Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Süpür toz al 2 kere çm as,yarın arkadaşın oğlu için bisküvî topları yap bişi anlamadım dinlenemedim bu Akşm .Oglumu uyutup duş aldım şimdi ballı zencefilli ıhlamur içiyorum.
Bugğn
Sabah :1 dl tahıllı ekmek,1 dl peynir,5 zeytin
Ara:1 mandalina
Ögle:1 kase(çorba,zeytinyağlı pırasa)Göbek salata,1dl ekmek
Akşam:1.5dl ekmek.1dl peynir,kahvaltı salçası,ıhlamur

Iyi gecelr citirlar yakinda tekrardan katilacam araniza kirkimiz ciksin gelen giden fasillari atlatayim sizi ozledim. rahatlayinca kilocuklarimin gitmesini saglamaliyim. Bir kac sayfa okudum kilo vermeyi agirdan aliyoruz sanki yanlis hatirlamiyorsam tabikii rakamlar cok degismemis gibi geldi. 58 ile baslayan maceram 71 ile sonlandi bu aralar 61-62 degisiyor kan hapinin kabizliklik ve siskinlikleri canimi sikiyor hedef once 55 sonra 50 insallah olur. Kizim zeynep yagmur'um bir aylik oldu sayilir abisi kiskanmiyor simdilik 3 yas partisini abi kutlamasi diye yaptik faydasi oldu gibi. Ben bunlari yazdim kim bu demezsiniz dimi unuttunuzmu yoksa.
Yeni gelenler olmus hosgelmisler.
Ebru..... esin icin gecmis olsun.
Pspatyanin cani neden sikilmis uzuldum.
Hasta olacak gibi hisseden arkadaslar adana mersin hatay lilarin kaynar ( lohusa icecegi) tarifini denesin hasta olmaktan kurtulurlar cok faydali cocuklara da icirin hatta. Hikmet yardimci ol sen biliyorsundur tarifi yararlarini benim acil uyumam lazim yada netten arastirin var iyi geceler.

gunaydin kizlar.. zorlu gecen gunlerimin icine grip faranjit ve regli eklendi. nenhaldeyim dusunun. tartilmadim ama 70kusurlerdeyim. diyet isini biraktim cunku ruhk yorcmsgun. hicbir seye yuregim kalmadi.
hayata herkese cok kirginim. siz haric
neyse bugun anneme gidicem.aksacmsmcm
ia donucem evime. oglus uyuyorken gidimde cantasini hazirlayim.
bu aralarr cok yorgun hikmet öpuyor sizii..

devkule hatirlamazmiyiz seni. gunler su akiyor. daha dun hamileym demistin
kaynari biliorm ama tam tarif bilmem.
ondan cok icme. feci kalorisi var. serbetinden gecen icememistim.

günaydın kızlar.
ben de özlemişim sizi.
spor için kendimi çok zorluyorum ama yok,bir yerden başlamalıyım,şikayet etmekle olmuyor.
pzt siden itibaren diye belirledim kafamda,en azından leslie yapayım.
kilo için olmasa da sağlık için spor şart.

Sabah birden fırlayınca yataktan baş dönmesi el titremsi fenaydım.15-20 dk yattım hafifledi.Eşim çok korktu ve 8 kere aradıŞmdi oglumu getşricek iş yerine.Burdan servisle arkadaşa gidicez.Ama dogum günü çocugu gece ateşlenmiş kız bir sürü hazırlık ve oglu heves etmiş iptal edemiyor.Gittim mi yatıcam valla.Bir tek benim oglan sağlam inş ona geçmezAkşama dinlenmek pijamalarımla keyif yapmak istiyprum.Ballaı zencefil yedim bütün gece.-500 ile uyandım kaldı 500 daha ama bugün yarın pastalar vs p.tesi full dikkat

Dev kulem zaman nasıl geçmiş bebiş büyümüş ve biz kala 10 aydır yerimizde sayıyoruz ne acı

Hikmetimi kim kırmışSen iyi olda ugramasanda olur

Merhaba kızlar
Bir haftadır öldüm öldüm dirildim. Ağlamaktan ağzım burnum yer değişyirdi sanki. Hayattan vazgeçtim kimi zamana. Herşeyin gerçekten bşr anlık olduğunu anladım.
Şimdi biraz toparladım sayılır. Hemen takıldığım topiklere yazdım birşeyler.

