Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ilginç hem de çok....
ben de bazen diğer topiklere bakıyorum.
aman boşverin ya....
özeline birşeyler yazıcam.
onlar dışalndığını düşünüyorsa düşünsün...
ben huzur isterim huzur..problem değil...
biz kalanlara bakalım...
herkes istediğini yapsın....

Son düzenleme:
Tek topige girmek gibi bi zorunlulugun elbette yok sonucta baska arkadaslarin da paylasim yaptigin. Bizeyeter den bahsedildigini hatirlamiyorum dun sen konusunu acmadin mi o arkadasa da haksizkik yapildi burda diye sen dile getirdin yani benim vicdanim cok rahat bizler senle minikkelebege kucak actik hic kirmadik kac hafta oldu aktif olarak burdasin sen de memnun olmadan bu kadar zaman kalmaz psylasim yapmazdin degil mi?

Ben hiç sizi kötülemedim bir daha oku istersen
Bizeyetere hala senin ardından konuşuluyor dedim
Ben haksızlığa gelemem dedim yine cevap yazdım dedim
Ne var bunlarda anlamadım
Minikkelebeği bekliyordum bu topikten ayrıldığımı söylemek için
Önceden ayrı topik açmayı düşünmüş bileolsak biz
Hiç sizi kıracak samimiyetsiz mesajlar yazmadık asla
Yeni topik açmayı önce de burdaki bazı arkadaşlar düşündürdü
Bazen yazıyoruz yazıyoruz sanki kimse görmüyor cevap bile yazılmıyor
Sanki altı arkadaş var gibi
En son olay tuz biber oldu ben de çıktım topikten
Sinirden ağlicak bişi yok
Kimi neyazıp uyutmuşum Allah aşkına
Geçmişe bir bakın samimiyetsiz bi r cevap dahi yokk
Motive olamadığınızı da bizden bilmeyin
Ben motive olun diye ne öneriler yazdım ne çabuk u utuldu yahu
Safmışız filan daha neler
Hem bundan sonrabence iyice düşünün
Biri girmek isterse aranıza o kişi uyarın
Seninle bu altı arkadaş gibi olup davranamayız
Arada hiç sallanmayabilir cevap almayabilirsin deyin
Ben burda özellikle aranızdan özgeyi zuzuyu seviyorum
Hawarın da bir şeyini görmedim Allah var
Sonradan girenlerden de nelsonu elfi çok sevdim
Zaten minikkelbek canım arkadaşımmm
Benimle ilgili yazılıp cevap gerektiren durumlar ortadan kalktığında bu topikten ayrılıcam tabi ki

Canım seni o kadar sevdim ki
Bizeyteri ebruli söyledi
Ben ona cevap yazdım canım bakabilirsin
Hem hiç kötü bişi yazmadım diğertopiklerdede
Ben de onu diyorum samimiyetle burda kaldım
Cevap yazdım

sen benim hayatimdaki bir guzelliksin sadece ebrucum..epruumsun sen kiz..benim derdimi kahrimi gicikliklarimi ceken bir cadisin sen.ay gozlerim doldu birden ya..noli bana..saka maka uzun suredir arkadasiz biz...ve ariyoruz birbirimizi istiyoruz gormeyi laf atmayi iki laf edip sonra barismayi:))sen bi guzelliksin kizce:))ciciliksin...
osge inan cok istiyorum once 56oup sonra 53olmayi.esim bu sabah dediki senin idealin 55aslinda 53olma dedi.bende 53olup wkendimi bi goreyim sonra nasiksa 55ourum didim ondan kolayi ne var iki chetos bi durum cigkofte halkekmek mercimek corbaa hooop 55zati
sehraa sana o kadar yazdım hiçbir yazıma cevap yazmadın.. bir şey mi oldu.. kırılmadım desem yalan olur..

