Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sabah
1 yumurta
1 ta tahıllı ekmek
zeytin peynir
ara
4 kara kuru kaysı
2 cevviz
akşam
köfte patates yaptım fırında içinde mantar biberdomates vardı hepsinden koca bi tabak yedim 1 haftadır canım istiyodu bugunu bekledim
1 dilim normal ekmek

arkadaşlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorumm.. tam gazz ve devammm.. gitsin kilolar gelsin cıtırlıkk...yazı düşünüyorum.. başaracağız arkadaşlar.. ben bu popikte bulunan herkesin başaracağına eminim..

sehraa ortiğim nerdesinn .. kilo bildirimini yaptında benmi görmedimm.. hadi seni bekliyorummmm...
geri sayım kaç olduuu.... ben sayamadımmm

ama kızlar hafta sonu doğum günü kutlamasına gideceğim. araba olduğu için gündüzden gece ye kadar oradayımm.. yediklerime dikkat edeceğim ama diyet bir münü çıkaracağımı hiç sanmıyorum.. pazar günüde misafirim var evime ilk kez gelecek bir arkadaş.. hazırlıklar yapacağım.. gitti pazar günümde.. tabi yiyeceğim diye abartmayacağım.. ama günlük kalori alımımı geçmemeye özen göstereceğimm..

tatlım güle güle kullannnn..

afiyet olsun güzelimm..ohh iyi yapmışsın...

sabah: 1 bardak süt, 1 dilim kepekli ekmek arasına bir tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı tereyağ, yarım dilim ekmek içine 2 talı kaşığı kaymak
ara: yeşil çay ,elma
öğle: 1 porsiyon salçalı makarna, yarım porsyn şehriye çorbası, salata, 3 tane baklava
ara. muz
akşam: 2 dilim ekmek, 1 porsiyon mantar sote, 1 yk acılı ezme,salata, 2-3 yk kaşığı menemen ama yumurtasız,tussuz ve yağsız
gece. sütlaç yerimmm (kalorisini ilave ettim)

spor: işe gidiş ve dönüş yürüyüş 60 dakika
200 mekik
400 ip atlama
20 dakika koşu
dans 10 dakika

kalan kalorilerim .....1227

Menum
13.00
2 dlm cavdar
Kk peynir 2 zeytin
1 dilim ananas
Yesilcay
15.30
Nescafe
3 yulafli
1 albeni
17.45
3 catal makarna
3 kasik pirasa yemegi
Yogurt
Yesilcay icicem simdi 7 bademle birlikte 7 den sonra birsey yemiyorum dikkat ediyorum cok etkiliyo acikursam 1 meyve ya da sut icicem artik
Kizim uyuyunca tekrar giricem gorusuruzzz kizlar

Kızlar
Bu üstteki mesajı yazdım nelson ve minikkelebek beğenmiş bi nevi destektir bu da
Hiçkimse bi yorum destek verici bir açıklama yapmamış(sehra da yazdığım kıza kızmıştı o hariç)
Ben hiç dayanamam arkadaşım dediğim insanlarla ilgili yazılmış kırıcı dalga geçici ya da tuhaf mesajlara
Ya da baktım biri noktayı koyucu bir şey yazmış ona ağzına sağlık gibisinden bir şey yazarım
Ne bileyim..........
Ama görüyorum ki bu topikte bu tarz konularda destek yokkkkk
Kimse uğraşıp iki laf etmek istemiyor
Haksız mıyım kızlar siz söyleyin
Yine sus bişi yazma oldu bitti dedim ama duramadım

kızlar size bişey sorcam zebra perde kullanan varmı temizliğini nasıl yaıyosunuz hangi deterjanı kullanıyosunuz yada bi fikriniz varmı

Mönü
Her zamanki bir dilim ekmekli kahvaltım
Arada iki kuru kayısı bir incir
Öğle dünden kalan küçük tabak makarna ve 3 kornişon
Arada yarım elma bir mandalina
Akşam küçük tabak bakla yemeği bol sarımsaklı yoğurt bir incecik dilim kepek ekmeği
Yarım çay bar kahve
Gece tarçınli çayım

