- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.201
Kızlarrrrr
aslında bizim sevgili olma günümüz 24 Şubat
Ama eşim sabredemedi verdi hediyemi hem çok güzel bir orkide almış
Hem de bana iPad 4 almışşşşşşş
Artık size ipadden bağlanıcam anacıııımmmm
sabah
1 yumurta
1 ta tahıllı ekmek
zeytin peynir
ara
4 kara kuru kaysı
2 cevviz
akşam
köfte patates yaptım fırında içinde mantar biberdomates vardı hepsinden koca bi tabak yedim 1 haftadır canım istiyodu bugunu bekledim
1 dilim normal ekmek
Güldürmüşmüşüm
Yazmim bişi dedim ...
Yerinde olsam benim sana yazdığım cevabı görünce bu topiğe uğramazdım
Uzatmaya gerek yok çünkü
O yazdığın bir iki kişiden biri falan da değilim
Bu kişiler kilo alıp alıp vermişler bir senedir
Kaygısı seni mi gerdi
Şaşkınlığın ve gülmelerin bittiyse bi zahmet defol
destek yok demeyelimde muhatap olmamak desek daha dogru olur gibin..cokta ustune gitmemek lazim sanki az birazda hal hatir sormak gibin yazmis espiri yapmis kotu niyet vardida benmi goremedim yoksa bilemedim simdi:26:ama yok ben senin deyiminle fesat biri oldugum icin gormusumdurde gormezden gelmisimdir belkim:44:Kızlar
Bu üstteki mesajı yazdım nelson ve minikkelebek beğenmiş bi nevi destektir bu da
Hiçkimse bi yorum destek verici bir açıklama yapmamış(sehra da yazdığım kıza kızmıştı o hariç)
Ben hiç dayanamam arkadaşım dediğim insanlarla ilgili yazılmış kırıcı dalga geçici ya da tuhaf mesajlara
Ya da baktım biri noktayı koyucu bir şey yazmış ona ağzına sağlık gibisinden bir şey yazarım
Ne bileyim..........
Ama görüyorum ki bu topikte bu tarz konularda destek yokkkkk
Kimse uğraşıp iki laf etmek istemiyor
Haksız mıyım kızlar siz söyleyin
Yine sus bişi yazma oldu bitti dedim ama duramadım
Kızlar
Bu üstteki mesajı yazdım nelson ve minikkelebek beğenmiş bi nevi destektir bu da
Hiçkimse bi yorum destek verici bir açıklama yapmamış(sehra da yazdığım kıza kızmıştı o hariç)
Ben hiç dayanamam arkadaşım dediğim insanlarla ilgili yazılmış kırıcı dalga geçici ya da tuhaf mesajlara
Ya da baktım biri noktayı koyucu bir şey yazmış ona ağzına sağlık gibisinden bir şey yazarım
Ne bileyim..........
Ama görüyorum ki bu topikte bu tarz konularda destek yokkkkk
Kimse uğraşıp iki laf etmek istemiyor
Haksız mıyım kızlar siz söyleyin
Yine sus bişi yazma oldu bitti dedim ama duramadım
kızlar size bişey sorcam zebra perde kullanan varmı temizliğini nasıl yaıyosunuz hangi deterjanı kullanıyosunuz yada bi fikriniz varmı
Elff,menün yine çok güzel canım
Özgecim,menünü begendim
Zorisimbuldm,canım hediyeni güle güle kullan.Ben dün gece sinirden baya bişiler yazdım şu 2 kişiye ama hata oluştu menüm ve yazdıklarım eklenmedi.Bende zaten sinirliydim tekrar yazmadım ve yattım.Polimige girmey sevmeyen insanlarız bizler(hawawr,papatya,sehra,zuzu,özge ve ben)Ama birbirimize herzamn destek çıkarız.Bu topik ilk açıldıgında bizeyeter arkadaşın sehracıkıııma yazdıkları çok agırdı ve hepimiz sakinlik vve saygımızı kaybetmeden sehramıza destek çıktık geçmişte okumusundur belki.Bizler 1 yılı geçkin dostluga sahibiz çok şükür ki
Nelsonum,menün yine agır ama yine verirsin bu çaydan mı spordan mı neden anlayamadım amaBende tarçın aldım bu gece içicem bakem nolacak?
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak sıcak su,2 kuru kayısı
10:00=2 ince dl.kızarmış tb.ekmek,2 çimdik kaymak,1 dl. peynir,5 zeytin,ıhlamur
12:30=1 elma
14:00=2 kepçe çorba,2 kaşık bamya,5 biber turşusu,2 ince dl.tb.ekmek
16:00=yeşilçay,1dl.dankek,çay,5 bisküvi
19.00=2 kaşık bulgur pilavı,1 turp,4 köfte(barbeküde yagsız yani)
21:00=yeşilçay,1 armut
Yatmadan şu tarçınlı çayı yapıcam bakalım tadı nasıl?Spor yok uyuşukluk var üstümde.Şu tarçınlı çayı sabah ayrı akşam ayrımı yapıcaz yoksa 1 kere ypıp günde iki kez soguk mu içicez.?Dur üşünmezsem geçmişte vardı yazmıştınız sanırım bakayım bi.
Papatyacim kilo bildirimini okurken yok artik yaaaa dedimValla ben de bi anlam veremedim resmen direnc gosteriyor vucudun ama dedigin gibide sen aynen devam hic moral bozma canim elbette bir gun vucudunun direncini kircaksin
Zorisimbuldum canim aslinda kendi acindan haklisin herkes cekimse gibi durmus gozukmus ( ben ilk yazdigin msji begenmistim 2. Begene tiklamamisim farkinda degildim sen yazinca baktim)ama ebrunun da dedigi gibi polemige girmek buyutmemek icin bizler de cvp yazmadik eger karsi taraftan sana agir bi cvp gelseydi emin ol hepimiz agzinin payini verirdik canim.bu arada hediyeni iyi gunlerde gule gule kullan canim
Minikkelebek elff ve nelson bu hafta cok iyi gitmis kizlar sizin adiniza cok sevindim
Ebrucum sen de uzulme regl olunca cok normal + cikman
Sehraa spora basla valla vaktin varsa hic durma benim yerime de yap.sonucuna sen bile inanamican bak hawara masallah gitgide eriyo kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?