- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.301
BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çayım
10:00=kk peynir,2 çimdik kaymak ve bal,2.5dl. çavdar,domates sos,çay
12:30=yarım muz,1 kaşık yogurt
14:00=1 tabak barbunya,2 kaşık yogurt,1dl.kepek ekmek
17:00=yeşilçay,1 dl.kek
18:00=1 kepçe barbunya,1 kepçe çorba,3 kaşık kapama,1 but,1 bardak ayran
20:30=çay
Spor:
2 saat koşturmalı yürüyüş
100 ip atlama
Şimdide tarçınlı çayımı içtimAma kızlar gece o benim migdemi bulandırıyor sanırım.Biraz çubuk kraker tırtıkladım:26:Ama mekik çekicem şimdi 100 tane.Bakalım bu eksilmeeler çaydan mı yoksa reglden mi?Yarın sabah tartılmak için saırsızlanıyorum.Yarın badanacı gelirse badana yapılack offf her yer dagılacak ve tek başıma derinnnnnnnnn bir temizlik beni bekliyor Yok mu yardıma gelen
Kızçeler gunaydınnnn bu hafta gıtsın kılolarrrrr nöbettteyim hawarrrr jojopppp zuzucum iyimisinnnn
Kızçeler gunaydınnnn bu hafta gıtsın kılolarrrrr nöbettteyim hawarrrr jojopppp zuzucum iyimisinnnn
Bende yokumPapatya senle beni kimse sevdikleri arasına yazmıyor
sanırım kimse bizi sevmiyor:2::2::2::2:
Canim avmde hem esse hem media markt vardi ikisine de baktim esse de 4lu set ve 2 li set vardi ( buarada essede buyuk indirimler baslamis)4lu set 2 tencere bir tava 1 kucuk tava 200lu bisilerdi birde ikili set vardi pilav tenceresi ve tava 98 tl media marktte benim aldigim 3 lu set 329dan 189a inmis ama tek renk kirmizi benim mutfagimda kirmizi beyaz zaten aldim gittiiiAvm de ne kadar didiler esseye bende âlim diyorum seramik minik tavam var sade :26:denemek için aldıydım memnun kaldım
Saol canim benimÖzgem iyi günlerde kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?