ilgilendiğin için çok saol canım benim 1 sene oldu baya kirlendi artık internettede araştıırdm ama tam net bişey bulamadım sirke kokmadımı canım zaten benimkine deterjan lazım ama bilemedi nasıl yapam:26:
sireli su canim tavsiye edilir kokusu geceer iki gune.hem melekler gelir der annem...
Nelson da bende sana bi sürü şeyler yazdık.Ben sana olan sevgimden özlemimden bahsettim.Ya görmedin yada birimize kırldın sanırım sehra?Noldu söyler misin?
yazdigini ben yeni gordum canim dun gormemistim yoksa uyuyamaz yazardim emin ol..sen uzme benim icin kendini hep mutlu ol kizce..
bak canim bu topige ciddi yazilarda yakisir espiride..yeri ve zamani iyi secmek gerk sadece..ama samimiyetsizlige hic gerek yok diye dusunuyorum ben..susan dilsiz seytan demissinya bazen susmak gerekir diye dusunurum ben ozellikle ortada haksizlik falan yoksa..cunku sen haksizlik olsada olmasada isyanlarda oldugun durumlar olabiliyor..bosuna uykusuz birakirsin kendini...

Günaydın kızlar.Bu sabah 400 gr eksi çıktım.:44:Tarçınlı çay işe yaradı galibaBakalım cumaya kadar içicem nolcak.
cok sevindim canim..bende basliyimmiki su caya yaa nelson tesekurler bu tarif seninmiydi..zorisiminse onada tesekkurler tabi

Son düzenleme:
Canım seni o kadar sevdim ki
Bizeyteri ebruli söyledi
Ben ona cevap yazdım canım bakabilirsin
Hem hiç kötü bişi yazmadım diğertopiklerdede
Ben de onu diyorum samimiyetle burda kaldım
Cevap yazdım

Herkesi seviyorsun demek herkesin adı var bi tek benm ve papatya ve sehranın yok sanırım.Madem çok açık sözlüsün haksızlıga gelemiyorsun ki haksızlık yapılmadı.Açık açık beni sevmedigini(sevilmeyecek insan degilim dimi sehraa)Burda kendini iyi hisetmiyosun gidip bizeyeter ve osibuleb başka bi yer var mı bilmiyorum ama oralarda deigl burda söyleyip çıkarsın topikten.Biz 1 seneyi geçkin beraberiz ve 1 kere tartışmadık.Tartışmak neymiş ya sen 1-2 kişi bişi yazdı die neler vay efendim dilsiz şeytan olduk nasıl vijdanımız rahatmış neymiş....Bizler burda hiç böyle polemiklere grmedik ve bunca zaman ne kendi aramızda nede bi başkasıyla tartışmadık.Biz kendi halinde sessiz amaç sadece zayıflamak ve dostlugumuzu daim kılmak istyen isanlarız.Ve ilk bizeyeterin sehrama söyledikleri oldu.Onun dışında bizim topikte böyle şeyler olmaz olamaz!Yeni topigin hayırlı ugurlu olsun.Bizim hakkımızda hiçbiyerde hiçbir yazını görmek istemiyorum.Açık sözlügünü kendi topiginde kendi arkadaşlarına göster.Burdakiler kendi halinde insanlar ve biz bu halimizle ve birbirimzle gayet mutluyduk!

Bence yanlis anlasilmalar olmus demissin ya kimse sallamadi yazdim cvp yazan olmadi diye ornegin ben eskiden herkese tek tek cvp yazardim simdi papatyayla bile uzun zamandir karsilikli yazisamadik oluyor yani bazen oyle vakitsizlik kimi msj denk geliyor cvp yaziyorsun kimi msji okuyup begeniyosun kisisel algilamissin ben senin burda cidden mutlu oldugunu dusundum hic sezinlemedim bile baska topik acmak isticegini ebruda boyle hissetmis olmali ki cok sasirdi
Bizeyeterin olayinda bizler biraz afalladik cunku diger topigi ac saatlerce oku bir kirici cumle polemik asla yok bu sizlerden kaynakli demiyorum tabiki karsilikli kirici sozler soylendi aliskin bir durum olmayinca hakli haksizdan cok orta yolu bulmaya calistik biz

