- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.241
Zorisimbuldum,başka topikte yazdıklarını okuyunca şok oldum.Hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim.Şimdi nie arkadaşlarla motive olamadıgımızı daha iyi anlıyorum.Bizler sizi aramıza aldık ve kaynaşmak için eşleştik.Ama sizler burdan memnun olmadıgınızı ve başka bi topik açmayı ne zamandır düşündügünüzü burdaki kişileri kötü şekilde anlatım yapmışsınız.Çokkk yazıkBizler yenisiniz diye sizi dışlamadık içimize aldık ama siz minikkelebekle topik açmayı düşünüyormusunuz.Tabiki herkes özgürdür isteyen istedigi yerde topik açabilir.Ama bunu burda yazıp biz başka topik açıp orda devam edicez diye söylemek yerine bizeyeter arkadaşın topiginde hem bizi kötüleyip hemde bu fikri orda yazıyorsunuz ve ben iyiki de tesadüf eseri ögreniyorum.Çok üzüldüm bu kadar safmışız sizleri sevip aramıza almakla hata etmişiz
Zorisimbuldum,başka topikte yazdıklarını okuyunca şok oldum.Hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim.Şimdi nie arkadaşlarla motive olamadıgımızı daha iyi anlıyorum.Bizler sizi aramıza aldık ve kaynaşmak için eşleştik.Ama sizler burdan memnun olmadıgınızı ve başka bi topik açmayı ne zamandır düşündügünüzü burdaki kişileri kötü şekilde anlatım yapmışsınız.Çokkk yazıkBizler yenisiniz diye sizi dışlamadık içimize aldık ama siz minikkelebekle topik açmayı düşünüyormusunuz.Tabiki herkes özgürdür isteyen istedigi yerde topik açabilir.Ama bunu burda yazıp biz başka topik açıp orda devam edicez diye söylemek yerine bizeyeter arkadaşın topiginde hem bizi kötüleyip hemde bu fikri orda yazıyorsunuz ve ben iyiki de tesadüf eseri ögreniyorum.Çok üzüldüm bu kadar safmışız sizleri sevip aramıza almakla hata etmişiz
Tek topige girmek gibi bi zorunlulugun elbette yok sonucta baska arkadaslarin da paylasim yaptigin. Bizeyeter den bahsedildigini hatirlamiyorum dun sen konusunu acmadin mi o arkadasa da haksizkik yapildi burda diye sen dile getirdin yani benim vicdanim cok rahat bizler senle minikkelebege kucak actik hic kirmadik kac hafta oldu aktif olarak burdasin sen de memnun olmadan bu kadar zaman kalmaz psylasim yapmazdin degil mi?
sen benim hayatimdaki bir guzelliksin sadece ebrucum..epruumsun sen kiz..benim derdimi kahrimi gicikliklarimi ceken bir cadisin sen.ay gozlerim doldu birden ya..noli bana..saka maka uzun suredir arkadasiz biz...ve ariyoruz birbirimizi istiyoruz gormeyi laf atmayi iki laf edip sonra barismayi:))sen bi guzelliksin kizce:))ciciliksin...Sehracııııkkkkkkkk,seni çok özlüyorum belki az girişin eksikligin benim motivasyonumu düşürdü.Acaba seni kırdım mı idye aklıma geliyor.Eski motiven bizi güldürmen herşeyini özlüyorumİlk kez görmedigim sesini duymadıgım bbirini seviyor özlüyorum
osge inan cok istiyorum once 56oup sonra 53olmayi.esim bu sabah dediki senin idealin 55aslinda 53olma dedi.bende 53olup wkendimi bi goreyim sonra nasiksa 55ourum didim ondan kolayi ne var iki chetos bi durum cigkofte halkekmek mercimek corbaa hooop 55zatiPapatyacim kilo bildirimini okurken yok artik yaaaa dedimValla ben de bi anlam veremedim resmen direnc gosteriyor vucudun ama dedigin gibide sen aynen devam hic moral bozma canim elbette bir gun vucudunun direncini kircaksin
Zorisimbuldum canim aslinda kendi acindan haklisin herkes cekimse gibi durmus gozukmus ( ben ilk yazdigin msji begenmistim 2. Begene tiklamamisim farkinda degildim sen yazinca baktim)ama ebrunun da dedigi gibi polemige girmek buyutmemek icin bizler de cvp yazmadik eger karsi taraftan sana agir bi cvp gelseydi emin ol hepimiz agzinin payini verirdik canim.bu arada hediyeni iyi gunlerde gule gule kullan canim
Minikkelebek elff ve nelson bu hafta cok iyi gitmis kizlar sizin adiniza cok sevindim
Ebrucum sen de uzulme regl olunca cok normal + cikman
Sehraa spora basla valla vaktin varsa hic durma benim yerime de yap.sonucuna sen bile inanamican bak hawara masallah gitgide eriyo kiz
sehraa sana o kadar yazdım hiçbir yazıma cevap yazmadın.. bir şey mi oldu.. kırılmadım desem yalan olur..
sireli su canim tavsiye edilir kokusu geceer iki gune.hem melekler gelir der annem...ilgilendiğin için çok saol canım benim 1 sene oldu baya kirlendi artık internettede araştıırdm ama tam net bişey bulamadım sirke kokmadımı canım zaten benimkine deterjan lazım ama bilemedi nasıl yapam:26:
yazdigini ben yeni gordum canim dun gormemistim yoksa uyuyamaz yazardim emin ol..sen uzme benim icin kendini hep mutlu ol kizce..Nelson da bende sana bi sürü şeyler yazdık.Ben sana olan sevgimden özlemimden bahsettim.Ya görmedin yada birimize kırldın sanırım sehra?Noldu söyler misin?
