Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyam sağol iyi şükür eşim.Mevde bizi özlemiş selamı var hepinize:)Ne güzel güne sporla başlamışsın ve 62 lerdesin.Baldırlarım spor yapmış gibi acıyor.
Hawarım sağol iyiyiz .Oglum hep üstüne atlamaya çalışıyor babasının.Oğlumda uzamaz atlatır inşallah şu öksürüğü.

Oğlum evdeyim diye çok mutlu.Biraz uzandım ütü yapıcam .Akşama bir sürü insan gelicez diye haber ediyorlar.

menümü yazayım kızlar
sabah 2 dilim çavdar, 1 yumurta, 1,5 kk peynir, 6 zeytin, domates, salatalık
öğlen 1 kase haşlanmış buğday ve nohut, 1 kase yoğurt
ara 1 portakal, 1 bardak kefir
akşam 1 kase tarhana, 3 yk zetinyaglı pırasa, bolca salata

2,5 lt su bolca çay
2 mil leslie, 20 dk göbek ve yanlar için hareket

Bugün
Sabah: 2 dl tam buğday ,1.5 yumurta sarısı ,2 kaşık bal,2 çatal kahvZltılık salça ,ıhlamur
Ararta Türk kahvesi
Ögle :1 tabak yeşil mercimek,Kıvırcık salatası
Akşam: ögle ile aynı.metcimek bitti şükür
Ara:4 kurupasta

Kurupasta olmasaymış der gibisiniz
Misafirler almış ıhlamurla yedim.
Dr parka markete baya yürüdük oglum biraz kucağımda.Öksğrdü hep kuzum.Turplu bal yaptım.22:15 erken uyudu erken kalkmıştı yoruldu birde.Duş aldım topladım evi yatıyorum.iyi geceler malum Yarın iş ama evde daha çok yoruldum .Yemekleri ütüyü yap,çm as balkon yıka ,ogluşa Aktivlte ,2 hastayla ilaç wc kaldır yatır.İnşallah kuzum uyur bu gece(

Gunaydin kizlarrr dun gezmem vardi aksamda halim olmadi yazamadim size bugunde kalktim kahvalti yaptik kizimla sonra kizim tv izlerken ben temizlik yaptim sil supur toz al vc banyo camasir katla yeni camasir koy fln bu saat oldu bugunde gezmem var ama 1 2 saat fln gidicrm kizimi uyutup sizler nasilsiniz
ebrum esin nasil oldu

Yemeğimi yedim çayımı aldım size bakıyorum.Gece 4 te oglum ateşlendi 5 te uyuttum tekrar.Şimdi iyiymiş şuruplarını içmiş.Gece kara turpun içine bal akıtıp verdim ve hep ılık su verdim.Eşimde bugün daha iyiymiş.Sabah cumaya göre eksiyim şükür.Cumartesi regl günüm buna ragmen eksi çıkma istiyorum.Akşam malum herkes bizde yürüyerek eve gidicem kv ordan yürüycem oh misss

Hawarım haklısın.Ama illa bir tatlı olucak güm içnde.Öglende tulumba yedim napim(Keşke senin gibi azimli olsam
Btlkbrahh işler hallolmuş erkenden.Eşim iyi çok şükür oğlumda iyiymiş.

B Btlkubra oh ne güzel erkenden işler bitmiş ben bu gün birşey yapamadım kız durmuyor
ebruli1820 canım sen hedef kilona yakınsın olur tabi öyle tatlı falan gün içinde , ben daha çok kilolu olduğum için daha dikkat ediyorum canım inan canım bazen çok istiyor ama frenlemeye çalışıyorum bi 60 görsem sonra arada bende yerim, eşinin ve oğlunun daha iyi olmasına sevindim

bu hafta sanki yalnız kaldım kızlar, motivasyonum bu gün yerlerde umarım yarına kadar kedimi toparlarım yoksa her an bir şeylere saldıra bilirim

menümü yazayım

sabah 2 dilim çavdar, 1 kk peynir, 6 zeytin, 1,5 yumurta ( kızıma haşladıgım da biraz katı olmuştu beyazını ben yedim ) domates salatalık
öğlen 1 kase yoğurt, 1 kase den az fazla , haşlanmış nohut ve buğday
ara 1 bardak kefir, 1 mandalina, yarım armut
akşam 1 kase tarhana, 2 yk pırasa, bolca karnıbahar, haşlayıp yoğurt döktüm

