Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

lajoba ben evde Olmayı seviyorum. Sabah 10:30 gibi gittiler. Sofrayı topladım. Evi toparladım biraz. Namaz kıldım. Şimdi de kahvem elimde kitap okuyorum. Ve hiç sıkılmam. Eskiden bazen komşularıma giderdim. Şimdi onu da yapmıyorum artık. Spor yaparım az sonra sonra duş. Sonra da mutfağa girerim. O zaman da gelirler inşallah.
Hafta içi hp dılarda olduğum için hafta sonu evde onayı ve kendime vakit ayırmayı seviyorum.

Yarın Pazartesi (Sabahtan iki günlük yemeklerimi yaptım.Ogluşla etkinlik yaptık akşma dogru bir baş ağrısı ve az önce geçti.Ogluşu yıkadım yoruldu zaten 22:45 uyudu :))Sizleri özledim .geçmişe bakıp geliyorum canlar
Bugün
Sabah: çeyrek simit ,1 dl kaşar ve peynir ,2 zeytin,2 banım pekmez,çay
Ögle:2 poça,1 dl kek,Türk kahvesi
Akşam:1 tabak kuru fasulye,2 dl çok tahılı ekmek,Turşu,turp
Ara:yarım portal ,1 mandalina şimdi yeşilçayımı içicem

Selam kizlar
M maviduvar1 m valka ben bekarken calisirken okuldayken de sevmezdim evde kalmayi hala sevmiyorum ama teksem dinlenmek kafa dinlemek icin evde kalabilirim.. sen h.sonlari evde tadini cikar canim butun hafta zaten calisiyorsun tatlim

ebruli1820 canum menun fazla hamurisili olmus simit, puaca, kek, ekmek... yarin telafi edersin ins.. ama benim menumde seninkinden farksiz yazmiycaktim ama yazayim barii..

Mrnum gelsin

Sabah.... 1 tahinli corek, sekersiz cay, 1 tatli kasigi cikolata, domates, salatalik, 1 dlm keci peyniri, 1 zeytin
Aksam.... 1 simit, 1 bardak meyvesuyu

merhaba arkadaşlar

ebruli1820 menünü beğendim, oh yemeklerde yapılmış
ben bu gün ödülün dibine vurdum, yarım artık kaç kilo artı çıkarım bilmiyorum ama acayip rahatsız oldum hem rahatsız oldum hem yedim gözüm aç demek

umarım yarın kaldığım yerden devam edebilirim
herkese iyi geceler

Lajobam çok gözüküyor evet ama yedigim şu incecik ekmeklerle banamıyorum bile yemegeVe tüm gün oglumla koşturr markete git çm bm ev işi acıktım sanırım.Yarında poça koymultum yanıma ama sen kızma şimdi buzluga atıcam sandiviç yada tost yapıcam yada evde yiyip ççıkıcam sözAy kuzucuk kaşla göz arasında neler yapmışBiz uyuyana kadar etkinlik yaptık hadi anne sıkıldım etkinlik diye bagırıyor

Papatyam bende öyle oldum.Eşime dışarı çıkartmadıgında surat yapardım.Ama çalışınca pijamalarımla evde işte yapsam evimde olmak istiyorum özlüüyorum valla
Hawarım sabah güzel bir rakam gördüm .Önemli olan akşam yemegi ve sonrası.Ama ayçanın sabahı ççok az 1 dl ekmek ve peynir çok acıkıyorum ögle yemegine kadar.Eşimin dogum günü geldi ben yerimde sayıyorum

Btlkbra,ayşe ,neelll,hiko ... kızlar nasıl herkes?İyi geceler hepinize

Ewimdeyim...
İki makine cm yikadim astim. Oturma odasinin prrdesinu yikamak istiiorm. Suan dusuncede.
Hava super ,)
Kilomu bilmiyormm ama yedimde yedimmmm. Malesef duramadim, hele o asureye ahh ahhh..
Eve getirmeyi unutmusum. Uzuldum ama napimm
Tartilinca yazarim.

