Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

osge1989 çok geçmiş olsun canım, aslında birkaç 2-3 gün dikkat etsen gerisi gelir, gelen giden olunca insan yapıyor ikramlık onlardan yememek çok zor, sende bir gün ye gerisini difrize at bişeyler yap
lajoba çocukla iş yapmak gerçekten çok zor, ama temizlemişsin mis, menün de iyi
M maviduvar1 zaman zaman oluyor sanırım bende bu hafta çok zorlanıyorum kendimi kontrol etmekte

menümü de yazayım kızlar
sabah 1,5 dilim çavdar, 1 yumurta, roka , maydanoz, salatalık, domates, 1,5 kaşık tulum peyniri, 6 zeytin
öğlen 3yk etli patates yemeği, 1 kase yoğurt, yarım dilim çavdar
ara yarım muz, 1 ayva, 1 mandalina ( çok olu ama bu gün kendimi zor frenliyorum )
akşam 1,5 kase yoğurtlu dövme çorbası, bolca salata
ara 1 avuç beyaz leblebi

3 lt su bolca şekersiz çay, bolca ıhlamur, 2 mil leslie

Ogluş 23:00 aynı saatte uyudu çok şükür.Çamaşır as duş al namaz kıl bakım yap ve ben yatar:))Spor yok çünkü namazım kalıcaktı.Hem uykusuzluk var malum dün gece 2:30 yattım.menüm kötü ama yazayım.
Bugün
Sabah: 1 dl kızarmış kepek,1 dl peynir,2 kuru kayısı,3 form bisküvi
Öğle: çigköfte dürüm ayran
Ikindi :1 elma
Akşam:2.5 köfte,6 yk bulgur,5-6 çatal patates kızartması

Yarın güzel bir Ayça Kaya menüsü inş:) arkadaşlarla sinemaya gidebiliriz.Yıılar sonra sinema mutlu ediyor ama ogluşumu Özliycem.Onun Zaman'ından çalmıştım gibi suçluluk duygusu oluyor( Hayırlı geceler kızçeler

Iyi geceler kızlar yıne sabah ve öğlen guzel giden ama aksam olunca bas agrısı tutan ve çareyi yemekte bulan ben...

Bir buyuk bardak ılık limonlu su
Sabah : 2 dilim ekmek, 1 haslanmış yumurta, 4 zeytin, domates şekersiz çay..
Bunları yediğimde saat 12.30 gibiydi

Bakın şimdi duzensızlığe

Saat 15.00 gibi : 1 mandalina, 1 kupa ikisi bir arada nescafe

Saat 18.00 : 1 krep içine ekşimek gibi yogurt olurya sürülen ondan

Saat : 20.39 : 2 kepçe çorba, 5 kasık ıspanak yemegi, 1 kucuk kase yogurt, 3 dilim çavdar ekmeği

Saat : 21.30 : 2 parça kabak tatlısı, tahinli cevizli Hemde, şekersiz cay

Allahım nasıl bir diyet modudur bu diyette olan insan bunları yer mi utanıyorum bunları yazarken hem kilo vermek istiyorum hem yiyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Gunaydin kizlar
Biz oglusumla 10 gibi kalktik o cizgifilm izlerken ben banyoyu yikayip dus aldim hemen :) simdide kahvalti yapip azcik disari cikalim diyorum hava cok guzel gorunuyor. Mutlu ve kalorisiz bir persembe olsuun

Az once yazmayi unutmusum itiraf ediyorum kizlar dun gece yarim pakete yakin kremali biskuvi yedim yarin tartida gorecegim rakami cok merak ediyorum biskuviye ragmen cok hafif hissediyorum kendimi karnim da dumduz

Özgemle telden konuşuyoruz zatiii
Lajobam menün harikaBugğn burda yağış var tam uyku havası poffff
Papatyam sporunu yapmış yine
Araser canım geç kahvaltı yaptıgın halde çok yemişsin.Madem öglen kahvaltı ediyorsun sıkı besleyici 2dl ekmeginle et canım.Ara m-yeşilçay meyve tüket ve akşamda 7 gibi ekmeksiz yemegini ye derim.
Hawarım=menü=harika=

Btlkbra ve hiko dünki menülerinizi begendim kızlar.
Bu akşamm kızlarla buluşucam.Hem özlüyorum kafam dagılsın diyorum hem ogluma karşı vijdan yapıp görüşmede tat alamıyorumAma kendimede azıcık 2-3 saat zaman ayırmış oluyorum arada hem sinemeya uzun yıllar olmuştu gitmeyeli.İnş avmde kalori girmez migdeme.Biri 6 ayda 21 kilo verdi o yemiyor geçistiriyor kahve köfte vs ama digeri incecik burger waffle arka arkaya yiyior tabi tuzu kuru yaİnş bu akşamda onun zafına yenilmeyiz.Sinemada mısır yerim belkim.

ebruli1820 hiç vicdan yapma bence. Seninde kendine zaman ayırmaya ihtiyacın var sonuçta yoksa bunalıp oğlunada yararlı bir zaman ayıramazsın..keyfine bak canım...

Doğru söylüyorsun canım dun cok yedim gercekten nasıl bir havadaysam artık bugun daha dikkatli olucam çünkü tartıda hiç bir gelişme yok..

Tatlim ohh keyfini cikar hic vicdan yapmanada gerek yok sen zaten oglunla cok guzel vakit geciriyorsun arada kendine de zaman ayirman eglenmen gerek, amaa sakin uyma o tuzu kuru arkadasina sonra yarin tartidaki rakami gorunce cok uzulursun bak benden soylemesi iyi eglenceler canim..

Ogle tartida 69.4 ü gordummm.
Hazirlandim aksama anneme gidicez.
Pazar gunu babamin sene mevludu var.
Annemler antep koftesi yapicaklardi bana da ayirin dedm ondan yicem. Oglenki menumle duruyorum.
Hafif bir kahvalti yaptim 11bucuk gibi
İns annemden kilo almadn gelirim.
Öpûldûnûz

Ozgecim tekrardan babana cok gecmis olsun ins kisa zamanda iyilesir, Allah sifa versin canim..

Hikmrtcik sen nr kadaa abartabilirsin ki zaten kus kadar yiyosun senin fazla yemen bizim normalimiz oluyo Allah kabul etsin canim mevludunuzu..

Ebruss iyi eglenceler tekrardan muuckss

Benim de menum gelsin

Sabah... 1 bardak visne suyu, 1 zeytin, 1 haslanmis yumurtanin sarisi, 1 kase coco pops(1 bardak sut+3 yk cocopops)

Aksam.... 1 kase yayla corbasi, 3 yk yogurt, ceyrek ekmekle cemenli keci peynirli tost, 1 bardak visne suyu

Merhaba kızlar
Bugün Perşembe ya o halleyleri yemem gerekiyordu zaten.
Bu hafta kötü idim. Regl olacağım hafta sonu ondan mıdır nedir bir ekmek düşkünlüğü başladı sormayın
Siz nasılsınız ne var ne yok.

ben bu gün çok yoğunum , hafta sonu da olmaya bilirim eşim il dışına gidecek senide dayınlara bırakayım diyor, dayımlar da başka bir ilçede oturuyor, yengem rahatsız kızları üniversiteye hazırlanıyor, 2 gece kalmak zor olacak benimkiler durmaz evi dağıtır gürültü yapar, eşimde ya lnız kalmayın hastalık falan olur diyor, öyle kara klara düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…