Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdior inşallah hafta sonu cok yogun oluyoruz kurslar cocukların ödevleri pazar market alışverişi derken pek giremiyorum sadece yazdıklarınızı okudum bugun ku menüm

Sabah : sandviç ekmegine kasarlı tost, sekersiz cay

Öğlen : 6 tane Çiğ köfte marulla birlikte

Ara : bir avuç kuru yemiş

Aksam : 1 tabak kabuska yemeği, 2 dilim ekmek, 1 kase yogurt

Yüzümü egerek geldim ve akıllandım.Akşam bütün gece migde bulanrısından uyuyamadım.Yemek degil ama tatlı yedim iş yerinde habire bişi dagıtıyorlar ve koca kutular önümde duruyor pofffAma 1 tane yiyebilirdim yok olmaz migdem bulanana kadar dimi.Eve gelince çay keyfi yaptım bisküvü ile ve eşimin oglumun canı boza istedi.Bu saatte dokunur bana dedim hadi hadi ısrarVe salep içtim ama migdem berbattı.Korkudan tartılamadımBugün güzel ve şrademle daha da güzel olucak.perşembe cumartesi pazar dogumgünleri var yiyicem evet ama akşamda oldugu gibi(50 tam mekik ,50 oklava,2 durak önce inip yürümek)yersemde spor yapıcam yediklerimi yakmış olurum en azından.

Btlkbra :Eşimin tarafında da vardı ve 2 yaşından sonra birden çözüldü dili.Ama gitmekle iyi yapıyorsun bence!!!Menülerin güzel gidiyor ne güzel bir ara pilateste yapıyordun.Aslında akşam aynı saatte girip spor yapsak teşfik etsek?

Hikom verirsin canım ya yetrki iste kuş olup uçarsın yine:)Ablanın tariflerine bayılıyorum.Keşke kursunda birgün ziyaret edebilsemKevser ve gül ile aran iyidi telefonda görüşüyordun.Haberin var mı onlardan canım
?

Hawarım iki çocuk kusursuz diyet ve sporrrrrrrrrrr

Özgem seninle telefondan yazışıyoruz sürekli zaten

papatyam nazar degdi kesin.Ne güzel menü ve sporların devam ediyordun.Seçenek hangisi hayırlısı ise o olsun canım.

hadekammmm??????
lajobaaaaaaaaammm?

slm kızlar..

sizleri çok okumyamadım..

kafam felaket dağınık..
papatyam dururmun çok zor..

benim müdür . yard. işi olmayacak gibi.. yarın son gün ama ayarlayamadık daha.2-3 haftadır stres yaptı bende bu.. ve daha bir sürü şey..

bazen bu hayatı ben nasıl yaşıyorum ve nasıl ayakta duruyorum diye kendime şaşırıyorum..

bazen o kadar oluruna bırakıyorum ki yaşadıklarımı bilenler şaşırıyorlar bu halime..

karma karışık bir ruh halindeyim..

halen bir süpriz olup müd. yard.işi olacak gibi geliyor.. bendeki bu umut hiç bitmezmi yaa. umudum bitse yaşantıma devam edeceğim ama off.. dua edin kızlar.. ne hayırlısı ise o olsun..

ebruli1820 dediğin gibi yap canım yesen de spor yap bari yediklerini yakarsın böylece, hiç olmazsa üstüne kilo almazsın
bana gelince yemek vardı dün, evi de üstten topladım o yüzden kızım uyurken spor yaptım bu günde aynı şeyi yaptım, eşim yeni okulu yatılı yemek yapılıyor o yüzden öğlenleri orada yiyor, 2 günde kurs veriyor akşam 9 da geliyor o günlerde orada yiyor o yüzden yemek 2-3 gün gidiyor bu aralar, ama tabi kesesinden de gidiyor :)

N nelson hayırlısı olsun canım umarım senin için hangisi iyi ise o olur

Oh ne güzel eşler olmayınca çocuklarla insanın canı pek istemiyor.İstedigni yapıp ye gönlünce.Pırasa kapuska bamya özledim yaaaaa(Ama az da olsa yapıcam oglum bari laışkanlık kazansın.Geçen hafta zorla çenesini tutarak (babasına naz yapıyor)yedirdim.Çok agladı bir daha bu yemeketen verme demişti.Bu akşam ıspnak varNasıl yediricem bakalımİştede ıspanak vardı 10 ögün sebze koysunlar yerim valla

BUGÜN:
SABAH:2 dl çok tahıllı ekmekten tost
ögle:1 kase(çorba ve ıspanak)yogurt,1 dl ekmek
ikindi:1 k- kraker,1 portakal
akşam:çorba,ıspanak ve yogurt

2 fincan yeşilçay
spor yaparsam yazarım kızlar.

