- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.221
tatlım ben kzın yazdıklarına sinir olmuştum. ama geçen yıldan beri kilo verememişiniz deyince ben siz onu tanıyorsunuzdur diye cevap yazmadım. senin yazdığın cevabı görünce de senin düşüncene destek vermek için beğenmiştim. kız öyle çok uzatmadı ve gitti zaten topikten.o kızın yaptığı yorumu hiç samimi bulmamış hatta gıcık olmuştum..ama ben seni destekliyorum bu konuda...
benim zebra perdem var. mutfakta kullanıyorum. yılda bir kez temizlemek yeterli diyor arkdaşalar.. ama ben dayanamayıp sirkeli su ile pencereden çıkarmadan bir kez sildim. ama temizliği için storu çıkarıp yerde çok bastırmadan yumuşak fırca yada bir bez ile yıkayıp kurumadan geri yerine takılması gerektiğini arkdaşlar anlatmıştı. yazın temizleyeceğim storlarımı.. ama kulanılan deterjalnlar konusunda nete bir gözgezdir istersen.. bu konuda
canım bende anlamadım caydan mı spordan mı ama eskisi gibi spor yapmıyorum.. bende düşündüm bu kadar kiloyu nasıl verdim dye.. sonuç olarak yaptığım kalori hesabı sonucu kilo verdiğimi düşünüyorum.çünkü kaçamaklarımda olsa kalori hesabına göre öyle çok yüüksek çıkmıyor kalorilerim.. günlük almam gereken kaloriden hep az alıyorum. o da kilo vememi sağlıyor sanırım...bakalım bu hafta ne olacakkk
ebruli listen çok iyi ...tarçınlı çayı sabah ve akşam ayrı ayrı hazırlıyorum. ama aynı kabuk tarçını hem sabah hem akşam kulanıyorumm
destek yok demeyelimde muhatap olmamak desek daha dogru olur gibin..cokta ustune gitmemek lazim sanki az birazda hal hatir sormak gibin yazmis espiri yapmis kotu niyet vardida benmi goremedim yoksa bilemedim simdi:26:ama yok ben senin deyiminle fesat biri oldugum icin gormusumdurde gormezden gelmisimdir belkim:44:
Elff perde hakkında bir bilgim yok canım:26:
Elff,menün yine çok güzel canım
Özgecim,menünü begendim
Zorisimbuldm,canım hediyeni güle güle kullan.Ben dün gece sinirden baya bişiler yazdım şu 2 kişiye ama hata oluştu menüm ve yazdıklarım eklenmedi.Bende zaten sinirliydim tekrar yazmadım ve yattım.Polimige girmey sevmeyen insanlarız bizler(hawawr,papatya,sehra,zuzu,özge ve ben)Ama birbirimize herzamn destek çıkarız.Bu topik ilk açıldıgında bizeyeter arkadaşın sehracıkıııma yazdıkları çok agırdı ve hepimiz sakinlik vve saygımızı kaybetmeden sehramıza destek çıktık geçmişte okumusundur belki.Bizler 1 yılı geçkin dostluga sahibiz çok şükür ki
Nelsonum,menün yine agır ama yine verirsin bu çaydan mı spordan mı neden anlayamadım amaBende tarçın aldım bu gece içicem bakem nolacak?
Canım netten araştırdım kullananlar nemli bezle siliyorlarmış.Bazılarıda yere yayıp hassa fırça ile temizleyip su döküp yıkıyolarmış
Günaydın kızlar.Bu sabah 400 gr eksi çıktım.:44:Tarçınlı çay işe yaradı galibaBakalım cumaya kadar içicem nolcak.
Günaydın kızlar.Bu sabah 400 gr eksi çıktım.:44:Tarçınlı çay işe yaradı galibaBakalım cumaya kadar içicem nolcak.
Zorisimbuldum,başka topikte yazdıklarını okuyunca şok oldum.Hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim.Şimdi nie arkadaşlarla motive olamadıgımızı daha iyi anlıyorum.Bizler sizi aramıza aldık ve kaynaşmak için eşleştik.Ama sizler burdan memnun olmadıgınızı ve başka bi topik açmayı ne zamandır düşündügünüzü burdaki kişileri kötü şekilde anlatım yapmışsınız.Çokkk yazıkBizler yenisiniz diye sizi dışlamadık içimize aldık ama siz minikkelebekle topik açmayı düşünüyormusunuz.Tabiki herkes özgürdür isteyen istedigi yerde topik açabilir.Ama bunu burda yazıp biz başka topik açıp orda devam edicez diye söylemek yerine bizeyeter arkadaşın topiginde hem bizi kötüleyip hemde bu fikri orda yazıyorsunuz ve ben iyiki de tesadüf eseri ögreniyorum.Çok üzüldüm bu kadar safmışız sizleri sevip aramıza almakla hata etmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?