- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.341
Elffcm ne kadar mantikli yaklasiyosun olaya anlayisin icin tesekkurler bu hayattada boyledir zaten sinifa yeni bi ogrenci geldiginde bi alisma kaynasma donemi olur ama diger ogrenciler gayet samimidir dogal olarak bak sen gireli 2.5 3 ay belki daha az fazla tam net tarih bilemiycem oldu ama arkadaslik hizli ilerledi ben arkadaslara katilali 11 ay oluyo onlarin 1.5 sene falan fark olmasi gayet normal ama gitgide alisma devresi kapaniyo farkta azaliyoşahsen ben bu topikte buna alıştım eskilerin yeri farklı ama yenide olsakki değiliz artuk burayı seviyorum sizide seviyorumyani alınma olayı sanal ortam için saçma bi davranış
Yarın her yer dagılacak.Kv ogluma bakıcak ben tek tabanca haşatım çıkıcakAma sonunda ms gibi tertemiz olucak evim Oglumun dg. günü ve nişan içinde abiye kısa elbise alıcam bi ara fırsat bulabilirsem.Kızlar ben foto koymuştum ama sehra ve papatya görmemiti o zamanlar sanırım.Oglumun d.gününde yine albüm yapıccam.Eski ve yeni arkadaşlarım görsün beni Kavitasyonu araştırıyourm.Herkes ve kendimde vücudumu begeniyorum her yerim zayıfladı örn gögüslerim boş kap 95ti şimdi dolgulu 80 takıyorum.Hayatımda ilk dolgulu kullanıyorum Her yerim bu kadar degişti atletlerimi çamaşırlarımı hep yeniledim.Popom küçücük kaldı.Ama zayıfladıkça göbegim daha ön plana çıktı Daha bi hamile gibi duruyorum Göbegime yöenelik plates mekik ve şöyle kavitasyon tarzı işlemlerle toparlamam lazım
Gecmis olsun canim dikkat et kendine bir tutam ihlamur biraz kuru nane limon elma kabugu kaynat ic cok iyi gelir ben esime hep yaparim
Canım elmayla acıkmayacak mısın?Şahsen elma tok tutar diyolr ama ben yiyince içim kıyılıyor daha çok
Ay bu arada içime dert oldu yazmadan uyumayımmm elffff nelsınnnnnnnnnnnn ben dedimya buluşuruz deyü kızlara alınmayın lütfen hani uzun zamandır tanıyoruzya birbirimizi o açıdan dedimdi yoksa Sizede alışıyorum ben hoşlaşıyorum hemi.hidsediuorum bunu kafa dengiyiz
Yarın her yer dagılacak.Kv ogluma bakıcak ben tek tabanca haşatım çıkıcakAma sonunda ms gibi tertemiz olucak evim Oglumun dg. günü ve nişan içinde abiye kısa elbise alıcam bi ara fırsat bulabilirsem.Kızlar ben foto koymuştum ama sehra ve papatya görmemiti o zamanlar sanırım.Oglumun d.gününde yine albüm yapıccam.Eski ve yeni arkadaşlarım görsün beni Kavitasyonu araştırıyourm.Herkes ve kendimde vücudumu begeniyorum her yerim zayıfladı örn gögüslerim boş kap 95ti şimdi dolgulu 80 takıyorum.Hayatımda ilk dolgulu kullanıyorum Her yerim bu kadar degişti atletlerimi çamaşırlarımı hep yeniledim.Popom küçücük kaldı.Ama zayıfladıkça göbegim daha ön plana çıktı Daha bi hamile gibi duruyorum Göbegime yöenelik plates mekik ve şöyle kavitasyon tarzı işlemlerle toparlamam lazım
Kizlar bir dunya isim var ama hic keyfim yok isler gozumde buyuyor. Buyuk bi temizlige kalkismam gerek hep erteliyorum gerci bir bana ev temiz gelmiyor titizlik illeti yuzunden esime kalsa evimiz hep temiz diyor
Simdi kizim uyudu bir kahvemi iceyim sonra toz yer silerim yemegim var bir corba yaparim yanina.
Nelsoncim aslinda kilo korumaya gecmeden odul icin 2 gun cok haa kendin cok mu dikkat ediyosun dersin tabiki cvbim hayir etmiyorum ama iste oyle olunca vucut otomatige bagliyo hergun tatli ivir zivir istiyo 1 gunle sinirlandir derim 2 gun ustuste oldumu devami geliyo.Nasilsin daha iyisindir insallah
Hawar canim nazar ettik biz sana galiba:26:Gayet iyi gidiyodun okadar emek verdin sakin salma kendini aynada istedigini gorene kadar nefsine yenik dusme sonra bir sureligine simarabilirsin
Kizlar sabah cok "komik"!!! birsey oldu ben geceden tarcinli cayi ictim sabah bi heyecanla uyandim dedim bakslim kac gr gitmis oda neeeeee gelen 800 gr gulsemmi aglasammi cayla bir ilgisi yok tabi wc cikamadigim icin zaten karnim davul gibinİnsallah cumaya kadar siskinligim gider ya
evet yaklaşık 3 ay önce diyet üzerine araştırmalar yaptım,, değişik diyetleri denedim ve başardım,, diyetimde spor destekli devam ettiğim içi biraz sıkılaştım ve verdiğim kiloları hemen geri almadımm
ama verdiğim kilolar yetmiyor kendimi iyi hissettiğim kiloda değilim.. bel ve göbek bölgesinden sıkılaşmaya ihtiyacım var..
bu bölgelerden..
en az 10 cm incelmeliyimm..
kalça bölgesinden de 5 cm yeter de artar bile..
evet benim aerobik ve pilatesi dönüşümlü olarak yapmam gerekli başka çarem yokk..