Birazdan 40 dakikalık yürüyüş
200 mekik

baslama 67.7
gecen hafta 59.3
bu hafta 59.3
giden gelen yok
hedef 56 sonrada 53..
boy 1.63
beklemiyordum desem yalan olur..sali gunu itibatiyle step aeorobik basliyorum kizlar..haftada 2gun sali ve persembe..duruma gore pazartesi carsamba cumada pilates ama duruma gore cok yipranirsam yapamam haftaya sadece stepaerobik.baktimki iyi gidiyorum diger hafta pilatese yazilcam dun ordaydim bir saat izledim seansi kan ter icinde kaldilar zikkimin kokunu yeseydikte bunca gebermeseydik gibin bakiyorlardi. bana senin ihtiyacin yokki dediler ama onlarin fazlaca ihtiyaci oldugu icin bana dediler oyle..yoksa ben gobegimi ve totomu biliyorumilk hedefim yazki gibin 56sonrada 53olmak umutlu ve kararliyim
bugunse sabah imi kuru kayisi iki badem
malum cuma bugun halk eknek dort dilim falan mercimekcorba
2adet N**** (Siyahi)
orta kayfe
oglen bilgi yarismasi hazirligi okuldaydim cocuklarin kurabiyeden 5tane
mudur beyden tavuk pilav ayran bir porsiyon
ara az tulum ve yarim dilim epek
bir portakal
aksamda bir muz
bu kadar
oglen abarttim farkindayim bide kizlar ben haftaya cumartesi bikdirim yapmak istiyorum olurmu rica etsem

Son düzenleme:
destek yok demeyelimde muhatap olmamak desek daha dogru olur gibin..cokta ustune gitmemek lazim sanki az birazda hal hatir sormak gibin yazmis espiri yapmis kotu niyet vardida benmi goremedim yoksa bilemedim simdi:26:ama yok ben senin deyiminle fesat biri oldugum icin gormusumdurde gormezden gelmisimdir belkim:44:

Elff,menün yine çok güzel canım
Özgecim,menünü begendim
Zorisimbuldm,canım hediyeni güle güle kullan.Ben dün gece sinirden baya bişiler yazdım şu 2 kişiye ama hata oluştu menüm ve yazdıklarım eklenmedi.Bende zaten sinirliydim tekrar yazmadım ve yattım.Polimige girmey sevmeyen insanlarız bizler(hawawr,papatya,sehra,zuzu,özge ve ben)Ama birbirimize herzamn destek çıkarız.Bu topik ilk açıldıgında bizeyeter arkadaşın sehracıkıııma yazdıkları çok agırdı ve hepimiz sakinlik vve saygımızı kaybetmeden sehramıza destek çıktık geçmişte okumusundur belki.Bizler 1 yılı geçkin dostluga sahibiz çok şükür ki
Nelsonum,menün yine agır ama yine verirsin bu çaydan mı spordan mı neden anlayamadım amaBende tarçın aldım bu gece içicem bakem nolacak?

Sehracııııkkkkkkkk,seni çok özlüyorum belki az girişin eksikligin benim motivasyonumu düşürdü.Acaba seni kırdım mı idye aklıma geliyor.Eski motiven bizi güldürmen herşeyini özlüyorumİlk kez görmedigim sesini duymadıgım bbirini seviyor özlüyorum

Papatyacim kilo bildirimini okurken yok artik yaaaa dedimValla ben de bi anlam veremedim resmen direnc gosteriyor vucudun ama dedigin gibide sen aynen devam hic moral bozma canim elbette bir gun vucudunun direncini kircaksin
Zorisimbuldum canim aslinda kendi acindan haklisin herkes cekimse gibi durmus gozukmus ( ben ilk yazdigin msji begenmistim 2. Begene tiklamamisim farkinda degildim sen yazinca baktim)ama ebrunun da dedigi gibi polemige girmek buyutmemek icin bizler de cvp yazmadik eger karsi taraftan sana agir bi cvp gelseydi emin ol hepimiz agzinin payini verirdik canim.bu arada hediyeni iyi gunlerde gule gule kullan canim
Minikkelebek elff ve nelson bu hafta cok iyi gitmis kizlar sizin adiniza cok sevindim
Ebrucum sen de uzulme regl olunca cok normal + cikman
Sehraa spora basla valla vaktin varsa hic durma benim yerime de yap.sonucuna sen bile inanamican bak hawara masallah gitgide eriyo kiz

kızlar merhaba;
ben bugün menü yazamıcam. hem canım sıkkın şu kilo olayına hem de pek takmıyorum sanırım.
yardımcım kabak tatlısı getirmiş. az sonra yicem azıcık . yoksa şişcek biryerlerim...
lalezardı galiba o arkadaş. ben okudum yazdıklarını ve nedense hiç sallamadım bile...
sevmiyorum ben bu tarz şeyleri. onu ilgilendiren bir durum yok ortada. ,ister veririz kiloları ister alırız.
bizim burada olmamaızın sebebi paylaşmak, birbirimizden birşeyler öğrenmek belki de yalnızlığımzı gidermek.
tartışacak olsam işyerimde çok var..
ama tartışıp cevap bile vermem...

