Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebru esinin neyi var
Hasta olan arkadaslara gecmis olsun
Hawar dikkat edemeyip bu topige balli kaymakli menuler yazmak istemuyorum. Bir de cok yoruluyorum. Spor hic yok. Anca size yorum yaziyorum onun da kiloma faydasi yok

Kabullenilmis caresizlikle gobek de yaptim oturuyorum iste.

Merhaba kızlar
Ebrucum çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda iyileşir eşin.
Benim de şu çok üzüldüğüm mesele vardı ya. Dedikodu almış başını gitmiş. Artık üzülemiyorum bile.

hadeka ben buraya takıl derken sende yediklerine dikkat et demek istedim canım
M maviduvar1 anladığım kadarıyla kötü şeyler yaşadın artık, üzülünce düzelmiyeceğine göre canını ne kadar az sıkarsan o kadar iyi canım, zaten sizin ortamınız çok dedikolu bir yer yani her halükarda dedikodu yapacaklardır zaten, çok samimi olarak söylüyorum tabi ne yaşadığını bilemem bazı tahminlerim var ama artık ne olduysa oldu üzme kendini kendine zarar veriyorsun

hawar canım artık gerçekten üzülmüyorum. Hatta üzülemiyorum. Sanki tüm Duygularım sinirlerim alınmış gibi.
İşimi çok seviyorum ama dedikodudan usandım artık.

M maviduvar1 canim uzme kendini, zaten sizin sektorde malesef dedikodu kazani kayniyor ne yaparsan yap kimseye yaranilmiyor.. sen kendinden eminsen ve dogru yaptigina inaniyorsan birak konussunlar arkandan hani bi soz vardir arkandan konusuluyorsa uzulme bu senin onlarin onunde oldugunu gosterir diye oyle iste

Teşekkür ederim lajoba . Malesef bizim iş böyle. Insanlar oturup işlerimi yapsa bu sıkıntılar hiç yaşanmaz.
Bu hafta o kadar yorgunum ki gece 12 de Yatıp sabah 6 da kalkan ben bu hafta resmen gözümü açamıyorum. Bu akşam sporumu yapmadım. Yarın sabah işe gitmeden yapmayı planlıyorum inşallah

M maviduvar1 canım ben buna kendimce acının geldiği son nokta diyorum yani o kadar çok üzülmüş oluyorsun ki artık , duygusuzlaşmış oluyorsun ki dahası canını yakmıyor, uyku hali de moralsizliktendir, hadi bakalım yarın spor yaptım diye yazmanı bekliyoruz

menümü de yazayım kızlar
sabah 2 dilim çavdar, 1 kk peynir, 8 zeytin, 1 yumurta, 1 kaşık kavurma, domates, salatalık
ara 1 ayva, 1 mandalina
akşam 2 yk etli bamya, 1 kase haşlanmış buğday ve nohut, bolca salata

3 lt su bolca şekersiz çay
2 mil leslie 20 dk yarın ve göbek için hareketler

Kizlar ig
lajobsa hepinize gecmis olsun canim vitamin agirlikli besln dinlenmeye calis is herzmn var zaten birak 2 3 gun daginik klsin birsey olmaz dinlen sen
ebrumlakonustuk gun icinde zaten kiyamam uykusux klmis birde
papatyacim ictenlikle soyluyorum kendim yasamis gibi icim bi cizz etti dedikodu almus basini yurumus dedin ya okadar uzuldum ki zaten verdigin karirin aksini de versen diger taraf dedikodu yapardi nasil bi dunyadayiz Allahim nerde hz omerin adaleti insanlar birbirinin mutsuzlugundan mutluluk duyar olmuslar sen sabah namazdan snra dua et bol bol Allah yardimcin olsun peygmberimizin tavsiyesi sabah namazindn snra duaya sarilin demis demkki kabul olunmasi yuksek vakitler durumuna uygun esma cekebilirsin ve goruceksin ki dedikodunu yapn insanlar kendiayaklariyla sana gelickler bu tarz insanlar icin lutfn uzme tatli canini gece gece nasi sinir oldum ya
hawarcm mnun ve sporun tebrikler ben de yarin lesi ablayla walk walk yapmayi denicem ins.
hadeka cnm ben de uzun sure toparlnmadim ama bosa gecti vkt uzunca bi dusun yine diyete bslicn nasilsa neden 3 5 kilo daha alaain ya ds neden yerinde sayasin bak hawara ac klmdan gayet guzel kilo veriyo sen de deneyebilirsin
hkmetcm cnm daha iyi olmn sevindim psikolojik olarak sen hassas bi bynsin kirilgansin anladigum kdariyla
oglun icinde hepimiz yasadik cnm 2 yas donemi zor olabiliyobama int bak fikir al nasil dvranman gerek isin kolaylasir

