Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Oglumu uyutup koltuklarımı ve sandalyelerimi sildim.Bacaklarım çok agrıyo, ellerim bi sürü deterjandan çatladı ve acıyr.Bi agrı kesici içeyim yoksa agrıdan uyuyamam.Millet yorulunca uyur ben ev dagınıkken ve yorgunken uyuyamam.Şimdi eşime ütü yapıp yatayım.

BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çayım.
10:00=kk peynir,2dl.çavdar,2 çatal bal,kahvaltı sosum,çay
12:00=yarım sahlep(su ile)
14:30=1 kaşık ıspanak,1 kaşık yogurt,3 kaşık erişte,kk lor,1dl.ekmek,1 kaşık menemen
16:00=çay,yeşilçay,6 bisküvi
18:30=1 tabak çorba,1dl.ekmek,1 turp
20:30=çay,yeşilçay,6 bisküvi

Az önce tarçınlı çayımı içtim.Spor cam silmece,ogluşun odasının duvarlarını silmece,koltuk sandelye silmece,hep ayakta durmaca

kızlar hepinize teşekkür ederim, iyiki bende sizlerle tanışmışımmmm

ya aslında tabiki doğum günüm aklımdaydı ama ben niyeyse perşembe diye hatırlıyordum gün olarak, sabahta dersim olmayınca bakmamışım hiç tarihe, bide çok yoğunum bu aralar geçen hafta hergün toplantı yaptık bu haftada evrak işlerim çok ama çok, 2 tanede kutlama proğramı hazırlamam lazımmmmm

eşimde bişey demedi sabahtan, akşama pastayla geldiiii
ben yatayımmm, kebndinize iyi bakın iyi gecelerrrrrrrrrrrr

kızlar günaydın;
bu hafta hep artıdayım. vücudumda tuhaf bir şişlik var. sanırım yaşlılık zor. ben aylarca 63 küsürlerde döndüm durdum. zorda olsa 62 li rakamları gördüm. aynı döngü yeniden başladı. bir de 2 haftadır sanırım ben fazla yiyorum. dikkat ettim de akşamları salata yapmaya üşeniyorum dolayısıyla sanırım öteki yemeklerden fazla yiyorum. bir de akşamları bazen çorba da olunca 3 çeşite kadar çıktığım oluyor. akşam düzenini biraz değiştireceğim. her akşam üşenmeden salata yapacağım.

dogum günün kutlu olsun güzelim.. nice yıllara..

teşekkür ederimm tatlım..

evet tam da dediğin gibi oldu akşam acıktım pirinç oranı az bir sütlaç yedim.. ama pişman değilim,,,kalorim düşük olduğu için sıkıntı yapmadım yani..

tatlım pes etme devam et.. vucut bazen duruyor.. bende 60 larda takılıp kaldım.. eskisine göre daha az kalori almama rağmen kilo veremedimm.. hatta gecen haftanın üzerini ekledimm.. ama seninde benimde arkadaşların da bu kiloları gidecekkkk

Kızlar nerdesiniz?Hadi ben bu tın tın badanacıyla kafayı yemek üzereyim sizler hiç ugramamışsınızCamları sildim perdeleri takıcam şimdi yemeklerimi yaptım.Oglum uyumadn daha çok iş yaotım.Uyuyunca bitirir yerleştirirm dedim.Yok tekrar boyuyor yok kurumadı bekle diyor yemek çay kayfe molası hiç bitmiyor helalıi hoş olsun.Bu gece yatana kadar kv ugraşıcaz ıncık cıncık ufak tefek daha can sıkıcı el oyalayıcı.Derin olsun bi daha üsten üsten.Yarın sabahta halılarımı yıkamacı alıcak.

sabah. 1 muz, 1 bardak süt, 1 susamlı simit
ara: yeşil çay
öğle: yoğurtlu patates kızartma, tarhana çorba, 2 dilim emek
ara: sütlaç,1 dilim ekmek
akşam: fırında makarna, haşlanmış karnıbahar

spor: 60 dak yürümek
250 mekik..
45 dak aerobik (yapmadım ama yapacağım)

kalan kalorilerim.. 1450

sabah tartıldım yine 60 kg geldim.. geçen hafta 59,2 nereye gitti bilmiyorum. cumadan beri 59 ları hiç görmedim. moralim bozuldu...pes etmek üzereyim

kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
hawarcım nice mutlu yıllara canım
ebrucum kolay gelsin eli yavaş badanıcıda hiç sarmaz bize denk gelmez inşallah
bizim kiracımızda ev bulmuş haftasonu taşınıyo hafta içi boya yaptırcaz temizlik yapcaz dünle bugun evi taşınacak hala getirdik canım çıktı ya daha da onları yerleştirmesi var memlekete geldik eşim bankaya cuma başlıyo şimdi kv deyiz
menümüde yazıyım
sabah
1 simit
öğlen
yr simit
akşam
şehriye çorbası
1 dilim ekmek
1 tane kemikli et
bişey yemem heralde 1 hafta annemlerde kalcaz oraya geçince spora başlarım düzenime bi geri dönsem artık

canım menünü bilemedim iyimi kötümü miktara bağlı ama sporu çok iyi yapmışın maşallah

