- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.381
sehraa menünü beğendim, az biraz yemişler fazla kaçmış ama olsunn
papatya senin menünde çok iyi bence
nelson sende az biraz kaçırmışsın sanırımmm,
elff az yemişsin ama karbonhidrat fazla olmuş, ama taşınma telaşı olur o kadar
nelson canım ben o tarzları diyetleri pek yapamıyorum. işin aslı aramızda kalsın da ben pek diyet falan yapamıyorum. malum görünen köy kılavuz istemez...
hawar menünü beğendim...
ben de 1 saattir spordayım. önce 3 mil yaptım arkasından da şu yan simitler için olan videoyu. bu 4. haftam. 3 haftadır düzenli olarak spor yapıyoprum. haftada 4 gün yaptım hep. pazartesi ölçülerimi alacağım tekrar. gerçi ben genişlemişimdir. spor da ters etki yapmıştır bende.
duşa girmeden sporlarımı size yetiştireyim dedim.
nelsonnn, ya aslında güzl listeler ama ben bu hafta yoğunum böyle özel şeyler yapamıyorum kusura bakma sana destek olmak isterdim hemde kendime ama liste sanırım geriyor biraz bizi, haftaya biraz işlerim azalırsa olabilir liste işi yani , onu ye bunu ye biraz geriyor insanı öbür türlü istediğimizi pişiri az az yemeye çalışıyoruzzz
nelson seni biraz umutsuz gördüm yakışmıyor bu haller sana
papatya bence incelmişsindir, hatırlasana geçen hafta demedin mi bir kotun vardı hani önceden olmuyordu ama giymiştin , ben yanlış hatırlamıyorum değil mi, bende geçende aldım ölçüleri, eylülde almıştım ona göre incelmişim, , haftaya bende tekrar alıp yazacam ölçülerimi bakalım bu ay yol kat etmişmiyimm
işlerimi biraz hafiflettim, raporlarımı yazdım tam 5 ayrı rapor yazdım, şimdi geriye kaldı kutlama proğramları, onlarıda yarın şekillendirirsem bayağı rahatlıyacammm, ya bizi böyle evrak işlerine boğuyorlar ya deliriyorummm, öğretmenmiyiz masa başı memurumuyuz belli değil, bide o raporları okusalar gam yemiyecem
neyse kızlar tarçınlı çayımı içiyorum uyuyacam sonra
kendinize iyi bakın iyi gecelerrr
Kizlar bu saat oldu anca vakit bulup okuyorum kizim gec uyandi diye oglen uykusu uyutmadim gunduz tlf elime alsam tepemde kendi alip gamgam aciyo bi okumaya bile musade etmiyo dizilerimi izledim kafam dagildi biraz sabah gene tartildim ayniyim 54.200 wc den dolayi ama 3 gun once 53.200 dum cunku 2 gundur dikkat etmedim acil olaya el koyup dur demem gerek
Sehraa ne guzel seyler yazmissin gulumsettin beni ozlemisim boyle yazilarini sen uzun uzun yaz ben hic sıkılmadan okurum
Ebruu canim az kaldi soyle islet bitince al yesilcayini oda oda gez ohhhh evim mis gibi oldu de
Elffcm canim sehranin dedigi gibi isler bitince cektigin sıkıntilara degicek ne guzel yeni ev yeni duzen degisikligi cok severim ben benim de icimden tasinmak ev dekora etmek yeni yeni esyalar almak geliyoDaha 2.5 yillik evliyim ama sıkıldim degisiklik istiyorum
Nelson kiyamam ya iki kucuk okula giden cocuk ve is hayati annelik ev hanimligi kostur kostur bir tempo ve spora bulunan bunca vakitben ilk seni bekar sandim okadar sporu gorunce kendim vakit bulamiyorum ya spora bulan da isi gucu ugrasi yoktur diyorum hemen
Hawar son iki gun kala toparlican insallah menun cok iyi ben de bir gun kusursuz bir menu cikarirmiyim acep
Kızlar oglumu 1 saattr sallıyorum.Agladım en sonunda backlaırm başım boyunlarım agrıdan ölüyom.Badanayı merak eden solugu bizde aldı çay koydum ve gülme seslerinden oglum uyuyamadı.Gittiler az önce oglumda daldı.Dün 11 de uyudu bu akşam 12:30 uyuduÇocuk uyuttugumu ve yorgunlugumu bile bile oturaya gemişler.Öbür türlü bilirsiniz misafiri çok severim hawarım kadar olmasamda.Tam 1 saat sallamışım.Bcaklarım çok agırdı sinirimden agladım yorgunlugum yetti zaten.Tarçınlı çayımı içmeden uyumak istemedim yoksa halim yok uykum çok ama size yazayım dedim.Mutfak dolaplarım ve kapılar kaldı.Dişimi sıksam yapardım ama misafilerin yanında ayıp olmasın dedim.YARIN NASİPSE OGLUŞ UYURKEN YAPARIM.Evin dekarasyonunda degişikler yaptım ıvır cıvız süs eşyalarını kaldırdım çiçekleri kv vardim felan.Evim açılddı sanki detarjan kokuları perdelim çiçek gibi olduAma kv bende de hal kalmadı.Allah razı olsun kv herşeyime buunur ve çok severim kendisini
BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çay
10:15=1 dl. beyaz ekmek,kk peynir,k.sosum,6 zeytin,ıhlamur
12:00=türk kahvesi,3 top(içi bisküvi dışı bitter)
14:00=dızmana,çay
15:45=yeşilçay,2 avuç mini çizi(ustaya sinirimden karşısında o sinirle yedim)
20:00=1 tabak çorba,fırında köfte patates,1dl.kepek,3 çatal közlenmiş biber
22:00=yeşilçay
Şincikte tarçınlı çayımı ve agrı kesiciyi içip yatıcam.Geçmişi yarın okurum artık.İyi geceler arkadaşlar:80:
Canım sen hatalrının farkındasın.Bende farkındayım ama düzeltmek için çaba gösteremiyorum:26:Ama sen azimlisin yesende spor yapıosun telafi etmek için bi çaba gösteriyosun!Ben inanıyorum 4 kilo sen hayi hayli verirsin(istersen tabi daha önce istedin ve verdin unutma!!!)neden kilo veremediğimi düşündüm.. aslında cevabı çok basit ama ben maddeler halinde sılalamak istedi.
