- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.361
sabah tarçın bal
2,5 uno denge light, 8 zeytin, 100gr peynir, 2 kaşık pekmez, 1 yumurta
ara yarım elma
öğlen 1 porsiyon etli kuru fasulye, 2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 but ızgara
ara 1 portakal
akşam 5yk kuru fasulye, salata bolca, 2 dilim yaş pasta çikolatalı ( doğum günümmüş, unutmuşum, eşim pasta almış, okul çıkışı annem arayana kadar unutmuştumm
90dk yürüyüş su az, pasta işi mahvetti
Ebrucum okurken bana fenalik geldiStres olma ama gec olsun guc olmasin icine siner insallah canim
Hawarcimm iyi ki dogdun canimkiz insan hic kendi yasgununu unutur mu ilahii
Ben de olsam 2 dilim yerdimYilda bir kere napicannn. Ama bu hafta gitti senin haftaya toparlarsin canim emi
Nelson menun ve sporlarin icinPapatya ve sehraa menuleriniz guzel kizlar
Bana gelince dun kizim oksuruyodu ilerlemesin diye saglikocagina goturmustum bir ust kattaki teyze gormustu kizim hasta diye puding yapmis bir tabak getirdi nasil oldu diye bakayim demis
Pudingi kizim yemedi anasi yedi yetmezmis gibi esim bir torba aburcuburla geldi dayanamayip bir intense yedim yarin korkuyorum tartilmaya:18:
Canım menün güzel aa sabah çok azSonra gece acıkırsın kıyamam sana.O yüzden sabah zengin ve güzel beslen akşamı hafif kapa.Sporlarına zaten hayranım diycek lafım yok Göbek bölgemiz 65 olacak Tabi platese agırlık verirsem
Cancazım insan kendi dogum gününü unuturmu unutturur muKız ben aylar öncesi eşime kv anneme arkadaşlara hatırlatma ayarı gibi hatırlatıyorum habire İyi dogmuşsun ve bizim arkadaşımız olmuşsun Ailenle sevdiklerinle nice mutlu yıllara Menün güzel pasta içinde afiyet olsun
Canım saol menün güzel herzamnki gibi
Menün güzel sehracıkkk aferin sana şu etevişli cacık(kerevizli cacıkk)nasıl oluyor?
kızlar günaydın;
bu hafta hep artıdayım. vücudumda tuhaf bir şişlik var. sanırım yaşlılık zor. ben aylarca 63 küsürlerde döndüm durdum. zorda olsa 62 li rakamları gördüm. aynı döngü yeniden başladı. bir de 2 haftadır sanırım ben fazla yiyorum. dikkat ettim de akşamları salata yapmaya üşeniyorum dolayısıyla sanırım öteki yemeklerden fazla yiyorum. bir de akşamları bazen çorba da olunca 3 çeşite kadar çıktığım oluyor. akşam düzenini biraz değiştireceğim. her akşam üşenmeden salata yapacağım.
canım menünü bilemedim iyimi kötümü miktara bağlı ama sporu çok iyi yapmışın maşallahsabah. 1 muz, 1 bardak süt, 1 susamlı simit
ara: yeşil çay
öğle: yoğurtlu patates kızartma, tarhana çorba, 2 dilim emek
ara: sütlaç,1 dilim ekmek
akşam: fırında makarna, haşlanmış karnıbahar
spor: 60 dak yürümek
250 mekik..
45 dak aerobik (yapmadım ama yapacağım)
kalan kalorilerim.. 1450
sabah tartıldım yine 60 kg geldim.. geçen hafta 59,2 nereye gitti bilmiyorum. cumadan beri 59 ları hiç görmedim. moralim bozuldu...pes etmek üzereyim
canım menünü bilemedim iyimi kötümü miktara bağlı ama sporu çok iyi yapmışın maşallah
Menum
sabah 5badem ıkı kayısı iksir
Kahvaltı bır yum birbuçuk çavdar bırbuçuk kk peynşr 7zeytin salatalar çay
Ara orta kayfe yarım mısır patlaklı form varya ondan yarım adet
Öğle avuç kadar karnıyarık bir dilim çavdar ayran (çok guzel yapmışım ama)
Epilasyona gittim arabada bir avuç leblebi yedim beyaz
Dönüşte iki avuç leblebi beyaz
Eve gelince bes badem dört hurma
İki ceviz iki hurma bidaha
Akşam bir tabak kapuska kerevizli cacık bir kase bir lokma beyazekmekle karnıyarık
Epru vallahi şiştim ben burda gelip saçını başını yolayım istersen şu badanacının..farklı renk ve desenler vereyim suratının ortasına gözünün üstüne ne dersin kızçe sonrada kırılan kemiklerini alçılarız beraber ama hemen değil biraz durdun öyle ne acelesi var dimi o beklerken bizde saclarımızı papatya suyuna yatırırız kayınvaliden de duvarları siler ne dirsin kız çakkkk:)
Kerevizli cacık şimfik şöyle oluyor kendileri ben zır oluyor deyü rendelemiyorum küp küp doğruyorum kerevizi salatalığı ister rendele istwrsen küp doğra yoğurtla karıştır dolapta bir hafta dursada bişey olmuyor.zaten ben sizinle tanıştım tanışalı dolabımda yoğurtlu bişeyim(havuçlu olur kereviz olur cacık olur karşımı olur)çorba ve z.yağlı yemeğim kesin oluyor kurtarıcım onlar benim nide muhakkak haşlanmış tavuk göğüs bulunduruyorum çorbaya dit ona dit buna dit gidiyor zati bide yesillikler..bu kültürü kazandırdınız bana kızlar kazandık..