Nelson ve Elff teşekkür ederim kızlarrr
Ebru canım kolay gelsin gerçekten bu tarz işler çok can sıkıcı bende hiç sevmem eli yavai insanı
yemeğin pişmesini pekliyoruz az kaldı yedikten sonra yazarım menüyü

canım menünü bilemedim iyimi kötümü miktara bağlı ama sporu çok iyi yapmışın maşallah

canım menüm iyi değil.. karnım iyice doydu.. az yemedim ama abartmadım da .. hepsinden 1 porsiyon yedim..
aerobiği yazdım yaparım diye ama daha yapamadım..

Menum
sabah 5badem ıkı kayısı iksir
Kahvaltı bır yum birbuçuk çavdar bırbuçuk kk peynşr 7zeytin salatalar çay
Ara orta kayfe yarım mısır patlaklı form varya ondan yarım adet
Öğle avuç kadar karnıyarık bir dilim çavdar ayran (çok guzel yapmışım ama)
Epilasyona gittim arabada bir avuç leblebi yedim beyaz
Dönüşte iki avuç leblebi beyaz
Eve gelince bes badem dört hurma
İki ceviz iki hurma bidaha
Akşam bir tabak kapuska kerevizli cacık bir kase bir lokma beyazekmekle karnıyarık

Epru vallahi şiştim ben burda gelip saçını başını yolayım istersen şu badanacının..farklı renk ve desenler vereyim suratının ortasına gözünün üstüne ne dersin kızçe sonrada kırılan kemiklerini alçılarız beraber ama hemen değil biraz durdun öyle ne acelesi var dimi o beklerken bizde saclarımızı papatya suyuna yatırırız kayınvaliden de duvarları siler ne dirsin kız çakkkk:)
Kerevizli cacık şimfik şöyle oluyor kendileri ben zır oluyor deyü rendelemiyorum küp küp doğruyorum kerevizi salatalığı ister rendele istwrsen küp doğra yoğurtla karıştır dolapta bir hafta dursada bişey olmuyor.zaten ben sizinle tanıştım tanışalı dolabımda yoğurtlu bişeyim(havuçlu olur kereviz olur cacık olur karşımı olur)çorba ve z.yağlı yemeğim kesin oluyor kurtarıcım onlar benim nide muhakkak haşlanmış tavuk göğüs bulunduruyorum çorbaya dit ona dit buna dit gidiyor zati bide yesillikler..bu kültürü kazandırdınız bana kızlar kazandık..
Nelson yazdıklarını okuyunca gaza geldim ve duygulandım yspcaz bu işi inşallah.kızlara sır istersen avatarımın altında 59.9olcsm yazıyordu krizlere giriyordum brili şeyler için gidecek arkadasım hakketen bu sabır işi pes etmek yok.nolcek yani pes edip oturup mutsuz mutsuz sabahtan akşama kadar yicekmisin?yoo işte o yüzden mutlu mutlu dolanalım hemi.bu arada ben kaçırdım sanırım tanımıyorumki ben seni yaşın boyun posun nerdedin ev çoluocuk meslek ama samimi birisin onu bildim ben he bide belin kalın
Papatya ikidebir yaşlı deme kendine ya canımı sıkma benim samimiyetle söylüyorum o redimlerde genç kız gibisin yıllar geçmefşya üstünden hayretül betülsün yani..kendine haksızlık ediyorsun bence he için pörsümüşse onu bilemem :)sende kayağa gitsene kız karlarda yuvarlan oğlunla çocukça şeyler yap iui gelcek evde otura otura totonda büyür içinde pörsür diyim
Elff şu an çok gıcık bi durumdasın tahmin edebiliyorum.bi kıyafet lazım olur hooop hurçların en dibindedir krize girersin çarpa çarpa uğrürsün kolilere çürür herbiyerin temizilik yspsan belli olmaz yapmasan pislik içinde hissedersin.bide bozulan yeme düzeninde cabası.ama canım diyeceğim o ki:
Kendine hep şunu de nasılsa bitecek einstein bilim adamı bilenem durduramamış zamanı dip köşe bucak taze boys kokusu üstünde evine yerleşceksin temiZ halılar temiz perdeler eşliğinde dolapların yeni bsştan düzgün düzgün yerleşcek ve herşey hallolduğu günün akşamında açık renk nevresim ser yatağına bide açık renk gecelik pijama yada neyse işte ondan giy yarım bardakta süt iç ve melekler gibin uyu..bence bunu düşünmek bile şimdi çekilen sıkıntıya değer.ve eski düzenine dön..sütü bir değil yarım bardak iç ama gece gece alma okadar kalori iri melek olmaya gerek yok:)sonra zati aradan bir ay geçince benimsemiş olcsksın herşeyi ve unutcaksın bu günleri..tozu ne zaman alsam şu ütüyü yarın yapim yemek olayını en az hasarla nasıl kapatırım aynı terane yani sonra perdeni nasıl yıkıcanı sorcan bende sirkeli su dicem ösgede esse tava al dicek epruda torpusünden vakit bulursa koltukları silerken sana cevap yazcek pspatyada leslie eşliğinde avuç içi kadar pideyi yutacak hawarımda evrakların arasına elffff ismini kazıcak nelsonda pes artık dicek.ben ise kaçıcak delik arıcam bu diyarlardan:)

