Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canım kaçırdım ne a
canım kaçırdım kusura bakma ne ameliyatı olcak eşin geçmiş olsun

B Btlkubra yoğun bir gün geçirmişsin, annene de geçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur
@aysekayra size de geçmiş olsun ailecek perişan olmuşsunuz baksana, spor içinde spor görsel paylaşımlar bölümü var kk da or da eminim bir şeyler bulabilirsin
wisdom01 canım üzme kendini zamanla olacaksa sende yıpratma kendini, olan sana olur
@ebrüli1820 canım safra kesesi mi, yanlış hatırlamıyorsam birşeyler var demiştin, şimdiden geçmniş olsun umarım çabucak atlatır, sana da kolay gelsin, daralmakta haklısun

Selam kizlar
Yorgunluk halsizlik sirt bel ve boyun agrisi.. ama kendimi birakmiyorum evi supur sil yemek yap oglusla ilgilen vakit bi anda geciyor aksam erken yatip dinleneyim diyorum onuda yapamiyorum erken yatinca sanki bosa zaman harciyomusum gibi geliyor.. neyse Rabbim dermansiz dert vermesin.. diyet ne alemde derseniz dun menu paylasmadim cok karisikti bugun ins paylasirim, artidayim sanirim cuma gorecez bakalim..

ebruli1820 canim gecmis olsun, sen sakin ol ins kolaylikla atlatirsiniz bu sureci.. benim esimde ben 7 aylik hamileyken safra kesesinden amelyat olmustu aniden ve kv ler falan da yoktu yanimizda cok zor olmustu bizim icin kimsesiz olunca.. ama senin annen kv var yardimci olurlar sana..
wisdom01 canim ayni yorgunluk halsizlik bendede var ama cocuk olunca kendimizi birakma sansimiz yok o uyuyunca uyu dinlen sende.. diger sorunlar icinde uzme kendini zamanla hallolacak seyler icin kendini harap etme
@aysekayra cok gecmis olsun canim hepinize
B Btlkubra canim annecine gecmis olsun, baya yigun gecmis gunun masallah, pedagog iyi fikir canim konusamama ve sinir harplerini bizde yasiyoruz simdiden ne diycek merak ettim, bende gitmek istiyorum ama esim hep engel
hawar menun yine guzel masallah sana iki cocuga ragmen kacamaksiz
M maviduvar1 sizin isin en zor yanlarindan sanirim bu kadrolar.. Allah yardimcin olsun, haktan ayirmasin..
N nelson istedigin is oldu muuu? Hayirlisi olsun canim hakkinda simdi olmasa bile gunun birinde bakarsin yine bi firsat cikar karsina o yuzden olmazsa uzulme, olursa simdiden tebrik ederim

Kizlar butun gun ev isi yaptim dip temel heryeeim agriyor koltuga uzandim kaldim arada komsum ugradi bi kahve ictik onun disinda hic oturmadim yorgunum ama evim temiz
Aysekyra gecmis olsun canim
ebrucum Allah yardimcin olsun gelir gecer merak etme temizligi geleni gideni dusunup stres olma olmadi kv gelsin yardimci olsun ya da annen esin iyi olunca yine yaparsin isini simdiden cok gecmis olsun esine
btlkibra sen bunlari birgun icindemi yasadinhizina yetisilmiyo ben bukadar kosturcm aksama gelip eve yatarim bidaha da kalkamam sen ustune yemegini yapmissin hamaratlik baska bisi tabi
hikmetim silkelen bakim mis gibi esin yuvan oglun var sagliginiz yerinde cok sukur gerisi de olur git arkadasina kafayi dagit depresif moda girmek yok
hawarcm haftada sadece 1 gun odul yapmk gerek yoksa topaelmk zor oluyo yatili misafir yakinsa sorun olmaz yardimci olurda biraz uzaksa iki cocukla kolay gelsin tatlim

Menum
sabah
1 dlm cvdar
1 h.yumurta
kk peynir
2 zeytin 10 badem
roka
cay
ara
Sade khve
2 bitter
2 hanimeller kurabiye
aksam
1 kucuk kase mercimek corbasi
1 tabak makarna
1 kase yogurt
1lt su bugun su icmedim malesef

lajoba annelerin pek hastalanmaya hakkı yok canım, yada keyfine göre takılmaya, o yüzden hepimize kolay gelsin
M maviduvar1 da uğramıyor 2 gündür sanırım yoğun

ben 2 gündür iş falan yapmıyorum öyle üsten topluyorum siliyorum, ama yarın iyi bir temizlik yapmam lazım, hafta sonu yatılı misafirlerim olacak bide eşim diyor diş hediği yapalım , onuda cumartesi yaparsak hazırlık yapmak lazım, cumada kızımın okulunun kermesi varmış elime bir liste verdiler seçip birini yapın diye , yarın akşamda onu yapmam lazım, eşimde bu hafta hep 9 da gelecek ondan sonra yapabilirsem iyi bende yoğun olacam galiba

menümü de yazayım
sabah 2 dilim tam buğday, 1,5 kk peynir, 5 zeytin, 1 yumurtanın beyazı,( rafadan yapmıştım sarısını ufaklığa yedirdim beyazını ben yedim ) domates ,salatalık, dereotu
öğlen 1 kase mercimek çorbası, 2yk etli arpa şehriye pilavı, 1 bardak kefir
ara 1 armut, 1 mandalina
akşam 1 kase mercimek çorbası, yoğurtlu karnıbahar

