Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mrb arkadaşlar bende bu sabah 67.1 i gördüm aç karnına . cuma da yazacağım İnşallah. Bu aralar düzenli yemek yiyemedim biraz fazla kaçtı buraya yazmaya da çekindim şu an regl günüm cumaya biraz daha azalırım diye düşünüyorum ama görecem bakalım. Bende sabah hariç ekmeği azalttım . abur cuburu da kestim mi tamam. ilk hedefim 60 .

Gunaydin kizlarrr nasilsiniz biz iyiyiz sukur kizim daha iyi bugun kahvalti yapti ishalide duzeldi sayilir bugunumuze sukur sabah tartildim dune gore 300 gr eksideyim bu diyet yaradai bana mutluyum :))
Nelson menum bana fazla geldi biraz
havar menun guzel canim
Ebrum spor yaomis harika
hikoss niye yiyosun kiz eski hikoss nerdee bakiim
lajoba canim artik don aramiza guzel guzel yap diyetini bak yoksa kilo alcaksin
ozgede gelmiyo artik diyet yapmiyo sanirim
bugunde diyete devam kizlar reql olmam lazim acaip gerginim karnimda agriyo ins bugun olurum kizlarr

Gunaydinnn hanimlaaarr..
Hava buz, klima bozuldu sanirim.puufff
Bugun ck dikkat edicem. Tartilmadim ama insallah arti cikmam. Tartilinca yazarim.

Ebruşum oglusunla iliskinz cok guzel. Kiyamamm uykuyu da sewmior sensiz kalicak diye.
Esinle de vakit gecirilmis supeerrr

Papatyaaam dogruyu soyluyoruz iyi ol her zamaaaan.

Kuboşum canim arkaadasimm eksi cikmana sewindim. Darisi banaaaa.. evet yememem gerek.
Bugun dikkat edicem söz.
Kizceninde iyiye gitmesine coook sewindim.
Senin ve şirine kizinin fofosunu ozel mesajla atsana merak ettim.

Seher o aburcuburu bende biraksam hic yemesem biskuvi yiyorum. Napicam blmiiorum. Eskiden boyle degildim yaaaa

merhaba arkadaşlar

ebruli1820 canım iyi dün sporunu yapmışsın, inan insan her şeye tam olarak yetişemiyor, bunun için strese girmeyede gerek yok kalan kalsın sıkma kendini

seher60 bence de abur cuburu kesmek lazım insan bir başladı mı bitirene kadar durmuyor bide tv falaz izlerken fark etmeden yiyoruz

B Btlkubra kızının iyi olmasına sevindim, regl şişkinliğine rağmen eksi görmene çok iyi

wisdom01 canım çok zorlama kendini engeli ye ve spor yap, eger şimdi vücüdünü çok aza alıştırırsan ileride bu sınırı aştığında hemen kilo alıırsın

ben biraz hastayım kızlar, 2-3 gündür boğazım ağrıyor, öksürüyorum, bu sabah iyice kötü uyandım , umarım bir an önce toparlanırım yoksa yandığımın resmidir, eşim bu hafta sonu olmayacak umarım o zamana kadar iyileşirim

Hawarım geçmiş olsun canım sıcak bişiler iç bol bol.Evet yetişilçmiyor.

Papatyam dogru söze ne denir.Ki ben bizzat yakinen gördüm yüzünüSenin yaptıgın bir spor vardı 30 dk onu yapıcaktım ama akşam bulamadım buraya yazmıştın.Bu akşam onu yapayım değişiklik olsun.

Lajobam aferin paşaya aglamamış ateşlenmemiş anneciğini üzmemiş.Menün güzelmiş canımAktif ol artık özledim

Btlkbra:Kızın iyileşmiş çok şükür .Regl ragmen eksi görmüşsün bak demek g,zel kilo verdin.