Ne çok yazmışım öyleverdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı ösür dilerimmm

nelson canım bende bilemedim menün iyi mi kötümü...
ellf bugün sanki simiti fazla yemişsin...
,sehracım canım beğendim menünü. ya aslında bende gitmek isterim de kayağa aman pek zor. sabahın 10 unda gidiyorlar. teee akşam 18'e dek. donarım ben oralarda.
ama yarın yüzmeye gidiyoruz ailecek. 17-18:30 arası. yarın ki sporum o olacak...
ben yaşlı değilim ki zaten. sadece yaşım ileri...sağolasın canım iltifatların için...
kendimi 20 falan gibi hissediyom. siz de koyun 2 foto da görelim sizi...
ebru kızzz o nasıl bir badanacıymış öyle. herhalde sizin evde 10-15 gün kalcak.
menüm:
07:30 2 çeri, salatalık, 1 kk peynir, 1 zeytin, 3 ince dilim sucuk, 1 çavdar
09:30 1 hurma, 3 fındık
10:30 yarım avuç beyaz leblebi
11:30 avuç içi büyüklükte tahinli incecik bir pide
12:30 bir kepçe mercimek, bir porsiyon kuzu şiş, salata
14:00 türk kahvesi
16:00 1 elma
18:00 5-6 yk barbunya, 2-3 çatal pirinç pilavı, yoğurt ve bolcana salata
19:30 bir portakal
spor henüz yok ama çocuk bir uyusun anasını ağlatıcam....
ya nedirt bu be...isyannnnnn diyorum ayda gibi...
inemedik bir türlü 61'e....

kız ne güzel yazmışsın..bu hafta hep artıda olmak moralimi bozdu. buğün spor yapmadım birde üstüne bir dilim kek yedim.zaten kızalarım daha yeni yataklarına girdiler..ama pes etmek de istemiyorum ama motivede olamıyorum.. nasılsa 5 kg veririm diyorum ama bir kg bile veremedim..hatta bu hafta artıya geçtim....

güzelim ben her ne kadar son 3 yıldır 30 yaşımdayım diye dirensem de :) 32 yaşındayım. 11 yılık evliyim.sınıf öğretmeniyim. 2 kızım var. biri 1. sınıfa gidiyor ödevleri nasıl yoruyor bir bilsen. diğeri de 5 yaş kreşe gidiyor..yoğun bir tempoda çalışıyorum.sabah 6 da kalkıyorum akşam 17.00 eve giriyorum. eve geliyorum gelmesine de saat 21 e kadar iş güç yemek ödev ölüyorum.. işte o arada sporu yaptım yaptım yapamazsam eğer çocuklar uyuyunca halim kalmıyor spor yapmaya..anlayacağın 6.00-21.00 çalışıyorum

menüm orta halli idi ama bir dilim keki yeyip birde sporu yapmayınca kötü bir gün oldu..

ayça kayanın diyetini hepimiz birden bir hafta uygulayalım mı..en azından birbirimize karşı sorumlu oluruz ve yemeğiz ne dersinizzz.. 1-1,5 kilo da vermiş oluruz

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

http://www.youtube.com/watch?v=yO79vu6KPV0

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=_SnqV3jfDjA

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Son düzenleme:
kızlar menümü yazayımm
sabah uyanınca ballı tarçınlı çay
1 haşlanmış yumuta, 9 zeytin, 1yk pekmez, 2 dilim uno denge light, 100gr köy peyniri
ağlen 6yk kıymalı ıspanak, 3yk yoğurt, 1 dilim uno denge light
ara 1 armut
akşam 1,5 ızgara levrek, bolca salata
ara 2 avuç beyaz leblebi

2lt su, bolca şekrsiz siyah çay, 90dk yürüyüş

sehraa menünü beğendim, az biraz yemişler fazla kaçmış ama olsunn
papatya senin menünde çok iyi bence
nelson sende az biraz kaçırmışsın sanırımmm,
elff az yemişsin ama karbonhidrat fazla olmuş, ama taşınma telaşı olur o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…