Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

M maviduvar1 dünde dedim ya bende çok zor frenliyorum kendimi, yenmedim ama yarının garantisini veremem benim regde bitti ama anlamadımm, yeme canım ya yada sabah ye

menümü yazayım sabah
2 dilim çavdar, 1 yumurta domates salatalık, 6 zeytin, 1,5 kaşık tulum
ara 1 bardak kefir ( kendim yaptım benle büyük kızım içiyoruz bu akşamda mayaladım umarım olur )
öğlen 3 yk kıymalım ıspanak yemeği, 1 dilim çavdar, 1 kase yoğurt
ara 1 ayva
akşam 1 kase yoğurtlu dövme çorbası, bolca salata

2 lt su, çay şekersiz, ıhlamur, 1 fincanda papatya çayı içtim spor malesef yok acayip ve anlamsız bir yorgunluk var üstümde

Iyi geceler kızlar bugünkü menüm

Sabah: sandviç ekmegine kararlı tost, 1 kupa ikisi bir arada nescafe

Ara : 1 kupa karışık bitki çayı

Öğlen : 1 tabak mercimek corbası, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kase yogurt

Ara : 5 tane eti hoşbeş

Aksam : 4 kasık kurufasulye, 4 kasık pilav yogurt....

İyi gecelr kizlar
Bende sonradan kacamak yapanlardanim M maviduvar1 ahh bi gun ertelesek noolur ki demi yarin tartilduktan sonra yesek sanki ölürüz
Bende aksam yemekten bi saat sonra ceyrek ekmekle tost ve patlamis misir yedim hemde bayaaa yedim yarin cok fena olacak bu yediklerim yaa oooff oooff
hawar supersin canim ya nasil basariyorsun bu guzel menuleri istikrarli devam ettirmeyi tebrik ederim
areser hosbesler olmasa supermis menun

Gunaydin kizlar nasilsiniz dun hic yazamadim ama okudum sizi henuz tartilmadim kizlar dun aksam annemdeydim cok yemedin ama bilmiyorun sonuc ne olur kizlar bu arada reql olmadim gunum gecti birazdan gidip test alicam kendimi bi garip hissediyorum hamile olma ihtimalin olmadigini biliyorum belki psikolojik ama bazi belirtiler var hayirlisi diyorum

günaydın kızlar
acayip yağmur var gök yarıldı sanki şimşeklerde cabası
bildirimim çok iyi

başlangıç :76.8
geçen hafta : 69.4
bu hafta : 67.7
giden : 1.7
toplam giden :9.1
hedef : 60

bence bu kilonun bir kısmı geçen hafta gitmişti ama regl olduğum için tartıya yansımamıştı

kilo veren ve kotuyan herkesi tebrik ederim, alanlar canını sıkmasın haftaya daha azimli başlasın

Merhaba kizlaar
Saskinim ama cok da mutluyum uzun zaman once hatta 2 yil once hamileyken kilo aldigim zamanlarda gormustum en son bu rakamlari oyy nasil sevincliyim anlatamam

Baslangic..... 69.3
Gecen hafta.... 60.4
Bugun?........... 58.8
Giden.............. 1600 gr
Toplam giden.. 10.5kg
Hawarla ayni kanaatteyim bu kilonun hepsi bu hafta gitmedi gecen hafta wc problemi ve regl oncesi oldugundan tartiya yansimamisti bence ama olsun boyle topluca eksildigimi gormek harika bi duygu
hawar harikasin zaten boyle menulere bu beklenen bi sonuctu tebrik ederim,

Hayırlı cumalar kızlar.Akşam yemek yemedim.Patlamış mısır,125ml kola ve türk kahvesi.Evet ayçaya kusursuzca uyumadım.Ama dün profiterola akşam yemege waflle hayır demeseydim 100 kilo olucakmışım demek.Kızdıgım demek gün içinde helede iş yerinde onca şeye hayır demeyip diger normal insanlar gibi herşeye evet desem 100 kilo olurum.
Kilo Bildirimi
Geçen hafta:56.5
Bu hafta:56.4
Giden 100 gr

Hawarım akşamları çorba salata yiyerek ve kaçamaksız br hafta ve sonuç mükemmelHepimize güze örnek oluyorsun canım benim
Lajoba kıss akşam o kadar yemişsin ve o kadar eksi çıkmışsınNe olursa olsun tartıda 5 li rakamları görmene çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim.
Btlkbra hayırlı haberlerini bekliyoruz
Seher 700 çok iyi tebrik ederim
Ve benn artık şımarıklı açgözlülü bir kenara bırakıp 5 gün full ayça kaya uygulıycam.H sonu 2 ana 1 ara ögün yapıcam.Yorgunluktan pestilimde çıksa her akşam 100 mekigimi çekmeden yatmıycam.Ve haftanın 4 günü mutlaka spor yapıcam!!!!!Eskisi gibi herkes yine fark edip dikkatleri üzerimde toplıycam iltifatlar duyucam

merhaba kızlar
artık pek diyet modunda olmadığım için bildirim günü olduğunu bile unutmuşum.
başlangıç: 65.9
geçen hafta: hatırlamıyorum
bugün: 62.8
hedef: kilomu korumak

kilo verebilen arkadaşları tebrik ederim.

