- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.401
kızlar merhaba
bir diyet listesinden bahsediyorsunuz da ben bu nkonuda size destek olama sanırım. öğle yemeği zamanında okulda olduğumdan böyle bir liste bana şimdilik uzak geliyor.
size başarılar diliyorum...
menüm :
07:00 2 kuru kayısı
07:30 2 çeri, bir salatalık, 1 kk peynir, 2zeytin, 3 ince dilim sucuk, 1 çavdar
10:30 bir kivi
11:00 yeşilçay
12:00 bir minicik karnıyarık, bir dilim fırında makarna, 4 yk kadar haydari
15:00 portakal
19:00 iki kepçe tarhana, bir balık, bol salata, bir çavdar
spor: 1,5 saat havuzda oğlumla oynamaca, en fazla 30 dakika yüzmüşümdür...o da sürekli değil. zaman zaman.
şu anda kendimi çok yorgun hissediyorum..
sehraaa, nelson tamam yapalım diğer kızlarda katılırlarsa iyi olur am tabi bilemiyorum bu gün pek kimse uğramadı sayfa sanırımmm
ama ben cumartesi başlıyacam bir gün arkanızdan gelecem haberiniz olsun, bide birinci liste olsun diyorum bende, yada son liste zaten ikisi aynı
Ayça Kaya Zayıflama Diyeti-10 Günde 5 Kilo Zayıflatan Diyet Listesi - YouTube
ama bencede 8 kilo olmaz, yani zaten 8 kilo bir ay için çok fazla bence benim beslenme düzenimde buna yakın ama o kadar kilo veremiyorum üstelik sporda var
kızlar bn menümüde yazıp çıkacam biraz kızımla oynuyacam, sizlerde fikirlerinizi yazın ben uyumadan bakarım yine
tatlım bende öğlenleri okulda yiyorum.. ama menuye uymak için elimden geleni yapacağı. olmadı oluldaki menuyu yiyeceğim ama kalori dengemi bozmadan.. sende katılabilirsinn.... benim gibi yapabilirsin..
evet 8 kilo verilmez.. hangi listeyi uygulayalım cnm..bunu mu?
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
bence bu daha iyi gibi, yada bana uygun diyeyim, ben öyle müsliyle falan doymuyorum aksine kendimi daha acıkmış hissediyorumm, senin ve sehra içinde uygunsa bunu yapalım diyorum
Papatya canım bence sen bir hafta yapsan yeter sana, okuldaki yemektende yersin şimdiki gibi az yersin
Hawar ,papatya menüleriniz herzamnki gibi yorumsuz
Nelsonum menün yine fazla :26:ama sporların herzamnki gibi çok güzelBu liste bana hitap etmiyor canım.Ben ögrendigim gibi çıtırcıgın izinde devam edeyim en iyisi.
Elfffiim,neden SEHRAanladıgına mutlu oldum Menün çok az çeşit yok acıkmıyor musun?Çbucak atlatırsın inş. canım düzenine dönersin.
Özge,jojoopp nerdesiniz?
Kizlar bugun k.v gittim hastaydi yemek yap topla cay fasli derken kizim da durmadi sagolsun tlf elimd dahi aldirtmadi yarim yamalak bir ara girip okudum simdi bastan bir daha okudum aslinda cok iyi fikir bir liste olsa 1 ay alttarafi der disimizi sıkar yapariz saka maka hoop dicek yaz gelcek biz hala motive olmaya calisiyoz nelson cok hakli bir kerede kendimiz icin birsey yapalim vakit ayiralim hem hep birlikte yaparsak daha eglenceli olur yarin basliyomuyuz sincikkkkk kizlarrrr 30 dan geri sayalim listeyi netlestirelim ufak tefek degisiklikler serbest portakal yerine elma ya da evde ogun yemek uymadi alternatif olustururuz onemli olan aburcuburdan karbonhidratlardan uzak durmak
Sporuda yapicam artik yeterrrr benim sporum ip atlama olur acar muzigi kizimla dans ederim hareket olsun maksat dimi ama
BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çay
09:00=kk peynir,3 zeytin,1dl.kepek,2 çatl yum. sarısı,ıhlamur
11:30=albeni kek
15:00=1 tas çorba,1dl.kepek,4 dl.patates(akşamdan kalan)
16:15=yeşilçay,2 kivi
19:30=2dl.börek,çay
21.00=1 ayva,yeşilçay
Tarçınlı çayımı içip yatarım.
Spor:40dk. yürüyüş
200 mekik
100 ip atlama
banyo faynslarını silmece
kapılarımı silmece
1.5 saat ogluşu sallamacaa(iç bacak hareketi)
23:20den beri oglumu sallıyorum.Banyosunu yaptı sütünü içti sonra mamasını yedi ve sabah 8 de kalkmıştı.Ben 22:00 de uyur diodum.Yok uyumuyor.Bacaklarım agrıdı.Kendini ayagımdan yataga atıyor acaba sallanmak istemiyor mu?Ellerimde tıpışladım sırtını kollarım koptu yok yok yokkkkkkkkkkkk.Şimdi babası kucagına aldı bakalım nolcak.Ne güzel 23 te uyuyordu ee erkende kalkıyor artık neden uyumuyor kızlar
Kızlar hergun tartıldım ve sonuç
Kilolarım
Cuma 59.3
Cumartesi 59.6
Pazar önce 59.7 sonra 59.3
Pazartesi önce 59.3 sonra 59.6
Salı 59.3 sonra 59.2
Çarşamba 59.3
Perşembe 59.3
Cuma58.7
Giden 600grammmmm yaşasıııııınnnölçülerimi akşama yazim nelson oldumu canım şimdi mezura yatakodasında eşim dellendimi bu kadın gece gece demesin ay kızlar çok mutlu oldum ya
kilo bildirimim
geçen hafta 62.4
bu hafta 61.8
giden 500
gelen yok
başlangıç 68
hedef 55
bu aralar beni mağzur görün şimdide benim büyük oğlumun geniz eti çıktı onunla uğraşıyoorum bu hasaıklar bi türlü bırakmadı yakamızzı umarım geniz etini aldırdıktan sonra hastalanmaz bir daha g.eti olduğundan çok çabuk kapıyo arkadaşlarından ve sonra kardeşinede bulaşıyo o yüzden umarım bir daha yaşamayız bu kış çok hastalandılar ya( ameliyat günümüzü haftaya alıcaz allah nasip ederse
kilo bildirimim
geçen hafta 62.4
bu hafta 61.8
giden 500
gelen yok
başlangıç 68
hedef 55
bu aralar beni mağzur görün şimdide benim büyük oğlumun geniz eti çıktı onunla uğraşıyoorum bu hasaıklar bi türlü bırakmadı yakamızzı umarım geniz etini aldırdıktan sonra hastalanmaz bir daha g.eti olduğundan çok çabuk kapıyo arkadaşlarından ve sonra kardeşinede bulaşıyo o yüzden umarım bir daha yaşamayız bu kış çok hastalandılar ya( ameliyat günümüzü haftaya alıcaz allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?