Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

lajoba akşam menün iyi erken kapatmışsın
ebruli1820 canım eşinin doğum günü kutlu olsun, benim yengemin 20 yıldır yok safra kesesi bir arkadaşta geçen sene aldırdı, şimgi gayet iyi, lajoba nın dediği gibi 2-3 ay dikkat etmesi lazım sonra eski hayatına devam olumlu düşünsün ki olumlu olsun, tabi sende iyi düşün canım

menümü yazayım
sabah 2 dilim tam buğday, 1 yumurta 1,5 kk peynir 8 zeytin, domates salatalık, dereotu
öğlen 1 kase mercimek çorbası, 3 kıymalı dolma ( sonunda bitti ), yarım kase yoğurt
akşam 1 kase tarhana çorbası, bol salata

3 lt su bolca şekersiz çay
3 mil leslie

Migdem fena soda içtim.Eşim doyasıya et yedi.İlk kez hesap ödedim:)).Çm asıp yatıcam malum artık namazdan sonra yatmıyorum çok uykum var.Hepinize hayırlı geceler

Papatyanın canı sıkkınmış biraz.Toparlayınca ugrayacakmış

Kizlar iyi geceler
sabah kardesim aradi esi bu tarafa gelicekmis onun da izin gunu evdeysen geleyim diye bize gekdi o gelmeden kucugu asiya goturdum geldim hamur yogurdum borek yaptim iki kucuk cocukla biri aglar biri susar az cok konusabildik iste ama iyi oldu yegenimi gordum sevdim burdan bi baym bana gelmk istiyodu yarin icin anlasmistik ama esi disarda calisiyo plan degidmis yarin gelick pazartesi olurmu dedi ben de olur dedim ama haftasonuev dandini oluyo hem ev toplayip hem ikramlik hem utuleri nasil ypicm baklim Allh yardim eder ev temiz olsa gerisi kolay da temizlik cok vkit aliyo ustten yaprim ya da
Butun hfta dikkt ettimbugun persembe adet yine bozulmadi ve mamaciklar onume cikti hep kv gittik birde kardesim gidincd o da gozlme ypmis 1 kucuk parca yedim. Baklim yarina durum ne olacak
Ebrucum esinin d.g kutlu olsun nice mutlu huzurlu yillariniz olur ins
sehraya bnden slm sole ozledim deluyuu ya
menum kotu ama
12.00
1 gevrek
kk peynir
2 catal cemen
2 zeytin
cay
15.30
2 dilim borek
cay
16.30
2 kare bitter
2 dugme kurabiye
Turk khvesi
21.00
1 kucucuk parca gozleme
su 3 bardak ictim malesef

cay

İyi geceler kizlar
Saat olmus 3 ben yeni yatcam namaz kildim evi topladim cok sukur sabaha sadece camasir asip bulasik mak yerlestirmek kaldi..
Aksam guya erken kapatmistim ama plan bozuldu kardeslerim ogrenci evinde kaliyor, malum erkek evinde dogru duzgun yemek olmaz onlar geldi aksam yemege okey oynayalum sonrada dediler onlarla beraber yedim oglusun uykusu gelene kadar okeyi beklettik bende o zamana kadar gariplerim yesin diye biskuvili oasta yaptim ama okey oynarken nasi kaptirdiysam kendimi 3 dlm yemisim neyse kazanan takim benimki oldu da degdi napiyim ayda yilda bi okey keyfi yapmisiz kardeslerimde bu seferlik affettim kendimi yarin tartilinca cok fena arti cikacam ama olsun bakalim.. iyi geceler hepinize mutluluk huzur ask eksik olmasin yuvalarimizdan, gönlümüzden

kızlar merhaba.
buradan bir koptum tam koptum,ne olur kusura bakmayın.
bir ara hedefi tutturdum,şimdi az bir farkla yaklaşıp,uzaklaşıyorum.
motivasyonum yok ne diyete,ne spora bu ara.
inşallah herkes iyidir,bana gönül koyan da olmamıştır.
öpüyorum hepinizi.

Kizlar gunaydin hayirli cumalae
lajoba canim arada oluyor oyle ortama ayak uydurmak zorunda da kaliyorux ama muhim olan bunun arkasini getirmemk ve sporla ya da yarini az yiyerek dengelemek
banusultan canim motivasyon hepimizin zamn zamn dusuyor ben iki uc kere diyete baslyip biraktim umarim hedefd ulsarim bu sefer
seni yine sık gormek isteriz aramizda

Ve kilo bildirimim
baslangic 67
8 9gun tartildim 64.5
bu hafta 62.3
giden 2.2
hedef 50
Okadar cok ivir zivirla beslniyodum ki bi haftadikkat edince oln butun sislik gitti ve tabi ki basrolde su var su icmeyen biri su icmeye baslarsa kilo veriyor

Selam çıtırlar bu hafta pek katılamadım aranıza giden gelen cok oldu yorucu bir haftaydı menülerimde cok dikkat edemedim kilo bildirimim
Başlangıç :67.400
Gecen hafta : 66.700
Bu hafta : 66.900
Gelen : +200

Günaydın arkadaşlar
hepimiz akşamcıymışsınız , bizde öyle sayılır ufaklık iyice şifayı kaptı gece mızır mızır ağrı kesici verip uyuttum tam 5 kere burnunu açtım, yavrum çok huzursuzdu bütün gece
osge1989 , lajoba ne güzel kardeşleriniz gelmiş benimkiler çok uzakta ay zeten bizim aile çok dağınık herbirimiz bir yerdeyiz

banusultan , özlüyoruz canım arada uğra

ebruli1820 canım M maviduvar1 ya çok selam söyle iyi dileklerimiz onunla

osge1989 çok iyi vermişsin canım tebrikler
areser 200 gr hiç birşey değil güzelim üzülme 1 gün dikkat etsen eksi görürsün

bende yapayım kilo bildirimimi
başlangıç : 76.8
geçen hafta : 67.7
bu hafta : 67.2
giden : 500
toplam giden : 9.6
hedef : 60

kızlar ben bu rakamı pazar sabahı görmüştüm, ama artık pazar günü nasıl yediysem bütün hafta aynı yere gelmel için uğraştım

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Pazar gunu yemeseymişsin bi 500 daha verecekmişsin demek ki....boşver saglık olsun önümüzdeki hafta verirsin inşallah...