Menum
sabah
1 dilim cavdar
kk peynir
1 yumurta
2 catal lor
roka
acikcay
ara
3 kare bitter yarim avuc beyaz leblebi 10 badem
bunlari ara ara yedim
aksam
3 y.k pilav
4 y.k etlikurufasulye
1 kse yogurt
2 lt su
simdi sade turk kahvesi

Kizim atesli diye bugun okula gondermedim kucugude yikadim doyurdum 2.5 saat uyudu balkonlari ve camlarini sildim yemegimi yaptim birazdsn da utulerimi yaparim yarin da selin iyi olir okula giderse evi siler supururum
papatyacim Allah yardimcin olsun zor bi karar vicdanin ne diyosa onu yap kisilerden etkilenmek yerine hakedene verirsin illaki birinden biri uzulucek ama bu senin sucun degil
ebrucum hepimiz isteriz cocuklarimiz saglikli beslensin sebzesini meyvesini etini yesin keske de yeseler ama kanatimce zorlamak daha da sogutuyor ben 7 8 yaslarimdaydim bak hic unutmam misafir vardi annem bi taraftan misafir kadin bitaraftan tutup zorla yedirdiler ve kac yil boyunca ispanagin goruntusune adina dahi tahammulum yoktu evlendikten sonra dusun bak kv tattim ve begendim yenebilir birseymis ya dedim bunun gibi birkac sebzeyi de evlenince yemege basladim ve severekte yapiyorum
belki decoglun eti daha sever olur sebzeyide cok sevmez ama yer yani
araser cnm sen nasilsin dedigin gibi hafta sonlari kosturmaca oluyor biz birde bahceye gidersek eve pert bi halde donuyorym sabahtan aksama kadar orda yemek bulasik zamn geciyo ayakta
nelson cnm hakkinda hayirlisi olur ins tabi ki insan mudur yrd olmak ister ama hakkinda hayirlimi degil mi bilemezsin o yuzden akisinabirak bu son sansin da degildir sanirim simdi olmazsa ilerdd olur
ins olur ve mutlu olursun olmazsa da uzulme varmis bi hayir de canim
hawarcim benim esim de genelde aksamustu dukkanda yiyor ablasi cok guzel yemek yapiyir onlara orda o yuzden yemek skntim cok olmuyor haftanin 7 gunu full yemek yapmiyorum

merhaba arkadaşlar
ebruli1820 canım benim kızımda bazen yiyor bazende hiç ağzına koymaz benimki de süt düşkünü günde 1 lt içer ama oda kansızlık yapıyor, geçen ay küçüğün kontrolü vardı, dr ek gıda için bir kitp verdi benim kız gelip gelip anne oku diyor bende okuyorum onu okuyunca pırasa falan yedi, bende arada ekliyorum işte herşeyden yemli yazıyor şöyle yazıyor böyle yazıyor diye, ama ben çok zorlamıyorum ösge anlatmış ya ters tepebilir, bence sen onun yanında yerken aman çok güzelmiş çok lezzetliymiş diye özendir

osge1989 geçmiş olsun kızına umarım çabucak iyileşir, yarında işlerini bitirirsin, bende yarın temizlik yapmalıyım
B Btlkubra canım 2 yaş çok geç değil benim kide 2 yaşında başladı konuşmaya, şimdi susmuyor, benim kız kardeşimin kızı 9 ay küçük benimkinde biz yazın bir araya geldik bu konuşuyor bayağı bizimkinde 15-20 kelime anca var, onun yanında ona inat konuşmaya başladı ya , bildiğim kadarıyla hani o bişey istiyorya diyelim su istiyor, sen onunn yerine su deme sabırla bekle bazen göstermek işlerine geliyor konıuşmaktan daha rahat, tabi en iyisini pedegog bilir, gidip gelince aktar bize dediklerini

osge1989 ve ebruli1820 menülerinizi beğendim kızlar

bende yazayım
sabah 2 dilim tan buğday, 1,5 yumurta ( kızımın ki kalınca onuda yedim) salatalık, domates, 5 zeytin, 1,5 yk tulum peyniri

öğlen 3 kıymalı dolma, 1,5 kase yoğurt
ara 1 ayva , yarım muz

akşam 1 kase mercimek çorbası, bolca salata,
2,5 lt su bolca şekersiz çay, papatya çayı 1 fincan
3 mil leslie

Kizlar, yorgunum yorgunnn..
Hem ruhen hem bedenen..
Bogazim agriyor, halsizlik ûsûmeee,, ve sacma sapan yemek yemeler.. braz once 3kurabiye yedim.

Menum

Sbh 3sigara boregi

Ogle 1elma,1portakal,1hurma

Ara 3sigara boregii

Aksam 3yemk kasigi patates tavasi, 1kase pirinc pilavi

Ara 3kurabiye

Ebru gundesin bir sarkisini yasiyorum.

Buuu aralar cook yorgunummm heep isyankarrr heep suskunummm...
Moralim berbat.. olumlama yapa yapa bunaldim.
Sorunlar cözülecek gibi degil. Anlatsam roman olur.
Detaya giremiorum. Dua edin bana neolur.