Hikommm sobanız yok mu dogalgaz felan.Donarsınız ki çocugun var biz bayadır yakıyoruz üşüyoruz.Sonra hasta olmak hem manen hem madden dr gidiyorÜşümesin paşamız klimayı tamir ettirirsin yada.Çok düşkün olması zaman zaman korkutsada ben bu sevgiyi bu dünyada belki bi daha yaşayamam diye tadını çıkarıyorum.Doya doya seviyor şımartıyorum yeri gelincede.Her anne evlat duygusu gibi

Dün 2 durak önce inip yürümem ıspnaka emem spor yapmama ragmen dün ile aynıydım.Yeidigim 6 bisküvi ve 15 tane tuzlu fıstık mı neden?Öglen sevmedigim yemek vardı.Çigköfte dürüm söyledim napimDün işteki herkes yedi ben geç diye yemedim.Bugün kullandım hakkımıÇiko yiyesim var sinirden.Akşam ogluşla eşim bonibon çiko kurabiye leblebiler ne varsa yediler ama canım çekmedi.Ama sabah eksi çıkmadıgımdan sinirden yiyesim var

Ebrusum elektrikli soba yakiiorum. Klima daha iyi ısıtıyor. uyuturkrnde uyku tulumunu giydiriyorum.
Cigkofte durum hmmm afyt olsunn..

Hawarimm gecmis olsun. İlik biseler ic surekli.
Eskiye nazaran yiyorum iste. Spor yapmam gereeeek

Kizlar sabah 69.6 ciktim.

Merhaba kızlar
Geçmişi okuyamadım. Daha doğrusu öğlen en son ebrunun yazdığını okumuştum. Bugün bir program vardı. Çok yorulduk.
Ebrucum çok teşekkür ederim. Bahsettiğim spor içşn Google barre workout fitness blensler yaz canım. 39 dk lık bir video

Merhaba kizlar
Oglusu esimle beraber kv ye gonderdim. bugun evde yapacak isim yoktu bende dedim kanepeleri falan cekip dip kose bi silip supureyim ev tertemiz oldu iyi oldu valla :) ama bu arada oglus iki defa uzerini islatti, bi defa islak zeminde kaydi dustu alni hafif sismis, bi kere de baktim viledadan su icmeye calisiyor is yapmaktan daha cok yordu onunla ugrasmak neyse saglik olsun bakalim..
Ebrum dondum ins canim elimden geldigince size yazacagim bende ozluyorum sizleri.. hergun tartilma tatlim yoksa insanin siniri bozuluyor dun ne yedim ki arti ciktim vs diye..
Btlkubra menun cok guzel canim, prensesin de iyilesmis aman dikkat edin bi daha hastalanmasin yavrucak
Hikmetcim elektrikli soba yakiyirsan odanin nemine dikkat et havayi cok kurutuyor o sobalar.. oglusa da dikkat et sogukta kalip usutmesin, Allah yardimciniz olsun..
Papatya dinlen canim yorulmussun, kizlara katiliyorum guzelsin guzeel
Hawarcim seninde menulerin cok iyi, aman dikkat et canim sicak biseyler ic hastalanma evde anne hasta olursa hersey altust oluyor Allah sifa versin..
Yeni gelen ark nickini hatirlayamadim hosgeldin
Vee bugunku menum assoooora

Ve menum gelsin

Sabah.... 1 tereyagda yumurta, 2 dlm ekmek, 1 dlm keci peyniri, 2 zeytin, 4-5 banim tahin pekmez, 1 bardak süt
Ara...... 1 bardak süt, 2.5 yk cocopops
Ara...... 1 isirik cikolata, ceyrek armut
Aksam... 1 kase yayla corbasi

Kizlar sonunda geldim sun babsm tek gozuyle seline kitap okuyor pelin yerde yuvarlaniyo esim toplantida ben de bi cay koydum size bakiyorum hizlica okudum
babami sormussunuz Allah razi olsun seker hastasi oldugu icin gozu iyi degildi katarakt oldu ve ayni zamnda goz damarlari temizlndi gozu disardancok kotu gorunuyo umarim kisa zmnda iyilesir
bhawarcm sen de hastaymissin cok gecmis olsun 2 cocukla kosturuyon dikkat et kendine
btlcm diyet yapmiyorum degil tatlim ya yapamiyorum inan motive olmayi da gectim acayip bi beslnme duzenim oldu mis gibi yemekler yapiyorum sebzesi corbasi eti vs ama canim istemiyor yemek az yesemde vir zivit kek vs yiyorum iste sagliksiz beslniyorum kilo vermeyi cok istiyorum ama beceremiyorum
ebru hkmet lajoba papatya nelson seher aresar yeni katilan adini unuttugum tum kizceler nasilsiniz

Özgecim tekrar geçmiş olsun babana
Lajoba menünü beğendim
Ben de oğlum uyuyunca 4 fast mile yapacağım inşallah
Bu hafta çok yiyorum nedense.
63 e dayandım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…