Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar blenderim geldi şimdi.Tavsiyeniz üzere braun aldım.Duu bi kek çırpayım kv çay koyar ogluş uyanınca gideriz yeriz hep beraber

hayırlı olsun güzelim. gle güle kullann...

Kizlar esimin isi cikti avm ye gidemedik annemle babam geldi kurupasta ve seviyorum diye profiterol almislar aglayan pastada var ama hicbirinden yemedim sadece yesilcay iciyorum

ah canım harikasın.. iradene hayran kaldım..

yaza hepimiz çıtır anne halinde dolaşırmıyız yaaa... ahh düşünmesi bile harikaaaaa..

arkadaşlar.. buğün o kadar çok yedimki anlatamam.. yediklerim saymakla bitmez.buğün menü yazamayacağımm. ama midem taşımadı o kadar yiyeceği ve akşam istifrar ettimm.. şimdi iyiyim.. benim karnım doyuyor da gözüm aç.. ve sonuç mağlum mide ağrısı..

midem küçülmüş küçülmesine de...bir de az yemeyi becerebilsem..

ama bir gün az yemeyi de öğreneceğimm

Son düzenleme:
menü
sabah-öğlen
yeşil çay
2 dilim uno çok tahıllı
menemen
az eynir
zeytin
akşam
koca 1 tabak kıymalı makarna:18:
yeşil çay
akşam çayla 1 adet browni intens:26:
cips falanda vardı ama yemedim
spor 300 ip atlama 50 mekik ve bir sürü ev toplama kutu kapatma yıkama asma off off yani

Ben senı hep beğeniyordum biliyorsun emeklerinin karşılığınıda alacaksın ama bugünkülerini görmüyorum hemi

Nelson canim ben de aynen ac gozluyum karnim doyar da gozum hic doymaz hep elimde bisi olsun ben bi yandan yiyim o dereceyim yani
Bugun abartman kotu olmus bazen gozumuz donuyo farkinda olmadan bi bakmisiz dunyalari yemisiz
Elff makarnayi yakmis olabilirsin bunca isin arasinda koydugun ilk hedefe ulasmissin tebrikler 52 son hedefmi. boyunda vardi senin konusmustuk sanki onceden

Kizim uyudu birazdan 500 ip atlayip 50 mekik cekicem bu sporumu sana ithaf ediyorum sehraa

Bir dakika gözlerimizi kapatıp hayal edelim..esimizin koluna girmişiz sonra incecik belimizi kavramış üzerimizde yaza uygun beyazlar..salına salına yürüyoruz..ve dondurma yerken hiç ama hiç pişmanlık duymuyoruz...ama okadar guzelizki bu güzelliği kaybetmemek adına bir porsiyon daha?teklifini Nazikçe reddediyoruz...

Son düzenleme:
Sehraaaaa nettin sen bacim ben bu gazla bi 500 daha ip atlarim
Zaten en cok tatilin keyfini cikarmak icin zayiflamak istiyorum etrafimda bir dunya rus ingiliz ( boyda var zaten hatunlarda )dolasiyo olcak ben de ustune koca bi gobekle gitmeyim dimi ama kucagimda kizim yanimda esim ve dal gibinnnn bennn yasasinnn tatil

Ben senı hep beğeniyordum biliyorsun emeklerinin karşılığınıda alacaksın ama bugünkülerini görmüyorum hemi
haklısın canm yemeem iyiydi ama bu hafta sanki hakettim bide yemek yapmmaya vaktim olmadı çok da açıkmıştım abarttim makarnayı ama saat 16.30 du erkendi browniyide aslında yemesem olurdu ama başlayınca bırakamadım benim az alışkanlığım yok ya hep ya hiç 1 haftadır ilk defa tatlı yedim
evet canım ulaşmıştım ama yarın tartı bana ne gösterecek bakalım boyum 1.66 yada 1.67 aslında zayıf görünüyorum ama göbeğim var birde yeme alışkanlığım çok kötü ucunu kaçırıyorum hele abur cubura sararsam gitti yani yeme alışkanlığımı bi değiştirsem kilo alıp vermekte köttü zaten hamilelikten benim göbeğim çok çatladı 52 olup bida kilo almamak korumaya geçmek istiyorum
Kizim uyudu birazdan 500 ip atlayip 50 mekik cekicem bu sporumu sana ithaf ediyorum sehraa
bu 500 ipi 1 kerede atlıyosun

bi gelse o tatil tabi bu göbek gittikten sonra arada bikinileri deniyorum oda gaza getiriyo insanı

merhametin tekrarı saat 1 deymiş geçen haftada tekrarı izlemiştim gece gece ne ağladım ya bakalım bu bölüm nasıl:2:

