- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.661
ebruli1820 canim ben aksam yemegimi 16 30 da yemistim sonraki tostu da 18.00 civari yedim misiri yedigimdede 19.30 falandi sinra da bisey yemedim sanirim gec saatlere kadar da oturunca erittim hepisini tatlim senin bunyen aksam aburcuburu kabul etmiyo zannimca aksam disari cikinca kola misir yerine kofte ayran gibi saglikli tuket ins onumuzdeki hafta daha cok verirsin moral bozmak yok full destek tam destek
areser tebrik ederim canim 700 cok iyi, tatlim ac karnina wcden sonra pijamasiz tartil en net sonuc icin..
M maviduvar1 kilo korumaya dvam cok iyi gidiyorsun
Seher 700 cok iyi canim ins hedef kilona ulasirsin kisa zamanda
Tebrik ederim canım 700 gr cok iyi....Herkese Günaydın
Başlangıç:67.7
Bu Gün:67.0
Az ama İnşallah devamı gelir.
günaydın kızlar
acayip yağmur var gök yarıldı sanki şimşeklerde cabası
bildirimim çok iyi
başlangıç :76.8
geçen hafta : 69.4
bu hafta : 67.7
giden : 1.7
toplam giden :9.1
hedef : 60
bence bu kilonun bir kısmı geçen hafta gitmişti ama regl olduğum için tartıya yansımamıştı
kilo veren ve kotuyan herkesi tebrik ederim, alanlar canını sıkmasın haftaya daha azimli başlasın
Merhaba kizlaar
Saskinim ama cok da mutluyumuzun zaman once hatta 2 yil once hamileyken kilo aldigim zamanlarda gormustum en son bu rakamlari oyy nasil sevincliyim anlatamam
Baslangic..... 69.3
Gecen hafta.... 60.4
Bugun?........... 58.8
Giden.............. 1600 gr
Toplam giden.. 10.5kg
Hawarla ayni kanaatteyim bu kilonun hepsi bu hafta gitmedi gecen hafta wc problemi ve regl oncesi oldugundan tartiya yansimamisti bence ama olsun boyle topluca eksildigimi gormek harika bi duygu
hawar harikasin zaten boyle menulere bu beklenen bi sonuctu tebrik ederim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?