Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mekik tamam.Yarın Dr vs tam Ayça olmasada uymuya çalışıcsm.Namazdan sonra uyumayıp kahvaltımı edicim.
Hawarım yine harika !
Lajobam kutlama yapmışsın bugün ama hakettin canım ! Haklısın abur cıbur olunca bana yarıyor(

Günaydın arkadaşlar
herkese iyi hafta sonları biz beş buçuktan beri ayaktayız ufaklık erken kalktı uymak istemedi 2-3 saat geçti onu uyuttum bu defa büyük kaktı süt içti , bende kahvaltı yaptım uzanacam azıcık şimdi

lajoba umarım dediğin gibib bende yaza kadar görürüm 57-58 i , işe başlayana kadar 60 düşsem süper olacak çünkü o zaman spor için vaktim olmaz
ebruli1820 canım kolay gelsin sana bu gün iş dr dediğin gibi günün ölüyor ama dr den erken çıkarsan eve atarsın kendini

Günaydın kızlar
Ebru um malesef öyle aniden gelen misafirler insanın Planlarını bozuyor ama yapacak birşey yok. Boşver misafir bereket demektir.
Bugün doktordan çıkınca inşallah bol bol vakit geçirirsin oğlunla
Çok öperim herkesi

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ediyorum.. ben bir türlü diyete adapte olup kilo veremiyorum..60 ın altında kilomu koruyabilirsem ne mutlu bana..

Herkese günaydın .Ben de bugün kardeşime asker yemeği vereceğim yarında k. valideye davetliyiz şu iki günü kazasız atlatırsam iyi olacak .Herkese kolay gelsin bolca ev işi ve koşuşturma beni bekler .

Gece eşimi bekledim geç geldiSabah zor kalktık.Bugün oglum annemde oraya geçicem malum h içi çalışıyor ve gidemiyorum.H.sonu bir akşam annemde balık günümüzYarın inş evin tadını çıkartırım.Market pazar avmde bişi bakmam gerek ama bunlarıda ypınca h .sonu ölüyor ama yapmakta gerekiyor pofffffff ah zaman ahhhhh
Sabah akşam yemek yemedim ama ıvır zıvır çayla yedigim halde dün ile aynı çıktımNasıl bir vücut Allahım

Nellll hakkında hayırlısı olsun canım.
Papatya hawar lajoba btlkbra... ve hepinize güzel haftasonalrı....

Merhaba kızlar
Sporumu yaptım. Leslie 4 fast mile. Yemeğimi de yaptım. Az sonra bir yere gideceğim. Oek sevmediğim birine çok erdiğim bir arkadasım ev görmeye gitmek zorunda. Bana da söyledi gelirmişim diye. Namazdan sonra giderim. Ben hiç sevmiyorum böyle ev gezmelerini. Özellikle gündüz Olanları akşamları elimle gidebilirim ama gündüz bu iş bana göre değil.

Selam kizlar oglus uyuyor size yazdiktan sonra uyandiracagim gunduz uykusunu birakmak ve birakmamak arasinda gidip geliyorumgunduz uyursa aksam cok gec ve zor uyuyor, uyumazsa erkenden uykusu geliyor napcam bilemiyorm.. karnabahar hasliyorum yogurtla yiycem.. spor zaten hic yapmiyorum.. dunku yediklerim +600 olarak geri dondu bana ama olsun yinede gecen haftaya gore eksiyim :) cumaya kadar tartilmak yok

ebruli1820 canim balik gunu ooh miss afiyet olsun :) avm alisverislerini hafta ici oglusla yapabilirsin canim pazar alisverisini de hafta ici supermarketlerden yapabilirsin ama ben pazardan almayi daha cokseviyorum arada esimi zorla gotururum pazara kolay gelsin tatlim.. vucudun persembe aksamlarini ve cumalarisevmiyor anlasilan sen tarti/bildirim gununu mu degistirsen acaba canim ya

M maviduvar1 iyi gezmeler canim gunduz gezmeleri kafa dengi dostlarla guzel oluyor hem oyle kalabalik de gil 2-3 kisi olacak tamam..

hawar gelecek donem ise baslayacaksin hatirladigum kadariyla dimi canim? O zamana kadar azmedersen spor yaparsan 60 elbet gorurusun canim niye gormeyesin, cisslardan uzak durarak en iyisini sen yapiyosun tatlim keske bende hayatimdan cikarabilsem ama vazgecemiyorum bende tadimlik yemek icin caba sarfediyorum basaramasam da..