Nelson yazdıklarını okuyunca gaza geldim ve duygulandım yspcaz bu işi inşallah.kızlara sır istersen avatarımın altında 59.9olcsm yazıyordu krizlere giriyordum brili şeyler için gidecek arkadasım hakketen bu sabır işi pes etmek yok.nolcek yani pes edip oturup mutsuz mutsuz sabahtan akşama kadar yicekmisin?yoo işte o yüzden mutlu mutlu dolanalım hemi.bu arada ben kaçırdım sanırım tanımıyorumki ben seni yaşın boyun posun nerdedin ev çoluocuk meslek ama samimi birisin onu bildim ben he bide belin kalın
Papatya ikidebir yaşlı deme kendine ya canımı sıkma benim samimiyetle söylüyorum o redimlerde genç kız gibisin yıllar geçmefşya üstünden hayretül betülsün yani..kendine haksızlık ediyorsun bence he için pörsümüşse onu bilemem :)sende kayağa gitsene kız karlarda yuvarlan oğlunla çocukça şeyler yap iui gelcek evde otura otura totonda büyür içinde pörsür diyim
Elff şu an çok gıcık bi durumdasın tahmin edebiliyorum.bi kıyafet lazım olur hooop hurçların en dibindedir krize girersin çarpa çarpa uğrürsün kolilere çürür herbiyerin temizilik yspsan belli olmaz yapmasan pislik içinde hissedersin.bide bozulan yeme düzeninde cabası.ama canım diyeceğim o ki:
Kendine hep şunu de nasılsa bitecek einstein bilim adamı bilenem durduramamış zamanı dip köşe bucak taze boys kokusu üstünde evine yerleşceksin temiZ halılar temiz perdeler eşliğinde dolapların yeni bsştan düzgün düzgün yerleşcek ve herşey hallolduğu günün akşamında açık renk nevresim ser yatağına bide açık renk gecelik pijama yada neyse işte ondan giy yarım bardakta süt iç ve melekler gibin uyu..bence bunu düşünmek bile şimdi çekilen sıkıntıya değer.ve eski düzenine dön..sütü bir değil yarım bardak iç ama gece gece alma okadar kalori iri melek olmaya gerek yok:)sonra zati aradan bir ay geçince benimsemiş olcsksın herşeyi ve unutcaksın bu günleri..tozu ne zaman alsam şu ütüyü yarın yapim yemek olayını en az hasarla nasıl kapatırım aynı terane yani sonra perdeni nasıl yıkıcanı sorcan bende sirkeli su dicem ösgede esse tava al dicek epruda torpusünden vakit bulursa koltukları silerken sana cevap yazcek pspatyada leslie eşliğinde avuç içi kadar pideyi yutacak hawarımda evrakların arasına elffff ismini kazıcak nelsonda pes artık dicek.ben ise kaçıcak delik arıcam bu diyarlardan:)
nelson canım bende bilemedim menün iyi mi kötümü...
ellf bugün sanki simiti fazla yemişsin...
,sehracım canım beğendim menünü. ya aslında bende gitmek isterim de kayağa aman pek zor. sabahın 10 unda gidiyorlar. teee akşam 18'e dek. donarım ben oralarda.
ama yarın yüzmeye gidiyoruz ailecek. 17-18:30 arası. yarın ki sporum o olacak...
ben yaşlı değilim ki zaten. sadece yaşım ileri...sağolasın canım iltifatların için...
kendimi 20 falan gibi hissediyom. siz de koyun 2 foto da görelim sizi...
ebru kızzz o nasıl bir badanacıymış öyle. herhalde sizin evde 10-15 gün kalcak.
menüm:
07:30 2 çeri, salatalık, 1 kk peynir, 1 zeytin, 3 ince dilim sucuk, 1 çavdar
09:30 1 hurma, 3 fındık
10:30 yarım avuç beyaz leblebi
11:30 avuç içi büyüklükte tahinli incecik bir pide
12:30 bir kepçe mercimek, bir porsiyon kuzu şiş, salata
14:00 türk kahvesi
16:00 1 elma
18:00 5-6 yk barbunya, 2-3 çatal pirinç pilavı, yoğurt ve bolcana salata
19:30 bir portakal
spor henüz yok ama çocuk bir uyusun anasını ağlatıcam....
ya nedirt bu be...isyannnnnn diyorum ayda gibi...
inemedik bir türlü 61'e....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?