3 lt su, bolca çay
3 mil leslie , 20 dk karın ve yanlar için hareket

Bugün
Sabah:çok tahılı 2 dl ekmekten tost
Ögle:1küçük kase çorba,2 köfte,göbek salata,3 yk yogurt
Ikindi:2 halka tatlı (,1 ayran
Akşam:1dl ekmek,6 yk mantar

2 fincan yeşilçay
100 tam mekik

Oglumu uyutunca spor yapıcam.Göbegim yine yumuşadı.Ve pasif jimlastik faydalıynış onu anladım (

osge1989 canım sanada maşallah iyi temizlik yapıyorsun valla ben bu aralar pek üşeniyorum bide spor yapmak istiyorum temizlik yerine
ya aslında misafir dediğim kaynım ve oğlu kaynım geçen sene bu zamanlardı ayrıldı eşinden, önceleri burda çalışıyordu kendi evi vardı oğlunu alıyor hafta sonları, sonra evini kapattı ondan sonra bize gelmeye başladılar oğlunu alınca, ağustostan beridir de başka bir şehirde işe başladı 2-3 haftada bir anca geliyor oğlunu alıp bize, kızımda çok seviniyor onlar geliyor diye ama biraz yorucu oluyor, yemek çok seçiyorlar baba oğul , bide kaynım çoğu zaman uyuyor uyuyunca oğlanda bana kalıyor garibim akıllı bir çocuk allahtan

ödülü de aslında 1 gün yapıyorum canım pazar günü yaptım ama o kadar çok yemişim ki toparlanamadım hala, bu hafta eksi çıkarsam cumartesi zaten

İyi geceler kizlar
Menumu yazayim da kacayim oglusu uyuttum mutfagi toplayip yatcam hemen, esimde gec gelecekmis hala gelmedi aksam ufaktan bozustuk bazen onu bazen de kendimi anlamiyorum.. neyse menum gelsin

Sabah.... 2 dlm tam bugday ekmeginden keci peynirli tost, 1 bardak visne suyu
Ara.... 1 bardak visne suyu, 2-3 tane patates kuzartmasi
Aksam... 5 kadinbudu kofte, 1 kase kadar firinda patates, 2-3 firinda sogan, 1 bardak ayran

Gunaydin kizlar hepinize cok tesekkurederim annem daha iyi cok sukur annem kafasina takma bazi seyleri bu tarz fenaliklar yazamicak ama yapi meselesi demekki
dun butun gun evdeydim aksam esimle tartistik kizim uyumak istemedi agladi dun gece zordu benim icin ama gecti bugun pedegog a gidicem bakalim neler dicek bence oraya esimle gitmeliyiz ama ole seylere cok yanasmaz ben bi gisiyim gerekirse esimide zorla goturcem
havarim misafirlerin varmis Allah kolaylik versin canim
hikos bogazin nasil oldu
ozgecim valla gun icinde o kadar kosturdum aksam bide dizi izledim kitap okudum yattim beynim yoruluyo ama
kizlar 6 aydir hala ayni kilodayim aycaya yeniden basliyorum ve birakmicam hedefima ulasana kadar soz

günaydın arkadaşlar
ebruli1820 canım halka tatlılar olmasaymış iyyimiş gerçi öğlen yemişsin yakmışsındır
osge1989 canım menünün beğendim
lajoba seninde biraz patates fazla kaçmış gibi

ufaklık uyumadı bütün gece burnu tıkalıydı birazda sesi değişmiş gibi, sabah burnuda akıyordu enson gece 4,5 ta ağrı kesici verdim ondan sonra uyudu, kalktık kahvatı yaptık kızları yedirdim, ufaklığı uyuttum, şimdi büyügünün ödevi vardı onu yaptık birazda nota çalışalım dedim biraz çizgi film izlemek istedi bende bıraktım

M maviduvar1 nerelerdesin merek ettim umarım kötü bir şey yoktur

mrb arkadaşlar her gün sizi takip edip okuyorum ama yazamıyorum menümü. çok kötü kaçırdım zaten tam diyet fikrini oturtamadım evde olunca iyi düzenli giderim sandım ama bu kez de çalıştığım zaman yapamadığım şeyleri yapmaya başladım. evde diyet zor oluyor. illaki kafam bir şeylerle meşgul olmalı yoksa bir bakıyorum dolap başında bakınıyorum .Neyse hep mazeret sunan öğrenci gibiyim. Yarın tartı günü çok korkuyorum.Herkese kolay gelsin.

