merhaba arkadaşlar
ebruli1820
canım benim kızımda bazen yiyor bazende hiç ağzına koymaz benimki de süt düşkünü günde 1 lt içer ama oda kansızlık yapıyor, geçen ay küçüğün kontrolü vardı, dr ek gıda için bir kitp verdi benim kız gelip gelip anne oku diyor bende okuyorum onu okuyunca pırasa falan yedi, bende arada ekliyorum işte herşeyden yemli yazıyor şöyle yazıyor böyle yazıyor diye, ama ben çok zorlamıyorum ösge anlatmış ya ters tepebilir, bence sen onun yanında yerken aman çok güzelmiş çok lezzetliymiş diye özendir
osge1989
geçmiş olsun kızına umarım çabucak iyileşir, yarında işlerini bitirirsin, bende yarın temizlik yapmalıyım
B
Btlkubra
canım 2 yaş çok geç değil benim kide 2 yaşında başladı konuşmaya, şimdi susmuyor, benim kız kardeşimin kızı 9 ay küçük benimkinde biz yazın bir araya geldik bu konuşuyor bayağı bizimkinde 15-20 kelime anca var, onun yanında ona inat konuşmaya başladı ya
, bildiğim kadarıyla hani o bişey istiyorya diyelim su istiyor, sen onunn yerine su deme sabırla bekle bazen göstermek işlerine geliyor konıuşmaktan daha rahat, tabi en iyisini pedegog bilir, gidip gelince aktar bize dediklerini