- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.561
Hiç iyi değilim kızlar.Akşam oglum koltuktan düştü baya ağladı.2 saat uyutmadık.Uyuturken uyuyakalmışım.Dün öyle bitti.Evimde 5 dk oturmadan bi kahve içmeden ve sonu oglum düşerek bitti.Sabah güzel uyandım oğlumun öpücükleriyle:)) dedim güRl bir sofra kurayım evinde pijamalarla keyif yapayım.Ogluşa kHvaltı tabağı süsledim.Tam yiyecekti kusmaya başladı yok durmuyor.Hemeb hastaneye Dr bişi yok Boğazı'nda vs düşmenin etkisi olabilir dedi.Başka hastaneye film çektirdik.Tabi araba hastane üstüm ev hep kusmuk.Dr şükür film temiz dedi ama Eşimle ben migde baş fen halde.Nabe limon kaynatıp içirdim.Şükür 6 gibi kesildi.Demekki üşüttü düşme üstüne gelince böyle oldu bizde panik zaten( yemeklerimi yaptın o babasıyla Halsiz yatarken.Kv yemege çağırdı yeğenleri vs gittik 8 gibi 22:30 kalktık.Ogluş şimdi uyudu şükür.Bu hafta sonunda böyle geçti napalım saglık olsun ( ama evimi çok özledim
hoşbuldum canım çok zor gerçekten Allah sağlık sıhhat versin kuzulara inşallahAyşecim çok sağol sizede geçmiş olsun.Çocuklar hasta olunca hayat duruyor sankiHoşgeldin bu arada tekrar aramızda olmana sevindim
Kızlar konumuz değil ama siz benim sırdaşlarım dert ortagım oldunuz.Eşimin bu iş yeri stresli ve bazı sorunlar yaşıyor para iyi ama mutsuz.Bekarkekn çalışıtıgı büyük bir holdinge başvurdu ve onu yetiştiren aile dostu olarakta görüştügümüz biriyle aynı oda da mutlu eglenerek çalışacak.Daha az para ama sevdigi abisi ve kendi meslegi,kaliteli düzgün insanlar,bazı ist dışı vs gibi avantajlar.Eşim havalara uçuyor.Bende burayı istemiyorum ama yeni işi içinde içimde bir sıkıntı vardı.Bu sabah acele bana dediki ya tuzla yada çorluya 3 sene içinde taşınacak firmaAma sen anneni çok düşkün oldgun akraba arkadaşlarını nasıl bırakıcan.Beylikdüzüne gidemem diyordun oralara nasıl gidicen.Burda önüm açık kariyerim yüksek olucak giderim valla çocugumun gelecegi için dedi. H.sonalrı annelerimiz görmeye geliriz dedi Ama ben annemi bırakamam başka şehirde yalnız kafayı yerim İşe o getiriyordu erken kalkıp kendin gidersin bu ay araba alıcakmış bana onu kullanmayı ögrenir kv alır bırakır ordan işe gidersin diyor.Yani çok mutlu ve herşeyi kafasında planlamış.Bu işten çıkınca horoz kesicem diyordum ama yeni işi içinde içimde mutsuzluk sıkıntı var.İstişareye yatayım diyorum.Hayırlısı ne ise o olsun.
Canım senin de muhabbet kuşun var galiba =) Bizde bir ay önce çok güzel bi dişi aldık ama yabani biraz dişiler soğuk oluyo diyolar seninkinin cinsiyeti ne?Ne kadar sürede alıştı? Alakasız sorular sordum ama yardımcı olursan mutlu olurum şimdiden tşkkrler =)Ya kızlar size bir itirafa buluncam cuma gunu bildirimden sonra ben sapıtıyom hafta sonları kaçırıyom nasılsa bildirime daha var diye hafta içi dikkat ederim diyom... Gerçi bu hafta sonu kaçırmama rağmen cuma gunünde bildirimimden eksi gördüm valla şaşirdimKendimi tam anlamıyla diyete sokamadım....inşallah bu hafta daha dikkat ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?