- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.761
osge1989 çok iyi vermişsin canım tebrikler
areser 200 gr hiç birşey değil güzelim üzülme 1 gün dikkat etsen eksi görürsün
bende yapayım kilo bildirimimi
başlangıç : 76.8
geçen hafta : 67.7
bu hafta : 67.2
giden : 500
toplam giden : 9.6
hedef : 60
kızlar ben bu rakamı pazar sabahı görmüştüm, ama artık pazar günü nasıl yediysem bütün hafta aynı yere gelmel için uğraştım
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
lajoba :Amin canım cümlemizin huzuru daim olsun.Orucunu Allah kabul etsin.Kardeşlere kıyılmıyor tabi.Gece uyumamışsın
Özgem ne güzel çok iyi vermişsin.Gece kuşlarıydık sehramda katılırdı.Aleyküm selam söylerim canım.Çocuklarla olunca öyle oluyor bişi anlaşılmıyor ama olsun görüşmüş oldunuz en azından.
Hawarım sende vermişsin ne güzel canım hakediyosun sonuna kadar
Banucum tekrar aramızada dönmene çokkk sevindim
seher hayırlı cumalar sanada canım 400 gr vermişsin ne güzel
Araser olsun canım bende kilo verecegime 1.5 ayda 2 kilo aldımAma yaz yaklaşıyor versek kışın yazın rahatça dondurma yiyebiliriz
Btlkbraedogoga gittin mi canım?
Nell:Almamakta güzel bişi canım
Ne güzel herşeye yetebiliyorsun. Okurken yoruldum .Kocaman MaşallahSizi açalı epey oldu ama hep bir iş çıktı.Akşam çok güzeldi.Senelerdir ilk kez bir dogum günümüz huzurlu geçti!!!!Yeni yeni herşeyin tadına yeni yeni varıyorum.Küçüktüm evlendiğimde korkar ve her karışanıma tamam derdim.Büyüttüler beni sağolsunlar ama masum saf hep aglayan korkan ... yu da öldürdüler.Evimin tadını herşeyin tadını yeni çıkartıyorum.Çalışmanın verdigi en büyük katkı bu bana ............Akşam güzeldi yöresel et ve künefe yedim.Eşime ameliyat öncesi et ziyafeti çektirdimSabah 30 dk daha erken kalktıgım için çm as kahvaltı eşime sandiviç vs bi sürü işe yetişebiliyorum.Akşam oglum 22:30 zorlanmadan uyudu yavrum kendiliğinden masalı dinlerken hemde Sabah 1 kilo .artı ile uyandım.Ama sorun etmiyorum.Bu akşam temizlik günüm malum ama yarınada iş çıkışı arkadaşın oglunun dogum gününe gitmem lazım.Dahada kötü olmaktan korkuyorum.C.tesi akşam yada pazar gündüz mü yapsam .?????Salıya kadar yine batıcak poffff.P.tesi annemin dogum günü ama çalıştıgımız için pazar akşamı pasta alıp süpriz yapayım diyorum.H.sonum dolu yani..En iyisi bugün yapabildigim kadar yapayım.P.tesi akşamı da üstünden geçerim diyorum.Offff panik ben yaaaaaaaaaaaaaaaa Hasta olmamak için kuru öksürüge zencefilli bal, limonlu su ,bol çay,7 vitaminli kapsul,grip ilacı,bogaz pastili ve hatta antibiyotik bile içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?