Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatya ve ebruuuu sizleri cok seviyoruzzz
Dun avm de yemek yerken karsi masada bir bayan surekli kizimi seviyor konusuyor falan ama kadinda tanidik geliyo diyorum birine benziyo ama kim:44:Sonra dikkatlice baktim papatya sana benzettim bayani resmini gormustum ya kizilimsi bi sac rengin vardi ordaki haline cok benziyodu sonra dedim keske gercekten olsaydisanki sizlerle yuzyuze gorusuyor yillardir arkadas gibiyiz kizlar yaa

sabah: 1 ekler, patatesli börek, 1 çay bardağı süt
ara: 1 portakal
öğle: sebzeli tavuk güveç (çok yedim), pirinç pilavı, cacık
ara: 1 dilim incirli tatlı
akşam: 1 elma

50 dak yürüyüş

kalan kalorilerim...1137

kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bugun hava çok güzeldi bende dışarlardaydım kendime pantoln aldım görünce dayanamadım yine 55 kilo çok kısa sürdü ya bugun yine 56 kilo çıktım aslında haftasonuda 7 den sonra bişey yemedim ama 2 gofret makarna falan hemen yaradı demekki neyse bakalım yarın ne çıkcak
özgecim güle güle kullan çok iyi fiyata almışın
siz birbirinizi gördünüzmü

sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
1 çatalın ucuyla tereyağ
bal
öğlen
4 kaşık bulgur pilavı
akşam
salata
4 kaşık bulgur pilavı
tavuk sote

Canim iyiyiz nasil olsun burda da hava cok guzel bahar havasi gibiBiz birbirimizi yuzyuze gormedik canim ama papatya ebru ve zuzu fotograf koymuslardu onceden.
Saol canim tencereler bana da uygun geldi kendi magazasinda daha pahaliydi yalniz.Sen de pantolonunu iyi gunler de kullan canim

sehracım biz de seni çok seviyoruz...
özgecim güle güle kullan aldıklarını. burada da geçen sene esse indirime girmişti. ben de güzel şeyler almıştım. çok da kullanışlı... keşke birbirimizi tanısak değil mi?
şöyle oturup kahve falan içsek...
bu arada siz beni gördünüz ama ben bi tek zuzuyu biliyorum. aslında sizde koysanız foto. bir kaç saat kalır sonra silersiniz...
ellf canım güle güle kullan yeni cicilerini....
menüm gelsin:
07:00 2 kuru kayısı
07:30 2 çeri domates, yarım salatalık, 1 kk peynir, 1 dilim çavdarlı, yeşilçay
09:30 yarım avuç beyaz leblebi
11:00 1 kivi
12:00 bir porsiyon et güveç, avuç içi kadar 2 pide
17:00 bir elma
17:30 komşum getirmiş bugün 1 adet tahinli kurabiye
18:00 bir kepçe düğün çorbası, 3 yk kadar etli patlıcan, 2 yk bulgur pilavı, yoğurt
19:30 bir portakal
oğlum uyuyunca spor yapıcam. geçenlerde bir forumda görmüştüm hatta burada da yazmıştım. onlardan yapayım diyorum. değişiklik olsun...

iyi günlerde kullan canım ..

bir elma daha yedim akşam. şimdide çayımı içeceğim..

buğün felaket mide ağrısı çekiyorum.. üşüttüm sanırım...

Gecmis olsun canim dikkat et kendine bir tutam ihlamur biraz kuru nane limon elma kabugu kaynat ic cok iyi gelir ben esime hep yaparim

Kızlar karadayıya bakarken ogluşa 25 kuruşluk 2 paket chetos almış teyzesi.Ama bugüne kadar ben hiç vermemitim.Isırdı ve sevmedieee anası seviyor nasılsa sildim süpürdüm

Canım elmayla acıkmayacak mısın?Şahsen elma tok tutar diyolr ama ben yiyince içim kıyılıyor daha çok

Menü
Uyanınca iksir (tarçınlı ballı su)
Sabah bir yum birbucuk Çavdar birbucuk kk peynir salatalar birtatlı kaşığı kuşburnu marmelat
Ara bir yarım kestane şekeri birbucuk tatlı kaşığı irmik helvası
Öğle bir pors barbunya bırtabak yoğurt çorba bır kase kerevizli cacık(süperdi tavsiye ederim)
Ara bir portakal
Akşam bir tabak yeşil fasülye bir tabak kerevizli cacık iki ısırık oğlumun böreğinden
Arkadaşlarla toplandık ağzıma bişey sürmedim çay içtim tek

Cips chetos patos demeyin bana ya içim çekildi resmen burda benimmmçok seviyorum napim çocukluğumdan beri böyle...düşünün ilkokulda anadolu lisesi giriş sınavı oluyordu bizim zamanımızda babam dedikİ kızıma ne isterse alicam bende dedinki bir kutu büyük boy panço(o zamanlar doritosun adı öyleydi baharatlı doritosun Tarkan'da reklamında oynuyordu en çıtırııııı en kıtırı buuuu en çıtırııııı oooohjj panço panço diyodu kişilik
Du geliyorum

Biliyorum chetosu ne kadar cok sevdigini ben cipsi okadar aramam canim cok cekmez ama olunca da cerez gibi yeniyo bi bakmisin paket bitmis Ama cok zararlilar iste ya kilo problemi bile olmasa sık yencek bisi degil

Kazandim neyse kusana kadar yiyordum...babama gore belki bikar bu kiz alayim en buyugunden dimis canim babacimama nerdeee kizin kiz degil keci keci hatta inek kivaminda keci iste o gu lerde semirmeye basladim ben kizlar yaa hakketennn...
simcik soyle oluyor ben size kendimi gostermek istiyorummm az birazama kendim55olsamda olmasamda gostecem ama az biraz gitsin de son halimi gosteeyim diyorum..hakket ya bende gormeden seviyorum sisisiiiiiinasil bi foto ceksem de gondersem soze bilemedim simdi:44apatya ist geldiginde veya osge sen uclu olusturup bi bulusalim dortlu olsa ne guzel olurr

göbeğimin tek sorumlusu cipsdir orenkli renkli paketler beni benden alır küçükkende hiç çikolata falan almazdım bişey alıncaksa poşet dolusu cips alırdım en baharatlısından bağımlılık gibi bişey ya ama artık kendim almıyorum ama koişin canı çekiyo alıyo o zamanda dayanmak zor oluyo

Ay bu arada içime dert oldu yazmadan uyumayımmm elffff nelsınnnnnnnnnnnn ben dedimya buluşuruz deyü kızlara alınmayın lütfen hani uzun zamandır tanıyoruzya birbirimizi o açıdan dedimdi yoksa Sizede alışıyorum ben hoşlaşıyorum hemi.hidsediuorum bunu kafa dengiyiz

şahsen ben bu topikte buna alıştım eskilerin yeri farklı ama yenide olsakki değiliz artuk burayı seviyorum sizide seviyorum yani alınma olayı sanal ortam için saçma bi davranış

narın kaloriini görünce arkamı aşıyodum o neya ben tutuyo diye akşamları nar yiyodum tam tamına 105 kaloriymiş keşke onun yerine daha doyurucu bişey yeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…