3 lt su, bolca şekersiz çay
3 mil leslie

bu gün çok yemişim

ebrulim geçmiş olsun canım. eşin e ve cocuğuna..

diğer kızçeler okuyamaDIM SİZLERİ..KUSURUMA BAKMAYIN..

BU ARALAR ÇOK SİTRESLİ GÜNLER ATLATIYORUM..

MÜDÜR YARDIMCILIĞI İŞİM OLMADI.. BELLİ OLALI 1 hafta oldu ama yazavak fırsatım olmadı..

şimdide norm fazlası atamaları var..

beynim kazan gibi..

birkaç sorun ve 1 aydır belirsilik beni mahvedecek..

belirsizlik inşallah bu hafta bitecek .. tabi arkasından başka bir tane daha sorun çıkmazsa..

2014 ün son iki ayı kabus gibi geçiyor.. ama bitmeden umarım güzel bir haber alacağım.. umut bu olsa gerek...

Iyi geceler kizlar
baldirlarim sizliyor agridan bugun pelini komsuya birakip aisverise cktim pazar gunu esimin bi toplntisi var 5 ocktada kizimkn okul gosterisi butun gun gez gez ayakkarim.sisti cok zor begeniyorum malesef kilo da oluncs cifte zorluk okdu eve de yuruyerek ciktim komsum saolsun kisit borek yapmis azar azar yedim onlardsn o yorgunkugum ustune kendime gldim ama aksam yemek yemedim tabi ve yarina is birikmesin diye renkliler kurumustu utu yptim aykta bitigim suan
beyazlari serdim yarinda temizlik ymk ve utuyu ypbilirsem iyi olur
pelin geceden beri atesli gece hep mizmizlndi uyaniktik malesef surup veriyirum disleri fena kasiyonuyo komsuda da hep kucktaymis sonrauyutmuslar saolsunlar
Ebrucum gcmis olsun atestn cok korkuyorum ben ya Allh korusun yavrularimizi esinin de iyi olmasiba sevindim bu hafts yorukdun cnm ins hftasonu dinlnme firsati bulursun
btlkubra masallh cnm ya elin hixli demk senen hamarat ark benimmben saatv10 da yeni kndime gelip ise basliyom
hawarcm cnm yarin cuma 1 ogunde sabhtn mesela odul yap snra tam gaz devam
nelson her iste hayir vardir cnm gonlumuzdeki is olmayinca uzuluyoruz ama arkasindan mevlm baska bi kapi aciyor zor zmnlarhepimiz yasiyoruz bazen ust uste hgeliyo bunaliyoruz ama geciyo cnm hakkindahayirlisi olur ins

slm özgem..HAYATIMDA BU KADAR STRESLİ hiç olmadım sanıırım. eşim bile beni ilk kez böyl e gördü.. sinirll bağran çağıran biri olsamda stresten sesim soluğum pek kısılmazdı.. boğazıma vurdu resmen.. geçecek.. bu iş stresi olumlu yada olumsuz.. artık sonucada alışmak düşecek bana.. teşekkür ederim canım.. senin bebişinede geçmiş olsun.. ev işi hiç bitmiyor ....kendini yorma çok fazla ömür geçiyor... özgemm

N nelson canım hakkında hayırlısı. Idareci olmak zor zanaat. Ben üzerimden atana kadar mahvoldum. Çok şükür kurtuldum. Allah hayırlısını versin inşallah
osge1989 çok geçmiş olsun kızına. Havalar o kadar tuhaf ki. Hatta sizin oralar belki sıcaktır bile.
Aman dikkat edin.