merhaba arkadaşlar umarım iyi bir hafta olurr
biz uyandık sabah dr gittik ordan okula uğradık raporumu verdim, arkadaşları gördüm, müdürümle konuştum, durumu anlattım alabildiğim yere kadar rapor alacam sonrada başlayacam artık

bu gün 1 kilo artı ile başladım güne buda dünkü yemeden sonra normal artık 2-3 gün eski kiloya gelmek için uğraşacağım , bu hafta çok iyi bir rakam göremiyecegim galiba

wisdom01 canım birşey olmaz eve getirsen daha çok yiyecektin
ebruli1820 ne güzel etkinlikler yapılmış biz de eskiden kızımla çok yapardık ama şimdi pek yapamıyoruz
lajoba 18 ay erken canım gündüz uykusundan kesmek için bence sen sabah erken uyandır, öğlen uykusuna da erken yatır akşamda çok geç saate kadar kalmaz

Sağol hawarım çalışınca özlüyor insan.Bencede iznini uzatabildiğin kadar uzat.Akşam az yemek ve ara yapmamak vücuduma iyi geliyor ama bana çok zıt bişi
Arkadaşım bursadan diyet bilekligi almış tok tutan taşlarmış

Selam kizlar
hawar cim haklisin cok kucuk ama benimde isime geliyo biraz gec kalkmak ne yalan soyliyim ama bugun zorlada olsa uyuttum ogle uykusuna 14.30 gibi uyandiririm artik.. gunler kisa olunca tum duzenimiz bozuldu ama bu hafta bu ise bi el atip duzenliycem.. senin kizcrlerin nasillar buyuk krese alismistir iyice, kucugun nasil kac aylik oldu bandaj hala kullaniyormusunuz? Haftadonunun bu yonunu sevmiyorum biraz fazla kacirinca tum h.ici eski kilona donmek icin ugrasiyorsun ben hic bilmiyorum kac kilo oldum ama artidayim eminim..

ebruli1820 sekerparem aksama dengelersin canim oooo bi de spor yaparsan sekerpareden eser kalmaz..

wisdom01 kolay gelsin canim burdada hava gunesli ama soguk bende hemen nevresimleri yikadim astim balkona, perde yikamak benimde bu ara dusuncelerimde.. tartil bakalim canim kac oldun acep 69 lardaysan super

Kizlar oglus uyurken yemegimi koyayim aksama nohut pisirecegim ins pazartesi temizligimi de yaptim aksamda utu yapabilirsem benden iyisi yok

merhaba kızlar
sabahtan çok yoğundum. ancak odama gelip bilgisayarımı açabildim. inşallah herkes iyidir.
ben son gaz yemeye devam. nasıl toparlarım bilmiyorum.

ebruli1820 hep kuru yemek mideyide zorluyor canım, ama akşam dengele sporda yaparsan süper
lajoba aslında haklısın insan sabah yatakta sıcacık uymak istiyor, o zaman uyutmuya bilirsin yada bu gün yaptığın gibi öğlen erken yatıracan erken kaldıracaksın sen bir düzen verirsin canım
benim kızlar iyiidr ama 1aydır öksürükleri geçmedi, büyük çoktan alıştı seviyor okulu kursuda seviyor bu hafta sonu eşim yoktu bende götüremedim, üzüldü, küçük 9 gün sonra 8 ayı bitirecek oda bayağı hareketli bandajı çıkaralı 1,5 ay oldu, haftaya bir daha dr götürmeyi düşünüyorum bakalım umarım hayırlı haberler verir dr bize

M maviduvar1 canım toparlarsın sen ben sana güveniyorum sen iradelisin 2 gün akşamı hafif kapattın mı toparlarsın
wisdom01 tartı ne dedi, 69 lardaysan birşey olmaz

diğer kızlar B Btlkubra , osge1989 , N nelson , hadeka , zuzu08 unuttuğum varsa kusura bakmayın nerelerdesiniz kızlar

70.5 i gordummm.
+1.100gr gelmis. ;(
Dövmek istioruummm kendimi..
Aksami semizotu rota salatasiyla kapattim, yarim dilim kepek ekmegi yedim.
Simdide 1brdk sekersiz cay , 3tane tahinli kurabiyeee

