Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bızımkisi erkek canım valla cok da ilgilenmiyoruz hayvanla ama elimizi falan uzattığımızda konuyor elimize bide bize cok kucuk geldi....

Selam kızlarr bugun cok yorucu gecti dun aksam oğlum ateslenmıiti doktora götürdük boğazları kızarmış dedi ilaç falan verdi bugun okula göndermedim öğlene doğru vücudunda kızarıklıklar oldu bende antibiyotik dokundu dedim neyse doktora götürdüm 2,30 gibi 7,30 kadar hastanede kaldım kızıl hastalığı olan bir hastalık olmuş bir duru tahlili falan cok yoruldum... Menülerimi yazıyım

Sabah : 2 dilim tam buğday ekmegi, domates peynir az bişey yumurta 2 zeytin bir tatlı kasık bal sekersiz çay

ara : 1 bardak ayran

Öğlen yok

Ara : 1 bardak çay

Aksam : 1 kase çorba, 3 köfte, birkaç çatal patates kızartması, 2 dıilim ekmek

Bızımkisi erkek canım valla cok da ilgilenmiyoruz hayvanla ama elimizi falan uzattığımızda konuyor elimize bide bize cok kucuk geldi....
Canım bizimki tınmıyor bizi kafesin kapı açık ister girer ister çıkar gündüz dışarda ben ilgilenmeye kalksam pırr uçuyor neyse alışmazsa alışmasın çok tatlı seviyorum kızımı =) Bi de eşim aldı onu bana fazla değerli benim için,yardımın için teşekkür ederim =)

Geçmiş olsun canım Tez zamanda şifa inşallah

Slm kizlar areser cok gecmis olsun canim benim kizimda olmustu minik minik kizariklar 3 4 gune gecmisti ins sizinde hemen gecer
Kizlar menulerinizi begendim gayet guzel basladik diyete
Biraz onc3 kizimi tam yatirdim yatagina kustu heryer batti sonra ishal olmus bezinden disari cikti olede heryer batti halisi yatagi yorgan yastik hep batti ama kizim rahatladi nesesi yerine geldi butun gun hic biaey yememisti ins yarina biseyi kalmaz bugun gece uyamam artik bidaha kusarsa diye cok korktum ama gece kusmaz ins

Ebrusum , esin icin herseyin hayirlisi olur insallah. Ben inaniorum guzel haberler gelecek.
Oglusun simdi nasil? Yûrûyûsnde gayet super

Kubosum diyete uyulmus harikasin. Kizcene de gecmis olsun. Aman dikkat edin.

Aysecim nerdesn bakim sen ozlettin kendini..
Menunde gusel gofret haric

Neeel sekerim ben idare ederim. Diyete pek uymuorum. Toparlanamadm yarina insallahh.
Menunde ekmeeek cooook sanki. Eski sna gore iyisin ama

areses menun gayet iyi.
Oglusuns gecmis olsun. İlac verddimi kizil hsstaligi icin.

Papatyaaaaaammmmmm
Harikaaaasin.
Yarina sabahtan spora baslicaaaam.

areser , B Btlkubra kızlar çok çok geçmiş olsun, kübra korma bir daha olsa uyanırsın rahatladıysa rahat rahat uyur
N nelson o kekler olmamış canım kaçamak yok
M maviduvar1 çok iyi canım bende yaptım bu gün

ebruli1820 , canım umarım hayırlısı olur sizin için, ama aileden uzak olmak konusunda korkma insan alışıyor, ben üniversiteden beri yani 16 yıldır ayrıyım, hafta sonları görüşürsünüz

bende bu günkü menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar, 1,5 çorba kaşığı tulum peyniri, 7 zeytin, 1 yumurta, 1 domates, 1 salatalık
ara 1 ayva, yarım havuç
akşam 4yk etli patates yemeği, 1 kase tarhana, bolca salata

3lt su bolca şekersiz çay, 3 mil leslie

Kızlar kurubaklagil benim wc çıkmama engel oluyor hep.Nohut yedim ve karnım davul gibi şiş(oğlumla baya oynadık .Uyudu 2 makine çamaşır astım.60 tam mekik çektim.Duş aldım ve dün geceki uykusuzluk şimdi etkisini gösteriyor.

