Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

slm kızlar
çok sık uğrayamadım ıkı haftadır
kılo bildirimi de yapamayacağım bugün.
kılom bi ileri iki geri gidip duruyor.
kabullendim sanırım 57-58 arasında gidip gelmeyi
o nedenle bu hafta hiç dikkat etmedim
tabi böyle olunca da menü paylaşmadım sizin de iştahınızı kabartmak
istemedim.

işte böyle kızlar.
ebrucum 1 gün yaptın 500 gr gitmiş hergün yapsan nasıl güzel olur.
ama çevresel faktörler bozuyor gezmeler can sıkıntısından yemeler....

Ben Emziriyorum. Fazla olduğunu biliyorum .aslında doyuyorum da yine de yiyorum açgözlülük var sanırım

geçen hafta:61,1
bu hafta:59,3
gelen:yok.
giden...:1800
d. kontrol hapını bırakıp 3n gün yarım yamalak iscveç yspıncs bu kadar gitti..
3 gündür de diyte yapmadım geri almadım..

kilo verenleri tebrik ediyorum..

akşama misafirlerim var hazırlık yapacağım .. öptüm şekerler..

Araser:52 hedefti 2 sene önce gördüm.Ve bir daha göremedim.Hedef52-53 olmak ve 55ten yukarı çıkmamak.Diyetisyen kilolu ve almaya müsait grubuna girdiğmi döyledi.Boy 1.58 olunca

Hawar ne kadar çok yiyiorsun ki azaltınca ne kadar çok kilo gitmiş gördün mü canım

Papaptyam bu havada sıcacık yatak tatlı gelmiş anlaşılan

Özgem bahsetmemiştin.Çok geçmiş olsun.Ama bazen o an degil sonra beyin kanama yapabiliyor ve kulaktan geliyor.İnşallah yanılıyorumdur.Babacığına bak tabi canım bende tahlil yaptrımasam derdim bişi var diye.Sıkıntı ruh hali dengesizligi vs

Hadekam haklısın yapsam ayda 8 kilo garanti ama sabah evde 1 dl ekmek ve peynir yemek ve tost yapmak için zamanım olmuyor.Misal bu sabah 11 de kalkan oglum uynadı ve pijamama yapılt zor giyindim kandırıp kaçtım usulca.Ekmekte tostta kaldı
Lajobam wc dendir kuzum 100 gramcık nasılsa.

Btlkbra ne tatlı olmuş cimcime ya emziginide bırakmıyor

Kizlar merhaba dunden bu yanq canim sıkkın.
Duzelecek gibi de degil.

Neyse kilo bildirimi

Gecen hafta 69.8
Bu hafta 69.3
Gelen yok
Giden 500gr
Toplam 93.3-69.3= 24. Kilo
Hedef 67

Kilo verenlere tebrikleer..
Veremeyenler haftya dewaaam gr lar gitsinn

Kilo bildirimi gelen giden yok 56.5 geçen haftayla aynıyım.Ayöe kayayı bir gün yapıp 6 gün yapmazsam veremem tabi:/1 günde 500 gitti uyguladığım günlerde halbuki( iş başı sonra pcden yazarım

canım ayça kayayı bende yapmayı çok istiyrum ama bir türlü irademe hakim olup yapamıyorum.. aslında ebrulim bir hafta yapsak en az 1 kilo veririz..

birde ebrulim senn ilon hedef kilona çok yakın.. o yüzden vermekte zorlanıyorsun..ortalama 2 kilo.vucudundaki yağ oranı azdır canım ya senin..

hikmet neyin var canım. üzülme bu dünyada herşey yolkuna girer.. sağlığına birşey olması yeter.

papatyam keyifler senin maşallah...

hadekam bende bu hafta pek faal değildim.. ama burayı bırakınca insan yediklerine daha çok dikkat etmiyor..gelecek hafta burada olalım fistik..

kubracığım iyi diyete başlamışın.. aman bırakma.. benim gibi... (

havar kilo vermişin süpersn fıstık..

özgem sen nasılsın..

hepinize kocaman öpücükler...