N nelson bi silkelen kendine gel guzelum bu nedir boyle diyet diyosun iddia diyosun vermek soyle dursun artilarla donuyorsun.. nerde o azimli kararli nelson

Kimse ugramamis

Menumu yazayim bende

Sabah.... 1 bardak süt, 4 yk cocopops, yarim pankek
Oglen.... 1 kase haslanmis karnabahar, sarimsakli yogurt
Aksam... 4-5 yk kavurma, 2 dlm ekmek
Ara... yarim kase puding

lajoba evet büyük ihtimal ikinci dönem başlıyacam, ama kesin değil haftaya belli olacak, menün de akşamla öğle yer değişseymiş aslında çok iyi olurmuş

bende menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar, 5 zeytin, 1yk kaymak, 1 yk tulum,salatalık , domates, tere yağında 1 yumurta
öğlen 1 kase aşure
ara 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası, 3 köfte ( hafif yağda teflonda yaptım ) salata
şimdi 1 ayva
2 lt su, spor yok

Kizlar babam tum israrlarima ragmen bu aksam gitti 2 cocukla dinlemedi sanirim biz de gerci yat yat skldim iyiyim ben dedi
Bikac gun sonra yine gel dedim bakalim
kizlar soylemeye utaniyorum ama ben dikkat etmeye basladim beceremeyip mahcup olmaktan utaniyorum ama kararliyim suanlik bakalim yakin bi ark var ilkokul ark o da dogum yapti 81 kiloya cikmis morali cok bozuktu onu da heveslendirdim beraber basladik bkalim
ebrucum cnm benim okurkn kendim yasamis gibi uzuldum sinir oldum ama papatyamin da dedigi gibi misafir berekettir onlarin da bi kabahati yok
olsun saglik olsun dicez bak ben dip temel basladum 1 hafta canim cikti odaoda evi ayagakaldirdim bi halilarim klmisti yikamaya vercktim ama 3 4 gum yapamiyinc ev yine ayni aman yeter artik yap yap nereye kdr cok tkmamak gerek temizligi
Esinin is durumu noldu cnm
papatyacim kilo korumak zor istir basardigin icin tebrikler zayifim diye sporu birakmiyosun neguzel
hawarcim muhtesemsin harikasin masallh sana.
lajobacim seni okuyunca senden cok pozitif bi elektrik aliyorum
sen de iyi gidiyosum cnm yeter ki pesetme
hkmetcm annesine gitmis hasret gideriyo ne guzel
Btlcm sen nasilsin goremedim seni son sayfalarda
seher canim hayirli tezkereler kardesine

Hastaneden 4 te geldim anneme.Oglum 8 den beri uyumamış .22:00 uyudu ilk kez:))eve geldim duş aldım eşimle korku filmi izliyoruz.Çok uykum var ama keyif yapmayı özlemişim:))cips tırtıklıyorum.Erken yatmadıgımıx için acıkıyoruz kızlar.Diyette erken uyku çok önemli.

Bugün
08:45 :kepekli sandiviç ,çay
13:30 :hastanede 1 paket çubuk kraker
17:15 :Hamsi salata,yarım dl ekmek
19:30 :çay,1.5 dl hazır kek

İş yerinden hastaneye yürüyerek gittim.45 dk yürüdüm

günaydın arkadaşlar
M maviduvar1 eğer sevdiğim insanlar ile berabersem benim için gündüz akşam pek fark etmiyor , ama çok tanımadığım, gereksiz konuşan yada dedikodu yapan insanlarsa çekilmez bir hal alıyor o oturmalar
osge1989 canım hoş geldin ne güzel bak başlamışsın dikkat etmeye, utanacak bir şey yok gülüm çok oluyor hepimiz bu defa çok iyi olacak diyoruz ama 1 gün sonra bırakabiliyoruz bu birazda psikolojik bir durum sanırım, önemli olmak yeniden başlıybilmek