Hayırlı cumalar kızlar kilo bildirşmim
Başlangıç : 67.400
Gecen hafta : 67.400
Bu hafta : 66.700
Giden : 700 gr

Neden böyle oldu anlamadım cok dikkat etmedim ama bu sefer tartıya çıkarken pijamalarımı çıkarıp tartıldım bundan sonra böyle tartılcam....bu bile motivemi arttırdı

ebruli1820 canim ben aksam yemegimi 16 30 da yemistim sonraki tostu da 18.00 civari yedim misiri yedigimdede 19.30 falandi sinra da bisey yemedim sanirim gec saatlere kadar da oturunca erittim hepisini tatlim senin bunyen aksam aburcuburu kabul etmiyo zannimca aksam disari cikinca kola misir yerine kofte ayran gibi saglikli tuket ins onumuzdeki hafta daha cok verirsin moral bozmak yok full destek tam destek

areser tebrik ederim canim 700 cok iyi, tatlim ac karnina wcden sonra pijamasiz tartil en net sonuc icin..

M maviduvar1 kilo korumaya dvam cok iyi gidiyorsun

Seher 700 cok iyi canim ins hedef kilona ulasirsin kisa zamanda

Evet canım bundan sonra net kilomu anlamak için böyle tartılacagım...

Herkese Günaydın
Başlangıç:67.7
Bu Gün:67.0
Az ama İnşallah devamı gelir.
Tebrik ederim canım 700 gr cok iyi....

Vavvvv alkışlar sana gelsin

Tebrikler canım

merhaba kızlar
lajoba , areser , seher60 , M maviduvar1 , ebruli1820 hepinizi tebrik ederim kızlar

lajoba umarım bende 5'li rakamları görürüm, bir tane yersem gerisi gelir diye hiç bulaşmıyorum abur cubura
M maviduvar1 çok iyi bak kaç haftadır istediğin aralıkta kalabiliyorsun
ebruli1820 canım bence sen yarın başla ayça kayaya evdesin pazartesiye kadar düzenin oturur hiç pazartesiye bırakma başlama işini, sporda ya en az 4 gün 1,5 kilo garanti diyeyim sana
benim yaptığımda ona benzer birşey zaten

kizlar, annemdeyim. ee yiyorum malesef.. :'(
persembe oglen tartildigimda 69.4 cikmistim. annemdeyim diye tartilamadim. gecen hafta kactim hatirlamiorum. kilo verenlere tebrikler..

bu günkü menümü yazayım kızlar
sabah 2yk kaymak, 1 yk tulum peyniri, 5 zeytin, 2 dilim çavdar, 1 yumurta, domates, salatalık

ara 1 ayva, yarım elma, 1 mandalina ( bunları ara ara yedim )

akşam 4 yk kıymalı ıspanak, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar, bolca salata

ara 2 kestane

2 lt su, bolca şekersiz çay, 1 fincan papatya çayı

2 mil leslie, 20dk göbek ve yanlar için hareket

Temizlik günüm ve misafir haberi .Yemej yemeden evi süpür sil wc banyo ...misafir gelir eşimi işten çağırırlar ve misafirlere ayıp olur bense sinir..Çayla ıvır zıvıra saldırır ...Ogluşa doyamadan 23:00 giden misafirin arsından ogluşa doyamadan zorla 00:00 uyutulur...Salon ve yatak odası kalmışya sinirle silinir.
Şimdi size bakılır ve 100 mekik beyazı izlerken çekilecek...Yarıb îş çıkışı Dr simir testi için gidilir ve bir Cumartesi daha ölmüş olur..(

hawar cim bende gecen sene senin kilolarindaydim ama bak bir yil gecti aradan ve ben daha yeni gorebiliyorum bu rakamlari cunku cissiz bi gunum gecmedi malesef ama ben senin yaza kadar 57-58 leri gorecegine inaniyorum yeterki yilma sıkılma

ebruli1820 canim ya kiyamam sana neyse uzme kendini olan olmus zaten bak mrkigini bile cekiyorsun daha ne olsun arada aksilikler oluyor malesef misafirlerin anlayisla karsilamistir bence takma kafana.. yarin guzel gecer ins

Ve bugunku menum gelsin
Sabah.... ceyrek ekmegin kabugu, tahin pekmez, 2 zeytin, ihlamur
İkindi... 2 pankek, 1 cay kasigi bal
Aksam... 1 porsiyon bodrum kebabi, 1 bardak kola
Ara... tadelle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…