Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çayım
09:30=kk peynir,4 zeytin,4 çatal kendi yaptıgım kahvaltı sosum,1.5dl.çavdar
12:30=yarım armut,1 ceviz
14:35=1 tabak çorba,3 biber turşusu,1.5dl.çavdar
17:00=yeşilçay,1 avuç içi bisküvi dışı bitter toplarından
19:00=menemen,1dl.ekmek
20:00=2 çatal tavuk gögsü,25kr cips,çay

Az önce tarçınlı çayım.Bakem yarın sabah kaç çkıcam?Evet bugün kaçamaklarım oldu ama abartmıyorum.Önceden olsa koca paket cips geliip geçtikçe çatal çatal tavuk gögsü....Sevdigimiz herşeyi yiycez ama abartmadan dimi dostlar.

Spor:30 dk yürüyüş
200 mekik

şahsen ben bu topikte buna alıştım eskilerin yeri farklı ama yenide olsakki değiliz artuk burayı seviyorum sizide seviyorum yani alınma olayı sanal ortam için saçma bi davranış
Elffcm ne kadar mantikli yaklasiyosun olaya anlayisin icin tesekkurler bu hayattada boyledir zaten sinifa yeni bi ogrenci geldiginde bi alisma kaynasma donemi olur ama diger ogrenciler gayet samimidir dogal olarak bak sen gireli 2.5 3 ay belki daha az fazla tam net tarih bilemiycem oldu ama arkadaslik hizli ilerledi ben arkadaslara katilali 11 ay oluyo onlarin 1.5 sene falan fark olmasi gayet normal ama gitgide alisma devresi kapaniyo farkta azaliyo

Yarın her yer dagılacak.Kv ogluma bakıcak ben tek tabanca haşatım çıkıcakAma sonunda ms gibi tertemiz olucak evimOglumun dg. günü ve nişan içinde abiye kısa elbise alıcam bi ara fırsat bulabilirsem.Kızlar ben foto koymuştum ama sehra ve papatya görmemiti o zamanlar sanırım.Oglumun d.gününde yine albüm yapıccam.Eski ve yeni arkadaşlarım görsün beniKavitasyonu araştırıyourm.Herkes ve kendimde vücudumu begeniyorum her yerim zayıfladı örn gögüslerim boş kap 95ti şimdi dolgulu 80 takıyorum.Hayatımda ilk dolgulu kullanıyorumHer yerim bu kadar degişti atletlerimi çamaşırlarımı hep yeniledim.Popom küçücük kaldı.Ama zayıfladıkça göbegim daha ön plana çıktıDaha bi hamile gibi duruyorumGöbegime yöenelik plates mekik ve şöyle kavitasyon tarzı işlemlerle toparlamam lazım

Kizlar ben de tarcinli caydan ictim
300 ip atladim ve 50 mekik cektim.hergun tartilinca insan aksam biside yiyemiyo hemen ertesi gun ya etki eder diye
Ebrucum badanayi bi avantaja cevir cok hareket az yemek cumaya yuzun gulcek insallah.
Sehraa foto koymaya gonlun varsa simdiki halini koy sanki 20 30 kilo fazlan var sen de. Gene zayiflayinca da koyarsin eskilerden kilolu halinle simdiki halini koy valla seni acayippp merak ediyorum
Kendime gelince bana kalsa suan koyarim esime bu konularda dert anlatmak biraz zor ksldi ki evde laptop yok telefondan da atilmiyo atmak icin esimin isyerine gitmem gerek olurda izin verirse hemen koyucam int. Guvenli bulmuyo
Yoksa dedim zaten ist. Gittgimizde fazla vaktimiz olursa kizlarla gorusucem dedim tamam diyi guluyo

