan özledim sizi ama benim iki haşarı beni oturtmuyolar bile=( çok yoğundum dün ile bugün dinlendim bayağı bi de hasta benim oğlanlar bende biraz kırgınım havalardan dolayı,ya kızlar kusura bakmayın cepten girmek zor oluyo bilgisayarı da büyük oğlanın elinden almak çok zor ,şimdilik aldım bakalım nolcek:) ÖZLEMİŞİM SİZİİİİ(

Hawaecim gecmis olsun benimki de mizmiz bu aralar
Hamile olursunuz da kasilir ya oyle geldi bana

saol canım
sen daha regl olmamıştım demi, aa korunuyorsanız sorun yokta ama korunmuyorsanız olabilir, bence sen bir test al ne olur ne olmaz

@aysekayra hoş geldin, sanırım profilindeki imza yazan yerden değiştiriyorsun

ya çok soru soruyorum kusura bakmayın sizden baska kimsem yok yeni konu açmak istiyorum kk ya uzun zamandır giremedim tam olarak nasıl açılıyor bulamadım ben

Merhaba kızlar
Özgecim çok geçmiş olsun. Umarım kötü birşey değildir. Dikkat et kendine.
Ayşekayra hoşgeldin. Konu açmak istediğin foruma girip üstteki yeni konu linkine tıklıyorsun.
Biz de sabah aldık kahvaltılıklarımızı. Dışarıda yedik geldik. Bşr nevi kendimizce brunch yaptık. Simit yedim. Uzun zamandır yemiyordum. Özlemişim.
Sabah 63.1 geldim. Geçen haftaya göre 600 artıdayım. Bu beklediğim bir sonuçtu. Çünkü geçen hafta öEllikle. Öğle yemeklerinde fazla yedim. Ve şu anda wc problemi yaşıyorum.
Neyse ben kaçayım da yemeğimi yapayım

hosbuldum canım =)

Kizlar test yaptim birkacgundur supheleniyodum bugun almis esim test cok sukur negatif cikti derin bi oh cektim
Bende çektim şimdi bunu okuyunca bi ohh , oğlum küçükken benimde çok gecikiyodu üç kere filan test yaptım daha yeni düzene girdi senin bebek küçük daha emzirdiğin için gecikiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…