Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar gunayddiinn
dun gece esim geldi kavustukk sonunda cok mutluydu cok guzel vskit gecirmis
btlcum hem gezip hem diyet yapmk zor is tebrik ederim ama bizi de ihmal etme elinden geldigince ebrum hakli
papatyscim sen hergun mu tartiliyosun daha once de konusmustuk sanirim bu insanda strese sebep oluyo tamam kontrollu gidiyosun ams bi yandan da azcik yesen vucut strese sokuyo kndini sirf bu yuzden bike wc sorunu yasabilisin rakama cok takilma 3 5 gun artida gorunur birden hepsini verirsin her dksi bir degilki vucudun
ebruuuuucok sevindim csnim iste 58 59 u gorsem ben de boyle olucsm ins.
hadeka canim cok gecmis olsun sabah aksam adacayi gargarasi yap inanilmaz iyi geliyo faranjite acisini da aliyo
paylastigim seylrri suan hayatimda uyguluyorum ve cok mutluyum esim ordan 5 6 buyuk paket ciko getirmis bitanrsini actim ucundan tattim begenmedim sonra esim bak hepsine dedi bitanesinin icinde alkol vsrmis icindekileri okudum da neyse Esim bilmeden almis ve sonuc hicbirini begenmedimal dedim gotur sen ye onlardan da kurtuldum bi yerde
sicak cikolata vardi otelde icmemis buraya getirmis onu yaptim yarisini ictim tadini alip biraktim yani
hkmetcim kepekli un kullaniyoruz demi ben hamur acamiyirum ki yaa denerim ams saol tarif icin
araser canim cayla aran yokmu kremali kahve iciyon ne gerek var ya da bitki cayi ic
iyi alisverisler canim ne guzel degisiklik olur senin icin

Özgemmmmm kavuşmuşsun eşine mutlusun ne güzel çikolarada hayır demişsin
Hikom ogluşa geçmiş olsun benimki iyi ama 2 gecedir babasıyla beni yanına çagıyor tek kişilik yatakta ikimiz robot gibi o ise kıpır kıpır sabahlıyourz resmen.Sabah uyandı yanından kalkınca hala alışamdı güzel annem bugün işe gitmesin diyorAgzı çok laf yapıyor beni nereden vuracagını yada mutlu edecegini pek iyi biliyor daha bu yaştaSıkma deyüp deyüp canımı istettirme
Hdekam ılık su gargara sprey vs sen daha iyi bilirsin inş geçer biran önce.Haklısın canım keke ve tatlı vardı ama az yedim ve cin biber wc de çok etkili duy PAPATYAM DUYSpor yapınca hepsş eridimi yoksa regl son günleri şişlik mi gitti bilemedim bendeAma mutluyum neeni her neyse
papatyam seni çözmek zor menüleri harika ama neden?Özgenin dedigi gibi her sabah tartılmak strese mi sokuyor acaba?Ben perşembe günleri öyle stresli oluyorum ki wc çıkma için afedersin zorluoyrum kendimi karnım şişiyor gaz varmış gibiAma diger günler hiç öyle olmuyorum.Bu sabah tartılmıycam regl nedeniyle dedim sonra vazgeçtim çok mutlu oldum misal.cumadan cumaya yada stres olmasın diye perşembe ve cuma tartılsan?

Ebrucum papatyacim saolun kizlar kavustuk sonunda
menum
11.00
2 ince dlm tambugday
3 catal sucuk
kk peynir
2 zeytin
1 catal domates
1 elmali kurabiye
cay
14.00
1 avuc badem findik karisik
cay
16.30
2.5 kepce mercimek corbasi
1 ince dlm ekmek
18.00
Sade turk khvesi
2 bitter
simdi cay demlicem 2 avucta leblebi yerim