üfff.. sıkı spor yapmalıyım hemde hiç zaman kaybetmeden..
bügün başlamalıyım.. eve bir gideyim. umarım başlamadan pes etmem..
evet yaklaşık 3 ay önce diyet üzerine araştırmalar yaptım,, değişik diyetleri denedim ve başardım,, diyetimde spor destekli devam ettiğim içi biraz sıkılaştım ve verdiğim kiloları hemen geri almadımm
ama verdiğim kilolar yetmiyor kendimi iyi hissettiğim kiloda değilim.. bel ve göbek bölgesinden sıkılaşmaya ihtiyacım var..
bu bölgelerden..
en az 10 cm incelmeliyimm..
kalça bölgesinden de 5 cm yeter de artar bile..
evet benim aerobik ve pilatesi dönüşümlü olarak yapmam gerekli başka çarem yokk..
üfff.. sıkı spor yapmalıyım hemde hiç zaman kaybetmeden..
bügün başlamalıyım.. eve bir gideyim. umarım başlamadan pes etmem..
Canım ben heryerimden memnunum heryerim ayıfladı.Foto ekledigimde görüceksiniz zaten.Ama göbegim sivri ve çok.Bazen diyorum dogumda içinde bişi mi kaldı kis mi var ne var böylen top gibin töbe töbePlates şart bize bölgesel incelmemiz lazım
Canım menün güzel aa sabah çok azsabah: 1 çay b süt, 1 galeta, bir nescafe (şekersiz sütsüz kremasız), bir kupa çay
ara: yeşil çay, 2 galeta
öğle: yoğurtlu makarna, mercimek çorba, salata
ara: maden suyu
akşam: yarım por. tarhana çorbası, çeyrek ekmekten biraz fazlaca ekmekte tavuk döner(ev yapımı, ekmeğini yağsız kızarttım), 1yk acılı ezme, 1 bardak ayran, haşlanmış brokolü
su ve siyah çaydan bolca içtim
sporlar: işe gidiş gelip 60 dak yürüyüş
40 dak voleybol macı
40 dak pilates(birazdan yapacağım)
250 mekik
bu göbek gidecekkkkkk
kalan kalorilerim...880 kalori
şu muhteşem orana bak ya! of off
gögüs:90
bel : 78
göbek:89
kalça:94
Cancazım insan kendi dogum gününü unuturmu unutturur musabah tarçın bal
2,5 uno denge light, 8 zeytin, 100gr peynir, 2 kaşık pekmez, 1 yumurta
ara yarım elma
öğlen 1 porsiyon etli kuru fasulye, 2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 but ızgara
ara 1 portakal
akşam 5yk kuru fasulye, salata bolca, 2 dilim yaş pasta çikolatalı ( doğum günümmüş, unutmuşum, eşim pasta almış, okul çıkışı annem arayana kadar unutmuştumm
90dk yürüyüş su az, pasta işi mahvetti
Canım saol menün güzel herzamnki gibihawar canım doğum günün kutlu olsun....
ebrucum allah yardımcın olsun canım...kolay gelsin...
kızlar bugün benim menüm çok garip. akşam için verdiğim menünün aynısını öğlen okulda buldum. ama iş işten geçmişti....
07:30 2 çeri domates, yarım salatalık, 1 kk peynir, 1 zeytin, 1 çavdar
10:30 yarım avuç leblebi
12:00 1 kepçe mercimek, 3 yk barbunya, 3-4 yk erişte, cacık, salata
16:00 yarım kivi, bir portakal
19:00 1 kepçe düğün çorbası, 3 yk barbunya, 3 yk makarnayla bol salatayı karıştırdım. yoğurt,
ardından yeşilçay
Menüm
Uyanınca ıkı kayısı ballı tarçınlı su
Sabah bir yumurta birbucuk kk peynir birbucuk Çavdar 7zeytşn çay salatalar
Ara yarım Çavdar acı sısnan
Öğle bir tabak tavuklu yoğurt çorbası bır tabak etevizşi cacık
14.00 45 dk spor
Ara bir avuç beyaz bir avuç sarı leblebi bir portakal
Ara yarım dilim beyaz ekmekle lokma karnıyarık bir kaşık yoğurt
Akşam karnıbahar ve kerevizli cacık
9da ise elma yicem geberiyorum yorgunluktan hawarrrrrrr iyillki doğdunnnnnncanımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?