Merhaba kizlar
Dun gece size yazdiktan sonra uyuyacaktim sozde ama uyku tutmadi dizi falan izledim netten.. sonra baktim imsak daha girmemis en iyisi oruc tutayum dedim ceyrek tahinli corek yedim su ictim niyet ettim saat 5 e yaklasiyordu yattigimda, 8 de kalktim oglusa kahvalti yaptir, evi sil supur toz al, camasir as, bulasik mak. Yerlestir derken bu saat olmus yeni oturdum.. oglusu uyutuncada aksama pizza yapacagim ins onun malzemelerini hazirlarim isim biter ins ama yoruldum vallaa ya oruc oruc.. evin isi gucu hic bitmiyo daha carsamba gunu dip kose sildim supurmustum halbuki.. neyse saglik olsun bakalim

hawar cim benimde ailem baska sehirde ama kardeslerim unv yi burda okuyor ev tuttular ark falan onlar brni aramz sormazda ben kiyamiyorum iki lokma duzgun yemek yesinler istiyorum arada haftada bir yemek yapar gonderirim.. kizina cok gecmis olsun canim kimle konussam bebeklrri hasta Allah sifa versin cumlesine..

osge1989 maasallah canim cok gyzel vermissin bak biraz dikkat edince olmayacak sey degil motiven hic bozulmasin..

banusultan ozletme canim kendini menulerin falan cok iyiydi yine aktif olsan motiven de yerine gelir belki

M maviduvar1 sıkma canıni tatlim her nedense bilmiyorum ama.. hic bisey senden degerli degil

B Btlkubra canim gittin mi pedagoga, ne dedi

ebruli1820 aksaminiz guzel gecmis ya canim boyle hesap odemeye can kurban Allah mutlulugunuzu huzurunuzu hic bozmasin..

Bu arada ben bunlari yazana kadar oglani uyuttum simdi yemek malzemelerini hazirlayim da az dinleneyim bende

Sizi açalı epey oldu ama hep bir iş çıktı.Akşam çok güzeldi.Senelerdir ilk kez bir dogum günümüz huzurlu geçti!!!!Yeni yeni herşeyin tadına yeni yeni varıyorum.Küçüktüm evlendiğimde korkar ve her karışanıma tamam derdim.Büyüttüler beni sağolsunlar ama masum saf hep aglayan korkan ... yu da öldürdüler.Evimin tadını herşeyin tadını yeni çıkartıyorum.Çalışmanın verdigi en büyük katkı bu bana ............Akşam güzeldi yöresel et ve künefe yedim.Eşime ameliyat öncesi et ziyafeti çektirdimSabah 30 dk daha erken kalktıgım için çm as kahvaltı eşime sandiviç vs bi sürü işe yetişebiliyorum.Akşam oglum 22:30 zorlanmadan uyudu yavrum kendiliğinden masalı dinlerken hemdeSabah 1 kilo .artı ile uyandım.Ama sorun etmiyorum.Bu akşam temizlik günüm malum ama yarınada iş çıkışı arkadaşın oglunun dogum gününe gitmem lazım.Dahada kötü olmaktan korkuyorum.C.tesi akşam yada pazar gündüz mü yapsam .?????Salıya kadar yine batıcak poffff.P.tesi annemin dogum günü ama çalıştıgımız için pazar akşamı pasta alıp süpriz yapayım diyorum.H.sonum dolu yani..En iyisi bugün yapabildigim kadar yapayım.P.tesi akşamı da üstünden geçerim diyorum.Offff panik ben yaaaaaaaaaaaaaaaaHasta olmamak için kuru öksürüge zencefilli bal, limonlu su ,bol çay,7 vitaminli kapsul,grip ilacı,bogaz pastili ve hatta antibiyotik bile içtim

lajoba :Amin canım cümlemizin huzuru daim olsun.Orucunu Allah kabul etsin.Kardeşlere kıyılmıyor tabi.Gece uyumamışsın
Özgem ne güzel çok iyi vermişsin.Gece kuşlarıydık sehramda katılırdı.Aleyküm selam söylerim canım.Çocuklarla olunca öyle oluyor bişi anlaşılmıyor ama olsun görüşmüş oldunuz en azından.

Hawarım sende vermişsin ne güzel canım hakediyosun sonuna kadar
Banucum tekrar aramızada dönmene çokkk sevindim
seher hayırlı cumalar sanada canım 400 gr vermişsin ne güzel
Araser olsun canım bende kilo verecegime 1.5 ayda 2 kilo aldımAma yaz yaklaşıyor versek kışın yazın rahatça dondurma yiyebiliriz
Btlkbraedogoga gittin mi canım?

Nell:Almamakta güzel bişi canım

Ne güzel herşeye yetebiliyorsun. Okurken yoruldum .Kocaman Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…