Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ebrulim menun bence güzel..

evet ayça kayaya tam uyduramadım.. sanırım buğünde uymadı..

menum:

sabah:1 dlm ekmek -1kk tulum+3zeytin
ara:2 si bir arada neskafe
öğle:1por nohut+1dlm ekmek+4-5 dal marul+1 bardak ayran
ara:şekersiz çay+çeyrekten az gözleme+dibek kahvesi --maalesef şekerli..
akşam:kavrulmuş et+salata+2 kaseye yakın naneli cacık

gün boyu şekersiz çaylar
bitki çayları
akşam acıkırsam bir portakal ve birtki çayları içerim.
suyu 3 litreye tatmalamak istiyorum..1 litre olmuştur daha..
yarım saat hafif tempoda koşacağım....papatyam sana söz verdim sporumu yapmalıyım...

yine ugrarım...kızlar hepinizi öpüyorum

Ben dün ile aynı çıktım malesef,belli bi diyet listesine hiç uyamam uyabilsem bende yapardım ayça kayayı baktım veremiyorum son 2 kiloyu denerim mecbur =)

Sabah kahvaltı yapamadım yarım paket balık kraker yedim,öğlen dört dilim ekmek yoğurtlu ıspanak ve 4 küçük bardak bir şekerli çay, biraz önce kendi yaptığım börekten yedim üç tane( poğaça kadar büyük değiller) birazdan bi kupa nescafe içerim , acıkırsam meyve yemeyi düşünüyorum,inşallah yemem menü dışına çıkmam çünkü dün buraya yazdığım menüyle kalmadım bişiler daha yedim malesef =(

Merhaba kızlar
Ebrucum bu akşam spor yapmayacağım. Çünkü bugün çok dersim vardı. Hep ayakta anlatıyorum. Ayaklarım çok ağrısı. Bir de oğlan uyuduktan sonra dua topiğinden aldığım duaları okumam gerekiyor m

menümü yazayım
sabah maydanoz, roka, domates, salatalık, 1,5 kaşık tulum peyniri, 4 zeytin, 1 yumurta, 1,5 dilim çavdar
öğlen 4 yk etli patates yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim çavdar
ara
1 ayva, yarım armut
akşam 1 kase tarhana, bolca salata

2,5 lt su, bolca şekersiz çay, 1 mil leslie ( çocuklar daha fazla yapamadım )

Hawar ve btkjbra menüleriniz çok güzel
Papatyam tamam canım inş ben bu Akşm oglumu uyutunca yapabilirim
Nel ayçada ara yok biliyosun.Bende çay yeşilçay kahve tüketiyorum .Ama şekersiz 0 kalori onları yazmıyorum bu yüzden.
Ayşecim çok ağır karbonhidrat olmuş bugğn.Yarın telafi edersin canım

Selam kizlar kac gundur yazamadim size ya
Haftasonu sinavlarim vardi hem sabah hrm ogleden sonra cocugu kv birak al derken nasil gecti haftasonum anlayamadim, dunde oglusun 18. ayinin serefine asi yaptirdik cok sukur ki asi olurken aglamadi bile bugunde biraz mizmizlandi ama sukur atesi yok iyi yani.. benden boyle iste cumadan cumaya tartilfigim icin rksimiyim artimiyim bilmiyorum ama eksiyim oyle hissediyorum, zaten fazlada yemiyorum canim istrmiyor bu aralar pek hatta regl olmama ragmen

Yazmisken menumu de yazayim bari
Sabah.... 2 krep, 2 kk keci peyniri,3 zeytin, 1/2 bardak sut
Aksam... 1/2 porsiyon karnabahar kizartmasi, 1 kase yogurt
Oglusa temizledigim nardan bi kac tane attim agzima, 1 dlm armut

N nelson Allah yardımcın oksun. Benim oğlum da bizi çok zorluyor
@ lajoba ayyyyy yerim onu ben. Oğlumu aşıya götürdüğüm zamanlar geldi aklıma.

M maviduvar1 cok sagol canim, ayy bende bi an once buyusun sizler gibi sinemaya gidelim beraber biseyler yapalim istiyorum ama bu dusunce bile ozletiyor simdiki anlarimizi.. Allah hepsine saglik sihhat versin bizlere hayirli evlatlar eylesinde her halleri ayri guzel evlatlarin..

