- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.581
Canım senin de muhabbet kuşun var galiba =) Bizde bir ay önce çok güzel bi dişi aldık ama yabani biraz dişiler soğuk oluyo diyolar seninkinin cinsiyeti ne?Ne kadar sürede alıştı? Alakasız sorular sordum ama yardımcı olursan mutlu olurum şimdiden tşkkrler =)
Canım bizimki tınmıyor bizi kafesin kapı açık ister girer ister çıkar gündüz dışarda ben ilgilenmeye kalksam pırr uçuyor neyse alışmazsa alışmasın çok tatlı seviyorum kızımı =) Bi de eşim aldı onu bana fazla değerli benim için,yardımın için teşekkür ederim =)Bızımkisi erkek canım valla cok da ilgilenmiyoruz hayvanla ama elimizi falan uzattığımızda konuyor elimize bide bize cok kucuk geldi....
Selam kızlarr bugun cok yorucu gecti dun aksam oğlum ateslenmıiti doktora götürdük boğazları kızarmış dedi ilaç falan verdi bugun okula göndermedim öğlene doğru vücudunda kızarıklıklar oldu bende antibiyotik dokundu dedim neyse doktora götürdüm 2,30 gibi 7,30 kadar hastanede kaldım kızıl hastalığı olan bir hastalık olmuş bir duru tahlili falan cok yoruldum... Menülerimi yazıyım
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmegi, domates peynir az bişey yumurta 2 zeytin bir tatlı kasık bal sekersiz çay
ara : 1 bardak ayran
Öğlen yok
Ara : 1 bardak çay
Aksam : 1 kase çorba, 3 köfte, birkaç çatal patates kızartması, 2 dıilim ekmek
3 fast mile tamamdır. Nelsonum başla canım az az da olsa yap birşeyler.
Ebrusum , esin icin herseyin hayirlisi olur insallah. Ben inaniorum guzel haberler gelecek.
Oglusun simdi nasil? Yûrûyûsnde gayet super
Kubosum diyete uyulmus harikasin. Kizcene de gecmis olsun. Aman dikkat edin.
Aysecim nerdesn bakim sen ozlettin kendini..
Menunde gusel gofret haric
Neeel sekerim ben idare ederim. Diyete pek uymuorum. Toparlanamadm yarina insallahh.
Menunde ekmeeek cooook sanki. Eski sna gore iyisin ama
areses menun gayet iyi.
Oglusuns gecmis olsun. İlac verddimi kizil hsstaligi icin.
Papatyaaaaaammmmmm
Harikaaaasin.
Yarina sabahtan spora baslicaaaam.
areser , B Btlkubra kızlar çok çok geçmiş olsun, kübra korma bir daha olsa uyanırsın rahatladıysa rahat rahat uyur
N nelson o kekler olmamış canım kaçamak yok
M maviduvar1 çok iyi canım bende yaptım bu gün
ebruli1820 , canım umarım hayırlısı olur sizin için, ama aileden uzak olmak konusunda korkma insan alışıyor, ben üniversiteden beri yani 16 yıldır ayrıyım, hafta sonları görüşürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?