N nelson çok iyi vermişsin canım bence bırakma devam et

wisdom01 canım tebrik ederim, ama keyfin niye yok, bak eksi çıkmışsın boşver hiç bir şey bozmasın moralini

ebruli1820 canım aburcubur çok yiyordum ama ilk giden 3-4 kilo bir iki haftada alındığıı için çabuk gitti , asıl bundan sonrakiler önemli, bundan sonra istikrarlı verebilirsem süper olacak, aslında doğumdan sonra dikkat etseymişim şimdi bu halimde olayacaktım belki kiloların çoğu gitmiş olacaktı çünlkü doğumdan 3 hafta sonra 69,5 görmüştüm, ondan sonra onu ye bunu kilolar aldı başını gitti
bide ayça konusunda bir şey söyliyeyim biraz dikkat edersen inan verisin, öyle 8 kilo gitmiyor ama 5 kilo gider belki, bide tost falan hazırlıyacaksan akşamdan hazırla güzelim, sabah telaşında yetişemezsin, bide illahi tost yemek zorunda değilsin oradaki mantık ikindide ki arada çok yeyip akşam yemeğinde çok yememek, mesela tos yoksa meyve yada kuru yemiş yiyebilirsin ceviz badem kayısı tabi çok değil sayılı

hadeka canım bizden uzak kalma bence , sadece kilo için değil özlüyoruzda seni,

M maviduvar1 yaptın mı sporunu?

osge1989 , baban nasıl oldu canım

banusultan , zuzu08 bayağıdır yoksunuz unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın kızlar

menümü de yazayım kızlar
sabah 2 dilim çavdar, 1 yumurta, 1 salatalık, 1 domates, 6 zeytin, 1kk peynir, 1 çorba kaşığı kaymak

öğlen 2yk erişteli yeşil mercimek, 1 kase yoğurt, 1 dilim çavdar
ara 1 elma yarım havuç

akşam ızgara balık, bol salata, 1 dilim çavdar, yarım bardak şalgam ( balık biraz fazla oldu kızlar çocuklarla uğraşırken çok yedim)
ara 3-4 kestane

3 lt su, bolca şekersiz çay, 2 mil leslie

Merhaba kızlar
Nelson ve hawar çok güzel vermişsiniz.
Ben de az sonra sporumu yapacağım inşallah.
Evdeyim bugün. Kitap okudum biraz.
Siz de ne var ne yok

Benim pazartesi den beri yogun gecti gunlerim her allahin gunu ev gezmelerine gittim pohcalar vs yedimde yedim ama kilomda ayni aksamlari dikkat ettim sadece o kadar birde bu hafta odevler hem cok hem zordu
onumuzdeki hafta sizinleyim canlar affedin beni

Akşam oğluşla kahvaltı yedik.Eşim yok temizlik yaptım.Oglum 8 den beri uyumamış 23:00 da uyudu yinede.Savahları kaldırayım en iyisi akşam erken uyur belki.Halıları kaldırdım sildim serip fırçaladım.Mutfak ve yatak odası perdelerini yıkayıp astım.Çok yoruldum.Şimdi uzandım size bakayım dedim.Elim gelince duş alıp uyurum korkuyorum banyoya girmeye Yarın iş yerindeki kızlarla öğlen çıkışta yemek yiyip alışveriş yapıcaz biraz.Ogluşta babasıyla vakit geçirir.Benden böyle arkadaşlar .Geçmişe bakayım

Nelll hadi bu hafta Ayça Kaya yapalım Pazartesi başlayalım.Var mısın? En güzel en uygun Ayça kayayı kim yapıp kim daha çok verecek???Hem motive oluruz ne dersin canım? :))

Hawarım Haklısın ikindi doyurucu akşama acıkmayıp az yemek mantık .Sende benim gibi sonradan yediğin için aldın.Ama menülerin çok güzel ben inanıyorum vericeksin sen!!!

Kız zuzum bende çok özledim günleri kısırları ama Pazartesi dön aramıza.Ödev konusuna gelince haklısın zordur okul dönemi kendimi düşünemiyorum oğluşumla:))

Merhaba kızlar
Nelson ve hawar çok güzel vermişsiniz.
Ben de az sonra sporumu yapacağım inşallah.
Evdeyim bugün. Kitap okudum biraz.
Siz de ne var ne yok

ttatlım teşekr ederim.. ben iyiyim..dışarıda görünüşte imrennilen.. yaşadığım hayat yorucu.. içeriden bakıldıgında karmaşık br hayatım var.....misafirlerim yeni gitti.. kızalr idarecilik istiyrum olurmu olmazmı bilmiyorum...gelecek hafta içinde yada on gün içinde kesinleşecek.. içimde hiçbir duygu yok nötrüm.. olur da diyemiyrum olmaz da ..idarecilik kolay değil ama anlatmak uuzun sürer. çok sebeplerim var istemem için.. lütfen dua edin.. bu hafta dikkatimi verememe sebebim bu oldu stresten ne yediğimi yemediğimi bilemedim..

hayatımda bu b.ir dönüm noktası gibi olacak.. eğer olrsa tabi..

tamam ebrulim ayça kaya yapalım.. hangi listesini yapacağız güzelim.. onu da belirleyelimde .. ben yarından ititbaren yavaş yavaş dikkat edeyim olur mu..

Bende varım Ayça Kaya nın diyetine hatta kitabı vardı bende çıkartıp bir göz atığım tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…