- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.641
Btlkbra ve hiko dünki menülerinizi begendim kızlar.
Bu akşamm kızlarla buluşucam.Hem özlüyorum kafam dagılsın diyorum hem ogluma karşı vijdan yapıp görüşmede tat alamıyorumAma kendimede azıcık 2-3 saat zaman ayırmış oluyorum arada hem sinemeya uzun yıllar olmuştu gitmeyeli.İnş avmde kalori girmez migdeme.Biri 6 ayda 21 kilo verdi o yemiyor geçistiriyor kahve köfte vs ama digeri incecik burger waffle arka arkaya yiyior tabi tuzu kuru ya İnş bu akşamda onun zafına yenilmeyiz. Sinemada mısır yerim belkim.
Özgemle telden konuşuyoruz zatiii
Lajobam menün harikaBugğn burda yağış var tam uyku havası poffff
Papatyam sporunu yapmış yine
Araser canım geç kahvaltı yaptıgın halde çok yemişsin.Madem öglen kahvaltı ediyorsun sıkı besleyici 2dl ekmeginle et canım.Ara m-yeşilçay meyve tüket ve akşamda 7 gibi ekmeksiz yemegini ye derim.
Hawarım=menü=harika=
Tatlim ohh keyfini cikar hic vicdan yapmanada gerek yok sen zaten oglunla cok guzel vakit geciriyorsun arada kendine de zaman ayirman eglenmen gerek, amaa sakin uyma o tuzu kuru arkadasina sonra yarin tartidaki rakami gorunce cok uzulursun bak benden soylemesiBtlkbra ve hiko dünki menülerinizi begendim kızlar.
Bu akşamm kızlarla buluşucam.Hem özlüyorum kafam dagılsın diyorum hem ogluma karşı vijdan yapıp görüşmede tat alamıyorumAma kendimede azıcık 2-3 saat zaman ayırmış oluyorum arada hem sinemeya uzun yıllar olmuştu gitmeyeli.İnş avmde kalori girmez migdeme.Biri 6 ayda 21 kilo verdi o yemiyor geçistiriyor kahve köfte vs ama digeri incecik burger waffle arka arkaya yiyior tabi tuzu kuru ya İnş bu akşamda onun zafına yenilmeyiz. Sinemada mısır yerim belkim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?