Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canım benim çok geçmiş olsun benim oğluşlarda kustu iki gün küçük bi de ishal oldu zor günlerdi ama geçti şükür

Papatyam :Sağol canım iyi çok şükür.Spora devam bravo sanaOğlum küçük mü sinema için?Tiyatro ile başlamayı düşünüyorum.Ama geçen gün tvde sinema reklemına buna gidelim mi anne dedi?Korkarsa çıkarız hemen ne dersin canım?
62 lerdesin iyisin bence böyle devam.

Btlkbra:Canım sağol böyle büyüycekler napalım.Ayça yapıcaz yarışıcaz ve destek olucaz ne güzel

Nellll hadi BİSMİLLAH diyelim canım diyete

Özgem hepimize bir ohhh çektirdim walla

Hawarım harika gidiyorsun aynı istikrarlı ve cısssızSağol oğlum iyi şükür ki sizede geçmiş olsun canım benim.

Kızlar konumuz değil ama siz benim sırdaşlarım dert ortagım oldunuz.Eşimin bu iş yeri stresli ve bazı sorunlar yaşıyor para iyi ama mutsuz.Bekarkekn çalışıtıgı büyük bir holdinge başvurdu ve onu yetiştiren aile dostu olarakta görüştügümüz biriyle aynı oda da mutlu eglenerek çalışacak.Daha az para ama sevdigi abisi ve kendi meslegi,kaliteli düzgün insanlar,bazı ist dışı vs gibi avantajlar.Eşim havalara uçuyor.Bende burayı istemiyorum ama yeni işi içinde içimde bir sıkıntı vardı.Bu sabah acele bana dediki ya tuzla yada çorluya 3 sene içinde taşınacak firmaAma sen anneni çok düşkün oldgun akraba arkadaşlarını nasıl bırakıcan.Beylikdüzüne gidemem diyordun oralara nasıl gidicen.Burda önüm açık kariyerim yüksek olucak giderim valla çocugumun gelecegi için dedi.H.sonalrı annelerimiz görmeye geliriz dediAma ben annemi bırakamam başka şehirde yalnız kafayı yerimİşe o getiriyordu erken kalkıp kendin gidersin bu ay araba alıcakmış bana onu kullanmayı ögrenir kv alır bırakır ordan işe gidersin diyor.Yani çok mutlu ve herşeyi kafasında planlamış.Bu işten çıkınca horoz kesicem diyordum ama yeni işi içinde içimde mutsuzluk sıkıntı var.İstişareye yatayım diyorum.Hayırlısı ne ise o olsun.

merhaba arkadaşlar

ebruli1820 canım çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun,
bak bence tiyatro için geç değil benim büyük kız senin oğlandan küçük sanırım yazın festival vardı açık havada çocuk oyunu vardı ona götürdük ben sıkılır falan diyordum gayet güzel oturup izledi, sinemayı bilmiyorum daha uzun oldukları için
dün çok kaçırdım güzelim ama bu sabah +400 düm ben daha fazla olur diyordum

M maviduvar1 bence de böyle devam et güzelim spor ölçülü yemek gayet iyi

Ayça kaya yapacaklar ebruli1820 , N nelson , B Btlkubra kızlar bu hafta pür dikkat yaparsanız ianaın 2 kilo bile gider tabi sporla beraber sonraki haftalarda 1-1,5 verirsiniz

Canım valla eşin için bakılırsa huzursuz stresli bir yerde çalışıp gelip evde mutsuz huzursuz olması hem senin için hem onun için zor olacaktır. Stres yüzünden saglıgından olacağına (şimdi bütün hastalıklar stres ten oluyor) daha mutlu daha huzurlu bir yerde calışması hem senin için hem de onun için daha iyi olacaktır. Dediği gibi hafta sonları görürsünüz ailelerinizi. Benim kendi annem yok olsaydı nasıl düşündürdüm bilemiyorum. Kayınvalidem cok iyi cok da yakın olmamıza rağmen iki haftadır göüşemedik cocukların sınavları kursları derken olmuyo yani herkes kendi hayatına bakıyor....

merhaba kızlar
ebrucum oğlunda gidebilir bu filme. küçük çocuklar vardı dün.
iş konusunda ise istanbulu çok iyi bilmediğim için mesafeler ve yerler hakkında yorum yapamayacağım. ama bence işteki huzur paradan daha önemli. benim ailemde başka bir şehirde. 3-4 haftada bir gidiyoruz. zaman zaman da onlar geliyor. bana da mesela aynı şehirde olup zırt bırt görüşmek tuhaf geliyor.
önemli olan huzur ve mutluluk. gerisi zamanla aşılacak şeyler.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Ya kızlar size bir itirafa buluncam cuma gunu bildirimden sonra ben sapıtıyom hafta sonları kaçırıyom nasılsa bildirime daha var diye hafta içi dikkat ederim diyom... Gerçi bu hafta sonu kaçırmama rağmen cuma gunünde bildirimimden eksi gördüm valla şaşirdim Kendimi tam anlamıyla diyete sokamadım....inşallah bu hafta daha dikkat ederim....