Menum
sabah
2 biber dolma
1 dlm cvdar
kk peynir
cay
ara
sade khve
3 bitter
Elmali kurabiye
aksam
1 tabak corba
1 kasik pilav
ara
cay ve 1 avuc beyaz leblebi

menum pek icacici degil misafirden kln son seylerde bitti muffinler vardi 5 6 tane yeni komsu tasinmisti ona goturdum hem komsum sevindi hem ben

Oglumu yıkayıp uyuttum az önce.Yanında yatıyor kuzum.Yarın sabah iş yerini arayıp izin istiycem.Kv eşimin yanında kalmadı çocuğuda yemek verememiş vs bi kaç canını sıkan şeyler oldu.İnşallah yarın izin verirlerse oğluma ve eşime bakarım.Çocuk babası yok diye çok üzgün öksürüğü de var.Böyle zamanlarda çalışmak zorunda olmak kötü.

Bugün kötü oldu ama yazayım.
Sabah:1 poça
Ögle:1 dl fırın makarna,1 barsak yogurt,6 yk ıspanak
Ara:1 gazoz ,6 bisküvi
Akşam:1 kase sebze çorba,4 yk etli patlıcan yemeği,5 yk pilav ,1 ayran
Eşim ameliyattayken hem ağladım hem yürüyüş yaptım

Merhaba kızlar
Hawarım Özgecim çokteşekkğr ediuorum. Gerçekten duygusuz oldum sanırım. Artık hiç birşey hissetmiyorum. Fakat geçen haftaya göre çok daha iyiyim. En azından dünyalık işlere yönelebildim.
Özgecim çok dua ediyorum. . Gün içinde okuduğum esmalatım var. Inşallah Rabbim kabul eder.

Lajoba, sağol canım sizede geçmiş olsun.Eşimde evde olucak gelen giden ve benim ev berbat olucak hep
Hadeka ,ameliyat oldu ufak bişi çok şükür iyi şimdi.
Papatya, öylede böylede dedikodu yapacaklardı Ve sen üzülecektin.Ruhsuzlaştıryorlar zorla insanı bu kötü fesat insanlar .Dua et bol bol.
Hawar,sağol iyi çok şükür .Spor harika menüler 2 çocuk......nazar değmesin bizede bulaşsın diyim:))
Mevvvv atom karıncamı öZledim
Btlkbra,hiko,Ayşe ,Seher herkes iyidir inşallah iyi geceler hepinize

günaydın kızlar

osge1989 canım menün iyi bence akşam , leslie yap 1 mil , 2 mil yavaş yavaş arttırırsın zamanın olunca
@beruli1820 canım menün de iyi pilav olmasaymış daha iyi olurmuş, ev için de sıkma canını , sağlığınız yerinde olsun varsın kirlensin boş ver, kv niye kalmadı ki yada kayın peder yada eşinin erkek kardeşi falan yokmu orda onlardan biri kalsaydı iyi olurdu ama neyse sağlık olsun

biz kaltık kahvaltımızı yaptık, şimdi büyüğü giydirdim, sütünü içti, ufaklığı uyutup evi toplayıp derleyeyim

günaydın kızlar
sabah slim in 6 yaptım. bu sabah tartıldım. geçen hafta dünyadan geçince tartılmak falan aklıma gelmemişti. 62,8 çıktım.
artık kafamı toplayıp işlere başlamam gerek.
mevcanı ben de çok özledim.
ebrucum eşin nasıl oldu.

Oğlumu Dr götürdüm .Parka getirdim şimdi.Verdiğin ilaçlara devam dedi.Antibiyotik vermedi uzayacak böyle ama(eşim eve geliyormuş.İzin aldım sabah oglum gece hep öksürdü.

Oğlumu Dr götürdüm .Parka getirdim şimdi.Verdiğin ilaçlara devam dedi.Antibiyotik vermedi uzayacak böyle ama(eşim eve geliyormuş.İzin aldım sabah oglum gece hep öksürdü.

canım oğluna da çok çok geçmiş olsun, eşin evde olunca dikkat edin ama eşine bulaşmasın, oğlun çok yanaşmasın eşine, ameliyatlı öksürüp aksırırsa çok zor olur, benim eşim yazın öyle oldu 2 gece acilde aldık soluğu, çok zordu, allah kolaylık versin gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…