merhaba arkadaşlar
ebruli1820 çok yoğunsun canım, dünkü menün iyimiş
wisdom01 canım üzme kendini yorma beynini inan hayatta hiçbir şeye değmiyor,

Papatyam canım üzme kendini ne demek öyle hayattan vazgeçtim falan sen o yakışıklı oğlundan nasıl geçiyorsun , sakın ha yakışmıyor, işin çok stresli canım bilemem ne yaşadığını ama bende 7-8 sene önce çok stresli bir ortamda çalışmışsın hep derim orda çalışmak ömeümden 10 yıl gitmiştir diye , o tres bana kar kaldı ,
bak şimdi biraz iyi olmuşsun bir kaç güne daha iyi olursun eminim, dışarı çık sevdiğin birşeyler yap komedi filmine git mesela atıyorum ne seviyorsan artık

kızlar benim misafirler dışarı çıktı biraz, sabah kaktık kahvaltı börek falan yaptım yedik çıktık büyük kızı müzik kursuna bıraktık, küçüğü dr götürdük dr ilaç yazdı üst solunum yolu enfeksiyonu dedi, çok kötülerse getirin dedi , eşim beni eve bıraktı evdekileri alıp tiyatroya gittiler bende evi topladım biraz , diş buğdayı koydum kaynıyor yemek dünden var biraz yanına makarna koydum oda pişiyor çocuklar seviyor makarnayı, ufaklık uyuyor eli kulağında kalkar, ben bu gün kendime izin verdim istediğimi yiyorum ama abarttım şimdiden karnım şişti

müzik öğretmeni renklerle notaları öğretmeye çalışıyor bizimkide notalara başka isimler veriyor, bende öğrenir iyi olur diye onun verdiği isimleri söyletiyordum, örneğin do kırmızı, bizimki diyordu do anne, fa kardeş gibi öğretmeni kızdı biraz sadece renkleri öğretin diye :)

hawar çok teşekkür ederim ilgine. Şimdi çok daha iyiyim en azından beynim kaynamıyor. Artık az da olsa başka şeyler düşünebiliyorum.
Senin de kızına çok geçmiş oldun. Allah şifa versin inşallah

Banucumm ahh ahhh saldim bende iyice

Ebruş yarim kilo eksi uyanmaaak mii wayyy beeee. oglusuna da gecmuez ins.
Ben suan biras dha iyiyum ruh halim. Duzelirim ins.

Papatyaaaaaaaaaammmmmm
Dertliyiiiizzzz maleseffff,
Toparlanmamiz gerek ama nasilll

Haaru dogru diyosun, toparlanicam ins,

Ihlamurumu içip keyif yaparken size bakayım dedim.Ev berbat ben keyif yapmaya çalışıyorum.Tülleri attım makinaya.Yarına inşallah iyi olurumda temizliğimide yaparım.Sabah boğazlarımdan yiyemedim.4 te arkadaşımın ogğlunun dogum gününde yedim.Ve hep ıhlamurla dolduruyorum migdemiGEÇMİŞE BAKAYIM özledim sizi

İyi geceler kizlaaar
Ben iki gundur otucum ya ugrayamadim dun zaten hem oruc hem ev temizligi yemek derken nasil gecti anlamadim.. bugun de oglus 10.30 uyandi esim ilgilenmis bende yilllaaaaar sonra ilk defa 11.20 de kalktim wuuuu ozlrmisim oglrne kadar yatmayii ama erken kalkmak hrrseye ragmen candir gunun butun bereketi erken kalkmakta.. neyse kalktim onlara kahvalti hazirladim aksama yemek yaptim disari ciktik biraz dolastik oglusu parka goturduk aksam yemekten sonra kv ler aradi size geliyoruz diye mutfagi toplayip hemen bi kek yaptim banyo wc temizledim tekrardan vee hooop onlar geldi.. ayyy yoruldum valla butun bunlari yazinca neyse iste hrpinize kucak dolusu sevgileer
Bu arada +1100 ciktim dun tartildigimda ama hic takmiyorum kafama yine wc problemi yasiyorum ve bu ara gelen giden olunca gec saatlerde meyveydi kekti bi tane de olsa yiyorum

M maviduvar1 canim ailenle seninle ilgili bi sorun yoktur ins.. isle ilgiliyse bosver canim ya kendini uzdugune degmez..Allah dermansiz dert vermesin canim dua et tesbih cek ins ferahlarsin

devkule waayyy bee 10 ay oldu demek sen hamileyim diyeli daha dun gibi... Allah anali babali buyutdun canim evlatlarini gozun aydin.. kilolarini sen bizden once vereceksin deseneee hosgeldin tekrardan aramiza

ebruli1820 canim kolay gelsin aman dikkat et hastalanmaa

wisdom01 problem ne bilmiyorum ama uzme kendini tatlim herseyin bi cozumu vardir sen dua et Rabbime tevekkul et bak nasil duzeliyor hersey zamanla..

hawar gecmis olsun canim kizina..

