- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.501
Ben Emziriyorum. Fazla olduğunu biliyorum .aslında doyuyorum da yine de yiyorum açgözlülük var sanırımGünaydın kızlar
seher60 eğer spor emzirme gibi kalori yakıcı faaliyetlerim yoksa çok fazla yiyorsun. Günde yarım ekmek çok fazla. Metabolizmana da bağlı ama bu şekilde kilo vermen çok mümkün değil bence.
ebruli1820 sarsılmak derken kötü anlamda demiyorum. Ama konuşmak hem de profesyonel biriyle konuşmak onun tespitlerini duymak insanı farklı hissettiriyor
osge1989 çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun babanı. Sen de bir doktora görün istersen. Tahlillerini yaptır için rahat etsin.
Ben de bugün evdeyim işe gitmeyeceğim. Oğlumu okula gönderdikten sonra spor yapayım diyordum ama şimdi niyeti bozmak üzereyim. Yatsam mı biraz demeye başladım. Sporu akşam yaparım.
Kilo bildirimi gelen giden yok 56.5 geçen haftayla aynıyım.Ayöe kayayı bir gün yapıp 6 gün yapmazsam veremem tabi:/1 günde 500 gitti uyguladığım günlerde halbuki( iş başı sonra pcden yazarım
Benim pazartesi den beri yogun gecti gunlerim her allahin gunu ev gezmelerine gittim pohcalar vs yedimde yedim ama kilomda ayni aksamlari dikkat ettim sadece o kadar birde bu hafta odevler hem cok hem zorduN nelson çok iyi vermişsin canım bence bırakma devam et
wisdom01 canım tebrik ederim, ama keyfin niye yok, bak eksi çıkmışsın boşver hiç bir şey bozmasın moralini
ebruli1820 canım aburcubur çok yiyordum ama ilk giden 3-4 kilo bir iki haftada alındığıı için çabuk gitti , asıl bundan sonrakiler önemli, bundan sonra istikrarlı verebilirsem süper olacak, aslında doğumdan sonra dikkat etseymişim şimdi bu halimde olayacaktım belki kiloların çoğu gitmiş olacaktı çünlkü doğumdan 3 hafta sonra 69,5 görmüştüm, ondan sonra onu ye bunu kilolar aldı başını gitti
bide ayça konusunda bir şey söyliyeyim biraz dikkat edersen inan verisin, öyle 8 kilo gitmiyor ama 5 kilo gider belki, bide tost falan hazırlıyacaksan akşamdan hazırla güzelim, sabah telaşında yetişemezsin, bide illahi tost yemek zorunda değilsin oradaki mantık ikindide ki arada çok yeyip akşam yemeğinde çok yememek, mesela tos yoksa meyve yada kuru yemiş yiyebilirsin ceviz badem kayısı tabi çok değil sayılı
hadeka canım bizden uzak kalma bence , sadece kilo için değil özlüyoruzda seni,
M maviduvar1 yaptın mı sporunu?
osge1989 , baban nasıl oldu canım
banusultan , zuzu08 bayağıdır yoksunuz unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın kızlar
Merhaba kızlar
Nelson ve hawar çok güzel vermişsiniz.
Ben de az sonra sporumu yapacağım inşallah.
Evdeyim bugün. Kitap okudum biraz.
Siz de ne var ne yok
Nelll hadi bu hafta Ayça Kaya yapalım Pazartesi başlayalım.Var mısın? En güzel en uygun Ayça kayayı kim yapıp kim daha çok verecek???Hem motive oluruz ne dersin canım? :))
Hawarım Haklısın ikindi doyurucu akşama acıkmayıp az yemek mantık .Sende benim gibi sonradan yediğin için aldın.Ama menülerin çok güzel ben inanıyorum vericeksin sen!!!
Nelll hadi bu hafta Ayça Kaya yapalım Pazartesi başlayalım.Var mısın? En güzel en uygun Ayça kayayı kim yapıp kim daha çok verecek???Hem motive oluruz ne dersin canım? :))
Hawarım Haklısın ikindi doyurucu akşama acıkmayıp az yemek mantık .Sende benim gibi sonradan yediğin için aldın.Ama menülerin çok güzel ben inanıyorum vericeksin sen!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?