N nelson daha az once odevle ilgili yazi okudum bende, 1. Siniflara 10 2. Siniflara 15 dakka olacak sekilde odev surelerini ayarlayin ve cocuga bu sekilde soyleyin saat uzerunde gosterin akreple yelkovan surdan suraya gelene kadar diye diyordu bu surenin sonunda 1-2 dk cocugun hosuna gidecek bi aktivite ve sonra tekrar devam yani cocuga odevi iskence haline getirmeden eglenceli hale getirirsen odev yapmaniz daha kolay bi hal alir ins canim..

Kizlar iki gundur yiyorum. Utanyorum yazmya menumu. Ben ki hic yemezdm iyice saldim. Sabah 69.9 u gordm. 600gr + dayim.
Yine takildm kaldim. 68i goremiorummm pooofff
Neyse yarina gunluk diyet yapim en şokundan
İyi geceler
Öpüldünüz

Menulerde guzel kizlar tebrikleer sizi sewioreeeee

wisdom01 bu aralar ben d çok yiyorum. Bu öğlen çok yağmur yapıyor diye dışarı Çıkmadım yemeğe. Çorba söyledim. O kadar çok ekmek yedim ki inanamadım kendime.
Sanırım bir dönem oluyor vücut istiyor. Sonra motive oluyor.
Ben de yırttım kendimi ama 61 i göremedim hiç. Biraz kendine izin ver. Sonra yeniden eski düzenine dönersin.

SELAM GHATUNLAR :) BUGÜNKÜ MENÜM SABAH AC KARNINA ELMA SİRKELİ SUYUM
KAHVALTIDA 1.5 DİLİM YUMURTALI EKMEK 3 ÇATAL BÖĞÜRTLEN RREÇELİ 5-6 FİNCAN ŞEKERSİZ ACIK ÇAY
ARA NESCAFE 1 TANE GOA ÇUKULATA
ÖĞLE 1 TABAK PIRASA EKMEK YOK
AKŞAM 1 KEPÇE ÇORBA 2 Y.KAŞIĞI MAKARNA 2 GÜNDÜR KAHVALTININ HARİCİNDE EKMEK YEMEMEYE ÇALIŞIYORUM KESTİM BUNDAN SONRA EN AZ 1 DİLİM EN FAZLA KAHVALTILARDA 2 DİLİMİ GEÇMİYCEK
ŞİMDİ TEKRAR ELMA SİRKELİ SUYUMU İÇİYORUM
BEN CUMA GÜNÜ TARTIDA 68.1 GÖRÜNCE ESKİ AZİMİMİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM MORALİM ÇOK BOZULDU 2 GÜNDÜR DİKKAT ETMEME RAĞMEN 67.600 GÖRSEMDE BU SABAH ÇOK MUTLU OLDUM :)

İnsallaah papatyaaam , resmen yeme istegi var .
Eskiden sbh salata ogle salata aksamda corba ydi sadece. Ahh ahhhhh..
Corbayla ekmeek de gusel gidiyor maleseffff
Yarin icin şok diyete bakiorm ..
Ayyy 12ye geliyor uyuyimm optmmm seni nur yûzlú papatyaaaamm :*

Oğlum 9 da kalkmış oynadık zıpkadık23:00 zor uyudu.Oyuna bize doymuyor sanırım.Uyumak çok sıkıcıymış.
Slim in 6 yaptım.Son 15 dk beni öldürüyor karnım yanıyor resmen:)
Eşimle ilk kez evimizde ve ilk kez aldığımız sinema sisteminde film( büyük tufan) izliyoruz :)Herkese herşeye yetişmek:))1 avuç film izlerken tuzlu fıstık

Günaydın kızlar
Hikmet'im mesajın nasıl iyi geldi. Nur yüzlü yazmışsın ya. Sabah sabah moral oldu. Ayyyy ebrum da yüzü güzel papatya yazmıştı. Teşekkğr ederim kızlar.
Sabah namaza kalkamadım. Böyle olunca çok üzülüyorum.
Ebrucum herşeyde yetişmek öyle zor ki. Hatta imkansız. aryık yetiştiği kadar.
Herkese güzel günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…