- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.801
Özge kızım 17 aylık şu an ama yürümüyor. Çok hareketli hep emmek ya da kendisiyle ilgilenilmesini istiyor.Ben de yukarıdaki yazına katılıyorum . Bende 3.5 yaşında yarım gün kreşe göndereceğim .Şu an izindeyim bol bol ana-kız oynuyoruz.Ama her şeyden çabuk sıkılıyor.Bakalım hayırlısı.Kizlar cok yorgunum gozlerim kpniyor resmn misafir gelmeden temizlik gidince yinr mutfagi
topla bi supurge tuttum ama tabi dinlenemiyorum selin oyun istiyo kucuk ilgi istiyo simdi cocuklari yatirdim size bakayim dedim ben de yaticm hemn
papatyacim daha iyi olmana sevindim cnm kiloyu da 3 5 gun dikkat edersen verirsin yine
ebrucum yarin icin kolay gelsin cnm
esin neyin inadini yapiyor anlamiyorum selinin gozle gorulur bi gelisimi var 3.5 yasinda 20 hadis biliyor 5 6 dua biliyor dili tam donmuyor ama biliyor 1 den 100e kadar sayiyor renkleri ogrendi ingilizce sayiyor daha aklima gelmyen bircok sey var su icerkn oturup iciyir elhamdulillh diyor boyama yaparkn karalardi simdi gorsen ilkokul ogrencisi gibi hic tasirmadan ve muntazam boyuyor kelime dagarcigi gelisti mesela baya sohbet eder gibi konusuyor yani sen evde olsan da gondermese bi derece dicem de zaten sen calisiyosun hayli hayli gondermesi gerek kaldi ko emir selindem 1.5 2 yas buyuk snirim
bugun misafirlerlede konustuk onlarda kizlarini anaojuluna gonderiyi bayan bizimki daha birsey ogrenmedi fazla dedi ben soyledikce sok oldu kdin okuldn okulada fark oluyo demkki
gerci bnm kizimin ogret cok iyi 18 yillik ogretmnmis
betulcm cok guzel gecmis gorusmniz sevindim emzik konusuna ktiliyorum cok mntikli wngelleyebilir gercktn swlin de pelin de emzik emmediler fzla 6 aylikti birakti selin plinde nadir emiyor
bu arada ben kardestn snra gonderdigim icin mecburen bunun zorlugunu yasadim ogret hep siz evde plinle kldiginiz icin istemiyor glmk dediler sukur bu sorunu astik ama zordu yni
Krese giderse 1 2 ay zorlnir sonra sen bile ibanamazsin degisimine her acidan yani
Hawarcm yine harikasin canim
sehercim 400 gr bi gunde gider tkma kafana bol bol su ic cok faydasi oluyor kizin kac yasinda bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?