1- günlük su tüketimimi azalttım.
2- porsiyonlarımı az da olsa büyüttüm.
3- yediğim salata miktarını azalttım.
4- yediğim calsiyum miktarını azalttım.
5- günlük aldığım karbonhirrat miktanını çoğalttım.
6- çok tatlı tüketmeye başladım
7- gece yemelerine başladım.
ve buğüne yiyecegim. tabi abatrmadan. ve 1 mart tarihinde yani yarın sıkı bir diyete başlıyorum.ayça kayanın diyetine benzer bir diyet uyğulayacağım. sürem bir ay. vermem gereken kilo miktarı 4 kg.(5 kg verirsem süper olur ama kendimi strese sokmadan vereceğim 4kg mı) yani 31 mart günü yarın tartıda çıkacağım kilodan tamı tamına 4 kg az olacağım.. yaza az kaldı.. ben geri sayım yapacağım.30 dan ğeriye sayacağım..ve pes etmeyeceğimm...işe gidip gelirken yürüdügüm yolu yürüyüşten ve spordan saymayacağım. ek spor yapacağım.
Valla haklisin ebrucum o yorgunlugun ustune misafir olmamis.Oglen bi bakip gitselermis ya da tamamen bittiginde birkac gun sonra gelselermis yorgunlugunu atmis olurdun sen de.K.v ne guzel yardimci olmus bitmis bak islerin cogu gule gule missler gibi otur canim
Ben de dip temel yapicam ama su siralar degil hic halim yok baharda yaparim suanlik idare eder cok kirli degil evim yaza dogru yapar sonra tatile giderim tatilde kafam da rahat olur hem
Nelson yapalım mı cidden ya ben varım gerçekten yarınmı başlayalım yaren olalım harfiyyenmi uycaz yapanları okudunmu veriliyormu gerçekten
Ebruuu mis gibi olmuş evin, oh ne güzel insanın evi temiz olunca, kendide mutlu ve rahat oluyor, güle güle kirlet canımmm, ama gece gece misafir olmamış yaw o kadar yorgunluğa, ben misafiri severim ama, eşim benden daha çok sever, bir ara olayı abartmıştı milleti yoldan çeviriyordu
Ösge biliyorum sende bu gün çok iyi bir menü çıkartacaksın canımmm
Nelson, Sehra, Papatya, Enru, Ösge, cidden Nelksonun söylediğini düşünüp konuşalım yarın ve sizlerede uyarsa cumartesi başlayalım, 2 hafta bile uysak 2 kilo gider olmazmı, bir kırsak çemberi gerisi gelecek, bazen düşünüyorumda o kadfar işin gücün içinde kendi değerimizi hiç bilmiyoruz, eşimize çocuğumuza, yakınlarımıza zaman ayırıyoruz ama kendimize gelince yorgun olduğumuz için ekstra bişeyler yapmıyoruz, bizim kilo vermek gibi bir hedefimiz var, o zaman kendimiz içinde bişeyler yapalım, 1 ay ayrı yemek hazırlayalım, en fazlşa yarım saat fazladan zamanımızı alır, 1 ay spor yapalım, inanın ben sporu sırf bu mantıkla yapıyorum, kendime zaman ayırmış olmak için, bide stres atıyorum rahatlıyorum yani, ben ilk önce listeye bağlı kalamam falan dedim, benim ruhumada aykırı zaten herşeyi harfiyen yapmak, kurallara biraz karşıyımdır, ama bir defa uymaktan bişey çıkmaz ha kızlar ne dersinizzz, bir hafta deneyelim oldu oldu olmazsa çay demler içerizzzzzzz
bu fıkrayı bir arta özellerinize yazarımmmm
Ay sonununda 30martta 55olsam cok sevinirim ya...cidden hedefim tokken 55olmak zati.yarin basliyoruz varim ben.simdik hangi listeyi uygulucaz ben diyim hayatimda ilk kez boyle listeli bisiyyapiyorum ve inan nelson iki gun evel dusunuyordum ya bi liste olsada kizlarla gaza gelip yapsak deyu..hadi be yawrular kim tutar bisiiiiiiiiiiiiii.bu arada sehraaaniz 6des derse girdi eve gelip corba icip dinlendi bir saat sonradaaaaa 50dk yurudu ve bir saat stepaeorobik pilates yapti diyim epruuuuuuuuuhapsuuuuuu:2:21: 3:
son listede iyiymis bilemedim simdi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?