Sabah yine aynıydım ama cuma ya göre artıdayım.Bu akşamda eşimin dogum günü için yemege gidicez.Ben pazartesi kendi kendime bir porgrem bir rutin oturtucam.Belki burada menü paylaşmıycam yazıcam yinde size.Yeniyıl geldi sonra bir başmışız nisan sonra yaz ve yine aynı hal durumu.Göbegimin durumu hiç hoşuma gitmiyor ama bir çabamda yokAkşam oglumu uyuturklen uyuyakalmışız.Erken uyumak iyi geldi sanırım.Süslendim giyindim bugün eşim için.geçmişe bakıp geliyorum.

Kızlar hepiniz sormuşsunuz .Eşim salı sabahı safra kesesi ameliyatı olucak.Alıcaklar malesefRabbim başka hastalık vermesin ne diyelim.
Lajobam senin eşinin aldılar mı yoksa taşları mı aldılar?

Özgem ne güzel dip köşe yapmışsın temzliğini.Bende cuma akşamı yapıcam derinnnnnnnnnnnnn derinnnnnnnn .P.tesi akşamıda üstten bir geçerim salı günü gelen giden çok oluyor onların tarafta.Hazır kek kurabiye meyve suyu alışveriş yaparım pazar günü.

hawarım özgem lajobam menülerinizi begendim aferin kızçeler.....

Hawarımm benim oglanda bende aynı burnumuz bogazmız kurudu gece petidus verdim kendimde hap içtim.Sıcak bişiler içiyorum bol bol.Hastalanmazsak iyidir.İNŞALLAH ucundan döneriz hepimiz:)

btlkbram annen benim kafadan deseneYapı meselesi canım eşimizde değil!Ayça kaya mı ne olur bilmem ama 58i kırıp 55 e düşüp şimdi 57lerde olmak sinirimi bozuyor

Ebru benim esimin safrayi da aldilar ve cok cabuk iyilesti cok kolay atlatti.. dedigim gibi bude ben hamileydim karnim burnumda kv ler istanbula gitmisti gorumcem hasta diye gelemediler de amelyata, o yuzden biz cok zorlanmistik yalnizliktan dolayi ama onun haricinde ameliyati falan cok iyi gecmisti.. tek tavsiyem ameliyat sonrasi narkozun etkisindeyken nasilsin falan diye cok ustune gitmemen, narkizun etkisinde oldugu icin herseye sinir olmustu esim sonradan da ozur dileyip durmustu.. canim benim sen sakin ol esine destek ol, onun icin zaten stresli bi durum bi de sen stresini belli edip yukunu artirma.. benim babamin ve kp inde ayni donemlerde safrasi alindi inan esimde dahil hepsi su anda normal hayatlarina devam ediyor hic bi sıkıntı sorun yasamadan ve hepside cok kolay atlattilar.. Allah kolaylik versin canim, esininde dogum gunu kutlu olsun bugun eglenin doyasiya bosver diyeti falan..

Sağol lajobam desteğin içinEşim ananemden sonra böyle çok panik dün başım döndü agrı demiştim.Bugün 7 kere aradı başın nasıl temografi çektirelim vs.Şimdi agrısada söylemem zaten Nette okumuş çevreden de kötü şeyler duymuş 3 ay kimi ömür boyu yaglı et asitli yiyecek yemiyceksin demişler.Canı baya sıkkındı akşam.Bu akşam ilk kez kendi paramla şöyle etli (hatay sofrası zaten)söyleleyimde yesin garibimİlk kez eşimi dışarı çıkarmanın mutlulugunu yaşıyorumOgluşumda eglenir hem.Sağol canım dogum günü dileğin için.Sehraaaaa delüsü benim dogum günüm sanıp yazmış face

ebruli1820 canim esimin ameliyati o kadar acil ve ani olduki biz huc bisey arastiramamistik, ama nette her yazilan malesef dogru degil nasil ki biz bayanlarin hepumizin dogum hikayesi farkli kimimiz cok zor atlatiyoruz kimimiz cok sancili kimimizde cok rahat, ameliyatlarda boyle her bunyeye kisiye gore degisiyor.. esinde kendini psikolojik olarak cabuk iyilesecegine cok rahat atlatacagina adapte etsin kendini ins kolayca rahatca atlatirsiniz ikinizde bu donemi.. ne demek canim her zaman destek olamk icin burdayim/burdayiz..
bu arada esim su anda kola falan herseyi yer ucer hic bi sıkınti da yasamaz cok sukur ama ameliyattan sonra bi kac ay dikkat etmesi gerekiyor dr zaten bilgi verecektir size yiyecekleri ve yemeyecekleri konusunda

Menumu de yazip cikayim bari
Sabah... 2 dlm tandir ekmegi, 5-6 ince dlm peynir, 6 zeytin, domates, salatalik, 1/2 haslanmis yumurta, ihlamur
İkindi... 2.5 pankek, 1 tk cikolata, catalin ucuyla recel
Aksam bisey yemeyi dusunmuyorum zaten karnim feci sis ama olurda yersem yazarim yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…