Canim bir kerede atlamayi denemedim yapamam sanirim bir kerede 300 kere atliyorum bazen arada 5 10 sn durup tekrar basliyorum cok zorlarsam kaslara zarar verir zaten gerekte yok
Merhametin tekrari birazdan var izleyemezsen yarin 16.45te de var canim 2. Bolumde cok guzel gittikce isler karisiyo

merhametin tekrarı saat 1 deymiş geçen haftada tekrarı izlemiştim gece gece ne ağladım ya bakalım bu bölüm nasıl:2:

Ayyy çok geçmiş elffim ya.Başım agıyor migdem bulanıyor.Suya nazar okudum içti inş. geçer.Uyuya kalmazsam izlerim.Merak ediyorum hatta bugün bakındım hep verirler diye çok geçe koymuşlar.

yarında varmış ama ben gündüz izleyemem zamanımolmaz şimdi pc kocişe veriyorum ben merhamete bakıyorum iyi geceler
bu arada ebrucum geçmiş olsun uyuyunca geçer inşallah

Merak ediyorsan yarin izlersin canim aksamustu gene vericekler gecmis olsun bu arada. Yat uyu dinlen kotuysen

BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çay
09:45=1dl.tb.ekmek,1 kandil simiti,kk peynir,yarım bardak meyve suyu
12:00=1 elma
14:00=1 tas çorba,1 tabak bamya,2 kaşık bulgur pilavı,3 biber turşusu
17:00=2 milföy,2dl.kek,çay
21:00=2 kaşık makarna,kk peynir,yeşilçay

Spor:75dk. yürüyüş

Şimdi tarçınlı çayımı içtim.Kv makarna yaptı eşim istedi diye herkes yerken sıcacık caanım istedi şeytana uydum yedim:26:Migdem bulanıyor baş agrım var.Mekik çekicektim sözde.Yatayım merhamete bakarken uyurum belki.Tv karşısında uyumayı özledim.

yarında varmış ama ben gündüz izleyemem zamanımolmaz şimdi pc kocişe veriyorum ben merhamete bakıyorum iyi geceler
bu arada ebrucum geçmiş olsun uyuyunca geçer inşallah

Merak ediyorsan yarin izlersin canim aksamustu gene vericekler gecmis olsun bu arada. Yat uyu dinlen kotuysen

Saolun kızlar.Blender güzelmiş gelinde sizede bi kek çırpayım yeşilçaayla yeriz

Hosgeldin canim kendini tanitirmisin kac kilo vermen gerek ornegin

Ben 26 yaşındayım boyum 1.66 kilom ise 89.0 hedefım ilk önce 75 sonra 65 inşallah.Hamileyken baya bı kilo aldım doğuma 93 kilo girdım 1 yaşında bır oğlum var yanı doğumdan sonra kilo vereceğıme ben bıde üste aldım ama bu işe dur demenin vakti geldi yaza zayıf bır anne olarak girmek istiyorum.

Ben de 25 yasindayim 19 aylik bir kizim var. Benim gibi bebisinolan 3 anne daha var.hic merak etme duzenli menu paylasarak verirsin canim kilolarini sadece inan ve hayal et basaracagina inan bunu once kendine sonra esine sevdiklerine ispatla ve aynada gordugun senden memnun mutlu ol

İnşallah canım hep beraber kendımı böyle görmeye dayanamıyorum artık aynalara küstüm resmen ne giysem yakişmiyo ama bu sefer çok kararlıyım olacak başka caresı yok bu arada senın kilon ve boyun kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…