ebrulim geçmiş olsun güzelim.. insan evaltlarına birşey olunca çok panikliyor.. allah esirgesin hepsini.
,
özgem benim kızalrda çok hareketli bacaklarının oru hiç bitmez.. zıp zıp zıplayıp dururlar

papatyam oh ne güzel kilom almıyorsun ve mutlusun.. maşllah.. oğluşunla sinema keyfi evde keyif maşallah..

hikmetçiğim nasılsın fıstık.

kubra ebru bende başladım ayça kayaya.. umarım bu diyeti bir hafta uygulayabiliri..yada 5 gün en azından.

ayşekayra harikasın canım hedefine az kalmış..

ebrulim eşinin yeni işi hayırlı olsun canım.. ama düşün insan sevdiği işte çalışırsa etrafınıda mutlu eder.. bazen hayatı konrtrol etmeyi bırakmalı biraz oluruna akışına bırakmalıyız.. bu benim düşüncem tabi..

havar gerçekten 2 kilo gidermi güzelim yaa.. arkadaşla iddamın sonuna yaklaışıyorum 2 haftam ve vermem gereken 3,5 klom var.. yenilmek istemiyorum ki..

Araser,papatya,nell sağolun kızlar.Şimdiden 3 seneyi düşünüp vesvese yapmamalıyım.Belki taşınmaz iş yeri.Eşim şimdiden eski neşesine kavuştu.İnşallah perşembe gününe kadar olumlu bir haber alı hayal kırıklığı yaşamaz!Hayırlısı ne ise o olsun bizim için.Ben hep istiyordum herkese azıcık uzak olsun yalnız kalalım.Ama bu kendi annemede baya uzak olucak ve ben yapamam sanırım.Neyse gün dogmadan neler dogar.

Yarışmanın ilk gün menüsü benden gelsin.

SABAH:1 dl kepek ekmek
ÖĞLE:1 karnıyarık,1 dl ekmek,1 kase çorba,yogurt
İKİNDİ: Kepekli tost,1 ayran,1 elma
AKŞAM:6 yk nohut,salata,yogurt

Tostu 2 dl ince ekmek ve yagsız su ile ıslatıp yapıyrum.Sabah geç kaldım 1 dl ekmegi elime alıp yedim.Vaktim olunca 1 dl peynirle evde yerim.Çünkü çok acıktım migdem bulandı 12 ye kadar.Yeşilçay 2 fincan ve 3lt ve geçkin su zaten rutin tüketiyorum yazmama gerek yok.Spor yaparsam akşama yazarım ki halsizlik diz boyu.Belki kim dedi hatırlayamadım ama 2 durak önce inip yürürüm.YORUMMMM

Slm kizlar
ebrum hakkinizda hayirlisi olsun ama esinin mutlu huzurlu bi iste calismasi ailenizdede daha mutlu olursunuz gibi
Nelson supersin canim devam et ins hafta boyunca
havarcim ayy ins bu hafta kacamaksiz devam edicem ins
menum gelsin
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak cay
oglen
tavukgogsu
yogurt
karalahana
ikindi
yagsiz tost
1 bardak ayran
aksam
6 yk taze fasulye
bir kase corba
spor 20 dak pilates

Canım senin de muhabbet kuşun var galiba =) Bizde bir ay önce çok güzel bi dişi aldık ama yabani biraz dişiler soğuk oluyo diyolar seninkinin cinsiyeti ne?Ne kadar sürede alıştı? Alakasız sorular sordum ama yardımcı olursan mutlu olurum şimdiden tşkkrler =)

Sabah,haşlanmış yumurta,bir dl ekmek,1kupa nescafe,50 gr kadar peynir

aralarda,1muz 3 mandalina yarım elma 4 tane çikolatasız gofretlerden yedim
İkindi vakti iki dilim ekmeğe tereyağı sürdüm
Biraz önce iki küçük kase sebze çorbası içtim.
Gofretler olmasaydı iyiydi ama oğlan yerken dayanamadım umarım eksi çıkarım

menum gelsin.ayça kaya oldumu bilmem ama yorum bekliyorum.

sabah:1 az yapda sahanda yumurta+2dlm kepekli+3zeytin+3-4 marul
ara:kremalı şekersiz neskafe
öğle:2 haşlanmış yumurta+marulla salata yapıp yedim yağsz+1bardak ayran+1dlm kepekli
ara:1portakal+1elma+1minink 2 lokma ev yapımı pankek
akşam:2 yk ıspanak+1dlm ekmek+1yk yoğurt

bolca bitiki çayı..nar çiceği+5i bir yerde+zayıflama cayı+yeşil çay.siyah çay... ama hepsi şekersiz

su içtim ama 2 litre oldumu bilmiyorum.

bu sabah:59,8 gelmiştim sabahı iple çekiyorum

Nelson menün şöyle bakınca güzel ama Ayça Kaya'yı bilmediğim için yorum yapamıyorum. Canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…