Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Uyanınca ıkı kayısı sıcak su eşliğinde
12de bırbuçuk Çavdar ıkı kk prynır bırbuçuk yumurta 5zeytin bir çimdikyagbal acısos az kasar
Ara yarım portakal
Yürüyüş 40dk
Ara birbucuk bardak patlamış Mısır iki avuç leblebi
Akşam bir porsiyon balık salata bir dilim kızarmış ekmek
8de birbucuk lahana dolma iki kasık çabuk
Sabah tarçınlı çayı içtim ballı ana tokken bilmiyordum açken içilmesi gerektiğini yatarkende icicem

BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çayım
10:00=kk peynir,2 çimdik kaymak ve bal,2.5dl. çavdar,domates sos,çay
12:30=yarım muz,1 kaşık yogurt
14:00=1 tabak barbunya,2 kaşık yogurt,1dl.kepek ekmek
17:00=yeşilçay,1 dl.kek
18:00=1 kepçe barbunya,1 kepçe çorba,3 kaşık kapama,1 but,1 bardak ayran
20:30=çay

Spor:
2 saat koşturmalı yürüyüş
100 ip atlama

Şimdide tarçınlı çayımı içtimAma kızlar gece o benim migdemi bulandırıyor sanırım.Biraz çubuk kraker tırtıkladım:26:Ama mekik çekicem şimdi 100 tane.Bakalım bu eksilmeeler çaydan mı yoksa reglden mi?Yarın sabah tartılmak için saırsızlanıyorum.Yarın badanacı gelirse badana yapılack offf her yer dagılacak ve tek başıma derinnnnnnnnn bir temizlik beni bekliyorYok mu yardıma gelen

menün güzel olmuş yanlız kapama ne bilemedim reglide az dikkat edince baya gidiyo canım

100 mekik çektim.Eşim ekmek kızartıp kaymak bal sürdürdü.Şu gece bişiler yemesi gözümün önünde beni delirtiyorrrrrrİyi geceler arkdaşlar

Kapama arnavutların meşhur bir yemegi.Soganı kavuruyorsun sonra pirinçleri döküyorsun suyunu ve butları dizip fırına veriyorsun
Kızlar kahvaltı sosum bitmişti.Bende bu sabah kışlık domates sosunu çok az yag pul biber ve sarımsak rendeleyip pişirdim.Alın size sos

Kızçeler gunaydınnnn bu hafta gıtsın kılolarrrrr nöbettteyim hawarrrr jojopppp zuzucum iyimisinnnn

şu anda yeşilçayımla beyaz leblebimi yiyorum.
bitirmem gereken bir rapor var. ama canım hiç istemiyor. aylak aylak nette gezesim var...

Günaydın benim çıtırımsı arkadaşlarımŞu tarçınlı çayın eksi etkileri güne mutlu başlamama neden oluyorEnerjikim mutluyum yarınımdan umutluyumHava güzel şansıma ama badanacı gelmedi ekti beni yarına sanırımOysa hava güzel enerjiktim ne güzel.

Bak yine adının başına papatya sıfatını iliştirdim tikkatini cımbıznan çekerim ya da törpünlen törplülerim senin fazlalıkları diyimsiz varsınız kızçeler zati tüm haşmetiniznen alınan 400gramnan(papatya) son anda kaçırılan 52kiloynan(epppppru) diğer elemanlar öyle zayıflamışlarki görünmüyorlar kaçtım epruuu

Deyü yazdım ben size güveniyorum yaza papatya sen dieceksinli ya bi 59 olamadım 5li rakam istiyoruuuum dicen epruda yaaa yarın 52 çıkayım bugün waffle yedim dicük

Kizlar dun ugrayamadim eve gec geldik avmye gittik ordan da gorumceme caya.istedigim tencereyi aldim set halinde vardi 2 tencere 1 tava sabah yumurta kirdim tavada hic yapismadi ovalamadim bile suya tuttum gitti butun bulasigi.
Nelson canim tarifi vermissin saol aksama icip yatarim cumaya kadar iceyim akstmadan 7 den sonrada bisi yemezsem tamamdir
Dun 4 kurupasta yedim aksam sonuc sabah + 200 oldu bu hafta hergun tartilcam Ama aksam yemeyince aninda farkediyo valla

Avm de ne kadar didiler esseye bende âlim diyorum seramik minik tavam var sade :26:denemek için aldıydım memnun kaldım

Yazın papatyayla açarım denizde saçlarımı.KK da başka otlarla papatyayı karıştırıp bi tarif buldum.Madem usta yarın gelicek eee bu güneşten saçlarım faydalansın dedim.Kürü uyguladım tabii güneş çok yakıcı degile ve oglum uyanır diye fazla bekleyemedim.Duşumu aldım yüz bakımlarımı yaptım.Şimdi yemegimi yiycem.İş güç yok yarına artık.Saçlarım çok az açıldı gibi.2-3 TE DAHA ETKİ GÖSTERİYORMUŞ.

kızzzlarrrrrr
2 gündür yoktummm nelerr olmuş öyleeee, şöyle bir göz gezdirdim tam okuyamadım ma neyse güzel kızçeler, ben bu hafta sonuda çok abarttım hatta bu günde artık bende yarından itibaren yazrım menülerimiiiii, bu hafta umutsuzum kızlar bide insan 2 gün yiyince aman devam et ye diyor bir yanım bir yanıumda yok yeme anca toparlarsın cumaya diyor öyle işte, şimdi çıkmama lazım akşam burda olurum kızlarrrr

öptümmmm hepiniziiiiiiiii

Avm de ne kadar didiler esseye bende âlim diyorum seramik minik tavam var sade :26:denemek için aldıydım memnun kaldım
Canim avmde hem esse hem media markt vardi ikisine de baktim esse de 4lu set ve 2 li set vardi ( buarada essede buyuk indirimler baslamis)4lu set 2 tencere bir tava 1 kucuk tava 200lu bisilerdi birde ikili set vardi pilav tenceresi ve tava 98 tl media marktte benim aldigim 3 lu set 329dan 189a inmis ama tek renk kirmizi benim mutfagimda kirmizi beyaz zaten aldim gittiii
Özgem iyi günlerde kullan.
Saol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…