Yeşilçayımla 7 fındık yedim.Hiç bişi csnım çekmiyor şükür :))Yemek yaptım ilave çeşit olsun .Oglumla Aktivlte ve yine yarım saat sarktı.23:30 evi dağılan kağıtları topla çm aç duş al bu saat oldu.Savahları kalkamıyorum.06:50 kalkıp namaz kılıp yatmıycam .Sabdiviç tost hazırlarım rahatla hem uykum Açılır inş kalkabilirim.Misafşr vs yoksa 12 yatmam lazım .Oflunuda 22:00 uyutmam gerek (

Günaydın arkadaşlar
wisdom01 canım üzme kendini vardır elbet bir yolu, insanın morlai bozuk olunca daha bir hisseediyor yorgunluğunu, boş vaktin olunca dinlen oğlunu uyuttuğunda uyu

ebruli1820 saatler oturu yavaş yavaş, sıkma canını, bak ne güzel etkinlikler yapıyorsunuz oğlunla, uyanabilirsen aslında sabah erken kalmak çok iyi gün bereketli oluyor, ama malesef ben pek başaramıyorum

ben hala artıyım ya bundan sonra pazar yemiyeyim bari cuma, gerçi bu hafta sonu yatılı misafirim olacak büyük ihtimal umarım düzenim çok bozulmaz

Gunaydinn kizlarrr havarim ebrum ozgem haklisiniz konusmamasini sorun etmiyorum ama artik kendisi cok sinirleniyo ondan etkileniyorum bende
kizlar dun cok yogun bi gun gecirdin yine
sabah temizlik yaptim oglene kadar oglrn kizi uyuttum azcik utu yaptim tam oturcaktim tel caldi annem ariyo actim annemin arkadasi kubra biz soh etteyiz annen biraz fenalasti gelebilirmisin diye hemen gorumcemi aradim kizin yanina biraktim ben gittim annemi aldim eve getirdim yatti fln iyi oldu ablami cagirdim o annemin yaninda dururken ben eve geldim kizim uyanmis halasi asagi indirmis kvlere gittim kizimla kucuk gorumceme makarna yaptim az oturdum eve ciktim yemek yaptim esim geldi yemek yedi avm ye gittik geldik kizi uyuttum kahve ictik esimle veeeee oturabildim sonunda

BLTKBRA:Canım geçmiş olsun anneciğine.Tanisyonu var ki?OKurken ben yoruldum valla ne çok dolu geçmiş günün öyle.
HAWAR:Herşeyi deniyourz.Nadir acıktım der yada bizimle oturup yer.Sofrada yemegim buz oluyordu ve sinirden ne yedigimi anlamıyordum.Şimdi oturuyor bazen yiyor bazen yemiyor.Ben eşimle sakince yiyip sonra telden yada pcden bişiler açıp hemde sürekli konuşarak sırf yemek için yiyiyor.Şu sıralarda süper kahraman olmazsın dişlerin çok güçsüz hahahaaaaa gülüyoruz eşimle bakk anne ham diyor yiyiyorYemek zamanı işkance bana yarım saat sürüyor bebekliginden beri böyleyiz.İkinci olursa 4 aylıkken vericem eline kuruekmeği kimseyide karıştırmıycamMenün güzel yine tebrik ederim canım seni

HİKOM:Oluyor bazen böyle can sıkıntıları.İnş çözülemeyecek gibi birşey degildir.

Sabah artıydım kimbilir dün kaçtım(Yarınve p.tesiye kadar hep dogum günü pasta poça ...........................................(((

Kizlar, bogazimda agri duruyor. Yarin oglusla arkadasima gidicez. İns yarina iyilesirim. Uzun zamandr annemden baska bir yere ggitmiyordum.
Halsizlik varla yok arasi.
Hawarimm kendim icin en gusel sey uyumak size bakmak,, haricinde biseler yiyorum. Bu da cansıkıci yedikce kilo aliyorum.
Ebruş zamanla duzelecek bise ama ben o zamanda çökmezsem. Bakalim ..

Kızlar nasılsınız? Geçmişi okuyamadım inşallah iyisinizdir,benim büyük oğlan su çiçeği çıkardı küçük hastaydı şimdi öksürük dışında iyi gibi.Büyük oğlumun ağzında beyaz yara çıkmış bi de yemiyo bişi=(Bende haftasonundan beri griptim bugün hapşırmadım daha =) Yani özetle biz hastayız cuma bildirim de yapamadım,ama iyi gidiyor hedefi 56 ya çektim bu arada,uzun oldu biraz kusura bakmayın bi de belim 70 cm en azından 65 olsun istiyorum,sopa hareketine başladım iki gündür önerebileceğiniz başka hareket var mı ?

Ayşecim geçmiş olsun hepinize.Oglunun agzındaki yara için ilaç var eczanede.Oklava çok güzel bende ara ara yaparım ama mekigide oklavayı düzenli ve artırarark yapmakta canım.
Hikom yıpratma kendini!!!!!

Eşim salı günü için ameliyat günü almışEve gidince yeni nevresim takımımı yıkaıp ütüleyeyim.Ayy telaş stres şimdiden bastı benim.Sevdiceğim hassas zaten oda bir panik olucak benim sakin durmam lazım.İzin verirlerse ilk günü ben olucam yanında.Akşama kv gelir ben oglumla evde olurum .Gelen giden pofffffffffffffffffff şimdiden daral geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…