Çok yorgunum.Gelen giden hep ayaktaydım.Oğlum hasta huysuz.Etkinlik yaptım misafirlere hizmet...23:00 uyudu misafirler giderken.evi mutfağı topladım.Döşüne zeytinyağı ayaklarına Vikis sürdüm.Ateşi çıktı şimdi ilaç verdim.Yeşilçayımı içip duş alıp yatarım inşallah(

Bugün
Sabah: 1 simit
Ögle: 6yk( pilav nohut, yogurt )2 tulumba (
Akşam:1 kase çorba ,1 kepçe patates yemeği ,bol salata

Misafirler tatlı kurupasta getirmiş yemedim ama yarın 1 tane yerim akşama

Özgem geçmiş olsun sizede(Sağol canım yine ateşlendî gelen giden (Herleyin başı sağlık!!Yorma sende kendini kapıyı kapatan da bir g...nü yırtanda bir derdi annem:))

Nelll sağol canım.Hayırlısı değilmiş de bence belki böyle daha iyidir senin için.Stres yapma kendine ve Ailene sağlık en önemlisi!!!Dön aramıza özledik seni .
Hawarım benim sporda yaparmış menüleriyle harikalar yaratırmış :)) helal benim arkadaşıma!!Yazın sen fit bense kocagöbegşmle dolaşıcam(

N nelson hayırlısı olsun canım norm fazlasınsın sanırım oda yakında belli olur dün branşlar belli oldu sınıflarda 1 haftaya kadar belli oldu diyordu dün bir arkadaş, umarım istediğin yer olur

osge1989 oo koşturmuşsun bütün gün akşamıda iyi kapatmışsın minik kuzunada geçmiş olsun bende ateşten çok korkuyorum o yüzden gece kalkınca bakıyorum mutlaka, aslında bu hafta yılbaşı olacağı için o gün ödül günü yapayım diyordum ama çok canım çekerse yarında yerim bişeyler

ebruli1820 canım sende dikkat et 2 gün daha dayan canım oğlunda kocanda sende daha iyi olacaksınız, yok yok sende yaza fit olacaksın sen şu hastalıkları atlat yılbaşından sonra yeni bir başlangıç yap daha karalı bir şekilde

lajoba sizler nasıl oldunuz umarım daha iyisinizdir

@Hkmt_Krkya01 sen nerelerdesin gülüm

kızlar bende bu saate kaldım, kızım gündüz durmadı çok fena pişik olmuş yavrum kızıdm durdum kendime nasıl fark edemedim diye, bide dişler peş peşe patlıyor onun sıkıntısı anca 23 de uyuttum , bende evi topladım süt kefir mayaladım, süpürge açmadım ufaklık uyanmasın diye gırgır yaptım, sildim, wc yıkadım, makinayı çalıştırdım size bakayım dedim şimdide yatağa herkese iyi geceler

Günaydın hanımlar
Ebrucum tekrar gelmiş olsun.
Hawarcım zordur diş işi. Allah yardımcın olsun.
Ben bugün işi astım gitmiyorum. Devleti ben mi kurtaracam...
Barrenin bir saatlik bir videosu var onu yapacağım inşallah.

Günaydın anneler bugün bildirim günü :
Baş:67.7
Geçen hafta:66.6
Bu hafta:66.4
Hedef:60.0
Geçmişi okudum hastalık,iş,stres,sinir,ev işi,her şey var herkese kolay gelsin bütün annelere zaten kadın olmak başlı başına zor zanaat.Bende 3-4 gündür dudaklarım çatladı kuruyor kremliyorum bana mısın demiyor.Şimdide bir kenarı su toplamış.Kız azı diş çıkarıyor;ishal olmuş.Eşimde midesinden rahatsız .Herkes perte çıktı.Ekmeği artık az tüketiyorum ama kilo veremedim.Allahtan emziriyorum o da olmasa vay halime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…