Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bi bakim dedim topiğimize eprum.başın geçmiştir inş yawru dur bi dua edeyim blendırınla nice güzel günlerde kekler pastalar yaparsın inş

Son düzenleme:
sabah kalktım hemen tatlı börek yapmaya başladım.. çok çeşit yapmayacağım 2 çeşüt yeter diye düşündüm..

şimdide evi bir süpürüp sileyim.üzeirnde duşumu alayım.. eh o zamana kadar da misafirim gelir sanırım...

Bi bakim dedim topiğimize eprum.başın geçmiştir inş yawru dur bi dua edeyim blendırınla nice güzel günlerde kekler pastalar yaparsın inş

Saol canım benim.Allah kabul etsin.Eşimin nenesi suya okudu içtim ve yattım geçti çok şükür.Saol canım yapayım pastalar kekeler gelin bana

Günaydın kızlar.Oglum erken kalktı bu sabah.Hava güneşli içim kıpır kıppır güne güzel uyandım.Saglık herşeyin başı.Ogluş olmasa sirkeci eminönüne gitmek gezmek isterdim.Temiz havada yürümek isterdim

Şu tarçınlı çayı nelsonum söylemişti sanırım.Saolasın arkadaşaımBu sabah yine ekside çıktımAyy böyle gitse aman degmesinElma sirkeli sudan hiç bi fayda görmedim ama bunda 2 günde kaç gr gitti

aramıza hoşgeldin. bu topiğim en yaşlısı benim. 34 yaşındayım. 8 yaşında bir oğlum var.
metabolizman sanıyorum yavaş. yaşımdan dolayı. dolayısıyla ben mehter takımı gibim 2 ileri bir geri gidiyorum. yani kilo verirsen sakın ola ki bana takılma canın sıkılır moralin bozulur...
1,65 boyundayım 62,4 kiloyum.
şu tarçından bende alayım. ne tarçınmış ya....
oğlula eşim kayağa gitti aslında bende yapabilsem bir saatte 600 e yakın kalori harcatıyor. düşünsenize 5-6 saat kayıyorlar...
ama zor geliyor. bu saatte git, üşü, don gel...
evde olmak daha güzel kesinlikle....

tatlım işe yaradı ise ne güzel.. ama hiç bırakma.. ben bir başladım o çayı içmeye sadece 1 gece içmedim..sabah erkenden kalkıyorum ilk işim çayımı ocağa koymak oluyor.. işe çayımı içmeden de gitmiyorum .. bazen kaçamaklarım oluyor ama kilo veriyorum. bilmem tarçınlı çaydan, bilmem günlük kalori miktarımı aşmadığımdan..yediklerime dikkat etsem bir haftada daha çok kilo veririm sanırım..

hayal etmes bile süper..bir de gerçek olursa keyifimizden yanımıza yaklaşılmazz..

Merhaba kızlar bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum inşallah hep beraber başarırız.

hoşgeldin güzelim...

evet canım. diyet yaparken bile daha sabah kahvaltısını yerken öğlene ne yesem ara öğünde ne yesem diye durmadan yemek düşünüyorum.. sanki hayatım yemek yeme üzerine kurulmuş..

Ben de mi denesem ya bir paket kabuk tarcin oylece duruyor cekmecede nasil yapiliyordu ve sabah aksammi iciyosunuz bu arada bende 300 gr eksi ciktim bugun dun aksam tatlilari yemeyerek ne kadar iyi birsey yaptigimi gordum
Neldon canim aynen ben de oyleyim ara da sunu yerim alsam bunu yerim hep yemek dusunuyorum seviyorum yemek yemeyi napiiimmm Ama asil marifet az az yemekte ve ince kalmayi basarmakta

Aynen canim ben de ne giysem yakismiyodu gobegim yanlardan falan cikiyodu dugmeler zor kapaniyodu dogumdan sonra ben ne aldim ne verdim 65lerdeydim. Hayatimda gordugum en yuksek kiloydu bu benim boyum 1.58 simdi 54 kiloyum 3 kilom kaldi sonra koruma donemindeyim nasipse

Az kalmış canım inşallah istedığin kiloya en yakın zamanda düşersin darısı benım gibilerin başına

Hoşbulduk canım

kızlar canlar dostlar...
hani diyorsunuz ya ben 50 ile zayıf oluyorum ondan 52 istiyorum vs...
ben 60 istiyorum ya ama ben 60 ile nasıl oluyorum onu bilmiyorum...
doğduğumdan beri 62 ve üstüyüm sankim...
neyse...
uzmanlar diyor ya hergün aynı sporu yapmayın zaman zmana değiştirin. eee ben genelde leslie ve slim in 6 yapıyorum ya.
yeni videolar buldum. belki bakarsınız...
http://www.kadinlarkulubu.com/soru-cevap-bolumu/593778-simit-deniyor-bilmiyorum-4.html
bu forumda. zaman zaman da bunları yapıcam. böylelikle sıkılmam hep aynı şeyi yapmaktan....

mrb kızlar nasılsınız düngece merhameti seyrettim 3 de bitti ama çok güzel dizi ya inşallah tekrarları kaldırmazlar sabahda geç kalktık doğal olarak bugun hava çok güzel kızımı arabasına koyduk bi güzel yürüyüşe çıktık kocişle yeni geldik ben bugun artıda çıktım dünyediğim makarnalardan olsa gerek bide wcolayı sıkıntı buara ondanda olabilir:26:
shena87 hoşgeldin

baktım canım videolara hareketlerin çoğu pilateste var ben genelde yapıyorum düzenli yapıldığında işe yarıyo

Kızlar banada şu tarçınlı çayın tarifini verirmisiniz

bir su bardağı sudan biraz fazla su bir kabuk tarçın 3-5 dak kaynat, çayın ılıyınca(sıcak olmayacak 40 derecenin altında olacak çayın) içine bir çay kaşığına yakın bal ekle karıştır iç.

sabah kulandığın kabuk tarçını akşam içinde kullanabilirsin.

sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içilecek.. işe yarıyorr

ara sıra da sarımsaklı çay yapıyorum. tarçınlı çaya ilave olarak bir bardak da ondan içiyorum. kokusu kötü ama tadı çok kötü değil..ikisini aynı gün içince harika olur

sarımsaklı çay tarifi

3-4 bardak için

kuru zencefil
3-4 diş sarımsak
limon suyu(2 çk)
1-2 yemek kaşığı bal

üzerine kaynar su ilave edip 5 dk demleniyor

tarifi böyle ama ben öyle yapmadım.. zencefil ve 1-2 sarmsağı doğradım 2-2,5 bardak su koydum 3-5 dak kaynattım. ılıyınca bardağına bir çk bal ilave edip içtim

tavsiye ederimmmm

Son düzenleme:
sabah-öğle
tarçınlı yeşil çay
1 dilim t.tahıllı ekmek kızarmış
az tereyağı çatalın ucuyla az bal ekemeğe sürdüm
peynir
4 zytin
ara
kiraz saplı form çayı
düngece yemediğim cislerden 6-7 tane
1 çikolatalı gofret
akşam
yr kepçe domates çorbaı
yoğurt 1 kae
karnıbahar yemeği
1 dilim ekmek
spor 300 ip atlama 50 mekik

Eşim 3 e kadar izlemş.Bende bugün izledim çok güzeldi.Menünü gofreti görmezsem begendim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…