günaydın arkadaşlar
M
maviduvar1
eğer sevdiğim insanlar ile berabersem benim için gündüz akşam pek fark etmiyor , ama çok tanımadığım, gereksiz konuşan yada dedikodu yapan insanlarsa çekilmez bir hal alıyor o oturmalar
osge1989
canım hoş geldin ne güzel bak başlamışsın dikkat etmeye, utanacak bir şey yok gülüm çok oluyor hepimiz bu defa çok iyi olacak diyoruz ama 1 gün sonra bırakabiliyoruz bu birazda psikolojik bir durum sanırım, önemli olmak yeniden başlıybilmek
ebruli1820
canım bu gün dolu dolu bir gün geçir oğlunla, akşamki kek olmasaymış menün iyi aslında
seher60
hayırlı tezkereler kardeşine
lajoba
senin oğlan kaç yaşında yada kaç aylık canım, eğer çok küçük bırakma gündüz uykusunu bide tabi gündüz kaç saat ve hangi saatlerde uyuduğu da önemli, benim büyük kızım 3,5 yaşında hala gündüz uyuyor yazın uymuyordu bide bebek yeni olmuştu, ama ekimden beri tekrar gündüz uyuyor ama sabah geç kalkarsa yada gündüz uykusunu 4 ten sonra uyursa o akşam biz yatana kadar yatmıyor, ama gündüz uymazsa da çok huysuz oluyor
areser
hafta sonu kaçamağında galiba
@Hkmt_Krkya01 ne güzel anne yakın gidip geliyordun biz yazdan yaza anca görüşüyoruz
N
nelson
nerelerdesin,
hadeka
sende bu hafta uğramadın
ben bu gün kendime i,zin verdim abartılı bir kahvaltı yaptım, bide ne zamandır canımın çektiği kalorili bir yemek var onuda yapıp yerim, yarın tam gaz devam ederim umarım