Kizlarrrr haklisiniz size zaman ayirmam lazim ama inanin sabah kalk evi topla supur hazirlan evden cik aksam ustu eve geliyorum yemek yap kizla ilgilen halim kalmiyoki valla o kadar guzel pastalara hayir diyorumko ama iyikide hayir diyorum ben bole iyiyim simdide esim aramis hadi annenlere gidelim diye hazirlandik oraya gidicez halbuki yatmayi dusunuyodumm

merhaba kızlar
kızlarım hasta çok kötü oldular bu gün ateşlendiler geceden sabah dr gittik nezle dedi, kaynımın oğlu hastaydı bize hastalığı bırakıp gitti, büyük kızım yine idare ediyor da küçüğü çok huzursuz, kucaktan inmiyor sürekli ağlıyor, bende eşime patladım, aslında oda hak etti, fazlasını da hak ediyor da şimdi uğraşamıyacağım

ebruli1820 çok sevindim canım sporu etkisi bence
osge1989 gözün aydın canım, menünü de beğendim
B Btlkubra oo çok yoğunsun ama ikramları geri çevirmekle iyi ediyorsun
hadeka geçmiş olsun canım of hasta hasta ders anlatmak çok zorr

menünmüde yazayım

sabah 2 dilim çavdar, 3 zeytin, 1 kk çökelek, 1 kk kavurmayla 2 yumurta kırdım , salatalık, yarım ceviz
ara 1 elam 2 fıstık
akşam 1 kepçe ezogelin, 2 biber, 1 patlıcan dolması ( kıymalı) , bolca salata yarım kase yoğurt

spor yok yemeği zor yaptım valla
bunu yazana kadar bile 3 kez kızım uyandı

Slm kızlar
hawarım seni çok iyi anlarım benim de ufak ve ben hastayız. Çok ağır geçiriyorum. Yarın doktora gideceğim. Doğal çözümlerle olmuyor.

Özgeeee Allah ayırmasın. Bir dahaki gezi birlikte olsun . Çok sevindim senin adına canım.

Btlkübra sen bayağı mesai yapar gibi geziyorsun. Nazar değmesin yemeden duruyorsun. Kilon nasıl
Özge hawar menüler harika

Hawarcim cook gecmis olsun benim selin de cok basima geldi esimin yegenleri hasta hasts bize gelir cocuguda hasta eder giderlerdi ama benim dememe bike gerek klmadan esim kndi diyodu onlarin yuzunden diye gunah degil mi kucucuk cocuklar hasta gezsin yaa
pelin de hic durmuyor inan hasta degilkn boyke hem de babam yanindaydi oynatiyo simdi yine insan ariyo ysninda oturup oynatinca sorun yok odadan bi cik kiyameti kopariyo ne is ne yemek yemek bile yedirtmiyo umarim dislerdendir gecer gece de uyutmuyo uykusu da cok az uyur oldu
Karnim bombos cok acim ama ne getirirlerse getirsinler onume tadina bile bakmam kafamda hep yazin hayali rahatca giyinmenin zevkini hicbir yemek veremez gecen yaz cok kotuydum bol bol giyindim butun dolabim oylece bana bakti hicbiri olmuyodu cunku ustume bu yaz gonlumce giyinicem sacimi da boyatirim belki cesaret edersem kendime bi saldim kendime yazik ediyorum resmn kullerimden dogma vakti geldi
hadi hanimlar bu yaz esleri bir kez daha asik edelim kendimize

Oglum 7:30 dan beri uyumamış.21:40 tam dalıyordu kayıpeder geldi uyandı fırsatı bilip oynadılar .yemek yapıp süpürdüm bende.şimdi eşim masal anlatıyor.
Bugün
Sabah : ekmeğin ucunu kırıp örgü beynir koydum
Ögle : 1 kepçe çorba,4 yk pırasa,4 yk yoğurtlu havuç
Ara: 5 diyet bisküvi
Akşam : 1 tabak bezelye ,3 yk pilav ,4 yk yogurt ,3 cin biber