ayrica sunu soylemekte yarar goruyorum bosu bosuna sevmiyorum ben bu insanlari..etrafimda milyon kisi var secici oldugum soylenebilir..ozelime bile yazan kisiler var sevdigini ileten gorusmek isteyen arada birseyler danisan yorumlarimi merak eden ben bugune kadar bunlari uic soylemedim cunku ben bu kizceler bana onca hakaretler ettikten sonra bile duzgun insan olmalarindan odun vermeyip yinede seni iclerine aldilar..ben ise samimiyetsiz olmamak adina sana hic yazmadim okumadim bile cogu yazdiklarini..arada bir bakmisimdir yalan soylemek istemiyorum karsilikli soru cevap olaylarina..ama sen beni kirmistin ve dedigin dogru bana ettigin onca hakareti unutmadim bu kin degilde kalp kirikligi diyelim..cunku o gun yutkunamamistim bile soylediklerinden oturu..kendimi cok ama cok kotu hissetmistim sonrada bisey demedim zaten ama seni kesinlikle dislamadimda dislamadilarda arkadaslarim..aksine iclerine aldilar...hep bizimleymissin gibi davrandilar..ama ben onlara hic kizmadim ve aksine gurur duydum..polemige girmemeleri olgunlukla karsilamalari gozumdeki degerlerini kat be kat arttirdi..buraya tartisma yapmaya degil iki laf etmeye motive olmaya huzunlerimizi sevinclerimizi paylasmaya geliyoruz biz..gerek yokki boyle seylere..diger topiklere biseyler yazmissin sanirim okumadim okumakta istemiyorum yani anlatabildim mi..niye sinirimi bozayim yani..sonra ben sana diyim sen bana de..oohohhooohh..uzar gider..gerek yok hic ama hic gerek yok..ama bence eger kotu sozler kullandiysan bu insanlara bi ozur borcun var bana degil..cunku ben zaten sana karsi notrdum..kirgin ve notr nasil birarada okur bilemedim ama oyle iste...simdi sen yine kotu biseyler yazip moralimi bozacaksin haksizliga ugradim dieyerk biliyorum ama yazdiklarini hic okumama iradesini gostebilisem okumayacagim...cunku bennn sali gunu aeorobige basliyorum ve yaza incecik mutlumutlu girecegimm yasinnnn citir anneler ve kendini citir hissedenlerrrlee beraberrr

Son düzenleme:

Niye durduk yerde seni sevmiyorum diyim ki
Bir insanla uyuşulmasa bile bazen diğerlerinin hatırı ağır basar benimkisi öyle oldu
Dilsiz şeytan direk birine söylemedim
Bu bir teşbih
Teşbihte hata yoktur derler
Sizinleilgili olunca mevzu bak nasıl polemikler kraliçesi oluverdin
Bu bakış açısıyla tartışmazsın da sen
İstediğimi istediğim yerde yazarım kimseyi ilgilendirmez ama yazmayı düşünmüyorum zaten
Bu mevzu kapansın artık
Teşekkür ederim inşallah hayırlı olur
Dediğim gibi hakkımdaki yorum gerktirici şeyler biterse
Saniyesinde burdan çıkıcam
Sen de yine bol motiveli mutlu günlerinize dönersin işte

Kızlar blenderim geldi şimdi.Tavsiyeniz üzere braun aldım.Duu bi kek çırpayım kv çay koyar ogluş uyanınca gideriz yeriz hep beraber

ben de farkettim ismimin olmadığını. sonuçta herkes herkesi sevmek zorunda değil. pozitif elektrik alamamıştır. olabilir.

