- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.261
Kızlar blenderim geldi şimdi.Tavsiyeniz üzere braun aldım.Duu bi kek çırpayım kv çay koyar ogluş uyanınca gideriz yeriz hep beraber
Kizlar esimin isi cikti avm ye gidemedik annemle babam geldi kurupasta ve seviyorum diye profiterol almislar aglayan pastada var ama hicbirinden yemedim sadece yesilcay iciyorum
Sehracim seytan ye yaa nolcak dedi sonra dedim asil yesen nolcak ye ye nereye kadar hani dedim senin bi hedefin vardi sabahlari cok kasmiyorum yalan yok cokta abartmiyorum ama asil 7 den sonra cok dikkat etmek sart az da ip atlamaya baslasam
Sonra hep beraber kilo korusakk dusunsene sehraa yaa yaza hepimiz hedefimize ulasmis olucaz demi yasasinnnn citirrr annelerrr
menü
sabah-öğlen
yeşil çay
2 dilim uno çok tahıllı
menemen
az eynir
zeytin
akşam
koca 1 tabak kıymalı makarna:18:
yeşil çay
akşam çayla 1 adet browni intens:26:
cips falanda vardı ama yemedim
spor 300 ip atlama 50 mekik ve bir sürü ev toplama kutu kapatma yıkama asma off off yani
haklısın canm yemeem iyiydi ama bu hafta sanki hakettim bide yemek yapmmaya vaktim olmadı çok da açıkmıştım abarttim makarnayı ama saat 16.30 du erkendi browniyide aslında yemesem olurdu ama başlayınca bırakamadım benim az alışkanlığım yok ya hep ya hiç 1 haftadır ilk defa tatlı yedimBen senı hep beğeniyordum biliyorsun emeklerinin karşılığınıda alacaksın ama bugünkülerini görmüyorum hemi
evet canım ulaşmıştım ama yarın tartı bana ne gösterecek bakalım boyum 1.66 yada 1.67 aslında zayıf görünüyorum ama göbeğim var birde yeme alışkanlığım çok kötü ucunu kaçırıyorum hele abur cubura sararsam gitti yani yeme alışkanlığımı bi değiştirsem kilo alıp vermekte köttü zaten hamilelikten benim göbeğim çok çatladı 52 olup bida kilo almamak korumaya geçmek istiyorumNelson canim ben de aynen ac gozluyum karnim doyar da gozum hic doymaz hep elimde bisi olsun ben bi yandan yiyim o dereceyim yani
Bugun abartman kotu olmus bazen gozumuz donuyo farkinda olmadan bi bakmisiz dunyalari yemisiz
Elff makarnayi yakmis olabilirsin bunca isin arasinda koydugun ilk hedefe ulasmissin tebrikler 52 son hedefmi. boyunda vardi senin konusmustuk sanki onceden
bu 500 ipi 1 kerede atlıyosunKizim uyudu birazdan 500 ip atlayip 50 mekik cekicem bu sporumu sana ithaf ediyorum sehraa
Sehraaaaa nettin sen bacim ben bu gazla bi 500 daha ip atlarim
Zaten en cok tatilin keyfini cikarmak icin zayiflamak istiyorum etrafimda bir dunya rus ingiliz ( boyda var zaten hatunlarda)dolasiyo olcak ben de ustune koca bi gobekle gitmeyim dimi ama kucagimda kizim yanimda esim ve dal gibinnnn bennn yasasinnn tatil
merhametin tekrarı saat 1 deymiş geçen haftada tekrarı izlemiştim gece gece ne ağladım ya bakalım bu bölüm nasıl:2:
yarında varmış ama ben gündüz izleyemem zamanımolmaz şimdi pc kocişe veriyorum ben merhamete bakıyorum iyi geceler
bu arada ebrucum geçmiş olsun uyuyunca geçer inşallah
Merak ediyorsan yarin izlersin canim aksamustu gene vericekler gecmis olsun bu arada. Yat uyu dinlen kotuysen
Hosgeldin canim kendini tanitirmisin kac kilo vermen gerek ornegin
Ben de 25 yasindayim 19 aylik bir kizim var. Benim gibi bebisinolan 3 anne daha var.hic merak etme duzenli menu paylasarak verirsin canim kilolarini sadece inan ve hayal et basaracagina inan bunu once kendine sonra esine sevdiklerine ispatla ve aynada gordugun senden memnun mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?