Hawar geçmiş olsun miniklere Ayy nasıl sinir olunmazki düşüncesiz însanlrın sonuçları hem yavrularımız hem biz anneler çekiyor Menün güzel canım kızlar iyileşimce spora devam edersin
Özge değişiklik iyi geliyor saç kilo kıyafet hepsi biz kadınları iyi hissettiriyor .Menünü beğendim canım
Papatyam nazar mı degdirdik sana yarın tekrar saglıklı beslenmeye stres yapmamaya ve tartılmamaya karar ver hadi

hawar çım gecmış olsun canım
ebruli1820 tebrik ederim canım darısı bizim başımıza ne diyelim
osge1989 cim gözün aydın canım

Bugun sabah bende bir başagrısıyla uyandım hala geçmedi üstüne üstlük regli oldum bugunde aylık günümüz var oraya giderken kurabiye yapıp göturcem ama hiç Halim yok dünde erkenden yattım menu paylasamadım şimdi yazıyım dünkü menümü

Ilık limonlu su buyuk bardak

Sabah : beyaz peynirli tost, zeytin, sivri biber

Öğlen : ince lavasa 100 gr döner, ayran

Aksam : fırında tavuk pirzola, yanımda birkaç patates, 2 dilim light ekmek, 3-4 çatal brokoli salatası

merhaba kızlarr
osge1989 , M maviduvar1 , ebruli1820 , hadeka , areser hepinize teşekkür ederim
dün geceyi de ağlaya aağlaya geçirdik gündüzde değişen bir şey yok

hadeka sana ve oğluna da geçmiş olsun canım git dr. git, biz dün gittik büyüge ilaç verdi ama küçüge sadece ateş düşürücü verdi, bütün geceyi kucağımda geçirdi ateş vardı, halada öyle

ebruli1820 canım doğru diyorsun çocuklar hasta oldumu kadın da mahvoluyor
osge1989 canım ben ilk önce kaynıma kızdım ama içimden, sonra da dedim belki bilmiyor oğlunun hasta olduğunu belki biliyordu ama kalacak yeri ypok başka , ben eşime başka şey için kızdım dün eşimin boş günü , kalktık dr dgittik ilçede bazı işlerimiz vardı banka market onları hallettik eve geldik, dedi eczaneye gideyim gidiş o gidiş, ordan hakveye geçmiş tahmin ettim tabi normalde olsa bir şey demem haftada bir iki gün gidiyor, ama dün çocuklar hasta ikiside ağlıyor zırıl zırıl, yemek yok, 2 saat bekledim gelmeyince aradım ya 5 dk burda olursun yada bir daha gelme diye çok kızdım, kızlar aç çorba yapacam bırakmıyorlar paçamı yapayım, neyse geldi bizim ki , sonra atıştık biraz daha o üste çıkıyor çok sıkıyormuşumda, bu aralar çok ağresifmişimde, dedim hiç nedenini sotgulamıyorsun falan filan anlayacağınız küsüz ve ben çok kızgınım, ama o zeytin yağı gibi üste çıkıyorr

ay çok kızgınım , kusura bakmayın başınıuzı şişirdimm

hawar cım allah yardımcın olsun.
erkerler hep öyle. sanki çocukları çeyiz sandığında anamızın evinden getirdik.
bizde de vardı geçenlerde buna benzer bir tartışma.
takma kafana demeyeceğim. bence bu knuda eşinle ciddi anlamda konuş.

Çok zor uyandım yanlarım göbegim ezilmiş kaza yapmış gibiBu akşam mola Biraz düne göre artıyım.Nedeni geçen akşam sadece 4 yk bezelye ve yogurt ama dün akşam 1 tabak bezelye ve 4yk pilav aynı anda yedimBu akşam karnıbahar yaptım kendime.Eşimede tava böregi buzlugumdan çıkardım onu yapıcam inş. yememŞimdi yemege çıkıyorum kızlar.