Yorulcan ama sonucu guzel olcak mis gibi ohhhSimdiden kolay gelsin canim.Senin degisimini gordum ciddi kilolar vermissin nisanlilik fotonda incecik manken gibisin yeni dogum yaptiginda ise sanki baska biri ama ekrardan o dal gibi haline geri donmussun inan canim ve ins. Hep boyle kalirsin Kavitasyon icin pek bilgim yok yag parcaliyo heralde guvenilir ve sagliga zarari yoksa mantikli ancak geri almaman gerek korumasi mesakatli olur

Gecmis olsun canim dikkat et kendine bir tutam ihlamur biraz kuru nane limon elma kabugu kaynat ic cok iyi gelir ben esime hep yaparim

canım sıcak suyu termosa doldurdum girdim battaniyenin altına dizi izledim.. ama önerin aklımda..yine olursam uygulayacağım. teşekkür ederim..

Canım elmayla acıkmayacak mısın?Şahsen elma tok tutar diyolr ama ben yiyince içim kıyılıyor daha çok

canım tam dediğin ğibi oldu.. acıktım ve yarım ekmeğin arasına dizdim zeytinleri yedim,, ve sonra pişman oldm...

canım ben öyle şeylere alınmam.. burada kendimi rahat hissediyorum. dışlandığımı da hissetmiyorum..sonuçta insanlar zamanla alışır birbirlerine..

işin zor kolay gelsin canım..

ve itiraf ediyorum..

sadece cumartesi pazar diyet yapmayacağım dedim pazartesi de gitti... tatıda 60 geldem yani 800 gram fazla.. bu böyle olmayacak.. 60 civarında kalmak istemiyorumm.. buğünden itibaeren sıkmalıyım ki cumaya yüzüm gülsünn,,

yaa ben 55 olmak istiyorum ve bunun için caba göstermeliyimmmm.. ve olacağımm ,, 5 kg nedir ki verililr değilmi.. daha önce başardim şimdi de başarabilirimm

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr oo cipsleri götürmüşsünüz bakıyorum, bende bir ara çok yerdim özelliklede uzun yolculuklarda yemeyi çok severdimmm, ama yıllardır, 1 paket yememişimdirrr

kızlar brn dün çok yedim, bir velimize davetliydik öğlen, önceden bir restorantları vardı ben hayatımda daha öyle pide yememişimdir, şimdi evde karı koca döktürmüşlerr, yedim de yedim anlayacağınız, akşamıda her zamanki gibi kapattım, az sporda yaptım, ama hala artıdayım cumaya göre hemde 1 kilodan fazla neyse, hafta sonu yememnini cezası, bir ara toparlamıştım bir günle kendimi sınırlıyordum 3 haftadır yine abartıyorummmmm, o bir gün ouyor 3 günnnn

neyse şimdi hakvaltı yapıyorum sonra okula

Kizlar bir dunya isim var ama hic keyfim yok isler gozumde buyuyor. Buyuk bi temizlige kalkismam gerek hep erteliyorum gerci bir bana ev temiz gelmiyor titizlik illeti yuzunden esime kalsa evimiz hep temiz diyor
Simdi kizim uyudu bir kahvemi iceyim sonra toz yer silerim yemegim var bir corba yaparim yanina.
Nelsoncim aslinda kilo korumaya gecmeden odul icin 2 gun cok haa kendin cok mu dikkat ediyosun dersin tabiki cvbim hayir etmiyorum ama iste oyle olunca vucut otomatige bagliyo hergun tatli ivir zivir istiyo 1 gunle sinirlandir derim 2 gun ustuste oldumu devami geliyo.Nasilsin daha iyisindir insallah
Hawar canim nazar ettik biz sana galiba:26:Gayet iyi gidiyodun okadar emek verdin sakin salma kendini aynada istedigini gorene kadar nefsine yenik dusme sonra bir sureligine simarabilirsin
Kizlar sabah cok "komik"!!! birsey oldu ben geceden tarcinli cayi ictim sabah bi heyecanla uyandim dedim bakslim kac gr gitmis oda neeeeee gelen 800 gr gulsemmi aglasammi cayla bir ilgisi yok tabi wc cikamadigim icin zaten karnim davul gibin İnsallah cumaya kadar siskinligim gider ya