Slm kizlarr nasilsiniz reql oldum gunler sonra ve cok karnim agriyi kivraniyorum resmen bugun temizlik yaptim sonra kizi uyuttum komsuya indim geldim kiz uyandi marlete gittik geldik yemek yap kocise ve koza pasta yap derken kv geldi onunla oturduk esim geldo yemek ye simdi kizi salliyorum kizlar persembe gunune pedegogdan randevu aldin kizimla ilgili kizim tam anlamiyla konusamiyo o yuzden cok hircin istedigi seyi bilemezsem kafasina vuruyo agliyo onun hakkinda fikir almak icin gidicem hayirlisi menumu yaziyim
sabah
tost
oglen
4 kasik corba
3 ad cicek dolmasi
ara
4 burcak biskuvi
aksam
1.5 karniyarik
3 lt su
bacak basen popo haraketleri yaptim

merhaba arkadaşlar
wisdom01 canım bende artı 1 kilodayım veririz güzelim 2 gün dişimizi sıksak gider
B Btlkubra yoğun bir gün geçirmişsin, kızın kaç yaşında ki konuşmuyor, iyi yapmışsın pedagogdan randevu almakla

menümü de yazayım

sabah 2 dilim tam buğday, salatalık, domates, 1 yumurta, 7-8 zeytin, 1 yk tulum peyniri

ara 1 ayva, 1 elma 1 bardak kefir ( bunları ara ara yedim )

akşam 2 kıymalı biber dolması, 1 kase dövme çorbası, bolca salata

2 lt su, bolca çay
3 mil lesli , şimdi kahve içmeyi düşünüyorum ama içmiye bilirim

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Dun aksam kizim ateslndi sabaha atesi dusmustu okula gondrdim surubunu verip ama orda yine ckmis gidip aldik dr goturduk sogukalginligi olmus
Papatyacm kilo korumak zayiflamktn daha zor cunku zayiflarkn bi moda giriyon ve bi rakamigormek icin mucadele ediyon ama korurkn seytan kulagina fisildiyo nasilsa zayidsin ye bi kereden bisey olmaz diye ama yemeye bir basladin mi devami geliyo ben basaramamiatim kilo korumayi ama sen yapma caniknokadar emegini bosa atma
Hawarcim ahh o oksuruk yok mi benim buyuk kzin kronik zaten butun kis oksuruyor
bu arada cabuk gelen kilo cabuk gider canim.hafta ici toparlarsin
btlkubra cnm menunu begendim bir gune ne cok sey sigdirmissin ben sozde bugun evi silip supurcektim bi supurgd tutabildim zar zor
kizin icin de kimi cocuk gec konusur canim benim kizim da aslinda cok erkn konusmadi ama okula gidince cok farketti mesela sen de kres olmasa da yasina uygun bi kursa goturup yazin parka goturup cocuklarin icine sokarsan faydasini gorursun
hkmetcim sen istedin mi kus gibi yer yine verirsin canim 1 haftani alir uzme kendini
diger citir anneler sizlerden ne haber

Hadi bismillah menum
sabah
1 dlm ekmek
kk peynir
3 zeytin ceviz
2 catal cemen
1 mandalina
1 h.yumurta
Cay
ara
turk kahvesi
2 bitter
aksam
1 tabak patlican salatasi
1 dlm cavdar
2 catal makarnadan aldm
sonra 1 kasik nutella yedim
1.5 lt su

Havarcim kizim tam 2 yasinda cok haraketli cok sabirsiz anlatmak istedigi sey cok ama anlatamiyo benim asil gitme sebebim ben nasil davranmaliyimki hircinlasip aglamasin mesela kizim elmami istiyosun diyorum duruyo agzini kipirdatiyo elma dicek gibi oluyo soliyemiyo sadece hihi diyo o yuzden gidicem bakalim ne dicek
ozgecim haklisin aslinda bi arastiriyim bu durumu ben

Merhaba kızlar bugün hayatımın en zor günlerinden birini yaşadım. Işle alakalı. Çok zor durumdayım. Önümde iki Seçenek var. ne yapacağımı bilmiyorum.

Papatyacm hkkinda hayirlisi olur ins.dua edelim hayirlisi olsun anlatmak istersen ustu kapali da fikir alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…