Papatyacim sorunun isle ilgili sanirim umarim kisa zmnda tamamen atlatirsin bu skntili gunleri cok agladigina insn cok uzuldum kadinlar icin hayat yeterince zor zaten bir de boyle aglayip zor gunler gecirdiklerinde ben cok kotu oluyorum Rabbim yardimcin olsun canim

BU BİSKÜVİ VE ÖZELLİKLE HOŞ-BEŞ REKLAMLARINDAKİ KIZLARA GICIK OLDUM .BUNLAR DALGA MI GEÇİYOR YOKSA MİLLETİ SALAK MI SANIYOR.

merhaba arkadaşlar
misafirlerimi anca yolladım, çok yorgunum ufaklık uyumuyor ev kalabalık olunca çocuğun düzeni de bozuldu, birazda hasta ya iyice huysuzlandı

menümü yazıp kaçayım sonra fırsatım olursa geçmişide okurum
sabah 2 dilim çavdar, 1,5 kk peynir, 8 zeytin, domates, salatalık
ara 1 ayva, 1 portakal, 1 dilim börek ( bunları ara ara yedim )
akşam 1 kase tarhana çorbası, bolca salata
ara 2-3 kestane orta şekerli türkkahvesi

2 mil leslie , 2 lt su bolca şekersiz çay

Iyi geceler kizlar sabaha + 500 ile uyandim ama moral bozmk yok
hawarcim menulerine bakiyorym da ac kalmadan zayifliyorsun saglikli besleniyorsunne guzel
ben inan bu yediklerinjn yarisini yiyorum ama iste ciko ivir zivir olarak bu da kilo yapiyo halbuki mwyvemi vs yesem kilo almadan doyarak zayifliycm sen aksamlaei hafif kapatiyosun corba bol salata ya da sebze yemegi gibi sporda yapiyosun tabi istikrarini tekrar tebrik ederim
ben koca gun hic oturmadim saka gibi yari gunum disarda gecti eve sehpa aldim evdekileri bahceye goturmustuk eskimisti avmye gittik esime takim elbise bkmaya vs
sonra 4 gibi evdeydik islere bi giristik tam 10 bitti ben de bittim yarin burdan komsular gelcekte
yatmadan da muffin yaptim yarin oglen yerim aksama yemem artik yine su icmeye de calisurum cok yorgunum yarin erkn kalkicam hepinize ig canlar

Güne hiç beklemedigim bir rakamla uynadım. -600 yani gelen 1 kilonun 1.100 ü fazlası gitti valla hafta sonu.Poçalar pastlar yedşm ama erken yedim ondan sanırım.Dün 1dl ekmekle kahvaştı yaptım.Her yeri kaldırıp (mutfak dolapları kapılar hariç)derince temizledime evi hasta hasta.Akşam ezanında bitti duş alıp anneme gittim.Bugulama balık bol salata, 1 dl pasta ve 2 kurabiye çay içtim.Yaptıgım ıslak kekten bile yemedim.Ama eksi uyandım.Bu hafta regl haftam.Buna ragmen eksi çıkmak 55 i görmek istiyorum.Ameliyat stresi vs veririm sanırım.Geçmişe nakayım geliyorum özledim sizi.

merhaba kızlar
özgecim çok teşekkür ederim.
evet artık daha iyiyim. en azından artık ağlamıyorum.
bu sabah artıyla uyandım. ama zaten bekliyordum. dün akşam kestane yaptık çünkü.
sabah da eşimi ve oğlumu gönderince 40 dk kadar leslie yaptım. laptobu açmaya üşendim. zaten biliyorum hareketleri yaptım öyle kendi kendime. duşumu alıp çarşıya indim. kaş bıyık aldırıp işe geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…