evet yaklaşık 3 ay önce diyet üzerine araştırmalar yaptım,, değişik diyetleri denedim ve başardım,, diyetimde spor destekli devam ettiğim içi biraz sıkılaştım ve verdiğim kiloları hemen geri almadımm

ama verdiğim kilolar yetmiyor kendimi iyi hissettiğim kiloda değilim.. bel ve göbek bölgesinden sıkılaşmaya ihtiyacım var..
bu bölgelerden..
en az 10 cm incelmeliyimm..

kalça bölgesinden de 5 cm yeter de artar bile..

evet benim aerobik ve pilatesi dönüşümlü olarak yapmam gerekli başka çarem yokk..

üfff.. sıkı spor yapmalıyım hemde hiç zaman kaybetmeden..

bügün başlamalıyım.. eve bir gideyim. umarım başlamadan pes etmem..

haklısın canım.. aslında hafta sonru da diyete devam etmek gerekli bırakınca arkası geliyor..şimdi iyiym ama cumayı iple çekiyorum ve o sabah mutlu olmak istiyorum

süpersiniz kızlar ..

Off kızlar ben eli yavaş insanı hiç sevmem.Beyefendi kahvaltısını aheste aheste yaptı ve geç geldi.Neyse dedim o badana yaparken oglumun odasının duvarlarını sildim camını sildim perdeleri yıkayıp taktım.Aaaaa hiç başlamamış.Neyse yemek yaptım.Yemegini yedi hala orayı burayı tamir ediyomuş alçı yapıp kapatıyormuş.Sanki evim kırık dökükÇay demledim yanına bişiler aldım.sadece verdiklerimi ögütüyor helali hoş olsun ama iiş badana yok dolanıp duruyor.En sonunda hani abi bugün bitecekti sen sadece tavanları yaptın dedim.Yarın bitiririz acelesi ne demesin miBen perdelerimi yıkadım camlarımı silip yerleştirmeyi düşünüyordum dedim.Çocukla ev dagınık duramam bari mutfkla yatak odasını boya dedimBen toplarım akşama dolap içleri ufk tefekleri oturdugum yerden düzenlerim duş alıp rahatla uyurum diyordum akşama ama nerde

Canım ben heryerimden memnunum heryerim ayıfladı.Foto ekledigimde görüceksiniz zaten.Ama göbegim sivri ve çok.Bazen diyorum dogumda içinde bişi mi kaldı kis mi var ne var böylen top gibin töbe töbePlates şart bize bölgesel incelmemiz lazım

ebruli nasıl badanacı ya.. insan sinir olur ama sabret bakalım yarına halledirsin işlerini..rahat ol bakalım..

evet canım yaa .. gitmiyor göbek.. aslında benimki tam göbek değil mide...beli kalın olan tipdeyimm..elma tipli..

kendimi optikli düz çay bardağına benzetirim.. bel değil mübarek odun.. dümdüz iniyor.. ama ben bu beli incecik yapmaz mıyım..ince belli bardak olmaz mıyım...... bu beli 70 cm ye düşürmez miyim

sabah: 1 çay b süt, 1 galeta, bir nescafe (şekersiz sütsüz kremasız), bir kupa çay
ara: yeşil çay, 2 galeta
öğle: yoğurtlu makarna, mercimek çorba, salata
ara: maden suyu
akşam: yarım por. tarhana çorbası, çeyrek ekmekten biraz fazlaca ekmekte tavuk döner(ev yapımı, ekmeğini yağsız kızarttım), 1yk acılı ezme, 1 bardak ayran, haşlanmış brokolü

su ve siyah çaydan bolca içtim

sporlar: işe gidiş gelip 60 dak yürüyüş
40 dak voleybol macı
40 dak pilates(birazdan yapacağım)
250 mekik