ebruli1820 canım bu gün dolu dolu bir gün geçir oğlunla, akşamki kek olmasaymış menün iyi aslında
seher60 hayırlı tezkereler kardeşine
lajoba senin oğlan kaç yaşında yada kaç aylık canım, eğer çok küçük bırakma gündüz uykusunu bide tabi gündüz kaç saat ve hangi saatlerde uyuduğu da önemli, benim büyük kızım 3,5 yaşında hala gündüz uyuyor yazın uymuyordu bide bebek yeni olmuştu, ama ekimden beri tekrar gündüz uyuyor ama sabah geç kalkarsa yada gündüz uykusunu 4 ten sonra uyursa o akşam biz yatana kadar yatmıyor, ama gündüz uymazsa da çok huysuz oluyor

areser hafta sonu kaçamağında galiba
@Hkmt_Krkya01 ne güzel anne yakın gidip geliyordun biz yazdan yaza anca görüşüyoruz
N nelson nerelerdesin, hadeka sende bu hafta uğramadın

ben bu gün kendime i,zin verdim abartılı bir kahvaltı yaptım, bide ne zamandır canımın çektiği kalorili bir yemek var onuda yapıp yerim, yarın tam gaz devam ederim umarım

osge1989 canim bende senden cok pozitif elektrik aliyorum hatta sanki taniyormusum seni gibi keske gorebilsem seni ve hawari da gorup taniyabilsem utanacak bisey yok canim uns arkadasinla beraber daha guzel adapte olur kurtulursun kilolarindan bizde hep destekciniz unutmaa, babacinda sana sıkıntı olmak istememistir iki cocukla ugrasiyosun zaten diye yine gelir ins

ebruli1820 canim hastaneye ragmen guzel menu, ins sonuclarin iyi cikar canim.. film keyfi super

hawar menun guzel canim herzamanki gibi haklisin keske oglrn ve aksami yer degisseymisim dun yerken hic aklima gelmedi is icinde hakkinda hayirlisi olsun canim iki cocukla calismak da zor calismamak da

Ayy kizlaar sabah bi taaak sesiylr uyandim iceri bi kostum oglusum kitapliga tirmanmis siyah keceli kalrmle agzini elini ayagini simsiyah etmis, foto makinesini yere atmis, dua kitabimi yirtmis, yine siyah keceli kalemle kitapligin uzerini simsiyah etmis kiza kiza banyoya soktum iyice lifledim cikti cok sukur boya elinden ayagindan agzindan.. kitapliktaki de cikti.. off sinur harbiyle baslafim gune ins sonu guzel olur.. hepimuze hayirli guzel mutlu pazarlar

Günaydın kızlar
Ben bugün yalnızım yine. Evdeyim inşallah gün boyu. Oğlum antremanına gitti eşimle beraber akşama ancak dönerler inşallah.
Ben hafta içi hiç evimde olamadığım için hafta sonu gündüz pek dolayı çıkmıyorum. Evimde kendimle Yada ailemle vakit geçirmeyi seviyorum.
lajoba Allah beterinden korusun. Çok kızma kuzucuğa
ebruli1820 bugün doya doya vakit geçir oğlunla. Bak bemim ki artık evde bile durmuyor.
osge1989 aman ev işi nankör. Yap yap gene kirleniyor. Çok eziyet etme kendine

M maviduvar1 ne tuhaf hayat ben evden bikmisim sen ozluyorsun... yok canim cok kizmadim yawas yawas ofkemi kontrol etmeyi ogreniyorum.. ama surekli soylenip duruyorum sinirbozucu bi anne olacagim aklimin uvundan gecmezdi..

hawar oglum 18 aylik, aslinda cok erken kalkardi wabahlari ama bu hafta hep 9.30-10.00 gibi kalkti oyle olunca ikindiden sonra anca uykusu geliyor uyutsam gece hic uyumaz uyutmasam aksam 7-8 oldumu aglaya aglaya uyuyor kendi kendine bu ara uykusunu nasil bi duzene sokacagim bilrmiyorum.. senin kizin gunfuz uyumasi iyi olur canim hem sana hem ona bi dinlenme molasi olur..

Kahvaltimizi yaptik simdi oglusu uyutabilirsem super uyumazsa esimi zorla disari cikarsam biraz yurusek hava alsak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…