bak canim bu topige ciddi yazilarda yakisir espiride..yeri ve zamani iyi secmek gerk sadece..ama samimiyetsizlige hic gerek yok diye dusunuyorum ben..susan dilsiz seytan demissinya bazen susmak gerekir diye dusunurum ben ozellikle ortada haksizlik falan yoksa..cunku sen haksizlik olsada olmasada isyanlarda oldugun durumlar olabiliyor..bosuna uykusuz birakirsin kendini...Papatya
Canım seni anlıyorum bazen bulaşmamak gerekir
Bu söz elbetteki senin okulundaki durumlara uymayabilir
Burdaki durum için ağır bi söz olabilir
Ama üç aşağı beş yukarı bu söz duruma uyuyor
Peygamber efendimiz haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.demiş
Bazen susmak tarafını seçmek anlamına da gelir
Bu topiğe böyle ciddi yazılar yakışmıyor aslında
Gelgelelim ben düşüncelerimi söylemeden uyuyamam
cok sevindim canim..bende basliyimmiki su caya yaa nelson tesekurler bu tarif seninmiydi..zorisiminse onada tesekkurler tabiGünaydın kızlar.Bu sabah 400 gr eksi çıktım.:44:Tarçınlı çay işe yaradı galibaBakalım cumaya kadar içicem nolcak.
Canım seni o kadar sevdim ki
Bizeyteri ebruli söyledi
Ben ona cevap yazdım canım bakabilirsin
Hem hiç kötü bişi yazmadım diğertopiklerdede
Ben de onu diyorum samimiyetle burda kaldım
Cevap yazdım
Herkesi seviyorsun demek herkesin adı var bi tek benm ve papatya ve sehranın yok sanırım.Madem çok açık sözlüsün haksızlıga gelemiyorsun ki haksızlık yapılmadı.Açık açık beni sevmedigini(sevilmeyecek insan degilim dimi sehraa)Burda kendini iyi hisetmiyosun gidip bizeyeter ve osibuleb başka bi yer var mı bilmiyorum ama oralarda deigl burda söyleyip çıkarsın topikten.Biz 1 seneyi geçkin beraberiz ve 1 kere tartışmadık.Tartışmak neymiş ya sen 1-2 kişi bişi yazdı die neler vay efendim dilsiz şeytan olduk nasıl vijdanımız rahatmış neymiş....Bizler burda hiç böyle polemiklere grmedik ve bunca zaman ne kendi aramızda nede bi başkasıyla tartışmadık.Biz kendi halinde sessiz amaç sadece zayıflamak ve dostlugumuzu daim kılmak istyen isanlarız.Ve ilk bizeyeterin sehrama söyledikleri oldu.Onun dışında bizim topikte böyle şeyler olmaz olamaz!Yeni topigin hayırlı ugurlu olsun.Bizim hakkımızda hiçbiyerde hiçbir yazını görmek istemiyorum.Açık sözlügünü kendi topiginde kendi arkadaşlarına göster.Burdakiler kendi halinde insanlar ve biz bu halimizle ve birbirimzle gayet mutluyduk!
ben de farkettim ismimin olmadığını. sonuçta herkes herkesi sevmek zorunda değil. pozitif elektrik alamamıştır. olabilir.Herkesi seviyorsun demek herkesin adı var bi tek benm ve papatya ve sehranın yok sanırım.Madem çok açık sözlüsün haksızlıga gelemiyorsun ki haksızlık yapılmadı.Açık açık beni sevmedigini(sevilmeyecek insan degilim dimi sehraa)Burda kendini iyi hisetmiyosun gidip bizeyeter ve osibuleb başka bi yer var mı bilmiyorum ama oralarda deigl burda söyleyip çıkarsın topikten.Biz 1 seneyi geçkin beraberiz ve 1 kere tartışmadık.Tartışmak neymiş ya sen 1-2 kişi bişi yazdı die neler vay efendim dilsiz şeytan olduk nasıl vijdanımız rahatmış neymiş....Bizler burda hiç böyle polemiklere grmedik ve bunca zaman ne kendi aramızda nede bi başkasıyla tartışmadık.Biz kendi halinde sessiz amaç sadece zayıflamak ve dostlugumuzu daim kılmak istyen isanlarız.Ve ilk bizeyeterin sehrama söyledikleri oldu.Onun dışında bizim topikte böyle şeyler olmaz olamaz!Yeni topigin hayırlı ugurlu olsun.Bizim hakkımızda hiçbiyerde hiçbir yazını görmek istemiyorum.Açık sözlügünü kendi topiginde kendi arkadaşlarına göster.Burdakiler kendi halinde insanlar ve biz bu halimizle ve birbirimzle gayet mutluyduk!
Bence yanlis anlasilmalar olmus demissin ya kimse sallamadi yazdim cvp yazan olmadi diye ornegin ben eskiden herkese tek tek cvp yazardim simdi papatyayla bile uzun zamandir karsilikli yazisamadik oluyor yani bazen oyle vakitsizlik kimi msj denk geliyor cvp yaziyorsun kimi msji okuyup begeniyosun kisisel algilamissin ben senin burda cidden mutlu oldugunu dusundum hic sezinlemedim bile baska topik acmak isticegini ebruda boyle hissetmis olmali ki cok sasirdi
Bizeyeterin olayinda bizler biraz afalladik cunku diger topigi ac saatlerce oku bir kirici cumle polemik asla yok bu sizlerden kaynakli demiyorum tabiki karsilikli kirici sozler soylendi aliskin bir durum olmayinca hakli haksizdan cok orta yolu bulmaya calistik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?