bu göbek gidecekkkkkk
kalan kalorilerim...880 kalori

şu muhteşem orana bak ya! of off

gögüs:90
bel : 78
göbek:89
kalça:94

sabah tarçın bal
2,5 uno denge light, 8 zeytin, 100gr peynir, 2 kaşık pekmez, 1 yumurta
ara yarım elma
öğlen 1 porsiyon etli kuru fasulye, 2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 but ızgara
ara 1 portakal
akşam 5yk kuru fasulye, salata bolca, 2 dilim yaş pasta çikolatalı ( doğum günümmüş, unutmuşum, eşim pasta almış, okul çıkışı annem arayana kadar unutmuştumm

90dk yürüyüş su az, pasta işi mahvetti

hawar canım doğum günün kutlu olsun....
ebrucum allah yardımcın olsun canım...kolay gelsin...
kızlar bugün benim menüm çok garip. akşam için verdiğim menünün aynısını öğlen okulda buldum. ama iş işten geçmişti....
07:30 2 çeri domates, yarım salatalık, 1 kk peynir, 1 zeytin, 1 çavdar
10:30 yarım avuç leblebi
12:00 1 kepçe mercimek, 3 yk barbunya, 3-4 yk erişte, cacık, salata
16:00 yarım kivi, bir portakal
19:00 1 kepçe düğün çorbası, 3 yk barbunya, 3 yk makarnayla bol salatayı karıştırdım. yoğurt,
ardından yeşilçay

Menüm
Uyanınca ıkı kayısı ballı tarçınlı su
Sabah bir yumurta birbucuk kk peynir birbucuk Çavdar 7zeytşn çay salatalar
Ara yarım Çavdar acı sısnan
Öğle bir tabak tavuklu yoğurt çorbası bır tabak etevizşi cacık
14.00 45 dk spor
Ara bir avuç beyaz bir avuç sarı leblebi bir portakal
Ara yarım dilim beyaz ekmekle lokma karnıyarık bir kaşık yoğurt
Akşam karnıbahar ve kerevizli cacık
9da ise elma yicem geberiyorum yorgunluktan hawarrrrrrr iyillki doğdunnnnnncanımmmm

Ebrucum okurken bana fenalik geldi Stres olma ama gec olsun guc olmasin icine siner insallah canim
Hawarcimm iyi ki dogdun canim kiz insan hic kendi yasgununu unutur mu ilahii
Ben de olsam 2 dilim yerdimYilda bir kere napicannn. Ama bu hafta gitti senin haftaya toparlarsin canim emi
Nelson menun ve sporlarin icinPapatya ve sehraa menuleriniz guzel kizlar
Bana gelince dun kizim oksuruyodu ilerlemesin diye saglikocagina goturmustum bir ust kattaki teyze gormustu kizim hasta diye puding yapmis bir tabak getirdi nasil oldu diye bakayim demis
Pudingi kizim yemedi anasi yedi yetmezmis gibi esim bir torba aburcuburla geldi dayanamayip bir intense yedim yarin korkuyorum tartilmaya:18:

Canım menün güzel aa sabah çok azSonra gece acıkırsın kıyamam sana.O yüzden sabah zengin ve güzel beslen akşamı hafif kapa.Sporlarına zaten hayranım diycek lafım yokGöbek bölgemiz 65 olacak Tabi platese agırlık verirsem
Cancazım insan kendi dogum gününü unuturmu unutturur muKız ben aylar öncesi eşime kv anneme arkadaşlara hatırlatma ayarı gibi hatırlatıyorum habireİyi dogmuşsun ve bizim arkadaşımız olmuşsunAilenle sevdiklerinle nice mutlu yıllaraMenün güzel pasta içinde afiyet olsun
Canım saol menün güzel herzamnki gibi

Menün güzel sehracıkkk aferin sana şu etevişli cacık(kerevizli cacıkk)nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…