Arser menün güzel ama lavaş incede olsa yeme canım mümkün oldugunca
Hawarım bizim bunalma sıkılma ev çocuk işler monoton luk kaçma gibi düşüncelerimiz yok ama onlar hemen sıkıldım hava alayım vs... işte anne ile baba niye farklı diyolar bu yüzden.Nyse güzlelikle izah et.Normalde bişi demeyip çocuklar hasta çorba yapamazsam tabi kızgın olmam normal anlayışla karşıla arada yardımcı ol banada günah de emi canım

Menum
11.00
2 ince dlm cavdar
2 catal sucuk
Az lor
1 h.yumurta 1 catal recel ve ciko
cay
14.30
sutlu nescafe
6 yulafli 2 bitter
18.00
2 servis kasigi makarna
1 kase mercimek corba
Yogurt
su az ictim bugun pelin hic durmuyo cookk yorgunumkizlar

Aa kimse ugramamis daha
bugun selinin ogretmeniyle konustum ayri uyumasi konusunda baharda baslariz demisti ams artik beklicek birseyok gayet denikeni anliyor kendini ifade edebiliyor neyse ne yapmsliyim dedim pelin nerde uyuyor dedi benim yatagimin yaninda park yatskta dedim olmaz dedi selin kndini dislnmis hisseder icinekapanir dedi oglen uykusundan once ogretmn konusuyomus artik buyudunuz diye arkafaslari ben kndi yatagimda uyuhorum dedikce selin ben annemld yatiyorum mutluhum diyomus
Selink babasi masal okuyup uyutsun dedi siz pelini uyutun ben de dedim esim evde olmuyoki onlar uyuyunca geliyo mcbur ikidini de bdn uyutucam
sonucts pelinin yatagini aldim selinin odasins abarta abarta abla oldunuz artik buyufunuz dedim odul olarak bisiklet alcaz dedim fotografini gosterdim internettn sana prensesli battsniye alcm fln basta sevindi sonra dudak buktu korkarim ocu gelir vs dedim dua okuyup uyursak melekler bizi korur ocu gelemez yataga yatirdim kipif kipir ama konusmadi fazls uyudu ins gece de uyanip gelmezse iyi gidiyoruz demktir

Gunaydin kizlar kimse ugramamis bende bufun gec kalktim kahvalti yaptim simdi sauna sortumu giyip ev isine griscem artik gunduzleri onu giycrm sıkilastirir ins beni
ozgecim naptin selin kendi yataginda uyudumu

Merhaba kizlar
Pazartesi sabah evime geldim ama ne gelis
Oglus gecen cuma hastalanfi acile goturduk daha iyilesmeden esim apar topar oazar gece geldi sabah ezaniyla uykusuz yola ciktik gelir gelmez evi kabaca temizledim duzenledim aksama bende fenalastim acile gittik hem oglusa hem bana serum taktilar gorseniz halimiz perisandi, esim sakinlestiremedi oglusu ben serumlu aglaya aglaya gece bitti
O gunden beri de hastaliktan kurtulamadik ama cok sukur bugun daha iyiyiz, dun de girdim mutfaga hasta modundan cikayim iyi gelir belki diye kek yaptim hem oglus kac gundur bisey yemiyo yer hemde kv istanbuldan grldi ona gotururuz dedim, ogus yine yemedi onun bu hali beni daha cok uzuyor bi lokma bisey yemiyor kac gundur sadece yarim caybardagi falan sut iciyo bide beni emiyo..
Allah tuuum hastalara ve bizede sifa versin Rabbim kimsesiz yalniz birakmasin hastanede oyle zorduki keske annemlerin yaninda kalsaydim diye esime cok kizdim icimden bana sormadan etmeden apar topar gelip bizi aldigi icin
Kiloma gelince
Pazartesi 62.8
Sali 62.6
Carsamba 62.0
Bugun 61.8

Bir ayda +3000 olmusum Allahim saglik sihhat vrsin de onu da hallederim ins

Havarcim sizede cok gecmis oldun canim aman dikkat et sen hasta olma cok zor oluyor, malum eslerden de yardim yok hersey bize bakiyor.. benim esimde bana kiziyor hastasin bi oturup dinlenmiyorsun diye heyy allahimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…