Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ilgilendiğin için çok saol canım benim 1 sene oldu baya kirlendi artık internettede araştıırdm ama tam net bişey bulamadım sirke kokmadımı canım zaten benimkine deterjan lazım ama bilemedi nasıl yapam:26:

Canım biliyorum desteklediğini seni dışında tutarak söylemiştim
Sağolasın canım
Ben de gıcık olmuştum aynen
Teşekkürler

Nelson da bende sana bi sürü şeyler yazdık.Ben sana olan sevgimden özlemimden bahsettim.Ya görmedin yada birimize kırldın sanırım sehra?Noldu söyler misin?

Aslında sen de başlangıçta kızıp kötü niyet arayıp muhatap almış deli ve ebru tutma beni filan demiştin
Ama üstüne gitmek istememiş olabilirsin çok normal
Keşke yazdığın mesaja kızıp sana yazdığımda
Düşündüklerini açık açık yazsaydın
Sanki bazı şeyler içinde kalmış
Senin deyiminle filan demişsin demek ki unutmamışsın da
Görmezden mi geldin elbette bilemem
Ama ben zaten bi tek sen destek vermemiş olsan bu duruma cevap yazmazdım
Her zaman en doğrusu ki bu genelgeçer bir şey bence : düşüncelerini önce insanları kırmadan kabul edilebilir bir üslupla söylemek
Sonra baktın anlamıyor
Ya da anlamazdan geliyor
Ya da çirkin bir söylemi var
O zaman anladığı dilden yani keskin sözcüklerle ifade etmek.
Ben böyleyim
Sende de aynı düsturla hareket ettim
Fakat gördüm ki benim güzel güzel yazdığım ciddi mesaja tiye alır türden bir yanıt gelmiş
(önceki mesajı kastediyorum yanlış anlaşılma olmasın)
Aynı uygulamaya başvurmuştum
Uzunca yazdım anlaşılırım inşallah

İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur sağ ol canım
Hatırladım canım yazmıştın hata oluştu diye
Şimdi anladım ki sen de kızıp cevap yazmışsın
Sen onları hata oluşmasaydı da yazsaydın
Polemiğe girmiş mi olurdun canım
Bence olmazdın çünkü bi cevapla kız gitti zaten
Altı arkadaşın isimlerini yazıp birbirimizi destekleriz yazmışsın bu durum sadece onlar için geçerli değil umarım
Bizeyeterin ilk tepkisi çok saf insani bir tepkiydi bence
Sehranın dalga geçer şekilde cevaplarından sonra sanırım o da kızdı
Ve cevap yazdı
Elimizi vicdanımıza koyalım
Dışardan gelip öyle bi mesajla karşılaşsak biz de kızardık arkadaş olunca farklı gelebilir
Ben kesin kızardım
Bir de benim sehraya yazdığım cevaba hiçbiriniz kızmadı
Ben ozaman şaşırmıştım ama dedim kızlar ne tatlı bana cevaplar yağdırmadılar onlar da biraz kızdı demek ki dedim
Zaten sonra da hepinize içten samimiyetle yazdım hep

Kızla geçmişe baktım ama tarçınlı çayın tarifini göremedim1 bardak sıcak suyu 1 çubuk tarçınmıydı?Ay içicem 1 saattir bulamadım.Kk hemen giriş istiyor sitede çok kalınca ikide bir giriş yapınca sayfalar kapanıyor off.

Papatya
Canım seni anlıyorum bazen bulaşmamak gerekir
Bu söz elbetteki senin okulundaki durumlara uymayabilir
Burdaki durum için ağır bi söz olabilir
Ama üç aşağı beş yukarı bu söz duruma uyuyor
Peygamber efendimiz haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.demiş
Bazen susmak tarafını seçmek anlamına da gelir
Bu topiğe böyle ciddi yazılar yakışmıyor aslında
Gelgelelim ben düşüncelerimi söylemeden uyuyamam

ben biraz konunun dışında kaldım kızlar boşverin sıkmayın canınızı densizlere,

bu arada kızımı uyuttum, 5 mil leslie yaptım, 700 ip atladım sanırım 5dk olmuştur, çok yemiştim bu gün artı çıkmayayım diye yaptım çünkü hafta sonu gezmede olacam zaten spor yapamıyacam, ondan sıktım kendimi yaptım duşşumuda aldım, şimdide uyumaya gidiyorummm

ebruuuuuuuuuuu bir bardaktan biraz fazla su 1 çubuk tarçını koyup 3dk falan kaynatıyon az demlenince süzüp iç,ine 1 çay kaşığı bal koyup içiyorsun, yanlış hatırlamıyorsam böyleydi tarif

hepinize iyi geceler tatlı rüyalarr kızlarrr

Günaydın kızlar.Bu sabah 400 gr eksi çıktım.:44:Tarçınlı çay işe yaradı galibaBakalım cumaya kadar içicem nolcak.

Günaydın kızlar.Bu sabah 400 gr eksi çıktım.:44:Tarçınlı çay işe yaradı galibaBakalım cumaya kadar içicem nolcak.

400 gr iyi bi rakam sevindim canım çay ödemi suyu şişkinliği azaltıyo olabilir bende sabah 55.2 çıktım yarında 55 çıkarım heralde 14 marta 52 hedefimi koyayım bari men formulümü buldum iyi gidiyo maşallah

Ebrucum cok sevindim zaten reglden dolayi + cikmistin odem gidince farketti demek ben de 400 gr + ciktim bu sabah sapitti bunye iyice wcden dolayi heralde
Ben de kizimla banyo ettik simdi uyuttum bi kayfe icip tv izliyim soyle bi keyif yapim aksama avmye gideriz esimin isi cikmazsa seramik tencere almayi dusunuyodum reklamda gordum essensoda buyuk indirim var diye buyuk indirimli fiyatlari bile pahali essenin gidince bakcam uygun gelirse alirim

Zorisimbuldum,başka topikte yazdıklarını okuyunca şok oldum.Hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim.Şimdi nie arkadaşlarla motive olamadıgımızı daha iyi anlıyorum.Bizler sizi aramıza aldık ve kaynaşmak için eşleştik.Ama sizler burdan memnun olmadıgınızı ve başka bi topik açmayı ne zamandır düşündügünüzü burdaki kişileri kötü şekilde anlatım yapmışsınız.Çokkk yazıkBizler yenisiniz diye sizi dışlamadık içimize aldık ama siz minikkelebekle topik açmayı düşünüyormusunuz.Tabiki herkes özgürdür isteyen istedigi yerde topik açabilir.Ama bunu burda yazıp biz başka topik açıp orda devam edicez diye söylemek yerine bizeyeter arkadaşın topiginde hem bizi kötüleyip hemde bu fikri orda yazıyorsunuz ve ben iyiki de tesadüf eseri ögreniyorum.Çok üzüldüm bu kadar safmışız sizleri sevip aramıza almakla hata etmişiz

kızlar merhaba
ben de bu sabah -200 çıktım. oysa dün bayağı abartmıştım yeme olayını.
az önce 5 mil yaptım şimdi de bir portakal ve bir kivi yedim.
yarın da spor yaparım ve bu haftaki 4 günlük spor olayını tamamlamış olurum.

Yazilanlari okuyup donucem canim tekrar suan sok oldum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…