evet canım uzun zamandır yazışamadık seninle. ama ben hep buaradayım. bu aralar biraz uzaklaştım topikten. bundan sonra daha fazla zaman ayırmaya çalışıcağım. işimi biliyorsunuz. bazen inanılmaz yoğun oluyorum.
buarada hiç polemik yada buna benzer şeyler yaşanmadığından bizeyeterin olayında gerçekten afalladık hepimiz.
dilsiz şeytan bana yazılmıştır. daha doğrusu benim yazım binaen.
hakısızlığa karşı susmak başka şey, gerekli olmadığını düşündüğün için susmak başka şey.

ebrucum hayırlı olsun blenderin. ben de anneme gideceğim. akşam yemeğinden sonra gelirim. gelince yazarım menümü.
öperim hepinizi....

Ebrucum iyi gunlerde kullan benden de aglayan pasta istendi biraz once ysptim kiz hamile o istemis
Papatyacim bilmezmiyim isinin ne kadar yogun oldugunu ben evde oldugum halde yetisemiyorum sitemim sana degil kendimeydi onceden her msjina cvp yazardim simdi yazamiyorum onu kastettim canim
Sehraacm esin hakli aslinda benim boyum 1.58 49 kilo oldum cok zayif durdu ee seninde 1.63 53 olsan dal gibin olursun sen bile cok zayif bulursun kendini ama olma demiyorum tBi ol gor kendini oyle onun zevki de bi baska oluyo pantolonlar belinden dusuyo falan ahhh ahhh Sonra gene 55 olur korursun zaten hele bi spora basla gider zaten patir patir kilolarr

Ya cidden farkedecek demi..valla 56 yı goremıcem dıye bı ara umutsuzluğa kapıldım sankı yazın hıç olmamışım gıbı...ama artık benım mevsımım geldi kilo verme vaktı geldi yasasınnnn hedefıme ulaşcam Allah'ın ıznıyle

Canim ben spor olarak duzenli ip atliyodum hergun bir de kati kural 7 den sonra bisey yememek kaldi ki sen daha sıkı bi spir yapicaksan azcik bogazini tutsan dallll gibin olursun canim

sehra perdelerim baya kirli deterjanla silip durulama suyuna sirke katabilirim of çok kafama taktım şu perdeleri leke falan kalıyomuş heralde silince bakalım bizim kine ne olcak
kendine hedef koy canım ama çok uzak olmasın insan daha çok motive oluyo ben kızımın doğum günü 55 olma hedefi koydum daha o tarih gelmeden ulaştım şimdi o gune 52 olmak istiyorum zaten dahada zayıflamam korumaya başlarım

ebru güle güle kullan güzel kekler yap ama yeme

Kizlar esimin isi cikti avm ye gidemedik annemle babam geldi kurupasta ve seviyorum diye profiterol almislar aglayan pastada var ama hicbirinden yemedim sadece yesilcay iciyorum

helal olsun sana yaaa iste budur sen motive olki bisde kendimize gelelim az biraz yahu yetti gari

Sehracim seytan ye yaa nolcak dedi sonra dedim asil yesen nolcak ye ye nereye kadar hani dedim senin bi hedefin vardi sabahlari cok kasmiyorum yalan yok cokta abartmiyorum ama asil 7 den sonra cok dikkat etmek sart az da ip atlamaya baslasam
Sonra hep beraber kilo korusakk dusunsene sehraa yaa yaza hepimiz hedefimize ulasmis olucaz demi yasasinnnn citirrr annelerrr

11bucuk ıkı kayısı yarım elma
12bırbucuk yumurta ıkı kk peynır 5zeytın ıkı Çavdar salatalar çay
Ara bırbuçuk portakal
16.15dort avuç leblebı
Akşam bır tabak tavuklu çorba bes dolu kasık barbunya ıkı kasık havuçlu yoğurt
Ara elma ve çeyrek portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…