Günaydınlar
Okadar çok yağmur yağdı ki geceden beri sanki gök dlindi.
Bu aralar ciddi wc problemi yaşıyorum. Çok rahatsız oluyorum.

Gunaydin kizlar bugun dune gore 300 gr eksi ciktim
kizimda daha iyi sukur gece hic kusmadi guzelce uyudu ins gun icindede iyi olur
Ebrum sabahlari kayisi yesen bagirsaklarina iyi gelir
papatya burdada yagmur yagmadi ama acaip ruzgar vardi hala ole heryer ucacak nerdeyse

günaydın arkadaşlar

ebruli1820 canım sabahları aç karınla kuru kayısı ye, umarım oğlun daha iyidir
M maviduvar1 sende öyle yapsan iyi olur aslında spor yapıyorsun çok sorun yaşamaman lazım ama bu ara çok kuru beslendiysen, ama daha çabuk çözümler de var form çay içebilirsin 2 fincan işe yarar, armut ye

B Btlkubra sevindim canım eksi çıkmana ben pazar sabahıyla aynı çıktım yani pazar günü yediklerim anca gitti, umarım senin kızında daha iyidir

Gunaydin canlar..
Adanada da geceden bu yana yagis var. Yarina kadar da surecekmiş.
Wc soruunu cekenler bitki caylari yardimci olacaktir.
Kiloma daha bakmadm ama merak icindeyimm.
Tartilinca yazarim.

GÜNAYDIN KIZALR.. GECE BİİR BARDAK AYRAN VE 2 PANKEK YEDİM.. BUĞÜN KAÇAMAKSIZ BİR GÜN GEÇİRMEYİ BAŞARIRSAM SÜPER OLACAK..

3 fast mile tamamdır. Nelsonum başla canım az az da olsa yap birşeyler.

PAPAPTYAM BUĞÜN 30 DAK SPOR YAPAYIM .. SANA SÖZ.. YOKSA BAŞLAYAMAYACAĞIM..

EVET TATIM ESKİSİNE GÖRE İYİ.. BENİM APTIĞIM LİSTEDE EKMEK O KADADI AMA BUĞÜN BİRER DİLM YİYECEĞİM.. AYÇA KAYANIN BİR FARKLI LİSTESİ İDİ..

HAVAR BUĞÜN KAÇAMAKSIZ DEVAM ETMELİYİM..BİR GÜN ÖNCESİNE GÖRE 700 GRAM EKSİ GELDİM

Nelll Ayça kayayla alakası yok bu nelson diyeti olmuş:))
Papatyam spor ve yüz güzeli:)
Hawarım bu kadar mükemmel olmak zorunda mısınAzıcık tatlı ye çiko yeşaka şaka maşallah dilimi ısırayım iki çocuk kaçamaksız ve spor destekli ne diyim HARŞKASIN!!!
Araser geçmiş olsun kuzucuğa inş çabuk söner kızarıklıklar!
Btlkbra: hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda .Menünğ beğendim çok güzel canımmmm
Hikom çok şükür iyi oğluş
Ayşe gofretler olmamış.

Gece yazdıgım msj kalmış böyle uyumuşum

Düne göre wc soruna ragmen -200 ile uyandım.Yeşilçay 1 içtim dün gece içmeyi unuttum.2 içince spor yapınca baklagiyat yada pilav akşam yemeyince sorun yok benim aslında.Ama nohut şişkinlik yaptı sanırım.Şimdi iyiyim.Kuru kayısı ayçada yok diye yemiyorum evde vardı.Sbah çok canım canpare çekti yarı paketi yedim gerisini arkadaşlara dagıttım ama ögle ikindi akşam harika olucak.V e sporda yapıcam evet bu akşam ne yapıyoruz papatyam......

Herkes nerede
Bugün:

SABAH:1 ekmek ,1dl peynir,6 tane bisküvi

ÖĞLE:1 kase(çorba ve göbek salata),1 tane tavuk pirzola

İKİNDİ:Kepekli tost,1 ayran,1 elma

AKŞAM:1 tabak ıspnaka ve yogurt,cin biber

Sporu yaparsam yazarım.Bisküvi olmadı ama çok canım çekmişti arkadşaımda alınca yarısı yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…