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak sıcak su,2 kuru kayısı
10:00=2 ince dl.kızarmış tb.ekmek,2 çimdik kaymak,1 dl. peynir,5 zeytin,ıhlamur
12:30=1 elma
14:00=2 kepçe çorba,2 kaşık bamya,5 biber turşusu,2 ince dl.tb.ekmek
16:00=yeşilçay,1dl.dankek,çay,5 bisküvi
19.00=2 kaşık bulgur pilavı,1 turp,4 köfte(barbeküde yagsız yani)
21:00=yeşilçay,1 armut

Yatmadan şu tarçınlı çayı yapıcam bakalım tadı nasıl?Spor yok uyuşukluk var üstümde.Şu tarçınlı çayı sabah ayrı akşam ayrımı yapıcaz yoksa 1 kere ypıp günde iki kez soguk mu içicez.?Dur üşünmezsem geçmişte vardı yazmıştınız sanırım bakayım bi.

tatlım ben kzın yazdıklarına sinir olmuştum. ama geçen yıldan beri kilo verememişiniz deyince ben siz onu tanıyorsunuzdur diye cevap yazmadım. senin yazdığın cevabı görünce de senin düşüncene destek vermek için beğenmiştim. kız öyle çok uzatmadı ve gitti zaten topikten.o kızın yaptığı yorumu hiç samimi bulmamış hatta gıcık olmuştum..ama ben seni destekliyorum bu konuda...

kızlar size bişey sorcam zebra perde kullanan varmı temizliğini nasıl yaıyosunuz hangi deterjanı kullanıyosunuz yada bi fikriniz varmı

benim zebra perdem var. mutfakta kullanıyorum. yılda bir kez temizlemek yeterli diyor arkdaşalar.. ama ben dayanamayıp sirkeli su ile pencereden çıkarmadan bir kez sildim. ama temizliği için storu çıkarıp yerde çok bastırmadan yumuşak fırca yada bir bez ile yıkayıp kurumadan geri yerine takılması gerektiğini arkdaşlar anlatmıştı. yazın temizleyeceğim storlarımı.. ama kulanılan deterjalnlar konusunda nete bir gözgezdir istersen.. bu konuda pek bilgim yok..

canım bende anlamadım caydan mı spordan mı ama eskisi gibi spor yapmıyorum.. bende düşündüm bu kadar kiloyu nasıl verdim dye.. sonuç olarak yaptığım kalori hesabı sonucu kilo verdiğimi düşünüyorum.çünkü kaçamaklarımda olsa kalori hesabına göre öyle çok yüüksek çıkmıyor kalorilerim.. günlük almam gereken kaloriden hep az alıyorum. o da kilo vememi sağlıyor sanırım...bakalım bu hafta ne olacakkk

ebruli listen çok iyi ...tarçınlı çayı sabah ve akşam ayrı ayrı hazırlıyorum. ama aynı kabuk tarçını hem sabah hem akşam kulanıyorumm

sehraa sana o kadar yazdım hiçbir yazıma cevap yazmadın.. bir şey mi oldu.. kırılmadım desem yalan olur..

sevgili yoldaşım ellff, diğer arkadaşlarr nelson, m,n,nkkelebel, zorisimbuldum, ösge, tebrik ederim kızlarrr
sehraa sen aynısın üzülme, ebru aslında menülerin iyiydi bence tamam bir kik gün kaçırdın ama artıda olman bence reglden kaynaklı,
papatya valla senin vücudunu bende çözemedim bacım, zaten az yiyorsun, ama bırakma sanırım eninde sonunda göreceksin 60'ı

menümü yazayım,
sabah karışık tost, ayran
ara 1 armut
öğlen 5yk mantarlı tavuk sote, 4 yk makarna, 3 yk yoğurt
ara 1 portakal, 2 balık kraker
akşam balık tava, bir buçuk porsiyon, bolca salata, 2 avuç içi kadar lavaş ekmek, 1 bardak şalgam ( toplantı çok uzun sürdü 19 da eve geldik çok açıkmıştım deli gibi saldırdım akşam)
ara 2 kuru kayısı, 2 avuç içi kadar dut pestili, 1 avuç beyaz leblebi
tolamda 2000 kalori oldu kızlar sporda yok bu gün, güya yarını ödül günüm yapacaktım ama bu gün aratmamaışım ödül gününü ,

kızım daha uyumadı 1 saate kadar uyutursam spor yaparım ama çok yorgunum bütün haftayı toplantıyla geçirdikkk

Cevabın için teşekkür ederim canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…